fredag, januar 07, 2011

Glamorøs fredag

God morgen! Årets første glamorøse fredag er godt i gang, og øynene begynner sakte men sikkert å åpne seg etter juleferien. Én arbeidsdag til før jeg kan ta helg for alvor, men helgefølelsen er her allikevel.

L'Artisan Passage d'Enfer er dagens duft, og ellers er stilen enkel. Kanskje blir en liten fargeklatt i form av en Primula med hjem i dag.

Hva med dere? La rapportene strømme inn!



28 kommentarer:

Ida Victoria sa...

Jeg har tatt på meg en herlig vintage-kjole i dag, og etterpå skal jeg krølle håret. Og til middag skal jeg lage Beef Wellington. Mmmm, det er min fine glamorøse fredag i dag :)

Anonym sa...

Føler meg ikke kjempeglamorøs i dag, men har prøvd å glæmme dagen litt med ny retrobluse og neglelakk. En ekstra kaffekopp, nå, så skal vi se om ikke energinivået øker litt.

Tanken på helga er kanskje det aller mest glamorøse, jeg har mange avtaler og skal treffe mange fine mennesker jeg ikke har sett på snart fire måneder. Det gleder jeg meg til. Og så skal jeg få litt orden i heimen også :)

Ha en strålende helg, alle!

U9 sa...

Skjerf og trøye og kjempeelektrisk hår etter at lua kom av - det er kaldt! Men varmrosa trut hjulpet av Lancome og lett sitrusduft fra Dior. Ser frem mot første hyttehelg dette året sammen med mann, vovvov og Jonathan Franzen. God helg til alle

HildeSofie sa...

Riktig god morgen - og godt nytt år!
Jeg startet året med å bli forkjølet, men tror og håper jeg er på bedringens vei nå. Litt mer C-vitaminer, så blir det bra!

Dagens glamour er et paisleymønstret halstørkle som jeg fikk av min søster da jeg var hjemme i julen. Det har tilhørt mamma, som døde for mange år siden, og det var veldig fint å få noe som jeg kan ha på meg som har vært hennes.

Ellers økes glamourfølelsen av å sitte og spise frokost ved et vindu som vender ut mot hagen, riktignok dekket av snø, men fortsatt flott, og speide etter fugler i treet hvor jeg har hengt opp meiseboller. De forrige eierne har ikke hatt for vane å mate fuglene, ser det ut til, så det tar nok litt tid før de små fjærkledde oppdager at det er mat her. Kjenner også at jeg gleder meg til snøen smelter, og jeg kan gå på oppdagelsesferd i en helt ny - og min! - hage. Mon tro om det er tulipaner og påskeliljer her?

Helgen byr på en hyggelig Oslotur imorgen, med god mat og godt selskap, og på søndag håper jeg at det kommer en liten venn hit for å på korrekt vis knuse pepperkakehuset. Det trengs små bygningseksperter til slikt!

Men først: litt jobb, og levering av ved til de streikende ved Bekken og Strøm, så de kan brenne bål for å holde varmen.

En riktig god helg til alle!

Britt Åse sa...

God fredag!
Ny parfyme er alltid glamorøst. Denne gangen er det Louanges profanes fra Parfumerie generale. Varm, nydelig duft :D
Ellers har jeg fin, selvstrikket jakke på meg, og ganske ok make up, og dette med helg kom ganske plutselig, synes jeg. Fin overraskelse :lol: !
Helga skal benyttes til å kaste ut jula og få primula inn på bordet, det blir glamorøst så det holder.
God helg alle, og spesielt til Glambibl, selvsagt.

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
Sjuklingen har nå vært sjuk i ei uke, årets influensa er hard. Men har i alle fall vært på jobb både i går og i dag. Snørr og hoste og hes stemme preger dagen, men formen er ok.

Komfortable varme klær på i dag, en stor ullgenser med polokrage og inni kragen har jeg et Hermes silkeskjerf for å piffe opp antrekket og for den deilige følelsen. Blå jeans og tjukke ull-lester. Duften er Hermes Rose Ikebana og på neglene Chanel Particuliere.

Helga blir nok preget av det å bli helt frisk. Rolige aktiviteter, sofa, god mat, film og varme klær er viktig.

Ønsker alle sammen en god helg og husk å vaske hender en ekstra gang, så kanskje slipper dere unna influensaen :)

Fagbibliotekaren sa...

Frokosten ble inntatt på kontoret i dag; hjemmebakte knekkebrød med brunost og en caffe latte. Fin start på dagen. Arbeidsuka har vært lang og tung, det tok litt tid å komme ut av feriemodus..

Antrekket er fint, men casual kan man vel si. Duften er Miss Dior Bllomin Bouquet, bringer frem minner fra sommerens late dager i Hellas. Etter jobb skal jeg trene, kjøpe tulipaner og handle inn til pizza-aften med min kjære. Ellers skal helgen brukes til avslapping og kos.

En riktig god helg til dere alle.

Lene sa...

To julegaver er på idag; ny ullkofte og ny parfyme; Chloè Intense. Skikkelig glamorøs føler jeg meg :) Helga kom litt plutselig på meg også, og den skal bare brukes til kos ettersom helge- og nyttårvask allerede er unnagjort. Hjemme hos oss legger vi mer vekt på den sunne sjelen enn det sunne legemet, så det skal såvisst bli noe godt både på bord i glass denne helga også ;)

koristen sa...

Fredag og lønningsdag, hurra! Antrekk jeans og svart topp, svarte, høyhælte sko og et nydelig rosalilla skjerf. Perlering på fingeren, i ørene en vakker julegave - gulløredobber med perle og verdens minste og søteste diamant :-) Bak ørene en touch av Chanel. Helgen skal brukes til å rydde vekk jula og glamourifisere heimen med blomster og duftlys, men først en bytur for å titte på salget. Kanskje finner jeg et par pene støvletter som vannet ikke pipler inn i...? Også skal jeg øve på korsanger - "Når fjordene blåner" og "When I'm 64", sånn går det når man gauler i to veldig forskjellige kor :-D

God helg til alle!

Kaisa sa...

God glamorøs fredag!
Helg blir bra, og det er deilig at det er sol over Oslo igjen.
Dagens nyhet på antrekksfronten er en fin og løs tunika med blonder rundt halsen, som jeg har lånt av en venninne. I tillegg har jeg tatt meg tid til litt sminke på morgenen og er nesten kvitt munnsår, så jeg ser ikke så forkjøla ut som jeg føler meg.
Helgen skal tilbringes litt på IKEA og litt med venner. I kveld skal også juletreet endelig ut, så antar det blir noen runder med støvsuger også...

Henrikka sa...

Godt nyttår! Trøtt og småsnufsete etter influensa, men med kjole i 60-tallsstil (rett fasong og masse gusjefarger, som jeg liker) og en idé om at jeg skal trene i ettermiddag har jeg to ting som forhåpentligvis holder motet oppe i løpet av arbeidsdagen.
I helga skal alle rester av oster, grønnsaker, frukt, egg og annet bli omformet til paier, gryter, supper og andre retter som skal fryses ned i passe porsjoner og brukes som middag utover ettervinteren. Da blir det litt hverdagsglamour fremover - uhyre lett å fiske ut en god middag fra fryseren! God helg!

Kirsebærblomster sa...

Dagens glamour er nysnø, som er vakkert å se på, og pilates, som jeg elsker.

Line sa...

En liten touch av blonder på dagens ellers ordinære genser, og utsikten til en kveld med Det store Korslaget og etterpåskypesamtale med min venn gjør sitt til at den første ordinære helga i 2011 starter passe glamourøst:-)

sol sa...

Nye støvletter og rimelig fjong på håret (noen ganger blir det akkurat slik man ønsker det) samt nytt smykke som jeg fikk til bursdagen min nylig. Pluss tidlig forelesningsfri, ergo tidlig helg. Tilbake i heimen, nå skal nissene sendes til Nordpolen igjen:-) og inn skal også her en liten primula i anledning dagen! Blir det tid før man går i hi for aftenen: En liten tur i lysløypa. God helg!

Fornuftig forsker sa...

Hjemmeglamour for en forsker i mammapermisjon - her utøves tidtrøyte på høyeste nivå før babyen kommer. Svømming på Bislett bad er ytterst glamorøst, stille og fredelig med levende lys og passe varmt vann. Dessuten kafe-kaffe, snø og sol ute og brødbaking. Mon tro om ikke det blir noen levende lys og lesing av The Corrections etterhvert. Kanskje, kanskje jeg til og med får på meg parfyme og litt lipgloss til mann og barn kommer hjem? Det kan jo kompensere for et ytterst enkelt antrekk (dog med nye, røde filttøfler og pene enkle krystalløredobber). God vinterhelg til alle, om den tilbringes mest inne eller mest ute!

Alt godt sa...

God ettermiddag!

I dag er eg herleg uglamorøs, eg vakna sjaber og med hovudverk, og har tilbrakt føremiddagen i senga. No har eg laga meg havregraut, snart skal eg også skeie ut med ein kopp breakfast earl Grey frå Mariage Freres og A-magasinet.

I kveld planlegg eg ein stille kveld for meg sjølv, det har eg vel ikkje hatt sidan tidleg i desember, trur eg. Ostepop og gullrekka står på planen, og ikkje så mykje meir enn det. Kanskje eit glas vin, viss hovudet er i godlage.

I morgon har vi invitert nokre gjestar med tilknyting til vestlandet hit på ball, potetball og mår frå Ulsteinvik står på menyen. Det gler eg meg til! Og det å lage ball er alltid spennande, blir den passe laus og passe fast? Kokar den ut? Legg den seg i botnen av gryta? Eg kryssar fingrane for at det går fint.

Eg ynskjer alle ei fredeleg helg, og bibliotekaren især!

Synne sa...

Så mange fine fredagsrapporter! Jeg kan melde om venninnebesøk og nybakte scones. I kveld skal kjæresten og jeg være turister i egen by, og tar inn på ærverdige Bristol. Vi har selvfølgelig reservert kakao-bord i bibliotekbaren til i morgen! God helg!

Ine sa...

Dagen starta på mest tenkelig glamorøst vis - med frisørtime på herlige Balanzera. Nå er håret mye kortere, og det kjennes bra. Ellers har jeg vært på kaffebesøk hos Synne (som jeg ser rapporterer over her), med herlige hjemmebakte scones. Enda en kaffeavtale står på agendaen i dag, pluss fredagspizza og rødvin. Fin fredag! God helg, alle sammen!

emma sa...

Om noen timer kan jeg forhåpnetligvis nyte glamouren av et skinnende rent og ryddig hjem med tilhørende god samvittighet, samt hjemmelaget pizza, rødvin og enten gullrekke eller god bok ettersom hvordan humøret blir. god helg!

Anna sa...

Bortsett fra et fint ullskjerf fra Bruuns Bazaar, perleøredobber og en liten dråpe Diors Hypnotic Poison går det her for det meste i uteklær egnet for fotografering i -13.

God fredag!

Flagre sa...

God glamorøs fredag til alle. Her har det vært mer glamour utenfor enn innenfor i dag. Morgenen startet med Winterwonderland, passe kaldt og klart, snø på alle grener, mørk blå himmer og sirius som lyste.
Så gikk dagen over i strålende sol med lyden av vann som drypper fra takene (verdens beste lyd...våren). Da satte jeg inn mitt eget HMS-tiltak og gikk meg en lang tur. Glamorøst, selv med en trøtt skikkelse uten hverken sminke eller parfyme midt i bildet.
Helge blir supersosial, høydepunktet blir vel juletrebrenningen som er invitert til sammen med alle naboene i gata.
God helg!

frksnupp sa...

Leppestift, kjole og høye hæler er fredagens glamourstæsj. Nu er jeg imidlertid av-glamorifisert, iført pysj, ullundertøy og pledd. Strikketøyet akkompagneres av et lite glass portvin senere, ergo er glamourfaktoren kanskje ikke helt borte ennå? God helg!

Ingvild S L sa...

Gørr, min glamorøse fredag begynte med en oppringing fra en kollega som stod fast i trafikken og skulle på tidligvakt. Siden jeg bor nærmest jobb kastet jeg klærne på meg og løp til bort. Bare for å telefon om at hun hadde rukket det like vel når jeg skulle låse opp døren.
Antrekk: det som lå nærmest sengen.
Glamoureffekter: ingen.

Det kan kun gå oppover fra nå av...Geldelig helg! :D

¤Kari¤ sa...

Nydelig vintersol, fyr i ovnen, boklesing , rislapper og Billie Holiday.

Denne fredagen kunne ikke ha vært bedre. :o)

barnebibliotekaren sa...

Sent, men godt med fredagsrapport :-)
Etter en tøff og travel uke er det deilig med rolig fredagskveld. Kjærsten og jeg er alene i helgen,- for første gang siden lenge før jul. Yngstejenta er hos far, bonusdatteren hos mor og eldstejenta mi har reist avgårde til Geilo på lederhelg med tensingkoret. Huset er stille, vi har spist god mat, og sitter med vinglasset og hører på jazz på kjærstens nye internettradio. Dagens duft er Max Mara, antrekket er kveldscasual.
I morgen er det litt jobbing, ellers er lite planlagt for helgen. Og det er godt :-)
God helg til alle,- glamourbibliotekaren især!

Lotta sa...

Hängande pärlörhängen, favoritläppglanset Gloss Appeal från Clarins och Estee Lauders Sensuous Noir. En bra början på helgen. God helg alla!

Elisabeth sa...

Oiiiii... Sen rapport herfra! Dagen har brakt med seg to søte (lånte!) småbarn, en herlig firbeint og mange timer med eventyrbøker foran peisen. Glamorøst! Helga tilbringes delvis ute med den firbente, delvis nær en pc og mobilen - for hundekjørersesongen (konkurranser) starter denne helga med Gausdal Maraton, og jeg er webdame i sakens anledning. I februar og mars er det sogar VM i hundekjøring i Norge; Røros, Hamar og Oslo/Holmenkollen får nyte ivrige to- og firbeinte i innbitt konkurranse.

Glamourfaktorene i dag, i tillegg til selskapet og settingen, var Notorious fra RL på halsen, MAC slimshine i 'ThinkTan' på leppene og verdens fineste tovede votter så snart jeg var utendørs.

God helg, alle sammen!

Glamourlektoren sa...

Mange glamorøse sjuklinger her, registrerer jeg! Selv er jeg så pysete at jeg tar vaksine, er derfor frisk, rask - og overarbeidet - pga syke kolleger som må vikarieres for.. Trøsten får være at lønnskontoen fylles opp med noen glamorøse ekstra kroner neste måned! Jeg trikser med Cliniques "Turnaround Concentrate"-serum og "Even better"-foundation, samt en anelse rouge, og får komplimenter for at jeg ser opplagt ut.. Verden vil bedras! I helgen skal jeg i åpent hus-bursdag, pakke vekk min kjære julepynt og få tulipaner i vårfarver på bordet. Må jobbe deler av søndagen, men det føles greit når jeg kan sitte i ro og fred hjemme ved min hyggelige skrivepult og drikke te og slippe å være med på skitur..! God helg!

Populære innlegg