onsdag, februar 24, 2010

Formiddagste


Her sitter jeg og nyter en kopp "No. 18 Exclusively blended tea (Georgian restaurant blend) - A carefully selected blend from India & Sri Lanka" fra selveste Harrods. Snill kollega tok med hjem fra Englandsreise.


Lovely!

5 kommentarer:

glamouringeniøren sa...

Svinkaldt er det, kaldeste dagen på 23 år i Nordens Paris. Så jeg ble inspirert til hvorfor te-utvalget på mitt kontor er så trist. En snartur til Taras og tilbake kom jeg med en ny fin teboks med sort te med chili og appelsin. En helt ny type de hadde fått inn, som skulle varme ekstra i kulda. Deilig :)

PS: Det er så kaldt at mine tulipaner, som jeg sedvanlig tar inn på soverommet om natta, bunnfrøs i natt og døde. Morsomt med tulipaner i en klump med is! Godt at jeg har verdens beste dundyne i alle fall :)

Alt godt sa...

Glamouringeniøren: Taras er min favorittbutikk! Eg må dit ein gong i blant og kjøpe deira spesielle Earl Grey-blanding og tefilter...

Glamourbibliotekaren: No utløyste du eit anfall av nostalgi her, den tekanna har mor mi på kjøkkenet! :-)

glamouringeniøren sa...

Alt godt: Så gøy! De kan sine saker damene bak disken ja! Og de sender jaggu på postordre via taras.no hvis jeg ikke tar helt feil ;)

Hva er din Earl Grey favoritt? Jeg kjøpte en ny for meg, Fransk Earl Grey for et par uker siden. Veldig god. Tenkte det var på tide å variere med min faste Earl Grey med Blå Blomst :)

HildeSofie sa...

Ahh, ser deilig ut!
Jeg og en venninne "skulle bare innom og lukte litt" hos Le Palais des Thes i går, og vips så endte jeg opp med en mynte-te, en sitrus-te og fire fine blomsterkuler med jasmin-te :)

ANNEPÅLANDET sa...

Milde moses, en sånn tekanne vokste jeg opp med - ja, hele serviset faktisk. På slutten av nitti-tallet var det så UT at vi hadde mest lyst til å hive det i søpla. Men som de miljøvennlige mennesker vi er, skjedde jo ikke det. Og nå er det overalt å se i bruktbutikker og loppiser. Det er helt utrolig. På tide å komplettere med løse/knuste/manglende deler!

Populære innlegg