onsdag, mars 10, 2010

Finn stilen: Mars


Dagene flyr avgårde, vi er 1/3 inne i mars og jeg har ikke engang begynt å tenke på månedens Finn Stilen. Derfor kjører vi en reprise - denne er fra mars 2008, og jeg vet at det er for mye snø og litt for kaldt til å gå kledd sånn akkurat nå - men man kan jo drømme seg noen uker fram i tid. For det er faktisk soloppgang på vei til jobb, sola skinner på verandaen en stund etter at man har kommet hjem om ettermiddagen, man kan være ute uten å fryse på seg lungebetennelse. Våren er i anmarsj, fuglene har begynt å synge litt om morgenen, og jeg venter spent på når årets første svarttrost dukker opp.


Jeans fra Old Navy, Morrissey-skjorte, feminin tweedjakke fra Cacharel, veske fra Urban Outfitters, mine kjære Adidas Superstar, aviatorbriller fra American Eagle Outfitters, ullskjerf fra Forzieri, quirky ullhatt fra Dillards, Comme des Garcons rabarbraparfyme, øredobber fra Anthropologie - og Kurt Vonneguts "Cat's cradle". Enjoy March!

12 kommentarer:

Torild sa...

Hei!

Hipp hurra for våren. Jeg er en ny leser som liker bloggen din!

Stilen for mars er søt synes jeg, men forstår meg ikke på addidas skoene:-)

Ville heller sett noen bronsefravede italienske joggesko etc.

Stor klem

Glamourfilologen sa...

Takk for hyggelig collage! Likte særlig jakken godt. Og svarttrosten, som synger så vakkert, er et fint vårtegn.

Ingeborg B. Hansen sa...

Hehe. Digger at du tar ein reprise frå 2008.

Ellen Marie Albertsen sa...

Like aktuell i år=)

Glamourbibliotekaren sa...

Torild: Bronsefarvede italienske joggesko kan jeg garantere aldri dukker opp i mine collager :) Her foretrekkes retro Adidas superstar, jeg har slitt ut to par de siste årene. Hyggelig at du liker bloggen, velkommen hit! :)

Glamourfilologen: Ja, egentlig burde trosten være med i collagen..

Ingeborg B.H: Tenkte at en reprise var bedre enn ingenting :) Dessuten er den vel relativ tidløs, og Glamourbibliotekaren har aldri vært opptatt av kortlivede trender uansett :D

Løvinnen: Nemlig! :)

Glamouroversetteren sa...

Mars er lur. Du tror det skal bli vår, men mars er en trøstesløs lang transportstrekning mot forhåpentlig bedre tider. Jeg setter mitt håp til april.
Finn Stilen er et trivelig innslag i elendigheten. Hvis jeg roter litt i skapet tror jeg nesten at jeg kan finne noe som ligner lite grann. Med dertil egnet fottøy.
Hos oss har svarttrosten prøvd seg på overvintring og sitter som små lurvete baller i epletrærne, jeg skal høre med et par av dem om de kan tenke seg å ta en tur et stykke nordover ;)

Line sa...

Søt collage - det er så morsomt hver gang det kommer en ny :)

Jeg jobber som bibliotekar, dog litt mindre glamorøs, og har stor glede og nytte av bloggen din. Keep up the good work - I just love it!

Løvemunn sa...

Glamourbibliotekarens "Finn stilen" er interessant for for meg nettopp på grunn av kombinasjonen av søtt, sporty og klassisk. Snart skal trestripete superstjerner få lufte seg på bar asfalt.

Om Comme des Garcons rabarbra-parfyme, sakset fra signaturen Lucy Fishwife på Basenotes: "This is the perfume equivalent of a sexy librarian taking off her glasses and shaking her hair out."

Ingrid sa...

"Cat's cradle" leser jeg akkurat nå!

Anonym sa...

Vil bare berømme deg for at du resirkulerer "Finn stilen" fra 2008! :) Gøy! Du er kul!

Glamourbibliotekaren sa...

Glamouroversetteren: Elendigheten? :) Da skulle du bodd her jeg bor, her var det så vakkert i dag at jeg fikk helt vondt i magen av glede.

Line: Takk, hyggelig! :)

Løvemunn: Wow! Jeg må skaffe meg briller sånn at jeg kan ta dem av når jeg skal shake løs håret! :D Jeg har jo den parfymen allerede, so I'm half-way there!

Ingrid: Kult! Jeg tror jeg skrev en omtale for litt over et år siden, her!

Anonym: Takk! Jeg er jo opptatt av gjenbruk, så hvorfor ikke gjenbruke gamle collager? :D

Elisabeth sa...

Stilen i Mars her i området inkluderer kun bobledress, lue og votter. Fine luer og votter vel og merke, men bobledress like fortærende..

Populære innlegg