fredag, juni 25, 2010

Glamorøs fredag

God morgen! Her skinner sola, og kanskje blir det varmt utover dagen? Tror ikke jeg skal stikke tåa i vannet, men det blir definitivt muligheter til å sitte på brygga med en kopp te og ei bok. Senere blir det et besøk i min yndlings-bruktbutikk, deretter konserter utover helga, og flere planer har jeg ikke tenkt å legge.

Det er ett år siden Michael Jackson døde, noe jeg husker utmerket godt - vi var på akkurat samme sted som vi er nå. Vi satt ute på brygga om kvelden og drakk eplemost og hadde akkurat lest at han var innlagt for et eller annet, men kunne aldri tro han var døende - så da vi kom inn litt over midnatt og fikk den ubekreftede beskjeden, satt vi vantro klistret til CNN i timesvis.

Derfor: Min yndlingslåt med Michael.
Ha en fin dag alle sammen!


12 kommentarer:

Anonym sa...

God fredag! En fin spasertur til jobb var en fin start på dagen - selv om det tar litt lenger tid enn jeg vanligvis har å bruke. Men sommeren gjør liksom at alle skrur ned tempoet noen hakk.

Kjole, nye lakksandaler med bling på (høres fælt ut, men er ganske kult) og en dæsj CH / Carolina Herrera. Og god kaffe.

I dag blir det jobbing, trening og uttesting av drillen jeg lånte meg i går. I've got things to hang... Og resten av helga blir det sol, venner og litt festligheter. Kanskje litt jobbing? Vi får se.

Håper alle får en riktig fin helg.

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag! Solen skinner og vi har tosifrede temperaturer! Det er rett og slett helt fantastisk :)

Feirer med en meget passende duft, i alle fall i navnet: Hermes Un Jardin Apres la Mousson :D Startet dagen med en lang dusj med peeling og ekstra pleie etterfulgt av innsmørning av hele kroppen. Deilig luksus! Jobber i svarte jeans, lilla løs topp, svart kort dressjakke og stort mørk-lilla skjerf. Ulvangsokkene er fortsatt på!

Satser på å nyte det fine været etter jobb utendørs et sted, kanskje tenne et bål og se at regnet kommer tilbake. I morgen skal det være ensifrede temperaturer igjen...

God helg alle sammen!

Anonym sa...

Her hvor jeg bor skinner også sola, noe som er svært deilig etter flere dager med regn.

Jeg feirer glamorø fredag i min nye, fine omslagskjole, nyinkjøpt med skattepenger i går. Duften er en jeg kjøpte hos Lush i London, som dufter av sitrus. :)

god helg!

Snosen sa...

Å sykle til jobb er min glamour i dag. Det er så deilig ute om dagen, og man våkner opp på en helt annen måte enn å humpe rundt på en overfylt buss.
God fredag

HildeSofie sa...

God fredags formiddag!
Litt nattlig regn har gjort det kjøligere utenfor, men solen titter frem i blant og bringer milde løfter om en finfin helg.

Dagens glamour er foreløpig en fruktig te fra Le Palais des Thes. Siden sommerferien nærmer seg er det mye som skal avsluttes og planlegges for høsten, men slike oppgaver er bare hyggelige.

Helgen skal nytes til det fulle, med pikniktur for å teste ny piknik/kjølebag, en utekonsert med lokale musikere i morgen kveld, kanskje en tur til et hagesenter for å friske opp på verandaen, nå som temperaturen forhåpentligvis har tenkt å holde seg over null en god stund fremover. Kanskje en film eller to, og helt garantert litt bok - for tiden Hotel New Hampshire.

God helg til alle, og nyt sommerhelgen på Sørlandet, kjære bibliotekar! Jeg vet ikke hvor du bor mens du er der nede, men jeg slår et slag for Det Lille Hotell og dets daglige leder Maria!

Fagbibliotekaren sa...

Jeg sitter på jobb og tripper, snart avreise til hjemlige trakter. Hurra for nydelige nevø som skal presten for første gang. Den stolte tante har kjøpte fine presanger som jeg gleder meg til og overrekke.

Pappa har lovet fyr i grillen i kveld og rødvin i glasset (han har også lovet fotball-vm, men det er nok mer til min kjæres glede).

Jeg kjenner feriemodusen kommer snikende, men jeg må holde ut noen uker til.

Nyt sommeren på det vakre sørlandet, og veloverstått forlovelsejubileum (all ære til din mann for fantastisk frieri).

Hege sa...

Hos meg er det ikke sol; på vei til barnehagen åpnet himmelens sluser seg. Heldigvis var vi i bil...

Dagens og helgens glamoureffekter er en baby i magen som rører på seg for å si "jeg er her jeg også!" og besøk av venninne som jeg ikke har sett ¨på leeenge. Med festival i byen blir det nok noe å finne på også :)

God helg til alle!

Kaisa sa...

Veldig varierende i Oslo i dag. Nydelig sol, men dessverre bak noen veldig store og litt grå skyer + vind. Katten og jeg sitter på verandaen, som trenger litt oppfreshing.
Apropos Michael Jackson - jeg kom hjem fra USA i går. Jeg dro dit i fjor sommer også, og landet den dagen MJ ble funnet død. Den første sangen jeg hørte på radio da jeg kom dit i år, var en MJ sang. Ringen ble på en måte sluttet.

Dagens antrekk er rosa kjole og muligens nye sandaler. Med røde negler på fingre og tær blir det fint og fargerikt. :)

Jeg kjøpte forresten The Book Thief i Seattle etter tips i denne bloggen, og leste ut hele boka på flyturen. Vet ikke helt hva de andre passasjerene trodde, for jeg gråt og gråt. Men det er kanskje mer lov å gråte på fly enn på andre offentlige steder? Nydelig bok var det i hvert fall! Takk for tipset!

Siri sa...

I dag er det glamorøst å sitte på terrassen i morgenkåpe med kaffekoppen og avisen. Ha hele helgen å se frem til, kanskje en tur ut med båten, tid til å lese og kanskje et par glass vin. Nedtelling til ferie som i år blir seilbåt og sørlandet. Duften av solkrem er duften av sommer for meg.

God helg til alle.

S sa...

I dag valgte jeg Anaïs Anaïs fra Cacharel; en duft som minner meg om sol, sommer og ungdomstid. Tok også på en litt tøff t-skjorte, men den er for det meste skjult av en cardigan. Sommeren her nord lar vente på seg!

Denne helga ligger forbausende åpen foran meg, og jeg skal forsøke å nyte hvert øyeblikk.

God sommerhelg rundt om!

Alt godt sa...

God ettermiddag! Dagen hadde ei utrulig glamorøs opning, med hurtigruta inn Trollfjorden i natt, og intens midnattsol ut raftsundet. Det var vanskeleg å gå og legge seg, men det måtte vi, for i dag gjekk vi i land og er saman med næraste slekta her oppe.

Antrekket er svart, og har gått av lag etter lag ettersom sola kom tilbake med god varme. No har vi akkurat spist middag på terrassen, og nyt livet.

Ingen duft i dag, eg har brukt dei siste dagane for å finne ut om B by Bucheron skulle bli med frå Bodø. Den vart att, den sat for dårleg syns eg, sjølv om den lukta deilig.

Resten av helga kjem til å gå med til ei vandring frå kaffebord til kaffebord, der den største utfordringa er å balansere antallet neitakk opp mot antallet jatakk. Det er eit slit, dette ferielivet. God helg til alle, og biblitotekaren især!

Elisabeth sa...

God fredag! Her har det gått i ett hele dagen, men utelukkende koselige kjempefine ting. Som resten av uka, hvor jeg har hatt tre sommergjester på visitt. Innholdsrike dager!

Lillebror kom innom fra i går, og det har betydd at jeg tok fridag fra jobb i dag. Sammen har det blitt streifing hit og dit (inkl. innom min 4 uker gamle alaskahuskyvalp), god mat og drikke, fotballkamp på pub og mere til. Dagen opprant med sol og 20 grader (yr.no hadde sagt 10 og tidvise regnbyger...), så antrekket var hvit bukse, grønn tunika og hvite Birkenstocks. Max Factor på vippene, MAC (slimshine) i ThinkTan på leppene og min splitternye Notorious fra Ralph Lauren på halsen.

Ha ei kjempegod helg!

Populære innlegg