mandag, januar 03, 2011

10.dag jul

Her sitter jeg i pysj og tøfler foran ovnen og inhalerer kongerøkelse, spiser clementiner, drikker lusse-te og hører på nyttårskantater av Bach. Jula er ikke over!

9 kommentarer:

Linn sa...

Hei
Det er noen som har det...
Jeg sitter da på jobben:)

Men det er faktisk ikke så aller verst:)

Ha en fin dag.

Hermia sa...

Det ser hur fint som helst ut och låter alldeles underbart. Men jag gör som "Girl about Oslo" och sitter på jobbet. Rätt ok det med särskilt som flyget (förhoppningsvis) tar mig till Paris på torsdag. :)

Glamourbibliotekaren sa...

Girl about Oslo: Takk, det samme!

Hermia: oooh, Paris! Herlig! :) Jeg kjente at jeg behøvde ekstra lang juleferie i år, etter en svært travel og tøff høst - og fordi det fortsetter sånn utover vinteren også. Men nå fikk jeg lyst til å reise til Paris istedet... :)

Hermia Says sa...

Önskar jag hade varit lika klok och tagit lång ferie - behöver det verkligen. Försöker ta vara på de lite förlängda helgerna istället, igår med längdskidor för första gången på ca 20 år. Ont i kroppen idag ;) Och så Paris till helgen.. hoppas du kommer dit snart igen! Ha det gott!

Hermia sa...

Och hoppas du hinner samla nya krafter, förstås!!

Glamourbibliotekaren sa...

Åja, har krefter i mengder, heldigvis! :) Takk!

Hermia Says sa...

Skönt att höra :-)

Anita sa...

Høres herlig ut!

Anonym sa...

jula er ikke over før trettende dag jul! fremdeles et par dager igjen, mao. jeg skjønner ikke at folk kaster ut jula så snart januar viser seg. jeg liker overganger. det er fint med litt ekstra lys så lenge det fremdeles er mørketid. :)

Populære innlegg