fredag, september 24, 2010

Glamorøs fredag

God morgen!
Glamourbibliotekaren hever tekoppen i hilsen til eder alle! Chanel No.5, røde lepper og et varmt fint skjerf er dagens glamoureffekter, og Radio Glamourbibliotekar vol. 7 er morgenens soundtrack.

Helgen skal brukes til familie, stort sett - to nevø-barnevaktoppdrag + 30årsdag for fetter, og litt avslapping derimellom. Glamourgemalen ser jeg mer på tv enn hjemme i helgene denne høsten, så jeg blir nok sittende foran skjermen og vinke til han. Livet som musikerfrue er aldri kjedelig!

Her går ryktene om at det blir konsert i lunsjen - prikken over i'en på en fredag!

Ha en fin dag alle sammen!34 kommentarer:

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
Nå ble jeg inspirert til å brygge meg en kopp te, så det skal jeg straksens gjøre. Kaldt i dag, ullvotter på vei til jobb og deiligste Vera&William ullsinglet innerst varmer godt. Stort ullskjerf rundt halsen også. Duften er Hermes Un Jardin sur le Nil og neglene er Essie Mademoiselle lyserosa.

I dag står mye skriving på programmet, det blir nok en del av det i løpet av helgen også, deadline nærmer seg. Ellers skal jeg gå tur i høstværet og ligge på sofaen og se på Don Draper&co.

Ha en god helg alle sammen!

barnebibliotekaren sa...

Jeg tyvstartet på fredagsglamouren allerede i går, med tur til frisøren og etterpå nydelig massasje :-)
Fredagen tilbringes i ro og fred, veldig casual, men med Gucci Rush bak ørene og varmt skjerf rundt halsen. Tid til et glass vin i kveld blir det nok også, før jeg bruker lørdagen på å hjelpe husets eldste bonusbarn å flytte inn i sitt første egne hjem.
Riktig god helg til glamourbibliotekaren og alle!

Ida Victoria sa...

I dag skal mormor begraves, så for meg blir det mange svarte glamoureffekter - svart bredbremmet hatt, svart 40-talls coctailkjole, svarte gamle penhansker og et gullsmykke etter mormor :) ..og gamle, broderte lommetørklær.

slikejenter sa...

I dag er den glamorøseste dagen i året for meg - for jeg har bursdag! Og jeg har tenkt å glede meg over det alt jeg kan.

Nybakt kake, fresht sengetøy, lukta av nykvernet kaffe, A-magasinet... fredag må vel være den beste dagen å feire seg selv på.

God helg til alle, og en spesiell tanke til Ida ovenfor som skal i begravelse.

Anebane** sa...

God formiddag!
Her er nye, lysebrune herreinspirerte skinnsko fra skomakeren i Barcelona kombinert med en deilig tykk ulljakke fra Massimo Dutti, nyvasket utslått hår, te og et kvalifikasjonsgrunnlag på skrivebordet å glede seg over. Sprøtt godt og norskt eple er neste trekk og helgen skal tilbringes med "Hundre år" av Wassmo, på hytta foran peisen. Gledelig helg fra GlamourFruen

Anaruh sa...

Fin fredag sammen med gulljanta på 15 måneder. Vi har hatt en lang morgen med god frokost og god tid på badet. Nå har vi tent lys, hører på Edith Piaf og skal sakte men sikkert leke/jobbe oss gjennom fredagsvasken.

Etter det blir det lang lunsj og en trilletur i duskregn.

Dagens antrekk passer perfket til en rolig kosedag hjemme :)

God helg!

Alt godt sa...

God morgon! Først ein trøsteklem til Ida Victoria, mormødre er fine. Eg har aldri hatt ei, ho døde før eg vart fødd, men eg har høyrt mykje fint om dei. Og gratulerer med dagen til slike jenter! :-)

Eg tastar i veg før eg spring inn i eit møte, duftande av Feminité de Bois og i rustraud tunika med beige capribukser under. Det er Liptons Earl Grey i koppen, og eg trur vi får bollar. Fint!

I ettermiddag blir eg henta av søstra mi, vi skal avgarde og fikse og ordne til hennar førtiårsdag som skal feirast i morgon. Eg har 140 dessertar å lage...

Ha ei god helg, alle saman!

koristen sa...

Ytre glamoureffekter er beskjedne idag, men jeg gleder meg til å reise på fjelltur i helgen sammen med en gjeng hygglige jenter.

Først skal det jobbes noen timer, med god musikk i ørene grønn te med jasmin i koppen :-)

God helg til glamourbibliotekaren og alle andre!

Kristine sa...

God fredag! Jeg gleder meg til en helg som består i gode venner, kinobesøk og avslapning. Det trengs!

Glamfaktoren er ikke spesielt høy i dag, Pradaparfyme som vanlig, en ullcardigan med skulderdetaljer og Hunterstøvler er dagens utrustning.

Ønsker alle en fantastisk helg!

HildeSofie sa...

Endelig fredag!
Dagen i dag blir en av de lengste jobbefredagene på lenge, den avsluttes ikke før klokken åtte. (å legge møter til en fredagskveld er en skikkelig uting...)

Nuvel - jeg tror nå det blir en fin dag uansett! Ser ut på et noe grått Oslo idag, men har te i koppen, Chanel Cnace bak øret, nytt skjerf rundt halsen og både ring og armbånd fra min Kjære på hånda.

Varme tanker til Ida, jeg tror din mormor ville vært stolt av å se barnebarnet sitt så fint pyntet i begravelsen - det er en fin gest, synes jeg.

Og gratulerer med dagen til Slikejenter, hurra!

Helgen skal tilbringes hjemme, kanskje en ny husvisning, helt sikkert en tur ut i høstlufta, og ellers blir det sofa, serier, bok og god mat.

God helg!

HildeSofie sa...

Cnace??
Hihi, det er ikke en ny og mystisk parfyme fra Chanel jeg har på meg - Chance skal det stå :D

Mette sa...

Jeg har startet dagen med en kopp kaffe mens lillegutt sover i vogna på verandaen. Her skal huset vaskes før jeg skal i dusjen og evt. glamme meg opp.
Gleder meg til å få hjem mannen i kveld etter seminar.

Cecilia sa...

God formiddag!
I morges ble det en duggfrisk tur ut i hagen for å plukke epler, som ble rørt inn i muffins, til fredagskaffen med kollegene senere i dag. Ikke ofte jeg baker tidlig på morgenkvisten! For 1 gangs skyld fungerte logistikken: 3 isbokser fulle av muffins fikk plass i min heeelt nye veske fra Desigual, som akkurat fikk plass i sykkelkurven! Så ble det fin tur til jobb i lett duskregn. Glamoureffektene er ørepynt med små hjerter, og Be Delicious fra DKNY. Ida, håper dere får en fin minnestund for din mormor, Slikejenter, gratulerer, og takk til Hilde Sofie for oppklaring, lurte litt på om jeg hadde gått glipp av noe nytt fra Chanel ;-)
God helg til alle !

kitty sa...

Glamorøs fredag med Lollipop-røde negler fra Essie som piffer opp enhver outfit. For øvrig ble også gullommeboken min kommentert av en helt ukjent gammal gubbe da jeg var innom sleven på vei til jobb :D Så ønsket han meg god helg, og tenk så lite det skal til før en ellers så grå morgen blir litt hyggeligere!

HildeSofie sa...

Forresten, en stor klem til Glamourbibliotekaren - i dag er det nemlig "Hug a Vegetarian-Day" :)
http://features.peta2.com/hug/pledge.aspx

frk. Frydefull sa...

Glamorøs fredag igjen! Den kommer så fort … Men min glamour i dag la jeg grunnlaget for i går, nemlig å kunne komme hjem til et rent og ryddig hjem. Nye blomster i vase og en ny lyst med lys i. Herlig!
Dagens duft er Narciso Rodriguez - fast på fredager. Fikk servert smørbrød med eggerøre og røket laks på kontoret på morgenen og da stiger jo humøret mange hakk.

Restebn av helgen bør gå med til bodrydding (sesongskifte), kafetur i byen og pølsegrilling i skogen hvis været er godt.
God helg til dere alle!

Epicureatricen sa...

Sitter og snufser litt og det er jo ikke så glamorøst, men ellers har jeg på meg min nye, Paris-innkjøpte parfyme (Roger & Gallet Cédrat) og det løfter stemningen. Helgen står på mest mulig avslapping - neste uke blir nok slitsom med budsjettavslutning - og rydding i klesskapet. Nå skal vinterklærene finnes frem og sommerklærene ryddes bort.

God helg til alle!

Anonym sa...

Frifredag er ganske glamorøst i seg selv! Ytre glamourfaktorer så langt er denne bloggen som alltid inspirerer og sender ut gode vibber om stort og smått, den tredje tekoppen så langt og D2 som venter, sol og jazz på programmet i kveld. God fredag til alle! :)

Line sa...

Dagens glamour består foreløpig av skjørt og genser på jobb. Planlegger en rolig tyttebærtur i ettermiddag med fin musikk på øret. Jeg hører norsk på norsk for tiden, Odd Norstoga, Narum, Ola Bremnes, blnt flere. Etter bærturen blir det rolig kveld med te og TV og litt blogging

God helg til dere alle

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag!

Her startet dagen friskt klokka 05.45, og glamouren er fortsatt i behold. Au The Vert fra Bulgari på halsen, Elizabeth Arden's CZJ på leppene, sort strikkekjole + sko og orange strømper preger legemet. Glamouren består i å være tidlig ferdig på jobb i dag - om en time - for deretter å skulle tilbringe hele helga i godt selskap et sted som smyger seg plass mellom havet og fjellene. Jeg skal bo i hundehuset, sogar :-D

God helg, alle sammen!

Glamouroversetteren sa...

Herlig sensommerdag på Västkusten.

Har tilbakelagt en fin uke. Mandag fikk jeg et splitternytt tantebarn i form av liten pjokk. Onsdag hadde jeg bursdag og gemalen spanderte fantastisk middag på Thörnströms Kök (anbefales til alle som måtte stikke innom Göteborg). Og resten av uken har det vært bokmesse.

Nå sitter jeg og avslutter dagens oversettelse og gleder meg til å dra på hytta. Føler meg glamorøs med nydelig kjede fra Våga (gave fra barna), lekker ønskeveske fra Mulberry (gave fra gemalen) og lukter godt, av Body Shops Mango Whip, gjør jeg også. Livet er godt.

Bastøfergen neste.
God helg

Frøken Hamilton sa...

Dagens glamoreffekter er for meg noe ganske enkelt som en ny øyeskygge fra Make Up Store. Den er brun-bronsje farget og helt nydelig fin.
God helg :)

Smake sa...

God glamorøs fredag!
Her i Heidelberg er hausten komen med blåst og tette naser. Planen for helga er difor å drikke mengder te, lese bok og tusle rundt på festivalen Heidelberger Herbst. Kanskje me finn nokre fine julegåver?

God helg!!

Flagre sa...

God glamorøs fredag.
Sitter på hotellrom i Stavanger der jeg er på Kapittel festivalen. Glamoureffekten i dag er først og fremst lykkefølelsen over å ha sovet lenge og muligheten til å opplevel så mange fine litteraturarrangement. Har vært entusiastisk tilhører på litterær lunsj med Tove Nilsen gleder meg til kveldens opplevelser.
I tillegg har jeg funnet frem en kjempefin kjole som jeg trodde jeg var for stor til, men som viser seg å passe perfekt. Det høstlige været gjør at jeg kan finne frem høst parfymen: Shiseido Feminite du bois, og leppene prydes av Shiseido perfect rouge 303.

Varme tanker både til Ida Victoria og Slike jenter

Karin sa...

God glamourfredag i regnet i Oslo. Mannen kom hjem fra utenlandstur med yndlingsscrubben fra Clarins i går, så dusjet litt ekstra lenge mens englebarnet sov.

Dagen fortsatte med grønn te i yndlingskoppen min, en stor og rund en med små, tjukke engler på. Glamouren i permisjon varierer men i dag har jeg på nye jeans fra Massimo Dutti som er myke ikke strammer noe sted, hverdagsglamour ;) Også så fine sammen med den røde regnkåpen.

Har spist pannekaker med blåbærsyltetøy til lunsj sammen med lillesøster, god start på helgen. Denne skal tilbringes hjemme sammen med mann og barn, og på søndag blir det lang tur i marka sammmen med gode venner. Ønsker alle en strålende helg.

Hermia Says sa...

Idag är det glamour i velour. Myskläderna är på denna helt lediga dag! Dricker te, lyssnar på radio och ska snart ta tag i romanen jag läser. I helgen jobbar jag på mitt bibliotkek.

Varm tanke till Ida Victoria och grattis till Silkejenter.

Skön helg önskas er alla!

Britt Åse sa...

God, glamorøs ettermiddag! Her regner det som bare juling i dag, og allnaturen er innhyllet i skodde. Jeg gleder meg over at helgen endelig begynner nå, etter en intens uke. I en liten "pause" i arbeidsdagen i dag fant jeg tid til å stikke innom en skobutikk i nabobyen, der jeg satset skikkelig og kjøpte mitt livs første høye, svarte skinnstøvletter! Juhu! Pluss et par lavere sko også.
Attpåtil er jeg iført vidunderlige En Avion parfum fra Caron samt min selvstrikkede kjoletunika, og føler meg ganske på topp, egentlig :D

God helg til alle, glambibl. især§

Glamourlektoren sa...

Er fremdeles i "spareglamourmodus" - og gjør arbeidsdagen litt ekstra fin med gammel brosje (arv) og fine cowboystøvler som har vært hos skomakeren og freshet seg opp etter et par år innerst i skoskapet. I helgen blir det samvær med naboer og venner over gode, høstlige middager både lørdag og søndag. Men at ingenting står på programmet i kveld, er nesten det beste :) God helg!

Kaisa sa...

God glamorøs fredag!
Ekstra glamorøs i dag pga kundemøte på jobb. ;) Grå tweedkjole kjøpt i Italia for 9 år siden (og den passer fremdeles!!!) over hvit skjorte og burgunder strømper. Passelig mye sminke inkl plommefarget leppestift.

Og vissheten om at min nye regnfrakk fra Søstrene Jensen er både regntett og varm også i øsende regnvær gjør at regnet ikke er så ille. Toppet med knallrøde gummistøvler lager jeg farge på regnværsdagen. ;)

Helgen skal tilbringes så mye som mulig med min kjære, siden han reiser bort på søndag.

Glamoursjefen sa...

Herlige, glamorøse fredag! Og en ekstra fin en også for nå har jeg nemlig over en ukes ferie!

Fredagens heldagsmøte ble gjennomført med sorte bukser med stort topp, naturperler i ørene, røde lepper og litt Bella Belara bak ørene.

Et par ting til i kofferten og jeg er klar for årets husmorferie! :)

Glamouradvokaten sa...

Glamourfølelsen er på plass siden helgen nå venter med fred og ro, og ingen jobbing. Løkplanting og nye bøker (Langeland) er i tråd med humøret. Telefonen av. Ballkiss Sublime, røde franske lepper, fresh hud etter deilig hudpleie igår, og nyfargede mørke øyenvipper gjør at jeg føler meg bra, og særlig siden jeg fpr ekstra respons fra mine mannlige omgivelser. God helg til alle glamorøse:-))

fru winther sa...

Riktig god fredag! Er på vei til Røros, hyttetur med venner, god mat, og kanskje til og med godt vær.Blir deilig! Dagens er "mjukisbukse", ullgenser og "Fracas". Ha en deilig deilig helg! <3

Glamourlegen sa...

Ikke så dum fredag her heller, selv om det ikke blir frihelg før om en uke. Sliten og litt matt i morges, men fokuserte på Glamour på badet, fjonget meg litt ekstra og kom fem sneaky, velkalkulerte minutter for sent på jobb etter spasertur i kappgangtempo over Haugen. Takk for den ekstra motivasjonen!

Det mest glamorøse denne uken er at nye sko fra Löplabbet er innviet så blitt noen mil denne uken også, utrolig hva min late, skranglete kropp med dårlige knær kan få til, og litt røde lepper har det også blitt i ny og ne (men er ikke Gwen Stefani, så blir ikke kombo leppestift+tredemølle med det første, har for tiden mer enn nok med å ikke se ut som en rødlilla, prustende hval men tror kanskje jeg må innse at det er det jeg likner mest på...eller kanskje en hvalross, hvis de kan bli lilla, da).

Grattis til Slikejenter, og til Britt Åse som har scoret seriøse glamourpoeng med sine støvletter, og kondolerer til Ida Victoria, skal ringe min egen fine-fine mormor i morgen!

God fredagskveld, og god helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! :)

Populære innlegg