fredag, januar 28, 2011

Glamorøs fredag

God morgen!
Her på glamourkontoret går det for øyeblikket i skandinaviske blåsekvintetter, og senere blir det både Mahler, Händel samt spellemannsnominerte Grieg. Teen er straks klar. Dagens glamoureffekter kommer fra Tiffany's (Elsa Peretti-smykker) - samt min elskede signaturduft gjennom 18 år, Coco Chanel. (Til denne dag kjenner jeg ikke andre i min omgangskrets som bruker den, og det er jo både fint og litt sensasjonelt.) Husk at dere kan rapportere inn dagens duft i parfymebloggen også!

Nok en rolig helg står foran meg, og jeg gleder meg!

28 kommentarer:

Hermia sa...

Först på plats på jobbet och kanske också här?! En vacker skärva av månen syntes från bussfönstret, snart väntar böcker som ska sättas upp i biblioteket och en grupp med nyanlända svenskar som ska visas runt. Det ser jag fram emot!
Känner mig fredagsfin i svarta byxor och rutig klänning med litet krås.

Önskar en mycket trevlig fredag!

trine sa...

En tidlig morgen her. Nesa er tett, så var på butikken da den åpnet kl syv for å skaffe nesespray til meg og mannen. Nå fyres det i ovnen, mannen sover ennå og jeg tror det blir en rolig dag hjemme foran peisen med en bok. Jeg leser meg gjennom NY Times topp 5 liste fra 2010 om dagen. Vi krysser fingrene for at det ikke er influensaen som har inntatt hjemmet!

Glamoren er varmen fra peisen, silke- og ulltrøye og hjemmestrikkede ullsokker. Deilig, selv om jeg bare kan puste med munnen! :)

God helg!

HildeSofie sa...

Riktig god morgen, fra midt-Norges hovedstad! Ankom Trondheim med nattoget for halvannen time siden, nå sitter jeg i en hotellobby og jobber litt, og snart skal jeg ta fatt på en lang og innholdsrik dag - og helg. Det blir mange møter, enda flere diskusjoner og forhåpentligvis gode samtaler med fine venner og bekjente på årets største samling av fagforeningsfolk. Jeg gleder meg, og søndag ettermiddag setter jeg og min Kjære oss på toget hjem til huset vårt. Det gleder jeg meg også til!

Dagens glamour er et hvit-og-sort-prikkete skjerf og en fin ring laget av en gammel kakegaffel (!). Duften er Chanel Chance, og håret er passe rufsete etter å ha gått fra togstasjonen til hotellet.

En riktig fin helg ønskes alle!

Anonym sa...

Endelig fredag! JEg har mange praktiske planer i dag, som i utgangspunktet ikke føles spesielt glamorøse, men følelsen etter trening fredag ettermiddag slår det meste av velvære.

Ellers: Cashmere-genser, litt sminke, en liten dæsj Chanel Chance eau fraiche og espresso i koppen.

Ser uansett fram til en veldig hyggelig helg, der jeg som vanlig har tenkt å kombinere ro i hjemmet med moro andre steder ;)

Ha en riktig trivelig helg, alle.

Mynte sa...

God morgen og god fredag!
Jeg fikk slengkyss på vei til jobb. Meget glamorøst! I dag lukter jeg Aqua di Gioia. Jeg har pyntet meg med en topp med påsydde paljetter og åpen cardigan.
I lunsjen blir det pizza og alt ligger til rette for at dette skal bli en fin helg!

Alt godt sa...

God morgon! Jammen er dokke tidleg oppe, damer! Eg lever nok eit litt meir tilbakelent liv om morgonen. Dei på jobb har lært at å innkalle meg til møte før ni fungerer ikkje.

Dagens glamour er vaskedame, kjærestekveld, Dolce Vita og fredag. masse fine ting på ein gong. Det blir ein spennande dag på jobb, eg har tipsa ei ny venninne om ei ledig stilling i ein annan seksjon, og jammen skal ho ikkje på intervju i dag! Eg er spent på korleis det går, og kryssar fingrane.

Helga blir roleg, litt rydding, ein del jobbing og masse kos. Eg ynskjer alle ei fredeleg helg!

KariM sa...

God morgen alle sammen!

Først på "kontoret", så jeg sitter og nyter stillheten. Har allerede rukket å kjøpe en vintagekjole fra Etsy (julegave fra mannen min!), så nå blir det spennende å titte i postkassa hver dag fram til den endelig dukker opp!

Prøver ut ny cardigan med gullknapper til mitt velbrukte grønne blyantskjørt, og har hårbøyle i håret i dag. Har ikke helt bestemt meg om jeg synes det er fint ennå. Kanskje andre må avgjøre?

Helgen går med til jobbing (bibliotekvakt fra 8.30 - 17.30 spiser det meste av tida), og det ser jeg ikke så veldig fram til må jeg innrømme. Men på lørdag kveld skal mannen og jeg møtes på diner'n på grünerløkka for å spise deres velsmakende veggisburger og enda bedre milkshake. Det gleder jeg meg til!

God helg Ü

frk. Frydefull sa...

God morgen! Dufter søtt av D&G's l'Imperatrice i dag og har påført to strøk av Chanels 'Diabolic' på neglene for den optimale fredagsfølelse. At det i tillegg er siste fredag på jobb før fødselspermisjon er også til å leve med. Kjenner at det skal bli deilig med roligere dager fremover. Helgen er booket med besøk av foreldre, litt babyshopping, kafébesøk og kos.
Trivelig fredag alle sammen!

Flagre sa...

Glamouren i dag er kun et svakt streif av glede over å ha kommet seg gjennom uken som gressenke, alene med barn som skal rekke skole og barnehage i tillegg til en liten i magen som stjeler en masse krefter. Men jeg har klart det bra og er fornøyd. Utenfor kjøkkenvinduet skinner solen og i morgen kjører jeg hjem til min kjære far for å hente mere ved, siden kulden ser ut til å ha vendt tilbake. I dag skal jeg ha en rolig dag på jobben, hente barna tidlig og lage kino i stua, pizza og tegnefilm er fast fredagsrituale. Deilig!

God helg alle sammen!

Synne sa...

Her er det Nespresso og blyantskjørt og fransk oversettelse som gjelder! Dessuten har jeg en konsert i kroppen fra i går. Det er en deilig følelse! I kveld skal jeg ut og spise med en gjeng venner. Blir bra! God helg til alle sammen!

koristen sa...

Noe godt til morgenkaffen på kontoret, "Glamorøs fredag" - da er det snart helg! Helgen blir stille og rolig, en venninneavtale imorgen formiddag, ellers ingen planer.

Glamoureffekter er de vanlige - litt gull og perler, høye hæler og Chanel No 5 Sensual Elixir :-)

God helg til alle!

Viltin sa...

Fredagsfin: Parfyme “Chloe”, svarte jeans, høye svarte støvletter og hvit “silkeskjorte”. Femte kaffefrie dag og forhåpentligvis hodepinefri. Antrekket varer frem til venninner krever flyttehjelp :) Det sistnevnte også offisielt godkjent som treningsøkt ifølge PT.

God helg

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
Forsøker så godt jeg kan å tenke positivt og høyne glamouren i hjemmet her jeg forsøker å sitte ved kjøkkenbordet og nyte frokosten. Sykemeldt denne uka pga. et leit hekseskudd som gjør at jeg ikke helt kan sitte eller bøye meg. Så mye av tiden tilbringes med å ligge på gulvet eller å gå tur. Ta tiden til hjelp rett og slett.

Jeg har tente lys, knallrosa (vi snakker hot hot pink) roser som jeg fikk i sykepresang og god kaffe i koppen. Bikkja har fått sin frokost og ligger og storsnorker. Blitt mye trim på henne denne uka, med alle turene vi har gått :)

Klærne er varme og komfortable og jeg er også inntullet i et ullpledd.

Skal forsiktig forsøke meg på støvsugeren i løpet av dagen. Utrolig hvilket perspektiv man får på støvet når man tilbringer mye av dagen liggende på gulvet ;)

Ønsker alle sammen en god helg og ta vare på helsa!

Line sa...

Hei alle. Det er en koselig morgen på biblioteket. Ute regner det, vi har sump i teppegolvet utenfor kontoret. Vaktmestrene ordner saken og vi er like blid:-) Ingen av oss kan jo for at en elektriker en gang for noen år siden boret hull og trakk kabel rett gjennom en vannledning! Men som sagt vi koser oss likevel. Noen elever har sittet i en krok lest høyt av Tatt av kvinnen for hverandre. Mange forbereder Den O store Norskoppgaven. Det er noe av det morsomste jeg vet å hjelpe med:-)Jeg fikk litteraturlista til Tromsungdom leser og har funnet ut at vi har 27/ 63 bøker på lista. Her skal det shoppes!
Dagens glamour i klesveien er skjørt og bluse og jakke med perlekjede og tresor parfyme til. Og høyhælte svarte sko istedet for sandaler.
Ha en flott helg til Glamourbibliotekaren og alle andre

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

Dagen ble plutselig ekstra glamorøs da jeg slapp å traske til skolen i tussmørke og sprengkulde til morgen i dag, men heller kunne sove lenge og spise somlefrokost med aviser og te. Dagen skal brukes til hjemmekontor, oppussing og vasking. Kjæresten har lovet tulipaner og kvelden skal bli veldig behagelig med vin, sofa og film.

Vi så forøvrig Oscarnominerte "The King's Speech" her om dagen. Fantastisk film som anbefales på det sterkeste!

God helg!

Elisabeth sa...

Her er det litt lite ytre glamour i dag; uvasket hår (enn så lenge) og ullundertøy... En vond ankel holder meg hjemme fra jobb i dag, så da går vi foreløpig for det enkle og komfortable.

Til gjengjeld kjennes dagen likevel litt glamorøs innvendig; jeg fikk sove litt lenger, jeg har gått tur med den firbeinte uten at det regna (selv om det er veldig mildt ute), og siden jeg er hjemme hele dagen har jeg tenkt å bake rundstykker og kanskje et par grovbrød. Pluss noe godt til middag!

Helga skal stort sett tilbringes med jobbing (ankelen blir nok bra!), men mandag blir det mer glamourfølelse. Da reiser jeg til Røros, hvor jeg uti neste uke er med på å arrangere Femundløpet, som i år er VM i langdistanse hundekjøring. Over 2000 hunder skal løpe gjennom 400/600km i villmarka med en person på slede bak seg - DET er noe jeg ser frem til :-D

God helg alle sammen - neste helg ses vi on trail!

Lektorspire sa...

Her blir det heimehelg via til eksamenslesing. I dag er det heimekontor og utsjånad er framleis via til vasking av klede, notatskriving og andre innomhus-syslar. Seinare i dag går turen til treningssenteret og kanskje blir det manikyr etterpå? Då kjem glamournivået til å heve seg ekstra mykje :)

Ha ei fin helg!

Glamoursangerinnen sa...

Bihulebetennelse, anbiotika og sykdom på 3.uka.. IKKE særlig glamorøst, kan man vel si.. MEN: Når jeg kjenner etter, så har jeg faktisk blitt litt bedre bare siden i går. Sola skinner ute, jeg skal ta meg en lang, varm dusj, og komme meg ut på en lite spasertur for å få litt frisk luft. Når man har ligget syk lenge, er det glamorøst nok bare å kunne rusle en tur i sola. Alt er relativt her i verden..

Se fram til en rolig fredag og lørdag med familien, hvor aktivitetsnivået tilpasses fysisk form. Søndag blir det Oslo-tur og familietreff. Gleder meg :)

God helg alle!

Fioljenta sa...

God formiddag, alle glamorøse damer! Dagen startet deilig sent med at jeg kunne sove til jeg voknet (viktig å nyte fordelene av en fleksibel student-timeplan), og nå nyter jeg en god kaffekopp mens jeg sitter og leser avisen.
Dagen skal tilbringes på forelesning, og dagens glamour består av sort antrekk og nye, hjemmestrikkede sokker som jeg ble ferdig med i går kveld. Det er ikke hverdagskost!

Ønsker dere alle en riktig koselig fredag =)

Britt Åse sa...

I dag er det ganske uglamorøst, må jeg dessverre si. Jeg er pottet tett i mitt verkende hode, fryser - men er glovarm i panna og har vondter som kommer og går i hele kroppen. Tegner ikke bra for kveldens planlagte bursdagsfest hos venninne.
Nå skal jeg pakke med meg noe faglitteratur og ta resten av kontordagen under pledd hjemme.

Jeg lukter godt, da. Det er alltids noe.

Juristen sa...

Travel dag, men nå som jeg endelig er i Norge, er det godt med en glamorøs pustepause her inne!

Fredagsfølelsen begynte i går kveld, med TSOs medrivende konsert i Olavshallen, og som vanlig skal helgen benyttes til musikk, bøker (Heimdal, California; har noen lest den?) og mys:) Enn så lenge er jeg streng jurist i grå drakt, høye heler og lebestift, men piggsko og hund venter om noen timer!

God helg til alle der ute:)

¤Kari¤ sa...

Dagen tilbringes hjemme med en oppgave som skal bli ferdig innen mandag. Tema er spennende og litteraturen likeså. Kjøkkenbordet er forvandlet til skrivedesk , utsikten er sola som bryter gjennom tåken og skaper tusen glitrende diamanter i snøen. I tillegg er jeg snart på hils med alle småfuglene som finner veien til matbrettet like utenfor her. :o) Bak meg brenner det godt i vedovnen og en god kopp te er ved min side.

Når skrivearbeidet er lagt til side blir det nok god mat og en spennende film med min kjære. Han fortjener all ros han kan få som har brukt kveldene etter jobb på å lage en nydelig kontrastvegg i stuen.

Anonym sa...

Nå pakker jeg sammen på jobben og tar helg. Skal bort til middag i dag og lunsj med venninner i morgen. Derimellom blir det vin og sofa.
Hegepege

Kristine sa...

Endelig fredag! To intensive uker er endelig over, og 5 studiepoeng er avsluttet for semesteret. Nå kan semesteret virkelig begynne!

Dagens påkledning er kjedelig og lite glamorøs, men i kveld blir det andre boller. Ny, rød jeans, beige genser og Acne Pistol-kopier skal på når microbryggeriøl skal inntas.

God helg, folkens!

Anonym sa...

Dagens mest glamorøse innslag er beskjeden om at alvorlig sykt familiemedlem er på bedringens vei. Så dagen og helgen ser ut til å bli fin, tross kaotisk hus og altfor mange nødvendige gjøremål -av og til har man godt av å få satt ting litt i perspektiv!

Fagbibliotekaren sa...

Dagen har blitt tilbrakt med masse faglig input, en fin fin fredag med andre ord. Nå skal jeg bytte ut dagens antrekk med joggebukse og ullsokker, komfor i fokus. Senere blir det pasta gorgonzola, vin og gullrekka sammen med kjæresten. Ellers blir det en rolig helg med koselige venninebesøk, kaffe og litt lesing.

God helg :)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! God helg til alle!

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: For en fin beskjed å få på en fin fredag! Riktig god bedring til din slektning!

Populære innlegg