fredag, januar 28, 2011

Fredagslykke

I kveld har jeg fått servert nydelig hvit te med ananas (fra Perchs thehandel) i denne vakre tekoppen fra tyske Hutschenreuther. Den er noe av det fineste jeg har sett! Mønsteret er riktig gammelt og heter Blau Zwiebelmuster. Blå og hvite porselenstekopper, engelske eller tyske... jeg er alltid på jakt.

7 kommentarer:

Kasiopeiia sa...

Åh! Hvit te med ananas høres jo fantastisk godt ut!!

Synne sa...

Jeg er enig med Kasiopeiia, det hørtes digg ut! Har drukket flere kopper hvit te i dag, jeg også, men av den helt rene typen. Nå har jeg riktignok gått over til hvit vin! Hurra for fine fredagskvelder!

Glamourlektoren sa...

Noen ganger fryder det meg å synde grovt, så har spist cheeseburger på fastfood-restaurant etter 11-timersdag på jobb.. Men balanserte dog det hele med å lese kritikerrost roman ved siden av. Men god te av fine kopper er nok mer meg likevel - må bare gjøre litt opprør en gang i blant!

Britt Åse sa...

Hutschenreuther hørtes kjent ut fra den tida jeg malte på porselen. Når vi hadde gjenstander derfra gjorde vi oss alltid ekstra flid med malingen :-) Det er leeenge siden nå.

Glamourbibliotekaren sa...

Kasiopeiia: Den var vidunderlig!

Synne: Fredag er det beste. Lørdag kommer som en super nr. 2!

Glamourlektoren: Jommen det er jo klart, sånt må man gjøre i blant! Jeg spiser ikke burger, veggis som jeg er, men av og til er fastfood løsningen på mye :)

Britt Åse: Disse tilhører min søster, som fikk middag servert på eldgammelt Hutschenreuther-porselen fra Dresden da hun var hos venner på Vinderen for 25 år siden - og hun glemte aldri det fine mønsteret, så hun gikk til innkjøp av kopper nå nylig i Berlin :)

Glamourgrammatikeren sa...

Ja, hvit te med ananas høres sannelig veldig godt ut - får man kjøpt det i Oslo, eller må man til Danmark (eller på nettet)?

Glamourbibliotekaren sa...

Tror ikke man får kjøpt det noe sted her - hun kjøpte det hos Perchs i Køben i allefall.

Populære innlegg