lørdag, februar 13, 2010

Fint


Har man vært sofaliggende i fem dager, er det veldig fint når man først kommer seg bittelitt ut. Min mann tok meg med på nærmeste kafé i dag, jeg fikk pistasj-is og te, og vi kjøpte blomster. Tulipaner og primula. Nå er det fargeeksplosjon på kjøkkenet.


12 kommentarer:

Flugo sa...

Nydelig! Jeg har også fyllt stue og kjøkken med primula. Når de har gjort sin tjeneste og blomstret fra seg holder jeg dem i live i en vinduskarm i kjelleren. Når våren kommer planter jeg dem ut i et bed utenfor kjøkkenvinduet. År for år får jeg et stadig større primulabed i all verdens farger, og de trives mye bedre uten enn inn. Med andre ord: det er praktfullt å se på. Primulaene blomstrer mange ganger i løpet av både våren, sommeren og høsten. Siste runde med blomstring i forrige sesong var første helg i desember :-)

Flugo sa...

Jeg mener selvsagt at de trives mye bedre ute enn inne...

Glamoursjefen sa...

Nydelig! Sporer kanskje av litt.... men synes også at bollene du har med prikker, er helt praktfulle! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Flugo: Smart, plante dem ut - det skal jeg gjøre!

Glamoursjefen: Ja, de er søte! Jeg fikk dem av min søster i bursdagspresang i fjor.

Anonym sa...

Hei

Bruker du et bildebandlingsprogram for å få til de fine hvite rammene rundt bildene dine her? I såfall håper jeg du kan røpe hvilket program du bruker. Jeg har lyst til å gjøre noe kreativt med noen av feriebildene mine på dataen, og hvite kanter gjør seg.

Glamourbibliotekaren sa...

Du kan sikkert finne programmer som egner seg mye bedre enn det jeg har :) jeg bruker Pages fra iWork, som egentlig er et program for å lage menyer og brosjyrer osv - og ikke et bildebehandlingsprogram.

Glamourfilologen sa...

Koselig med primula og tulipaner. Fint at du er bra igjen! Min kjære mann var også ute og fornyet husets beholdning av primula på lørdag, så nå er vårstemningen på plass hos oss også:-)

Hanne sa...

Vakkert! Har du også lyst til å avsløre hvor dere har fått de fine hyllene fra? Vi har akkurat kjøet et oppussingsobjekt.. og ser for oss hyller på en av kjøkkenvegggene.

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourfilologen: Nå gjenstår bare å holde liv i dem :D

Hanne: De fulgte med huset - jeg tipper Ikea!

Bakgårdskatten sa...

Vårstemning er fint :)

Scandinavian Retro sa...

Fikk tips om denne bloggen av ei venninne. Kjempefin blogg! Har sansen for både din økologiske bevissthet og gjenbrukssansen din. La merke til at du har en flott hadeland-vase & figgjo serviset "Sissel" på vårkjøkkenet ditt. Dennne typen retro er jo beviset på at 50-tallet bare glimrer mtp både design & kvalitet:) Ser frem til å komme innom her titt og ofte. Gjerne stikk innom scandinavianretro om du har sansen for litt vintage interiør.

Glamourbibliotekaren sa...

Så hyggelig, velkommen hit! :)

Populære innlegg