onsdag, juli 28, 2010

Innerst i en fjord

Da vi cruiset rundt på Vestlandet i forrige uke, overnattet vi i koselige lille Valldal.
Her, helt inntil fjellveggen, sov vi godt - ikke en lyd utenfor vinduet.Vestlandet er vakkert.

8 kommentarer:

Elisabeth sa...

Er på vei til vestlands-idyll innerst i en fjord jeg også. Har nettopp lagt ut noen bilder på min blogg. Norge er vakkert!

Alt godt sa...

Eg har tilbrakt sommarsøndagar i Valldal, på tvangsjordbærplukking. Vi venta på ferjeleiet på Sulesund på vegen heim, eg var bilsjuk fordi mor mi rensa bær i bilen, og det stinka jordbær.

Tidleg på dagen var det deilig med bær, men utpå kvelden, når du hadde plukka heile dagen, og køyrt ein time med mange kasser i bilen, då var det intenst kvalmande.

Jenny B sa...

Åh, så vackert! Det är bra att passa på att uppleva fina miljöer på sommaren, när naturen är som vackrast. Så har man bra semesterminnen att leva på resten av året.

wine-fueled narcissism sa...

Åh, jeg har også hatt noen dager på vestlandet i sommer. Helt fantastisk opplevelse. Jeg følte meg fullstendig hjemme. Utne var en trivelig liten plass vi "tilfeldigvis" kom over, og Odda lå jo virkelig majestetisk til. Vøringfossen, epleblomstring, morelltrær, vakre fergeturer, værmessige kontraster. Turen over Hardangervidda tilbake til Oslo var en eneste lang drøm. Jeg må tilbake snart.

Glamourbibliotekaren sa...

Elisabeth: Norge har det meste!

Alt Godt: Jordbærplukkere ble observert, i regndress og sydvest i plaskregnet. Akkurat da var jeg glad jeg satt i en bil.

Jenny B: Nemlig! Og jeg tok en million bilder.

Wine-fueled: Omtrent samme rute som oss! Norgesferier må man ha med jevne mellomrom.

Nina Kristin sa...

Nydelige bilder fra min mors hjembygd!
Vi var der en tur på søndag, men siden jeg har vært der så ofte så ser jeg ikke det samme som det du har sett, ser jeg. For jeg kom ihvertfall ikke på å ta slike bilder! Er noe med at man blir blind for det man har rundt seg tror jeg.

-(Mamma og pappa hadde forresten bryllupsfesten sin på Fjellro for snart 40 år siden :) )

Britt Åse sa...

Hjemmelandskapet mitt, dette. Jeg vokste opp over fjorden - på Stranda - og det er disse fjellene og fargene som har de sterkeste trådene til hjertet mitt, selv om jeg ikke ønsker å bo der oppe.
Vi hadde en tilsvarende tur i midten av juli. Geirangerfjord, Dalsnibbe, Ørneveg, Trollstige, the works. Utrolig flott!!

Jeg kommer heller ikke på å ta sånne bilder som det av der dere sov, for eksempel - det er på en måte bare en del av bakgrunns-blurret :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Nina Kristin & Britt Åse: Det er nok en treningssak å se sitt eget barndoms/hjemsted med nye øyne, men prøv - det kan være veldig mye fint der! :)

Populære innlegg