torsdag, august 26, 2010

Nesten kontrapunkt

I dag skal eders Glamourbibliotekar grilles og testes i klassisk musikk i flere timer. Man skal resonnere seg fram til periode, komponist og verk ved å lytte til eksempler. Og det som surrer og går i mitt hode og blokkerer alt annet, er en låt av Daft Punk. Derfor: Litt Bach, som virker både beroligende og peppende. (og kanskje Rocky-låta like før jeg går inn)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hva slags test er det Glamourbibliotekaren skal gjennom? Lykke til, i hvert fall!

koristen sa...

Lykke til :-)

Anonym sa...

Lykke til med testen, og takk for at du skriver så inspirerende og deler så mange fine små og store skatter med oss lesere. Jeg har Radio Glamourbibliotekar på øret på jobben i dag! Fungerer perfekt til for eksempel å stenge ute høylytte telefonsamtaler fra nabokontoret :)

Hilsen Ina

Anonym sa...

Lykke til, vi holder tomlene for deg!
fra Mor i nord !

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: En konkurranse i klassisk musikk som kommer på tv til neste år. Jeg stilte som deltager i piloten, altså ikke det som skal gå på tv - men en slags "generalprøve" for å se hvordan spørsmål osv funker.

Korist & mor i nord: Tusen takk! :)

Ina: Hyggelig å høre! Det kommer mer Radio Glamourbibliotekar om ikke lenge :)

Glamourbibliotekaren sa...

Det gikk forøvrig ganske bra! Noen temmelig vanskelige lytteeksempler - jeg var i Prokofjevs verden da riktig svar skulle være Edvard Fliflet Bræins konsertovertyre :)

Bibliotekslusken sa...

Kontrapunkt?

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, kontrapunkt!

Populære innlegg