lørdag, august 21, 2010

Dag 6

Dagens bidrag til utfordringsuka er rett og slett min signaturduft gjennom 17 år. Jeg har vært gjennom noen flasker, både eau de parfum og eau de toilette. Jeg bruker den ikke så ofte til hverdags, mest når jeg er i selskaper, på konserter, i operaen eller teater - og en og annen glamorøs fredag naturligvis - men sjelden når jeg bare er hjemme for meg selv og ikke skal noe spesielt. Men det er den parfymen som har fulgt meg lengst og tettest, som jeg føler meg mest fin i, og som er den eneste jeg kaller signaturduft - selv om jeg altså ikke bruker den hver dag. Min absolutte yndling.

I dag har jeg vært flittig og vasket og ryddet, så nå har jeg fortjent å ta en spray Coco Chanel i nakken og på hvert håndledd! Selv om planen bare er å henge i hagen resten av dagen. Også er det jo lørdag!

6 kommentarer:

k sa...

Jeg har tatt frem Armani Femme, som har fulgt meg siden 1982, det er dyrebare deilige dråper som derfor ikke blir brukt så ofte.

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Coco er helt klart min favoritt også. Jeg har akkurat fått en ny flaske. Den blir brukt mest om høsten her hos meg, og like gjerne til hverdag som til fest.

Anonym sa...

Du - en innstending oppfordring: vær så grei og ikke bruk parfyme når du går på konserter. Jeg går på torsdagskonserter i Grieghallen jevnlig og der ligger parfymen tungt rundt permanentkrøllene til eldre damer. Flere jeg kjenner sliter med astma/migrene/etc. pga. parfymebruken i konserthallen. Man sitter tett oppi hverandre, og det siste man ønskker er et astma- eller hosteanfall uten mulighet til å stikke av så lett.
Jeg synger i kor, og spesielt når vi har konserter, så er det faktisk forbudt for oss sangere med parfyme, hårspray (!) og sterk deo pga. at sangere i koret reagerer på dette. Så, til dere som er seriøse konsertgjengere og ikke er der bare for å dolle dere opp;-): dropp godluktene!

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg skal love deg at det ikke er meg det lukter sterkest av :) Jeg tar hensyn og er svært, svært diskret. Er det virkelig noen som går på konsert for å dolle seg opp, egentlig? :D

Anonym sa...

Ja! 80% av Grieghallen er pønta til trengsel hver konsertkveld. Tipper det er det samme i Osloby`n, når Filharmonien spiller opp?

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg kommer akkurat derfra nå, og kan ikke si jeg tenkte særlig over hvordan folk var kledd. Jeg synes bare det er hyggelig at folk har glede av å gå på konsert, uansett hva de har på eller hva slags bakenforliggende motiv de eventuelt måtte ha :)

Populære innlegg