fredag, januar 14, 2011

Nyhet for duftglade lesere


Jeg har lenge tenkt på å samle parfymeomtalene mine på ett sted, sortert etter parfymehus, og gjerne et sted hvor man kan rapportere duftvalg på daglig basis - ikke bare på glamorøs fredag. For åtte-ni år siden var jeg medlem av et parfymeforum på nettet som delvis dekket dette behovet, men dette forumet ble etterhvert nedlagt.

Derfor gjør jeg nå alvor av en tanke jeg har hatt lenge - å opprette en egen blogg for parfymeomtaler og "Dagens duft". Alle er velkomne, om man varierer duft hver dag eller om man bruker bare én eller to - det spiller absolutt ingen rolle.

Parfymeomtaler vil publiseres i begge blogger, men det blir enklere å navigere mellom parfymene i parfymebloggen, siden de har fått parfymehuset som etikett. (Alle omtaler fra glamourbloggen er kopiert og lagt inn i parfymebloggen)
Testing av nye parfymer vil muligens dokumenteres også - noe jeg ikke har gjort i glamourbloggen; der har jeg primært skrevet om parfymer jeg selv eier.

Velkommen over! Jeg håper mange vil stikke innom og avlegge sin duftrapport framover!

11 kommentarer:

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Fantastisk! Jeg gleder meg!

Nanne sa...

Dette var en kjempegod idè! Jeg har problemer med å finne parfymer som passer, så nye tips er alltid velkommen:)

Kristin sa...

Så herlig!
- Det er virkelig en gave for meg som leser at du vil bruke av ditt overskudd til å dele dine opplevelser med meg og andre hengivne.
Tusen takk og god helg!

Britt Åse sa...

Så gøy! Jo mer parfymesnakk, jo bedre.
Har du fått med deg
www.parfymesnakk.hostingdelivered.com?
Velkommen inn der også :-)

Anja sa...

Gratulerer med ny blogg! Du er så produktiv :)

Anonym sa...

Jippi!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for hyggelige ord, alle sammen! :)

Britt Åse: Takk for det, har blitt invitert dit tidligere en gang også :) Tror jeg holder meg her enn så lenge, men takk allikevel :)

Seema sa...

Å så kult! Dette blir jeg med på. :)

CELINE sa...

Stakk innom duftnoter. Det ser bra ut! Jeg kan svært lite om parfyme, men har prøvd noen forskjellige. Den eneste jeg trives med er Acqua di Parma, colonia. Jeg kunne ikke finne den på listen din. - Hadde vært interessant å lese en karakteristikk av den :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Da har du flaks, for den har jeg! :) Det kommer nok før eller senere, må bare utporsjonere litt :)

Anonym sa...

Gratulerer med ny parfymeblogg.
Dersom du drar til Berlin - KaDeVe er så langt jeg vet eneste europeiske utsalgssted for parfymene fra italienske Paolo Gigli. Jeg kjøpte en slik for et par år siden, og alle andre parfymer kjennes billige og kunstige ut i sammenligning: http://www.parfuemerie-brueckner.com/paolo-gigli-caraibi-barbados-50ml-eau-de-parfum-spray.html

Populære innlegg