torsdag, januar 13, 2011

Petite chérie

Dette er en av parfymene som Annick Goutal lagde til sin datter, og den er blitt en av hennes bestselgere. Den er en veldig ufarlig og mild duft, feminin og ungpikeaktig, ikke provoserende på noe vis. Den kan minne litt om en av disse Clean-parfymene som var over hele Manhattan i 2004 (det luktet tøymykner hvor enn man snudde seg), men den er mye mer diskrét.

  • Toppnoter: Nyklippet gress, fersken
  • Hjertenoter: Rose, pære
  • Basenoter: Vanilje
Jeg liker den godt - min eneste innvending er at den varer litt for kort på huden.


(Annick Goutal får man nå tak i i Norge - hos Parfumerie.no i Vibesgate i Oslo!)

4 kommentarer:

Ine sa...

Det høres ut som en parfyme for meg! Men jeg er alltid litt redd for at parfymer skal være testet på dyr. Vet du hvordan det er med denne? Finner ikke merket på noen oversikter.

Nenna sa...

Petite chérie var min første parfyme fra Annik Goutal. Elsket den fra første sniff. Jeg liker den lettheten den har, men er enig med Glamourbibliotekaren at den kunne vare litt lenger påhuden.

Glamourbibliotekaren sa...

Ine: Det vet jeg dessverre ikke. Jeg har heller ikke funnet noe som bekrefter eller avkrefter det, bortsett fra en vegan-blogger mener at de ikke er testet på dyr. Beklager!

Nenna: Min første var Eau d'Hadrien, den varer litt lenger faktisk!

Alt godt sa...

Fjortenåringen min (som no har fått laurdagsjobb på Parfumerie! :-) ) fekk den i konfirmasjonsgåve av meg. Den er nydeleg på unge jenter også.

Populære innlegg