mandag, oktober 25, 2010

Resultat


Som jeg sa - jeg har bidratt til tidligere års tv-aksjoner på vegne av denne bloggen, og det ønsker jeg å gjøre også i år. Jeg vil gi femti øre pr unike leser som var innom her i går, hvilket var 1063 - så i dag betaler jeg inn kr. 532,- på TV-aksjonens konto. Takk til dere som klikket dere inn her!

Samtidig oppfordrer jeg alle andre bloggere til å gjøre det samme! Og legg igjen kommentar her i bloggen når du har gjort det, for heder og ære.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Veldig,veldig bra!

Elisabeth sa...

Vi la igjen godt med penger i bøssa vi også!
Og fy til alle dem som la ut kjipe meldinger på fb om at så mange har det dårlig i Norge. I sett i sammenheng nei..

Ha en fin dag!

Bente sa...

Flott tiltak! Jeg hadde så mange som 25 unike lesere i går (jiiiha), og 50 øre per pers blir liksom litt knuslete ;) Jeg tenker vi sier 10,- per leser, altså 250,- tilsammen.

AstridVU sa...

For en strålende ide!

Og som Elisabeth over her sier; på slike dager viser mange seg fra sin sanne side. F.eks. som den første min sønn på 6 år banket på hos, hans førstegangs bøssebæring sammen med sin mormor;

"Penga kommer aldri frem. Jeg støtter bare nordmenn i Norge. Kreft og sånn..." + en videre lekse om hvor håpløst slike aksjoner var.

Sønnen gikk betuttet videre, men det var heldigvis ikke mange som denne første damen og flere av en annen type, også dame; "Mamma, vet du hva? Hun der dama som kattene i nabolaget alltid følger etter - hun ga 3 tohundrelapper hun!"

Vel blåst aksjon vil jeg si!

eli sa...

Flott, Astrid, at du deler denne viktige kommentaren med oss alle! Og din 6åring lærte nok mye denne dagen.....

Sulvis sa...

Veldig fin oppfordring!

Glamourbibliotekaren sa...

Det er fint å kunne bruke bloggen på denne måten! :)

Populære innlegg