fredag, februar 26, 2010

Spiral Dance

La oss danse oss inn i helgen med denne klassikeren fra 1974 - fra platen som ga Belonging-kvartetten dens navn. Forøvrig en utmerket plate, et must i enhver platesamling, sammen med My Song fra 1978 naturligvis. (og noen lånte mine for mange år siden uten å levere tilbake - heldigvis har min mann begge to også)Liveversjon fra 1976 her! (med en intro på fem minutter først)

4 kommentarer:

Ellen Marie Albertsen sa...

Ønsker deg en fin fredagskveld!

torbjørn hauken sa...

Flott musikk både i helgen og til hverdagsbruk. Har du forresten hørt 'Arbour Zena' fra 75? Jarret, Garbarek og bassist Haden har med seg deler av Stuttgart symfoniorkester på en vakker plate som har satt standarden for mang en søndag her i huset!

Glamourbibliotekaren sa...

Løvinnen: Takk det samme! :)

Thauke2: Nei, den har jeg ikke - takk for tipset! De gjorde mye fint sammen på 70-tallet. Garbarek/Haden/Gismonti-plata "Magico" fra 1979 er også verdt å høre på. Og ikke minst "Photo with..." med Garbarek, Jon Christensen, Eberhard Weber, Bill Connors og John Taylor.

Anonym sa...

Ble sittende å lytte til "din" Jarett/Garbarekmusikk i det at Marit Bjørgen gikk inn til sølv på 3mila. Tåler ikke så stor spenning SÅ musikken hjalp...og cdeen er allerede bestilt på Cdon.com....
Goood søndag ønskes deg og G.Bfansen.
Keramikk.

Populære innlegg