tirsdag, januar 25, 2011

De nominerte er:


Tidligere år har jeg fulgt Oscarnominasjonene på nettet og blogget underveis - i år fikk jeg ikke gjort det grunnet møter, så derfor sender jeg dere inn på Oscars egne nettsider istedet.

En god del navn man kunne vente å se blant de nominerte - og noen filmer jeg ikke kjenner til. Jeg har sett relativt få av årets nominerte filmer, så det er ikke sikkert jeg kommer i havn i år. Tidligere har jeg hatt et rush i fem uker fra slutten av januar og sett så mange filmer som overhodet mulig - alle hovedfilmene, hovedrollefilmene, birollefilmene osv - men i år må jeg nok legge lista litt lavere. Litt for mange filmer på litt for lite tid.


Men selvfølgelig skal jeg prøve så godt jeg kan! Oscarsesongen er ett av årets høydepunkter.


6 kommentarer:

viltin sa...

Dette har jeg alltid likt å lese om på bloggen, kanskje jeg skal prøve få med meg en del flere filmer på dette tidspunktet selv :) Men, hvor vanlig er det å gå alene på kino i Oslo? I tilfelle noen ikke liker mine merkelige filmvalg.

Glamourbibliotekaren sa...

Å gå alene på kino er herlig! :)

Synne sa...

Jeg går også alene på kino til tider! Filmen er den samme uansett!

Jeg heier på Coen-brødrene, Dragetreneren, Disney (både Tangled, Toy Story 3 og TRON:Legacy) og Iron Man 2. Dette blir spennende!

~SerendipityCat~ sa...

Tror jammen jeg skal prøve å følge mer med på dette og ta noen filmtips fra listen :-)

Siven sa...

Alene på kino er overraskende lite skummelt.

En kan jo ikke snakke der inne allikevel, en får velge film helt selv uten å måtte ta hensyn til hva den andre vil se og en får beholde smågodtposen helt for seg selv. ;)

Jada, så er jeg litt egoistisk, men jeg prøver jo å selge ideen.... :)

Anonym sa...

Alene på kino er bra :) Filmen blir i 100% fokus hele tiden :)

Populære innlegg