fredag, desember 11, 2009

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 11

I dag er det lønningsdag for mange, og jeg vet i allefall hva jeg skal gjøre for å feire: Drikke varm sjokolade. Og tenke på den gode varme sjokoladen vi alltid fikk servert hos mormor på julaften inne i hennes varme og koselige lille stue.

Her er en Oslo-guide til steder hvor de serverer bra kvalitet. Bristol er en favoritt for min del, ikke minst pga omgivelsene: Bøker! Bibliotekbar!

5 kommentarer:

Elisabeth sa...

God fredag! Glamouren startet allerede i senga i dag, siden jeg våkna en halvtime før klokka skulle ringt og dermed kunne nyte dynevarmen med god samvittighet ei stund... Nå er jeg i full gang med dagens gjøremål; mange av dem relatert til at det er lønningsdag i dag og postsenderfrist på onsdag. Det bakes og skrives og betales og bestilles og planlegges over en lav sko!

Glamouren består i Island Living fra Crabtree&Evelyn på halsen, varme ullsokker på beina, MaxFactor på vippene, ny Dior på leppene og ... foreløpig joggebukse pga baking og sånn, men litt utpå dagen: grå dressbukse, hvit bluse, plommefarga v-genser og enkle steiner i ørene :)

God helg, alle sammen!

Elisabeth sa...

Glemte jo det viktigste: Lønningsdag skal feires med 1 stk marengskake på byens ferskeste og muligens hyggeligste og fineste cafe; Farmors Stue! Anbefales varmt og hellig :)

Alt godt sa...

God morgon!

Etter å ha vore høg på Obama på stortingsplassen i går blir dette ein noko rolegare dag. Rett nok skal eg synge på eit julebord seinare i kveld, men eg må prøve å minne meg sjølv på å gå heim etter synginga. Eg har mellom anna ein pepparkakedeig som skal settast i kveld.

Antrekket er raudt ovantil og svart nedantil, bluse med singlet under og smalt skjørt. Dagens duft er Bulgari Omnia Amethyste, ein av dei fine som går ut av produksjon, har eg høyrt.

I morgon skal deigen gjerast om til hus, og vi har gitt oss sjølve tid til å pepparkakebakinga skli ut litt utover kvelden. søndag er også planlagt som bakedag. Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fin helg!

Fiona sa...

min favoritt varm sjokolade får jeg på sebastien bruno på frogner. en syndig liten kopp med herlig sjokolade blandet med soyamelk og helmelk! mmmmmmmmmmmmmm.....

Glamourlektoren sa...

Bibliotekbaren på Bristol er min favoritt, også! Var der for noen dager siden og drakk te, men har sett at den varme sjokoladen de serverer, er blant byens beste, så neste gang får jeg vel skeie ut med det! Deilige omgivelser for oss som liker bøker og god samtale uten mye tilleggslyd! Og de som jobber der, er utrolig hyggelige og service-minded.

Populære innlegg