fredag, februar 26, 2010

Glamorøs fredag

God morgen!
Etter en antioksidant-protein-bombe-smoothie og en kopp grønn te er jeg i full gang med dagens oppgaver, og fredagsfølelsen er så desidert på plass! Litt jobbing blir det i morgen også, men det er bare koselig. Som forrige helg skal OL og Oscarfilmer balanseres, brød skal bakes og serveringssteder besøkes.

Dagens glamoureffekter: En kamé-aktig brosje, uregjerlig hår, samt T by Takashimaya som alltid får meg til å lengte etter påske i New York.

Dagens glamourkulturtips: Jono el Grande & The Luxury Band på Herr Nilsen i morgen kveld! De feirer ti år som orkester, og som trofast fan gjennom like mange år vil jeg absolutt anbefale å gå på konsert!

Ha en fin dag alle sammen!

eders Glamourbibliotekar.

30 kommentarer:

Fagbibliotekaren sa...

Fredag og snart helg, jeg elsker denne følelsen. Uka har vært fyllt med mye jobb, så helgen skal brukes til rekreasjon og hygge. Lørdagen skal bare tilbringes i armkroken til kjæresten. Et stort behov etter uker med hei-hadet-forhold. Jeg gleder meg. Rødvin, god mat, sjokolade og kos er stikkordene. Inn i mellom avslapping skal jeg finne tid til cafèbesøk med gode venniner og en liten sjarmør.

Dagens antrekk er ikke altfor glamourøst, men en ny hårfrisyre høyner glamourfaktoren.

Riktig god helg.

glamouringeniøren sa...

Vær hilset Glamorøs Fredag! Har ventet hele uka på denne dagen, den betyr jo også helg :)

Trøtt og slapp i dag, så helga er mer enn velkommen. Har varme komfortable klær på meg, mørke jeans, ullsinglet fra Vera&William og en hvit hullstrikket ullgenser med høy hals og puffermer. Øynene har fått litt ekstra piff av Clinique Like Mink øyenskygge og neglene er malt svakt rosa. Duften er Hermes Rose Ikebana.

Helgen skal gå med til å lade batterier, spise, lese, kose meg og ellers det som måtte falle inn.

Ønsker alle sammen en flott helg!

Linda Petrine sa...

God fredags morgen! Hjemmekontor og lav glamourfaktor, men fredagsfølelsen er på plass! I helga blir det besøk av god venninne, kjærestetid og kanskje en skitur?

God helg!

Karin sa...

God fredag glamourbibliotekar og dere andre.

Ute snør det store filler, prøver å tenke at det er koselig med julestemning.., og det er det jo ;)

Dagens startet tidlig på jobb, så satser også på en tidlig ettermiddag. Glamourfaktoren er ikke så veldig stor men har på meg et av mine yndlingsskjørt som jeg alltid blir glad av. En gave fra en venninne, innkjøpt og strikket på Island. Svart og lilla og med strikk som passer fint under gravidmagen.

Helgen skal stort sett brukes til avslapping og OL innspurt. I morgen er det hyggelig lunsj med gode venner det er lenge siden vi har sett.

Ps. Ønsker spesielt Vibeke god helg, kanskje dette er fredagen for en oppdatering ;)

Johanne sa...

Aiaiai! Kjærkommen fredag etter artig, men særdeles hektisk jobbeuke. Er fortsatt litt ute av loopen, nettopp tilbake fra mammaperm, og forsøker å få kontroll.

Tålelig god kontroll på utsiden, fredagsglamouren ivaretas av lang, grå kasjmirjakke (uten gulpeflekker), Kenzo Eau de Fleurs Magnolia og litt lipgloss i fargen mauve.

Helgen er uten de store planene, og skal i all hovedsak brukes til kos og lek med datter og kjæreste, trilleturer i lys og luft og kanskje en sving innom Åpent bakeri. Kanskje kommer venner med babyvenninne på vaffelbesøk, og kanskje skal jeg lese ferdig Harstads Buzz Aldrin...

Glad helg til alle!

HildeSofie sa...

Ahh, endelig fredag!
Og etter en hel uke med trøtte morgener våknet jeg av meg selv ti minutter før klokken - det er luksus det!

Hjemmekontorantrekket er lite glamorøst, men har pyntet meg med litt rødt på neglene og tatt på litt Chanel på halsen, så glamourfølelsen er tilstrekkelig tilstede. Nitimen på radio og en deilig sitrus-te fra Le Palais des Thes venter på meg på kjøkkenbenken.

I helgen blir det mest fri, men litt jobbing må nok til, hvis frister skal overholdes. Jeg har også hatt en hei-hadet-uke med min Kjære, så det skal bli godt med et par dager fri sammen :)

Jeg har ikke sett på OL i det hele tatt i år (det går jo lenge etter leggetid!), men jeg vurderer å få med med curlingfinalen lørdag kveld, så kan jeg ihvertfall si at jeg fikk med meg en ting...!

En riktig god helg til alle!

Alt godt sa...

God morgon!

Helga er etterlengta på så mange måtar, eg er heime åleine, for dei to englebarna er nordpå på skiferie. Det skal bli fint å ha ei roleg helg for seg sjølv. Det kan vel hende at mannen som formelt sett har flytta ut kjem innom for å sjå eit idrettsarrangement eller to. Det er berre koseleg.

Litt av helga vil nok gå med til å planlegge feriar og bestille billettar og slikt, vi har to husbytteavtalar i boks. København i påska og Paris dei første to vekene i august.

Glamourbibliotekaren og har divergerande kultur-smak på nokre få område, deriblant Jono el Grande og hans aktivitetar. Eg har aldri sett poenget. Men bortsett frå det er vi stort sett på linje. ;-)

Den ytre glamouren består av Feuilles de Tabac på halsen, eg har eitt par menn på kontoret her som følgjer etter meg når eg har på meg den. I tillegg har eg lyse jeans, lang, svart blazer over svart polo og dei høgaste støveletthælane eg fann det forsvarleg å ha på seg i kampen med snøhaugane. Eg vil ha vår! Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fredeleg helg!

glamourlegen sa...

Velkommen Fredag!

Frøy Aagre-konsert med verdens fineste kjæreste i kveld (gleder meg!), Joss Stone i Konserthuset med venninne i morgen, og kanskje baking av madeleinekaker på søndag.

Diskret sminke på plass, smale svarte jeans på, kaffekopp på skrivebordet, og hjernen skjerpet til siste dyst før helgen.


God helg!

Kristin sa...

Kan du røpe oppskriften på denne vidunderfredagssmoothien?

trine sa...

En rolig fredag i hovedstadens snøvær. Fant våren i Amsterdam tidligere i uka, med tørr asfalt, lette joggesko og mengder av tulipaner. Hold ut, snart er det vår her og!!

Helgen skal brukes til Oscarfilmer og lesing av Knausgård, treffe gode venner og bare ha fri.

Fornuftig forsker sa...

Endelig en fredag som føles ekte glamorøs! Jeg slår til med kule øredobber (med prøvebildet fra TV på), pen hvit topp og casual brune bukser. Essenzo del tempo bak øret. Jeg sjekket navnet før jeg gikk hjemmefra, men husker ikke hvor den kommre fra i farten. Den er ganske tøff og røff og litt maskulin, og folk legger merke til den. Helgen blir både festlig og i familiens tegn, jeg håper med ikke altfor mange tømmermenn på veien. Det aller mest glamorøse er å ha det bra med seg elv og verden, og jeg ønsker alle sammen nettopp en slik helg, særlig Glamourbibliotekaren!

k sa...

God fredag, godtfolk! idag var det viktig å glamme seg opp litt for ute er det helgrått, og jeg har fri. Dagens antrekk matcher været men friskes opp med noen røde innslag. Dagens duft er Brit Red (sic), og dagen skal tilbringes med venninner både for lunsj og fest. God helg alle sammen :-)

S sa...

Deilig med fredag! I dag har jeg gjennomført litt undervisning allerede, og nyter nå litt kaffe på kontoret mens solen flommer inn vinduene. Mot slutten av arbeidsdagen blir det hjemmebakt kake og kaffe, for å feire at jeg har kommet i mål med et utdanningsprosjekt og har gått over i ny stilling på samme arbeidsplass.

Ellers er helgen enn så lenge uten planer, men har mål om å være utendørs om temperaturen ikke synker. Må også begynne å rydde i kjøkkenskapene, da nytt kjøkken ankommer om noen uker.

Ha en herlig fredag og en fortryllende helg.

Jenny B sa...

Fredag! Jag har blå topp, jeans och en svart glest stickad tröja. Det finaste är mina nya knallrosa varma vantar som jag köpte billigt igår! De matchar inte helt min rosa basker, men jag känner mig fin och varm ändå när jag har dem!

Ikväll skall jag på bio (minns inte vilken!), imorgon på teater och på söndag på Moderna Muséet. Hurra, snart helg!

Henrikka sa...

Selv om temperaturen har steget betraktelig, er det fortsatt minusgrader og dermed fortsatt ull-tider. Men i dag er det glamour-ull! Lilla-, burgunder- og brunstripet kjole i blanding av lammeull og kasjmirull med lang, brun kasjmirjakke i A-fasong over. Og dagens duft er Paul Smiths "Rose".

Helgen skal brukes til bistro-middag med god venninne i ettermiddag, forsøksvis trening etter lang forkjølelse i morgen og ellers kosing med familie og venner.

God helg!

Hermia Says sa...

Härligt med fredag! Jag känner mig fin i vit blus och nya glasögon. Ikväll vila och imorgon några timmars jobb. Önskar alla en fin helg!

Mammadamen sa...

Takk for Glamour-tips:)

Jeg gleder med ekstra til helg i dag. Mannen min og sønnen min har vinterferie, og endelig skal jeg også ha fri!

Det gikk litt fort på morgenen i dag, men jeg har fin silke og kashmir-genser, kjøpt rimelig på salg, og svarte ullbukser fra Filippa K.

Jeg ønsker alle glamouristas en strålende helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Kristin: En banan, en passende mengde blåbær (frosne), noen frosne jordbær, en stor dæsj økologiske linfrø, et par skjeer proteinpulver av ønsket type, nok rismelk til at det blir passe flytende, og en liten dæsj appelsinjuice.

kristin sa...

takk! da gleder jeg meg til neste fredagsfrokost

Frøken Hamilton sa...

Jeg skal straks på hyttetur, og valser rundt i ullgenser og ulltrøyestillongs.Faktisk føler jeg meg utrolig glamorøs og pen i turklær! Sunn og glad med nyfønet hår og diskret sminke:) Ha en flott helg alle sammen!

Epicureatricen sa...

Her i det grå og regnvåte København blir glamorøs fredag markert med kjole, glossy gummistøvler og nyvasket hår (ikke noen selvfølge når man har vært uten bad i fire uker pga. oppussing). Har en rolig dag på jobb og benytter muligheten til å rydde og vaske skrivebordet mitt. Etter jobb skal jeg ta en drink med noen kollegaer og så spise thai mat med min kjære. Resten av helgen har jeg ikke de store planene for, bortsett fra at jeg skal se Invictus på kino i morgen kveld. God helg!

Grace sa...

God dag

Her er det glamorøs fredag for alle pengene. Den glamorøse fredagen startet for mitt vedkommende egentlig i går med to par sko på supersalg og en stor bukett tulipaner på stuebordet. Herligheten fortsetter i dag med det første frisørbesøket på altfor lenge, gleder meg veeeeldig til hodebunnsmassasje og egenpleie for første gang siden englebabyens ankomst for snaue 3 måneder siden.

I helgen blir det trilleturer i det som ser ut til å ikke være kjempekaldt vær, ellers ingen store planer før søndag, da det blir en tur ut av byen for å besøke gode venner på Hedmarken i et par dager.

Ønsker alle en riktig god helg!

Mari sa...

Ah, fredag! Tid for familiehelg! Men først skal jeg på lønningspils i kveld. Glamouren ivaretas med gravidspesialdrinker: Bare det er nok tonic oppi blir det fest uansett;)

Oslopiken sa...

God fredag!
Jeg synes ukene raser litt for fort av gårde for tiden, plutselig er det straks helg igjen! Men deilig å vite at våren er i anmarsj, nå kan vi kan begynne å drømme oss bort til vårværet!
Fredagsglamoren markeres her i huset ved å droppe ull og sorte/brune/mørkeblå klær, i dag er det plysj og farger som gjelder. Litt kaldt, men absolutt verdt det. I kveld (og i morgen kveld og søndag kveld) er det OL som gjelder, og i løpet av helgen håper jeg at jeg får til en skitur på egne bein også. Ellers ser jeg frem til kakebaking og husvask og italiensk rødvin i kjæresteselskap.

God helg til alle, neste glamorøse fredag kan vi feire at vi er i mårs måned!

wine-fueled narcissism sa...

God fredag!

Jeg har avsluttet studiedagen tidlig, og sitter nydusjet i sofaen, innsmurt i Coco Mademoiselle bodylotion. Dagens luksus har vært store mengder deilig kaffe, herlig musikk på øret, og en ny myk beige genser. I kveld håper jeg det vil vanke en drink eller to på Fuglen, og før det, pizza bianco med rømme og skinke. Helgen er befriende tom for planer, bortsett fra vin med en venninne i morgen. Herlig!

:)

Elisabeth sa...

Fredag og endelig helg! Hurra! Litt sent ute, og sola har en av vinterens vakreste solnedganger utenfor vinduet mitt as we speak og mens jeg skriver dette. Lenge leve nordnorsk vinter :)

Jeg har jobba hele dagen. Måtte fjerne den fine jeansblå neglelakken min i forkant av jobb, men med Chanel Chance på halsen og YSL på vippene ble det da litt glamour likevel. I tillegg fikk jeg ei bok i posten da jeg kom hjem Adjutanten av Jørgen Norheim, fra mammutsalg hos Haugen Bok.

Helga byr på mer jobbing, litt baking og så skal jeg ha 'helgefri' mandag og tirsdag. Da blir det streifing i fjellet om været holder seg. Stor stas! God helg, alle sammen :)

Kaisa sa...

God glamorøs fredagskveld. :)
Her har det vært en ganske avslappet uke med mye hjemmetid, men fint med helg likevel.
Dagens antrekk er hjemmesydd grått ullskjørt over lyseblå Pierre Robert-stilongs (geniale!), lyseblå t-skjorte og en deilig ullcardigan med fuskepels.
Blir nok mest slækking og OL i helga, men muligens besøk til farmor som nettopp har brukket lårhalsen... (Krysser fingre for at hun kvikner til og ikke får noen kjipe senvirkninger.)

Sofia E sa...

Helgens glamoureffekt blir att äntligen få sova i min egen säng. Jag har saknat den!

fru winther sa...

Av og til bor man for langt unna hovedstaden. For hadde jeg vært der, hadde jeg vært på konsert ;). I stedet ser jeg Ole Einar Bjørndalen gå gjennom skogen og kose seg. Dagens mest glamorøse ting var at det kom tre sterke kjekkaser og løftet på plass benkeplata til kjøkkenet mitt. 4 meter eik er for tungt for meg og gemalen alene. Nå har vi skålt i champagne for viktig milepæl, og videre utover helga skal vi skru skuffer for harde livet. Oppussingslykke. Ellers er "Shalimar" vinterglamorøst, samt mine fine Hedda X-øredobber. Og varme føtter i saueskinnstøfler. Mett, varm og blid kan helgen bare bre seg utover . God helg alle sammen!

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: Takk for fine fredagsrapporter!

Alt Godt: Poenget er at han skriver spennende musikk (krysning av Zappa og Bacharach) som fremføres av skolerte profesjonelle musikere, at hver eneste konsert er en unik og interaktiv performanceopplevelse man ikke ville være foruten, og at man aldri vet hva som venter - bl.a. takket være de spontane intermezzoene som forårsaker latterbrøl hos publikum. Og det ville jeg mene også om han ikke hadde vært en venn av meg :)

Populære innlegg