fredag, november 19, 2010

Glamorøs fredag



God morgen!

Fredag, Coco Chanel eau de parfum, kald nesetipp, Henry Mancini på øret.

Mange punkter på dagens liste over gjøremål, så man får bare fyre opp dagens første tekanne og kaste seg over en trippelplate med John Cages mellomkrigstidskomposisjoner. Men når klokka slår fire er det over og ut for denne uka - da bærer det hjem, og helgen skal tilbringes forhåpentligvis med en lavere hvilepuls enn nåværende. Dog har Risør Kammermusikkfest heldagskonsert i Oslo Konserthus i morgen... med Marc-André Hamelin, Andsnes, Measha Brueggergosman og Martin Fröst... hmmmm.


Ha en fin dag alle sammen! Rapportér i kommentarfeltet, etter at dere har lånt øret til Mancini-orkesteret - Days of wine and roses:



mvh eders Glamourbibliotekar

26 kommentarer:

Lektorspire sa...

Så var det fredag igjen! Eg starta dagen glamorøst med å stå opp tidleg! Det har eg gjort heile denne veka, då litt ekstra god tid på morgon gir kvilepuls resten av dagen. Det er godt å komme inn i ein rytme.

Resten av dagen går med til (ein forhåpentlegvis) effektiv lesesaldag. I ettermiddag venter trening med påfølgande TP-kveld med vener. Resten av helga har me ingen planer og det er fint etter nokre travle på rekke og rad.

Planen er å ta på min nye favoritt-leppestift; MAC Craving, litt Chance Chanel parfyme, skjorte, jeans og støvletter. Og sjølvsagt forlovelsesring og kanskje perlesmykket?

Ha ein fin dag!

Alt godt sa...

God morgon! Det ser ut til å bli ei fin helg, i dag kjem vaskedama, så eg kjem heim til reint hus, og så er det klassisk gullrekkefredag med barna. I morgon blir det konsert og fest etterpå med gode vener, og søndag skal kjæresten og eg prøve å kome oss på kino.

I dag er antrekket glamorøst svart, og dagens duft er Kate Moss Vintage. Eit heildagsseminar eg skulle på i dag vart avlyst, det gjer livet mitt enklare. Eit sangoppdrag på jobb står også på to-do-lista, og det er vel glamorøst?

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fin helg!

Anonym sa...

Det er et tåkefylt engelsk landskap utenfor vinduet mitt. Jeg er litt i peiskos-humør, men har ingen peis, så for å skape litt varm stemning har jeg tatt en liten spray med Serge Lutens Un bois du Vanille. Og en varm ulljakke (over en litt mer snuppete rosa topp ;).

I dag skal vi ut på en liten utflukt til nabobyen, og der skal det jobbes, men vi får lagt inn både lunsj og kaffedrikking - og kanskje en kinotur etterpå.


I helga har jeg tenkt å jobbe, trene og kjøpe julegaver. Og sove til jeg våkner av meg selv :)

Ha en fin novemberhelg, alle :)

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
Nyfrisert hår, klær som varmer godt i kulda, men allikevel gjør at jeg føler meg fin, det er herlig glamourfølelse.

Her er det også jobb til kl fire og så helg. Hva den byr på vil tiden ennå vise, stå opp tidlig og ha lange gode frokoster vet jeg i alle fall at det blir. Håper på mere snø etter et litt trist regnvær tidligere i uka.

God helg alle sammen!

KariM sa...

God morgen alle glamorøse!

Jeg har forsøkt å finne fram til litt glamour på en ellers veldig trøtt morgen ved å ta på meg yndlingsskjørtet mitt og søte små prikkete hjerter i ørene. Nyklippet frisyre som jeg føler meg veldig vel med hjelper også!

Dagen i dag blir veldig lang, men jeg får vel med meg gullrekka under et ullteppe på sofaen.

Helgen kommer til å dreie seg mest om å spise; i morgen skal vi feire Thanksgiving med slekt og venner, og på søndag skal vi lage indisk mat sammen for å feire min manns 30-års dag. Mmmmmmm. Godt! (Får passe på å legge inn en ekstra treningsøkt neste uke!)

God helg alle sammen!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen! 1 stykk meget trøtt bibliotekar i dag, høstmørket og kulden har stjelt all energi. Men heldigvis er det snart helg, en meget avslappende en håper jeg.

I kveld skal jeg lage god middag og benke meg foran gullrekka med en stor skål sjokolade og et glass rødt. Resten av helgen er ganske så åpen, men skal definitivt brukes til kos og søvn.

Glamourøs men fornuftig antrukket i dag. Varme er i fokus, i dag var det surt i hovedstaden.
Nå venter avslutning av diverse arbeidsoppgaver, en tredje kopp kaffe og litt telefonering.

Riktig god helg til dere alle.

HildeSofie sa...

God fredag morgen!
Oslodag i dag, og jeg sov som en stein på toget, våknet ikke før vi var på Oslo S. Fått unna noen arbeidsoppgaver på morgenkvisten, og straks bærer det av gårde på Norges største politiske samling, hvor jeg skal bruke reste an dagen. Håper på spennende seminarer og sikkert en og annen trivelig samtale med gamle kjente.

Antrekket er som så ofte helsort og varmt - det begynner å bli kaldt å gå til toget klokken seks om morgenen...!

Kvelden skal brukes til kjærestetid, med god mat og litt vin. Imorgen skal vi på bursdagsfest, og søndag skal det antakelig soves ut. Og innimellom alt må vi planlegge litt flytting, hurra!

En riktig god helg til alle glamorøse!

Jenny B sa...

Äntligen fredag, äntligen helg! Jag har haft en bra vecka och har några fina planer för helgen, men just för idag är jag förvirrad och har inte bestämt om det finns någon teaterpjäs jag vill se ikväll. Jag är inte så stiligt klädd just nu, men kommer att göra dagen glamourösare med mitt vackra röda läppstift från Clarins så snart jag har druckit upp mitt te.

Ha en fin helg, allihopa!

Glamourfilologen sa...

Endelig fredag! Kald ankomst til jobben (selv om jeg satt inni en bil) og glamouren deretter: Selvstrikket genser med mønster og tweedgarn fra engelske Rowan (etter min mening blant de mest glamorøse når det gjelder strikkedesign), perler i ørene og Eaudemoiselle (for å gi litt blomstrete duft nå i kulden). Gleder meg til helgen og gullrekka sammen med familien i kveld. God fredag til alle sammen.

Anonym sa...

Fredag er en være snill mot seg selv dag og jeg har glamourfølelsen inne ved å ha krøpet under dynene igjen etter å ha levert i barnehage. Helgen skal brukes til jobbing både lørdag og søndag, men også hyggelig besøk at foreldre og bror som skal passe barn mens mannen og jeg jobber det beste vi kan. I ettermiddag blir det fredagskos med barnas favoritt: Hamburger og salat, og kanskje en tegnefilm på DVD.

Når jeg står opp blir det Bvlgari II i nakken, Shiseido på leppene og Dior på vippene. Ingen smykker, men myke klær og ull under ;-)
God helg!

Elisabeth sa...

Fredag igjen! Her starta dagen godt med en skogstur med den firbeinte, og med et landskap dekket av sne er det en fornøyelse for oss begge! Men han får ikke lenger gå uten bånd innimellom, ikke der, for nå har reinsdyrene kommet til området.

Senere i dag skal den firbeinte leveres til en vennefamilie, som skal ha ham på 'ferieopphold' mens matmor reiser til tigerstaden - det blir fredagsglamour i lange baner! Jeg er litt ambivalent til å reise bort, men tror det blir noen gode dager når alt kommer til alt. Skal bo hos verdens fineste mennesker, og det blir det beste med hele ferieuka :)

S sa...

Fortsatt mørkt og dystert regnvær her i dag. Men fredagsglamour-følelsen er på plass. Har nylakkerte negler som lyser opp, er sånn nogenlunde à jour på jobb etter å hengt etter i noen uker og har en relativt avslappende dag på jobb.

I kveld blir det god mat og TV, i morgen et kulturarrangement med barna og ellers blir det mye fokus på å forsøke lade batteriene. Mørketidstrøttheten har slått ned som en bombe i vår husholdning, så alle trenger litt mer søvn. Men det går seg nok til i år også.

Ha ei trivelig helg!

Glamoursangerinnen sa...

Endelig fredag.. men denne helga blir i overkant travel! Men så lenge det er lystbetonte aktiviteter det er snakk om, så går det jo fint - dvs dugnadsarbeid/julemarked,teater og ballettforestillinger. En tilreisende svigermor er også på besøk denne helga, og det er alltid trivelig.
Dagens antrekk er foreløpig ganske så uglamorøst pga av nært forestående kakebaking, men omkledning vil bli utført når det er unnagjort. Et par glamoureffekter er likevel på plass i anledning fredagen - nemlig Givenchy Ange ou demon i nakken og perleøredobber i ørene.

God helg til alle!

Ingvild S L sa...

Ahhh, feriedag!
Og nå snur jeg nesen til Stavanger for en helg med hotell, ingen vekkeklokker og bare finfin helg med min kjære.
"Noa" bak ørene, skillpadde Wayfarers og en snerten liten VW.

Guro sa...

Det er tørt og kaldt (vel, relativt sett) ute. Det er bursdag hos en av de fineste menneskene jeg kjenner i kveld, og jeg har allerede bakt kaken jeg skal ha med meg, jeg mangler bare kortet til pakken :-)

Helgen skal være lat, og forhåpentligvis litt kreativ. Jeg kjenner jeg gleder meg og at livet er ganske fint.

Det er en fin dag :)

God helg til alle glamourbibliotekarens lesere, og selvsagt en riktig god helg til bibliotekaren selv.

~Guro

koristen sa...

Formiddagen i Oslo er fremdees grå, men det er fredag! Svarte jeans, høye hæler og grålilla topp, glamoureffekter blant annet øreringene fra Anthropologie og Chanel bak øret.

I kveld er det jenteklubb med god mat og skravling. Imorgen er det korseminar fra 10-17. Sju timer julesanger!

Søndagen er uten planer, deilig, den skal brukes til hyggelige ting. God helg til alle!

trine sa...

Her er det en treg og grå morgen etter en natt uten søvn. Slitsomt å være våken uten grunn store deler av natta. Men etter en dusj og litt frokost, kjenner jeg at energien kommer sakte, men sikkert.

Helgen skal brukes til lunsj med min kjære, venninnemiddag i kveld med gode gamle venninner, besøke gode venner som det er lenge siden vi har sett og gå tur med familie på søndag. Mange planer, men veldig hyggelig!

Kledd i svart, med søte grønne øredobber og enkel sminke. Har te i koppen og manner meg opp til å gåtur over løkka.

God helg!!

Smilla sa...

Idag har jeg startet dagen som seg hør og bør for en glamorøs fredag: med et teselskap i dunkel belysning om ded vakker musikk på øret. Finnes ikke bedre start på helgen enn det. Kun litt jobb før plalegging av årets julebord, før jeg vender nesen hjemover.

En liten oppfordring til alle som har tenkt seg ut i løpet av helga: BRUK REFLEKS!! Det ser ut til at færre og færre bruker dette, og det er nesten umulig å se folk på de mørke veiene i landet vårt.

Tina sa...

Min første rapport på en glamorøs fredag! Jeg er på reisefot denne fredagen, med destinasjon New York. Så det er virkelig en glamorøs fredag for meg. Ønsker alle en riktig god helg. Satser på at min blir topp:-)

Emma sa...

I ettermiddag skal siste gjøremål på må-gjøres-nå-lista gjennomføres, og selv om det fortsatt er en del på bør-gjøres lista så betyr det ihvertfall litt lavere skuldre gjennom helga og neste uke. Rosene fra forrige fredag holder seg fortsatt pene, og etter endt oppdrag i kveld skal jeg nok kose meg med et velfortjent glass rødvin!

Glamourlegen sa...

I morgen flyr verdens fineste og jeg til India og kommer ikke hjem før til våren! Dagen i dag preges av pakkepanikk, klesvask, husvask, reisefeber, bronkitt, bihulebetennelse, frynsete, istykkerblåst nese og febertåke og nada ytre glamour, kan ikke tro at det er sant, at vi ENDELIG skal reise :)

God helg alle sammen!

Tuva sa...

God glamorøs fredagsformiddag!

Denne fredagen var i utgangspunktet ganske uglamorøs, men ble brått mye mer glamorøs da jeg vant en deilig flaske rødvin i klassens vinlotteri. Dessuten har jeg nydelig grønn Pukka-te på termos, fin cardigan og rød neglelakk.

I helgen blir det litt trening, mye jobbing, en koselig film og rødvinsaften med en god venninne og forhåpentligvis mye god mat.

God helg!

barnebibliotekaren sa...

God ettermiddag!
Travel dag = sen rapport :-)
Dagen begynte flott med nydelig anmeldelse i avisen av konserten som koret til 15-åringen holdt i går kveld. En femmer på terningen var fullt fortjent!
Møter og jobbing har fylt dagen forøvrig. Antrekket er jeans og myk kasjmirgenser i lilla, dagens duft er CLEAN Fresh laundry,- en ny favoritt.
Ettermiddagen og kvelden skal fylles med A-magasinet, fyr på peisen og et glass vin eller to til gullrekka.
God helg til glamourbibliotekar og alle andre!!!

Kaisa sa...

God glamorøs fredagskveld!
Her er det ull som gjelder, koselig gammel golfjakke med broderte blomster over ullskjørt (som dessverre klør litt mer enn det som er stas...)

Helgen skal først tilbringes med min kjære, og så med venner. Håper det ikke blir altfor kaldt. Så at DB og VG melder om sprengkulde... Håper de tar feil.

Anonym sa...

Dagen startet med spasertur ute i kulda med god nabo, påfulgt av rådgiving ved valg av nye lesebriller hos optiker... Siden ble det planlegging og gjennomføring av middag med gode venner. Blide tenåringsgutter mettet av premiereren til den nyeste Harry Potter-filmen, selvbakte muffinser og sosialt samvær med familien som var til middag gjorde fredagen veldig bra her. God helg! Noen som har noen gode tips til noen dager i Lisboa, forresten?

berlinløvinnen sa...

Siste "anonym" var berlinløvinnen, noe skjedde da jeg satte inn kommentaren.....

Populære innlegg