mandag, desember 14, 2009

Og apropos

Det snødde da jeg gikk til jobb i dag. Det snør fremdeles. Og på min iPod hørtes Randy Newmans velkjente pianointro, og Harry Nilssons fine vokal - "Snow".



Flere burde starte arbeidsdagen på denne måten. Alle løper rundt i morgenrushet, ingen har tid til å vente på grønn mann, eller til å nyte nysnøen for den del. Vi burde stresse ned, alle sammen. Særlig nå før jul. Men det er ikke alltid like enkelt. Det som hjelper meg, er i allefall min elskede iPod.


(bildet er fra Grefsenkollen, desember 2007)

4 kommentarer:

Hermia sa...

Jag vet inte vad mina bibliotekskollegor i korridoren tycker men jag är i alla fall glad i julmusiken du delar med dig av här till höger. Härliga toner, fint förfirande - tack för dem!

Glamourgrammatikeren sa...

Nydelig bilde!

Fruen sa...

SÅ enig! De morgenene jeg klarer å komme meg opp og i gang litt tidligere, nyter jeg virkelig både vær, musikk og mine egne halvfilosofiske og vennlige tanker.

...men så er det de andre dagene da. Da jeg også er en av dem som trykker hardt på gasspedalen og forsøker å tenke tusen tanker på en gang, hvilket bare fører til at jeg ikke får tenkt ferdig noen av dem.

Men nå har jeg juleferie, og kan stå opp klokka åtte og fremdeles ta livet med ro. Herlig! :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Hermia: Så hyggelig! :) Det kommer flere nye låter der i dag, stay tuned!

Glamourgrammatikeren: Takk! Desember altså, motivene bare hagler!

Fruen: Du skulle sett dama på holdeplassen som hissig satte i gang underskriftskampanje i går morges fordi hennes kollektive framkomstmiddel var forsinket.. Hun fikk ikke mye respons fra de andre ventende. De fleste hadde heldigvis evnen til å være romslige - sånt skjer jo i blant, man blir jo sprø om man skal krangle på enhver liten filleting. God ferie, heldiggris!

Populære innlegg