fredag, januar 14, 2011

Glamorøs fredag

God morgen!

Endelig fredag! Helgen skal tilbringes primært innendørs foran ovnen med nesa i ei bok, og jeg teller på knappene om hvorvidt tulipansesongen min begynner i morgen eller om jeg venter til neste helg.

Dagens duft: Givenchys L'Interdit, den reformulerte versjonen. Ellers er stilen temmelig casual, varmt skjerf og ullsokker og briller. Straks blir det møter.

Ha en fin dag alle sammen! Sjekk innom om noen minutter for parfymenyheter!

mvh
Glamourbibliotekaren

26 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen grunn tl å utsette tulpipansesongen! Den har byrja for fullt her i Tyskland og ein stor rosa bukett pryder stova.

Elles blir dette ein roleg dag med rydding og vasking av heim medan eg venter på ein som skal komme å måle av strømmen. Etter det går turen til lesesalen, koselege kaffipausar og i kveld ventar hyggeleg venninnekveld på ein restaurant ein stad.

Ha ei glamorøs helg alle saman!

Anonym sa...

Dagens glamour: Frokost med utsikt over nettsvart oslo-himmel, te og A-magasinet, som avisbudet endelig har bestemt seg for å levere. Og Chance eau fraiche. Mmmm.

Dagens plan er jobb, trening og handletur (ny røykvarsler - ikke like stilig som tulipaner, men svært viktig i alle fall...). Og hyggelig venninnebesøk i kveld.

Dagens mål er å ikke bli psykotisk på Clas Ohlson.

Gleder meg til helg og håper alle får en riktig fin en :)

Mynte sa...

Jeg kjøpte lysrosa tulipaner på onsdag, men julestjerna står ikke langt unna, enn så lenge.
Det lukter nybakt kake på jobb. Det lover bra!
Jeg har pynta meg med ny cardigan og utslått hår. I helga blir det tur, fotomesse osv. Hjemmelaget pizza i kveld. God helg!

trine sa...

Her startet dagen tidlig, jeg våknet før vekkeklokka og lagde frokost til kjæresten. Nå sitter jeg med en bunke aviser, kopp te og radio. Leiligheten skal shines, blomster skal kjøpes. Her tror jeg det blir en bukett roser, så noen vakre lilla/grå jeg tror blir pene.

Ellers blir det en rolig helg, håper å lese ut boka mi og ha tid til å bare være.

Foreløpig ikledd pysj og ullsokker, uvisst hva dagen bringer.

God helg alle sammen!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Min tulipansesong starta forrige fredag. Fikk en flott bukett av min mor og den står fortsatt fin på kjøkkenbordet. Blanding av røde og hvite.

Ellers er influensaen fortsatt gjeldende her, virkelig stri denne. Snørr og hoste og helt utslitt etter endt arbeidsdag har preget hele uka. Så i dag blir det lang middagshvil og sofa.

Er kledd i ull innerst og litt penere klær utenpå. Nye høye heler, Minimarket med kilehæl, utrolig komfortable. Grå jeans, grå langermet genser og ullkofte utenpå. Verdens største ullskjerf tullet rundt halsen. Her skal man ikke fryse!

Neglene har Chanel Diabolic på seg og duften i dag er Hermes Un Jardin Apres La Mousson.

Ønsker alle sammen en god helg!

Fagbibliotekaren sa...

Jeg er på min andre kopp kaffe og kjenner kroppen begynner å våkne. Dagens arbeidsliste er lang, men heldigvis er det spennende oppgaver.

Ull innerst og et mer vårlig antrekk utenpå. Trenger litt farger i denne mørke og triste januar.

I helgen skal en vennine feires, plutselig har vi alle blitt voksne (aldersmessig i hvert fall). Besøk til min fineste kusine (tulipaner medbringes) og en søndag med kjærestetid. Helgen skal bli fin!

Riktig god helg til alle, og et hurra til den nye parfymebloggen!

Glamoursangerinnen sa...

Etter å ha vært influensasyk noen dager, så føles man seg ikke spesielt glamorøs.. Men når man sakte men sikkert er på bedringens vei (som jeg), så kan det være et triks å glamme seg opp litt - da føler man seg ofte litt bedre. En lang, varm dusj, en god bodylotion, litt fine og behagelige klær og et mascarastrøk hjelper veldig!

Det verste med å bli syk er at man kommer litt på etterskudd med alle ting. Men slike bekymringer skal nå legges bort - hva har man vel mandager til? :)

Helgen skal bli rolig og fin - ingen spesielle planer - annet enn å bli helt frisk og kose meg med familien, god mat, god vin og ei bok foran peisen. God helg til alle glamorøse!

Hermia Says sa...

God fredag!
Det blir jobb hela helgen men idag är jag ledig och en sen frukost intas i pyjamas. Även här har tulipansäsongen redan startat - en bukett med blandade färger sprider lite vår i rummet. Det är kallt men solen strålar så det blir en promenad under dagen, lite yoga och så en stunds läsning.

Silkejenter: Lycka till på Clas Ohlson :-)

Trevlig helg!

Lene sa...

litt langt mellom de glamorøse innslagene akkurat nå, jeg søkte meg mest inn hit for å få drømme meg litt bort i andres glamour. men! når arbeidsdagen er over skal jeg jammen kjøpe blomster, og vel hjemme venter nok min mann med noe god mat og et glass vin. jeg gleder meg!

Snart mamma sa...

er ikke lenger snart mamma, men har en gutt som er 7 uker i dag:-)

Vi gleder oss til pappaen kommer hjem fra jobb. Vi har ikke så mye glamoureffekter, men en ny t-skjorte på mor og ren body på den vakre sønnen:-)

Helga blir rolig, med trilleturer og kos med baby.

God helg til alle, spesielt til glamourbibliotekaren:-)

Alt godt sa...

God morgon! Her i huset byrja tulipansesongen forrige helg, då ein kjær glamorøs advokat var innom med ein flott, lilla bukett. Så kom mor mi på besøk på tirsdag, og plutseleg sto det også ein med raude, kvite og rosa på bordet, så no har eg ein bukett i kvar stove.

Det mest glamorøse i dag er at vaskedama kjem, så i går vart huset rydda for det som var att av juleeffekter og rot. I føremiddag har til og med den same mora som kom med tulipanane teke på seg å rydde i skuffene til fjortenåringen. Det er ein omfattande jobb, og det verste er at resultatet av den varer i ca. ein halv dag, før alt er utover att. Men sånn er det vel i den alderen.

Min glamour består av Kenzo Femme Once upon a time på hals og handledd, ein deilig one-shot som Kenzo lanserte i samband med 40-årasjubileet til motehuset. Jeans og kvitt cardigansett med raude perler på avsluttar det heile.

I kveld blir det potetball for heile storfamilien, og i morgon Sandvika, Tron for gutta, shopping for damene, IKEA og konsert på kvelden. Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fin helg!

TRF sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
TRF sa...

Nå ble jeg sannelig inspirert til å kjøpe tulipaner etter jobb i dag jeg og :)

Glamouren i dag er avslappet - ny, sort Beatles t-skjort (Let it be) sammen jeans og jukse-Converse, og parfymen er "Euphoria" fra Calvin Klein.

I kveld er planen å sette sammen lunsjmeny for i morgen da vi får besøk av venner. Satser på å bake verdens beste gulrotkake som kan fortæres til desserten.

Ønsker så alle en riktig god helg!

Linda Petrine sa...

Dagens glamorøse fredag er også første dag i min mammapermisjon - nå er det sjarmøretappen med avslapping, venting og lett redebygging som gjenstår før verden endrer seg fullstending.

Langsom morgen her, med andre ord, men det føles glamorøst nok å ikke være på jobb en helt vanlig fredag :o)

God helg til alle!

Elisabeth sa...

Veldig glamorøs fredag fra Salten, hvor sneen laver ned som om det var i dag alle bildene til julekortene skulle bli tatt!

Etter en morgentur med den firbeinte var det hjem til herreselskap igjen - en herlig femåring som er mitt 'adoptivtantebarn' skal tilbringe et par dager hos meg. Han har fått fri fra barnehagen, jeg har tatt fri fra jobb. Nå ser vi barne-TV i pysj, etterpå skal han få låne badekaret så lenge han vil (har ikke hjemme). Og etterhvert blir det pannekakelunsj, som har utviklet seg til tradisjon når han er her.

Adoptivtanta skal tusle rundt i ullsaker hele dagen, stort sett, men den personlige glamouren er ivaretatt av en god hårkur fra Redken, et snev av L'Amoreaux fra D&G på halsen og en chanelleppestift jeg ikke husker navnet på på leppene. Man trenger ikke gi seg selv helt opp selv om man tusler rundt i ull...

Jeg nyter også en fantastisk bok jeg har startet på - 'En forleggers erindringer' av Harald Grieg. Me much like. Og med en stor bukett tulipaner på bordet er alt nesten perfekt :)

God helg, alle sammen!

wine-fueled narcissism sa...

Dagens glamour er å arrangere Burgund-smaking i vår residens. Åtte vinglade skal få en fantasisk smak av kanskje verdens fremste vinregion. Nå lukter det andelår i hele leiligheten, og jeg må lufte vekk alle forstyrrende elementer før gjestene kommer. Dessuten skal jeg innvilge meg en ny kjole, og kanskje en aldri så liten frisørtime. Et år siden sist. Håper dere får fine fredager alle sammen! :)

koristen sa...

Min stue er også prydet av lysrosa tulipaner, men nå skal jeg bort i helgen så jeg ser dem ikke før de hilser meg velkommen hjem søndag kved :-)

Idag er jeg pent kledd i svart og grålilla med et lekkert uglesmykke rundt halsen og dufter av Chanel. Vi har et miniseminar her og jeg har gjort min del av jobben: Holdt to korte foredrag. Det var vellykket, så glamourfølelsen er på plass! Snart god lunsj og prat med mange hyggelige mennesker :-)

God helg til alle!

Britt Åse sa...

Hjemmekontor med antrekk pysj og litt småslækk etter monsterforkjølelsen eller hva det nå var som tok meg rett inn under jula. Men, det er fyr i ovnen og stille i huset, og i ettermiddag skal jeg ha en lett tredemølletur, vaske hår i ny Biosilk shampoo og kjøpe tulipaner. Mange tulipaner! Dagens duft er Serge Lutens Fumerie turque. Deilig trøstenamnam.
God helg til alle, og til Glambibl især :-)

Tuva sa...

God glamorøs fredag!
Etter nærmere 4 uker med totaloppussing av det nye redet våknet jeg i dag for første gang i seng istedenfor på gulvet. Fantastisk glamorøst!

Helgen skal brukes til å male dører og vinduer, og jeg har en stram timeplan som skal sikre trivelig leilighet innen mandag. I helgen kommer også kommoden min og da blir det slutt på søplesekk-klessystemet som har drevet meg til vanvidd om morgenene. Mer luksus!

Tulipanene må nok vente et par uker, men de kommer...

Tuva sa...

og dagens duft er white spirit...

Kaisa sa...

God glamorøs fredag!

Dagens glamour består av en grønn tunika jeg har sydd selv. Da jeg sydde den i november syntes jeg at det var MASSE plass i den. Nå er jeg glad det er strech. Magen har tydeligvis vokst en god del på 2 mnd, ja.

Helgens glamorøse begivenhet er et levende rollespill satt i 1988. Her blir det høyt hår og skulderputer. Må se hvor jeg kan jakte ned et par massive skulderputer i kveld eller i morgen formiddag, de jeg har er for små. Så sminken i morgen vil inkludere store mengder lyseblå kayal og lyserosa leppestift, samt altfor mørk foundation og rouge i liberale mengder. Lekkert!

fru Storlien sa...

Ullsokker, ullstrømpebukse, skotsk ullkjole...jammen er det godt å jobbe i eget hjem.Rundt halsen har jeg også ull, halskjede tovet av familiens yngste og som også er avbildet på bloggen i dag. Store dler av helgen går emd til kjring til og fra diverse bursdager og arrangement, men litt tid til te og lesing blir det nok også. da skal jeg ta meg sammen og sminke meg litt også, det er farlig lett å hoppe over det når man er alene det emste av dagen.

barnebibliotekaren sa...

God ettermiddag!
Fredagsglamouren her i huset er i dag solid ivaretatt av 15-åringen som gjør seg klar til skoleball i kveld. Jeg blir fryktelig rørt og føler meg littegranne gammel (les: voksen) når jeg ser den vakre jenta mi vandre rundt i høye hæler og vakker kjole med forventning i blikket....
Selv har jeg brukt arbeidsdagen på de siste forberedelsene til en travel prosjektperiode på jobb, og gleder meg til en rolig kveld i sofaen med kjæresten. Dagens duft er Gucci Rush, og stuen dufter lett av nyinnkjøpte (duftsvake) liljer.
God, glamorøs helg til alle!

HildeSofie sa...

Jammen forsvant fredagen fort! Jobbet sent i går, og startet tidlig i dag, så nå er jeg passe tom i hodet, og glemte helt bort at det var fredag før noen sa god helg da de forlot kontoret.

Flaks jeg har fri i helgen, uten særlig andre planer enn å gå en tur, lese bok og ha kjærestetid. Det dukker sikkert opp noen huslige oppgaver som bør gjøres, men det velger jeg å ikke tenke på før jeg må!

Nå venter viltgryte, rødvin og film!

God helg til alle :)

Marianne Furumo sa...

Det mest glamorøse for min del, er de fine elevene jeg har diskutert "den brysomme mannen" med i dag. Vi konkluderte med at helgen skulle leves i sansenes og følelsenes tegn, og jeg ønsket dem en skikkelig emo helg. Det var fint. Det er fint med glade elever. Ellers: rød cardigan, jeans, blomstret bluse og røde lepper. Nå: ungehenting. Mer glamorøst blir det ikke.

S sa...

Har vært ei rar arbeidsuke etter trafikkulykken her i nord for en uke siden. :-( Så fredagen kom noe brått på. Sitter foran ovnen og nyter varmen. Tror det er dagens glamour. Blir nok en avslappende kveld uten å gjøre noe nyttig. Men må innom jobb i morgen, for jeg har vært særdeles lite effektiv og heller brukt tid sammen med kolleger denne uka.

Det øvrige glamorøse er at vi har klart å få sommerferien i boks, så nå er det bare å telle måneder og dager til avreise. Tjoho!

God helg til alle sammen, og husk å ta vare på de du er glade i.

Populære innlegg