tirsdag, februar 15, 2011

Hvem er dere?


Jeg vet jeg har spurt før, i flere omganger. Men det er så morsomt å høre hvem dere er, og hvordan dere presenterer dere! Det gjør ingenting om dere har gjort det før. Fortell meg om dere selv! Alder, yrke, landsdel, yndlings-Beatle, hva som helst - dere bestemmer selv hva dere vil skrive. Men skriv gjerne et navn/kallenavn sånn at man kan skille dere fra hverandre.

Ekstra morsomt er det selvfølgelig om noen av dere som vanligvis ikke kommenterer, tar steget og sier hei!

Fyr løs!

129 kommentarer:

Lise B sa...

Hei, jeg er Lise. Startet en blogg selv i november, og det ene drar det andre med seg. Jeg fant bloggen din via Eirin forteller, og både hos Eirin og hos deg finner jeg mye av det jeg er interessert i. Fortellingen betyr mye for meg, enten det er et eventyr, en roman, en film. I bloggen min forteller jeg mye om meg selv, jeg knausgårdifiserer mitt liv på en måte, men bare når det gjelder det positive. Det er kanskje litt frekt, men jeg legger ved en lenke til bloggen min, for der får du virkelig vite hvem jeg er: http://bombalablabla.blogspot.com/

Tea sa...

Hei! Jeg heter Tea er 34 år, bor på Haslum, er lærer, jobber som ped.leder i bhg- gift med pappaen til to gutter på 2,5 og 4,5. Leser bloggen daglig, elsker glamourfredagsinnleggene dine med kommentarer - mål: bli fredagsglamorøs og legge inn kommentar selv. Har opptil flere blogger men ikke åpne. Takk for at du deler!

Anonym sa...

Operastuderende 26-åring som har fulgt bloggen din i mange år. Liker dine velformulerte skriverier svært godt!

Denne henger forøvrig på døra mi, og favoritten er George. Så klart.
http://www.bestkisses.com/2008/10/kiss-your-favorite-beatle---16-magazine-1965.html

Sigrid sa...

Sigrid. 24 år. Produksjonsleder for TV. Driver butikken everydayglory.etsy.com. Over middels glad i bøker! Kort og greit:)

Bente sa...

Heisann!

Jeg har fulgt bloggen din i flere år og kommenterer fra tid til annen. Det er alltid hyggelig å lese dine tips og tanker, og det er imponerende hvor mye du kan om musikk! Jeg tenkte forresten på deg i helgen, da fant jeg nemlig en eske uåpnet Vanderbilt parfyme fra 90-tallet hjemme hos foreldrene mine! Veldig nostalgisk.

Jeg er 31, kjæreste med mannen og mamma til to små frøkner. Jobber med kommunikasjon. Jeg blogger selv på gronnetanker.wordpress.com. Her skriver jeg om hva som inspirerer meg i hverdagen, deler historier og tenker høyt om hvordan vi kan leve mer miljøvennlig.

Fortsett å blogge, Glamourbibliotekaren! :)

Anonym sa...

Jeg fyller neste uke sytten år, og går videregående i Frankrike. Bloggen din leses hver dag, og jeg liker godt spekteret du har med filmer, bokrapporter, små tips som lyser opp hverdagen og Osloglimt. John Lennon, kanskje.

Når jeg ikke leser bloggen din, og ikke jobber med skolearbeid, spiller jeg LP'er. Jeg fikk med meg to plater hjemmefra sammen med platespilleren jeg kjøpte da jeg var hjemme til jul. Dessuten leser jeg, legger beina på skrivepulten, og drikker te.

Ine sa...

Jeg er Ine, og bloggen din er en av de første jeg begynte å følge med på. Den ble raskt en favoritt - og er det fremdeles. Din blogg gir en god-følelse få andre gjør, og jeg blir imponert over hvor kunnskapsrik du er når det gjelder både bøker, musikk, film og parfyme. Og te!

Jeg er lektorstudine i nordisk og religion, engasjert vegetarianer, samboer med en musikermann, deltidsbonde på Norsk Folkemuseum, veldig glad i kaffe, kjoler og sjokolade. Mest av alt ønsker jeg meg et lite hus med en liten hage, en katt og bokhyller helt opp til taket.

Takk for all hverdagsinspirasjon!

Glamourbibliotekaren sa...

Lise B: Velkommen hit!

Tea: Fredagsglamour er tingen!

Anonym I: Oi, fin plakat! George er min helt også.

Sigrid: Hyggelig at du leser bloggen!

Bente: Det skal jeg!

Anonym II: Akkurat det gjorde jeg da jeg var 17 også (minus Frankrike da). Og jeg gjør det fremdeles.

Ine: Takk for hyggelige ord! Katt... mmm.

Tove sa...

Jeg har fulgt deg ganske lenge, og husker ikke lenger hvor jeg fant deg ... Men følger deg fast.
Heter Tove, er 32 år og fra et lite sted som heter Blaker. Drikker masse te, men gjerne fra pose. Skjønner at jeg har mye å lære! Elsker bøker og har kjelleren full! To jenter på 3 og 1 år gjør at jeg dessverre ikke får lest så mye om dagen. Er gift med en fin reisende skytter, og lbruker Boss parfyme.

Jeg er rojalist på min hals, men ingen Mette-Marit fan. Sluker mye kjendisnytt, og siden jeg er litt fan av det, så er Paul min favoritt-Beatle.

Hverdagen min bruker jeg som prosjektleder i et reklamebyrå og stortrives. Kvelder er ofte foran tv med et håndarbeid.

Ha en fin dag videre,

Anonym sa...

Jeg husker ikke hvordan jeg fant bloggen din, men jeg er da stadig innom. Jeg er Elisabeth, 32 år, fostermamma og går tur hver kveld med hunden min.
Jeg leser bøker, hører på musikk og har fått mange nye favoritter som følge av spillelistene dine! Kom gjerne med flere!

Kirsten M sa...

Hei, fredagene starter med kaffe og bloggen din: ) Fin og god start på dagen, takk du!
Jeg begynte å blogge for vel et år siden, skriver mest om bøker, men er kanskje litt over middels interessert i gode bilder, så sper på med litt av det også. Arrangerer mnd.lige bokbad/litterære arrangement, elsker film, te, badekar og en god bok på sengen.

Anonym sa...

Hei!
Jeg heter Amanda og er 29 år. Jeg bor i Oslo, og er bibliotekarstudent på første året. Jeg har en kjæreste som spiller banjo (det er det ikke så mange som har).
Jeg lar meg ofte forbause og forundre. Mye fordi jeg tror det er viktig å virkelig sette pris på, og glede seg over ting i hverdagen.
Jeg elsker (musikk!) Joni Mitchell, Ryan Adams & The Cardinals, Miles Davis og Gillian Welch & David Rawlings, blant veldig mange. Og litteratur om mat... generelt er fagbøker en hit her i huset. Når det kommer til film er jeg svak for Woody Allen og Wes Anderson. Jeg ytterst kritisk til hva jeg vil karakteriserer som bra film. Jeg blir sjelden fornøyd. He-he.
Jeg har vært fast leser av bloggen din i rundt et halvt år. Jeg synes det er flott å slippe trutmunn, "50-talls-kjoler", cupcakes (grøss!), DIY, dietter, søte barn, depresjoner og sykdom, selvrealisering, smilefjes... du skjønner kanskje hva jeg mener? Jeg har vanskeligheter med å forstå hvordan folk kan utlevere seg selv så mye på internett. Det jeg mener å si er at bloggen din er bra!
Min yndlings-Beatle tror jeg er George Harrison. (Egentlig liker jeg de alle sammen, mest som band.) Det er fordi han var den peneste... og fordi jeg elsket "Here Comes The Sun" når jeg var liten.

Glamourbibliotekaren sa...

Tove: Er det noe Paul-sladder i magasinene om dagen? F.eks. at han tenker å turnere i Europa og besøke Norge? Fikk panikk her om dagen av tanken på at sjansene til å oppleve en ekte Beatle live minsker for hver dag.

Elisabeth: Så hyggelig! Det kommer en ny Radio Glamourbibliotekar om et par dager!

Kirsten M: Hyggelig å være en del av en tradisjon! Fortsett med det. Og fortsett å komme med fredagsrapporter!

Amanda: Takk for hyggelige ord! Jeg er nok ikke så DIYete av meg nei, liker stort sett å bevare tingene som de er istedet for å fikse dem. (Og cupcakes fra Magnolia Bakery er det kvalmeste jeg har spist i hele mitt liv. Takke meg til tradisjonelle hjemmebakte muffins!) Lykke til med studiene og velkommen i bibliotekarstanden!

Line sa...

Hei Jeg heter Line,jeg er 36 år og jeg er bibliotekar. Jobben min er på en videregående skole i Troms.Jeg liker masse forskjellig litteratur og masse forskjellig musikk. Jeg har en blogg for meg,perrongrapporten, og etter hvert styrer jeg noen andre blogger også. Jeg liker at bloggen din er så snill, og at du har så masse tips, og så at vi har så mange felles referansepunkter fra barndom og ungdom på 80-tallet.
Har ikke noen yndlingsbeatle. Men min yndlingssang med Beatles er Eleanore Rigby, selv om den er trist.

Anonym sa...

Hei! Jeg har lest bloggen din i ca to år. Jeg er gift og mor til to gutter. Jobber som barnehagestyrer. Min yndlingsbeatle er John Lennon fordi jeg syns han skrev de beste låtene. Snart skal jeg til Paris og bo på et av hottelene du har anbefalt :-) Setter stor pris på bloggen din og de fine bildene du tar.

Pia sa...

Ha ha, ja, jeg får stå fram:
Pia, førti (her svelger jeg tungt), lærer, hjemme med yngste barn av fire, skriver en fjaseblogg for å få brukt noen ord mens jeg har permisjon, elsker å lese - derfor har jeg havna inne hos deg.
Og det må bli John. På grunn av Imagine.

Kasiopeiia sa...

Hei!
Jeg er en ivrig bokblogger og bokleser, som tappert forsøker å få en bachelor i Litteraturvitenskap. Jeg er 20 år gammel, studerer i Bergen men kommer fra Østlandet.

Anonym sa...

Så hyggelig at du spør:-)

Jeg har tenkt litt på hvorfor jeg dag etter dag søker til din blogg fremfor andres. og jeg har funnet ut at jeg bruker bloggen din til å normalisere meg selv! Jeg er en sånn som har en lang profesjonsutdannelse, har fylt 30 men henger ennå igjen i å fly på byen, drikke altformye og med en kjæreste i hver bygård.
selvfølgelig drømmer jeg om å få en kjekk ektemann man kan grave i hagen og dra på biltur sammen med, og ikke minst å høre på Stevies plater med:-)
du inspirerer meg til å finne hverdagsglede i vakkerhet ved å dele raust av dine observasjoner og snapshots, og det setter jeg stor pris på!

Tove sa...

Skal holde deg oppdatert :)

berlinløvinnen sa...

Hei. Berlinløvinnen koser seg med bloggen din. Jeg setter pris på både felles referanser med deg og de andre aktørene her OG ulikheter som kan gi inspirasjon! Vil fortsette å være en fast leser! Etter år i Bergen, Oslo og med ryggsekk rundt omkring i Europa roet livet mitt seg ned i en av det indre Østlandets byer. Livet består av to gutter tidlig i tenårene, en mann, to katter og et gammelt hus som kun etappevis blir renovert, da livet også har annet å by på enn å svette med hammer og malekost...Innimellom intens jobb, er det rom for trening, sang, musikk, bøker, kos med venner og familie og turer til både nære og fjerne steder. Setter pris på tipsbanken som er tilgjengelig her i bloggen. Og derfor spør jeg igjen, selv om det kanskje egentlig ikke er rom for det i dette innlegget: Hvilke hotell i Latinerkvarteret/Paris er ok for et par som skal reise alene? Har brukt St.Severin/Europa flere ganger, ønsker noe annet nå i vår.
Oi, så var det favoritt-beatlen min;- det er George,- mest på grunn av Something og looken....selv om John er hellig.

IK sa...

Hei! Jeg er Inger Kristine. Snart 30, spesialpedagog som jobber med ungdom med autisme. Over gjennomsnittlig glad i jobben min. Elsker kjoler, bøker, mat, Eurovision Song Contest og Spotify premium. Favorittparfymen min er A Scent by Issey Miyake.

Fant bloggen din via en venninne for mange år siden, og glemte deg litt til jeg så deg på underskog. Nå ligger du i readeren min og er enklere å følge med på!

tonemor sa...

tonemor her, jeg så deg anbefalt i aftenposten en gang. nå er jeg innom daglig og har lagt igjen en hilsen eller to. Dessuten har jeg vært innom balanzera i dag, lett å påvirke med andre ord, men det gjør ingenting når det dreier seg om hyggelige ting. Jeg spiller, leser, underviser og er familiemamma. Fra kl 22-24 har jeg det best i kurvstolen ved peisen selvom jeg vet at natten blir kort. Følger deg videre!

Marit sa...

Jeg heter Marit, er 23 år gammel og skal gifte meg til sommeren. Liker musikk, bøker og gamle ting, derfor var bloggen din et funn for meg. Du inspirerte meg også til å lage en alternativ glamourfredag, nemlig brudefredag.

frkmorell sa...

Eg er Frk Morell
Partysvenskanes motsetning, norsk i Stockholm som kosar seg med strikketøy og bøkar...
35 år og scrollar meg gjennom fleire bloggar i løpet av dagen, set pris på dei som skriv godt. Er ikkje like gjennomført i mitt liv som Glamourbibliotekaren, men ein får alle glamorere på sitt eige vis.

Glamourbibliotekaren sa...

Line Jannik Skjelnes: Ja, den er forferdelig trist! Prøver å unngå å høre på teksten, men jeg kan den jo utenat så det hjelper lite.

Anonym I: God tur til Paris, heldiggris!

Pia: Velkommen ut av skapet, haha (førti er vel ingenting å svelge tungt for!)

Kasiopeiia: Lykke til med bacheloren! Fint fag å studere.

Anonym II: Så morsomt - normalisering, haha! Ikke noe galt i å gjøre det man har lyst til. Grave i hagen kan man alltids gjøre senere, når den tid kommer!

Tove: Bra!

Berlinløvinnen: Oioi, Latinerkvarteret, jeg liker St. Jacques, ikke minst fordi deler av Audrey-filmen "Charade" ble spilt inn der! Bilder under "reiser"-etiketten, men du må sikkert bla noen sider tilbake. Evt. se under mai 2009.

Inger Kristine: ESC ja, jeg er glødende opptatt av årgangene 1983-1992, og etter det ramla jeg fullstendig av! Men spør meg hvordan kordamene til Portugal-87 så ut, og jeg svarer øyeblikkelig uten tenkepause.

Tonemor: Lettpåvirkelig er bra når det gjelder miljøvennlige frisørsalonger! Takk for kommentaren!

Marit: Brudefredag, så fint! Den mest glamorøse fredagen i mitt liv var vel nettopp en brudefredag - 30.06.06. Lykke til med forberedelsene!

Frk Morell: Jeg er nok ikke så veldig gjennomført jeg heller - og du har helt rett, enhver må definere sin glamour!

Anonym sa...

Jeg er i femtiårene, gift og har to voksne barn + to katter. Jobber som sekretær på barneskole. Ønsket egentlig å bli bibliotekar, men kom ikke inn på bibliotekskolen. Over middels interessert i kryssord og isbading. Hører mye på radio (NRK P1 og P2). Yndlingsprogram er Herreavdelingen og Pop Qiuz. Og så gleder jeg meg til påskelabyrinten med Viggo Valle.
Fant bloggen din da jeg lette etter noe om Tove Jansson og havnet hos Bookhouse girls - og det må være 4-5 år siden.
Min favoritt-Beatle er uten tvil Paul. Har vært på to konserter - på Spektrum og Valle Hovin. Min første Beatles-single var Get Back. Første Beatles-LP var The Beatles' Greatest (samleplate kjøpt i en HMV-shop i London da jeg var på språkskole i 1971). Beste Beatles-LP White album. Min første Paul McCartney-LP var Ram.
Takk for fin blogg med godt språk.
Hilsen Hegepege

Lise B sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Hei!
Jeg har ikke kommentert noen av innleggene dine, men er ofte innom for å få et lite løft med jordnære, fine ting når hodet blir fullt på jobben. Husker jeg drømte om å bli bibliotekar da jeg var lita, men endte opp som arkeolog - ikke helt ubeslektet. ;-) Er småbarnsmor, 38, skriver fagbøker og er doktorgradsstudent. Glad i musikk, spiller fiolin (når det blir tid..), og setter spesielt pris på musikkomtalene dine. Takk for fin og interessant blogg til å bli inspirert av! Hilsen Eirin

Hun med hatten sa...

Karina (22) her. Oslofrøken midlertidig bosatt i Trondheim. Dagene fylles med hverdagsglamour fra denne vakre bloggen og med statsvitenskapstudier. Ved siden av har jeg jobbet i studentavisen i flere år og har nå et veldig takknemlig verv som kommunikasjonssjef for studentenes fredspris.
Jobb i glassmagasin har gitt meg en grenseløs samling av pene tekopper, og som følge av bokhandel både på jobb- og skolevei er jeg i ferd med å fylle billy-hylle nummer to.

Glamourbibliotekaren leses først og fremst fordi det er en perfekt kombinasjon av alt som er flott og bloggen føles som å ha en magisk venninne full av gode råd og fine små fortellinger. Takk for en fantastisk blogg som gir hverdagen gullkanter!

Anonym sa...

Jeg heter Nina, er 23 år, kommer fra Nord-Trøndelag, men har det siste året bodd i USA. Giftet meg for to uker siden, skal begynne college neste år ("litt" forsinka), og i mellomtiden koser jeg meg med bøker og blogging:)

Hei sa...

Jeg er en 20 år gammel musikkstudent i England som fant bloggen din da jeg lette etter tips til fine juleplater til jule-Spotifylista mi. Gjett om jeg fant tips!

Anita sa...

Anita, 36 år, intensivsykepleier. Gift, mamma til to jenter. Lesehest og tidvis med skrivekløe. Drømmer om å utgi verdens beste kriminalroman, men nøyer meg med å blogge så lenge. Mye om bøker, litt om hverdag og det kommer nok til å komme mer om slektsgranskning etterhvert også...

U9 sa...

Jeg heter Unni og er høgskolebibliotekar på 26. året. Er femti, gift, mamma til Storedulle på 22 og Lillepusekatt på 20, og så er jeg matmor til Sita Silkemave Røyterumpe. Ingen favorittbeatle, men større fan av Beethoven og blues. "Havesyk og steintullat" og ganske god til å kjøre trillebår. Leser en del og favorittene er nok Lessing og Falkberget. I tillegg kommer selvsagt Morgan Kane og Fantomet (har 8 Fantometplakater på kontoret)Lite glamorøs, men en irsk kollega hjelper meg å huske "lipstick on" hver fredag. Koser meg med bloggen din som er mangesidig, snill og med godt språk.

KariM sa...

Hei. Takk som spør Ü

Jeg heter Kari Margrethe, er 30 år, bor i Oslo sammen med mannen min og datteren min på 3 år, og forsøker å skrive en masteroppgave i bibliotekfag. Men puh! Akkurat nå står jeg og stamper, og kommer ikke av flekken. Da er det fint at masteroppgaven ikke er hele livet mitt, og at det finnes viktigere ting å konsentrere seg om. Ved siden av de menneskene jeg er glad i, er kjoler og film og bøker og te og avis og musikk fine ting å bruke tid på (ja, jeg bruker seriøst mye tid til å tenke på og ønske meg kjoler...fint tidsfordriv).

Jeg har lest bloggen din siden sommeren 2006 da jeg sendte inn et glamourspørsmål om sko til brudekjole. Og fikk svar! Siden har bloggen din vært fast lesing. Jeg liker tankene du formidler om livet og hvordan man kan leve det. Jeg liker at du beveger deg i byen og gir meg tips om fine steder. Jeg liker at bloggen din ikke er det minste pretensiøs, bare fin!

Takketakk Ü

Justitia sa...

George, George, George! Rett og slett fordi han skrev de beste låtene, og fordi hans egen versjon av Something er noe av det fineste jeg vet i hele verden.

26 år gammel jurist bosatt i hovedstaden. Levende opptatt av musikk fra tiårene før jeg ble født, voksende interesse for skjønnlitteratur. Samboer med en gründer og tusenkunstner, og vi trives best med å være på farta - reise, konsert, pub. Lærer italiensk og klimprer litt på gitar.

Husker ikke hvordan jeg kom over bloggen, men vil gjerne si at dette er den bloggen som i størst grad inspirerer meg av alle jeg har lest. Liker både stil og innhold veldig godt. Gleder meg til fortsettelsen!

Karina sa...

Hei! Jeg heter Karina, er 31 år og kommer fra bitte lille (men usannsynlig vakre) Ulvik i Hardanger. Jeg jobber som barne- og ungdoms arbeider i barnehage her i Oslo. Ved siden av studerer jeg ernæring (eksamen i morgen, uff... ) Min favoritt beatle må bli George. Har elsket Beatles siden jeg som 8 åring fant mammas platesamling.
Tusen takk for en fantastisk blogg! (som jeg har fulgt daglig siden jeg kom over den ved en tilfeldighet etter at jeg flyttet til Oslo fo 4 år siden)

Lenemy sa...

27 år, østlending, middelalderviter som leser bloggen din for å gjøre en slitsom pendlertilværelse mer levelig, og for å drømme litt. Tenker at de små tingene man kan gjøre for å bringe litt glamour inn i hverdagen er utrolig viktige. Og vil gjerne si takk for at du har gjort meg oppmerksom på akkurat dette :)

Glamourbibliotekaren sa...

Hegepege: White Album er min favoritt også! Heldiggris som har hørt Paul to ganger allerede. Jeg husker da Postens billettsystem brøt sammen før konserten i Norge i 1989!

Eirin: Arkeolog og bibliotekar er veldig beslektet! Gode yrkesvalg begge to.

Hun med hatten: Takk for fine ord! Misunnelig på tekoppene...

Niina: Gratulerer som nygift!

Hei: Hurra, så morsomt at du fant julelista mi!

Anita: Si fra når romanen kommer!

U9: Trillebårkjøring - har du noen tips? Jeg er amatør, haha.

KariM: Tusen takk for det!

Justitia: George!!! Takk for fine ord.

Karina: Lykke til med eksamen! Tenk på George!

trine sa...

29 år gammel masterstudent, leser bloggen din hver dag og har gjort det lenge. Jeg fikk til og med en cd av deg en gang, for et godt glamourtips, og den hører jeg en del på.

Jeg liker bøker, musikk og de små tingene i hverdagen. Er innom bloggen din flere ganger om dagen, og det er fint å ha et "pauserom" når masteroppgaven gjør mer vondt enn det er morsomt....

Jeg klarer ikke velge en favorittbeatle, men jeg var i Strawberry Fields i NYC på 60 års dagen til Lennon i høst. Rørende og morsomt!

Anonym sa...

Jeg vil også! Som så mange andre her har jeg fulgt bloggen din lenge, kanskje var det den første jeg begynte å lese? Jeg husker ikke, det er lenge siden nå. Uansett - den er veldig fin!

Jeg er 30 år og fyller dagene med doktogradsstudier. En kilde til mye frustrasjon, men forhåpentligvis blir jeg ferdig til slutt.

Jeg har altfor mange vekttall og altfor liten tid. Men akkurat nå er jeg nyforelska og bryr meg ikke om sånne detaljer. Jeg hører på DeLillos og Cornelis Vreeswijk og gleder meg til våren.

Jeg har ingen favoritt-Beatle, men jeg holder vel en knapp på George eller Ringo.

Ida Victoria sa...

Jeg er 26 år og bor i Oslo. Jeg er langtidssykmeldt med ME, men har det etter forholdene ganske bra. Jeg er flink til å kose meg med, og se stor verdi i de små tingene (som jeg syns er et av dine fineste karaktertrekk også!) Jeg koser meg med småting som blogging og håndarbeidsting, og har en ganske oppegående blogg og epla-butikk. Og nå gleder jeg meg glugg ihjel til loppesesongen som begynner snart :)

Anja sa...

Jeg er 30 år gamle Anja fra Vestlandet, men bor nå i et rekkerhus i Bærum sammen med mann og to barn på 3,5 og 1,5 år. Jeg trodde jeg skulle elske og dyrke mammarollen, men syens at den tidvis sluker meg som person. I slike stunder er bloggen din fantastisk å ha. Jeg drømmer meg vekk på dine reiser og får inspirasjon til å tre ut av joggebuksa og heller pynte meg litt.

Jeg fant bloggen din via et googlesøk etter noe annet for snart tre år siden, og har fulgt den daglig etter dette. Jeg fant raskt ut at vi liker mange av de samme tingene: rolige stunder, te,gamle filmer, bøker, omtanke for miljøet og fin musikk.

Jeg liker at blogginleggene dine er så jordnære, så koselige og så personlige (ute å være for private), og jeg liker at du blogger som så mange av de tingene jeg liker og drømmer om.

Fortestt å blogge, å lese det du skriver er en høydare hver eneste dag!

Anonym sa...

Jeg er 36 år,globetrotter, singel og barnløs, leid leilighet med bare loppisfunn, elsker bøker men får lite tid til å lese nå fordi jeg avslutter masteren i vår. Jeg leser ingen blogger utenom din, men din er så rolig og fin og lite pretensiøs at jeg blir glad av å få tips om mange ting jeg selv er opptatt av, te, bøker, loppis, hage. Har lav glamfaktor selv så der blir jeg også inspirert :)

Synnøve sa...

Jeg er en 35-år gammel arkeolog fra Østlandet, glad i en god miks av møkk under neglene og hverdagsglamour! Jobber nå på et lite lokalmuseum i Finnmark. Er over normalt filminteressert, med 40-talls film noir som favorittsjanger. Ellers spredte interesser som litteratur, afternoon tea, vintage kjoler, loppemarkedfunn og kostymedramaer. Skal nå igang med å pusse opp nyinnkjøpt hus, sammen med min kjære. Lurer fælt på om alle loppemarkedlampene mine får en rettmessig plass!

Oppdaget bloggen din for ett år siden, samtidig som jeg flyttet fra mitt kjære Majorstuen til Øst-Finnmark. Bloggen din har vært et kjærkomment påfyll av de småtingene jeg setter pris på og som jeg savner i hverdagen!

Ingvill sa...

Jeg tror jeg har fulgt bloggen din i rundt et år nå uten å kommentere, så det var kanskje på tide! Jeg er ei 17 år gammel jente fra Sunnmøre, men akkurat nå er jeg utvekslingsstudent i Japan og blogger om det. Jeg elsker bøker (noen favorittforfattere er Brontë, Austen og Murakami), men er også kjempeglad i musikk, klær og gamle filmer. Som die-hard fan av klassisk glamour, finner jeg masse inspirasjon på bloggen din. Synes forresten at spørrerundene dine er en god del koseligere enn vanlige spørrerunder, siden dine er helt omvendt! Har du profil på noen bokforum, for eksempel bokelskere.no eller goodreads?

Glamourbibliotekaren sa...

Trine: Det husker jeg! Var det Ella Fitzgerald?

Slikejenter: Takk for det! Lykke til med doktorgaden.

Ida Victoria: Ja, loppesesongen er rett rundt hjørnet nå! Best å stålsette seg. Bra at du har det bra etter forholdene!

Anja: Takk for det! Jeg fortsetter.

Anonym: Så hyggelig! Lykke til med master.

Synnøve: Ooh, film noir! Herlig!

Ingvill: Så spennende å gå på skole i Japan! Jeg har en profil på Bokelskere med brukernavn Kurt, men skriver ingenting der - legger bare til de samme bøkene som jeg skriver om her i bloggen.

Tuva sa...

26 år gammel industridesignstudent som for tiden gjør en service design-diplomoppgave for, og i samarbeid med, Deichmanske Bibliotek Grünerløkka. Fersk leilighetseier og lykkelig kjæreste med en medisinstudent i Praha (som heldigvis er ofte hjemme).

Det var mamma (Hegepege) som introduserte meg for bloggen din. Min yndlingsBeatlessang er "For No One", ikke av de mest kjente, men en riktig perle. Forøvrig liker jeg te, typografi og Animal Planet.

Bringebær sa...

Hei, jeg heter Ingeborg og er 26 år. Jeg er masterstudent i faglitterær skriving. Masteroppgaven min er en faglitterær bok om å være førstemann på åstedet. Jeg er utdannet lærer og skal begynne å jobbe på vgs til høsten. Masterens evige prosess har gjort meg lidenskapelig opptatt av å brodere...Jeg broderer tekster på ulike ting til hus og hjem og selger produkter på Epla. Tror broderinga oppstod fordi masterprosessen gjorde at jeg fikk enormt behov for å fullføre noe konkret. Jeg skylder i alle fall på det.
Jeg ble tipset om bloggen din og liker den veldig godt!! Innlegg om diverse ting som løfter! Stå på.

koristen sa...

Hei! Alder 49, yrke markedskonsulent/bibliotekar med barne- og ungdomslitteratur og særlig fantasy som hovedarbeidsområde. Kommer fra Oslo og bor i en av Oslos eldste drabantbyer med østmarka som nær nabo. Glad i bøker og musikk, synger i to kor, samt mellom reolene og i dusjen og de fleste andre steder, derfor gleder jeg meg til neste utgave av Radio Glamourbibliotekar. Venner er viktig, også liker jeg blomster, turer i marka, bruktmarked, håndarbeid når jeg har tid og tusen andre ting. Jeg liker veldig godt miljøaspektet ved bloggen din også, mange fine tips å få her! Fortsett å blogge, du har jo virkelig noe å bidra med!

Glamourlektoren sa...

Hei! Er Oslobasert lektor i slutten av førtiårene og deler alle interessene dine - bortsett fra parfymeinteressen! Jeg henter masse inspirasjon gjennom bloggen din og er innom så å si daglig. Jeg deler også oppfatningen din av det gode liv. Det er enklere enn som så, og det er du flink til å minne om! Er spesielt glad i bildene dine og i musikken du legger ut. Og som andre har påpekt: Språkføringen din er forbilledlig! Det setter jeg som norsklektor stor pris på. Det står språklig virkelig dårlig til der ute i bloggverdenen! Man legger uendelig mye tid i å style hus og barn, men språket er det visst ikke så farlig med. Derfor følger jeg bare deg og noen bokblogger. (Og fordi stylede blogger av nevnte type skremmer meg..) Yndlings-Beatle: Umulig å svare på. Elsker Beatles for høyt til det. Men i barndommen var det Paul - den peneste!

Arctic Mum sa...

Hei, jeg heter Mali og bor i nord, der jeg har bloggen Arctic Mum. Jeg blir veldig glad for å komme over norske blogger som ikke er så altfor søte eller koselige, men som tilbyr noe annet, morsom trivia feks - og som overrasker meg! Fikk tips om bloggen din av en venninne, det er jeg glad for.

cerisier sa...

Hei, kjære bibliotekar! Føyer meg til rekken av 26-åringer her, er Osloboer, journalist og oversetter - litteratur, språk og tekst er med andre ord mine hjertebarn. Er også vegetarianer over gjennomsnittet opptatt av miljø og mat, og setter pris på ditt engasjement. Nå vurderer jeg å skaffe meg økoabonnement på grønnsaker fra Kolonihagen, er det noe du har vurdert? Tanken på å få bærekraftig grønt på døra synes jeg iallefall unektelig er litt glamorøs! Gjennom bloggen din har jeg plukket opp tips om alt fra musikk til oslokafeer (Bristol!), te, musikk og bøker, frisør (for første gang på lenge er jeg lojal kunde!) og New York-aktiviteter, og jeg er veldig takknemlig for alt du deler med verden. Takk! George er forresten min...

Hanne sa...

Hei. Jeg er en 27 år gammel nyutdannet samfunnsviter, som deler din interesse for te og fine kjoler:-) Veldig glad i stemningen på bloggen din, og leser den daglig. Bor sammen med mannen min i en passe stor leilighet trygt plassert i hjertet av hovedstaden, hvor jeg er født og oppvokst.

Du inspirerer meg til å lese mer. Jeg er veldig glad i å lese, men gjør det veldig i perioder. Takk for det, og for at jeg får glimt inn i ditt univers!

Cecilia sa...

Jeg er 48 år, universitetsbibliotekar på Østlandet, skilt, har 2 tenåringer, rekkehus, hage, rød bil, rød sykkel, rød sofa, røde roser i stua fra Valentinedagen, liker George aller best av dem og dagens parfyme er Flower by Kenzo. Akkurat nå leser jeg Det usynlige fjellet av Carolina de Robertis, neste reise går til London, jeg er avhengig av god kaffe og liker å lage mat, trene, danse og spille gitar.
En god venn tipset meg om bloggen din, og siden har jeg fulgt med nesten daglig! Selv elsker jeg å gjøre gode bruktkupp og å ta vare på fine ting, gøy når noen driver med det samme. Shabby chic er bare ikke min greie, selv har jeg lite design men mye nostalgi i hjemmet. Er også glad i tips om klær, parfymer og musikk. Min musikksmak blir for mye å liste opp her, men blant konserter jeg var på i 2010 var Jeff Beck, Tower of Power, Angelique Kidjo, Rickie Lee Jones, Robert Cray, David Lindley, Mela-festivalen, Melody Gardot og Mike Stern. Ønsker meg en James Taylor-konsert en eller annen gang ...
Takk for en alltid inspirerende blogg :-)

selskapsdamen sa...

Hei! jeg heter Sille og driver bloggen, www.selskabelig.no har fulgt deg en stund og er refererer til dine innlegg av og til, spesielt når det dreier seg om antrekk, glamour og morsomme arrengementer. Jeg skriver selv om mat og drikke, skikk og bruk, samt både det å ha selskap og å være gjest!

glamouringeniøren sa...

Glamouringeniøren her, 30 år (snart 31 faktisk), fra Tromsø her jeg også bor, med leilighet, stasjonsvogn og hund. Ingen mann. Har vært fast leser av bloggen i mange år (4-5-6-? har falt ut), innom daglig. Utdannet Sivilingeniør og jobber som IT-konsulent. Ekstremt glad i å være ute i naturen og ekstremt glad i å være hjemme på sofaen under pleddet. Abonnerer på alt for mange magasiner, kjøper alt for mange bøker fra amazon. Kronisk A-menneske, legger meg alltid før kl 22 og er oppe før seks på hverdager og før ni i helger. Er jeg våken etter midnatt i helgene er det kryss i taket! Glad i å lage mat, elsker god kaffe og te (og føler akkurat nå at jeg skriver en kontaktannonse, skulle jeg finne på å skrive det noen gang.... haha!). Blogger ikke, men leker meg litt med twitter. Avhengig av nyheter, i papirform, nettaviser, radio og i twitterfeeden. Kjent som hun som vet alt om alt alltid. Driver faktisk nå å planlegger å flytte til Glamourbibliotekarens elskede hovedstad. Det blir spennende!
Takk for bloggingen kjære Glamourbibliotekar :)
ps: favoritt beatle, det må være Ringo, pga. sveisen, mørkt, pannelugg og lang ved øra. Det jeg ber om når jeg er hos frisøren!

Ingrid B sa...

Hei, jeg er Ingrid paa noenogtjue. Jeg bor i Frankrike paa tredje aaret, og har lest bloggen din siden studietiden min i gamlelandet. Tiden gaar og mye har forandret seg, men denne bloggen holder sitt höye nivaa og det er jeg glad for. Jeg er ogsaa glad for at du er inne i en veldig produktiv periode paa bloggfronten!
Jeg har en hemmelig dröm om aa bli bibliotekar en dag, men det ser ut til at studiene mine tar meg i en annen retning. Jeg liker musikkdelen av bloggen din, og kjoletips og collagene du lager hver maaned.
För syntes jeg ikke parfyme var noe saerlig spennende, men naa er jeg oppe i fem lukter jeg kan velge mellom hver dag, og for meg er det revolusjonerende, naa stikker jeg til og med innom parfymebloggen din fra tid til annen.
Jeg tenkte dermed at jeg skulle benytte sjansen til aa spörre deg og leserne om dere vet om en parfyme som lukter saa rent liljekonvall som mulig. Da jeg var liten hadde jeg en liten firkantet flaske med noe blaatt paa, og noen ganger kjenner jeg den lukten paa folk som gaar forbi (aldri helt unge damer). Har du noen forslag til hva det kan vaere?

Elisabeth sa...

Elisabeth her også! Bor i nord etter mange år i utlandet og andre steder, og stortrives med å befinne meg 'hjemme' igjen. Har hus og hund, men ikke mann og barn. Er blant dem som syns Beatles er litt oppskrytt (!), men kan godt lytte til dem likevel.

Har lest bloggen din daglig omtrent siden 2006/7 og erfarer at jeg ofte har veldig forskjellig smak fra deg, spesielt innen musikk. Like fullt liker jeg meg her, og lar meg fascinere av din verden (as seeen on the blog, i det minste!) uten å måtte/ville ha alt selv. Men etter tilfeldigheters spill i min verden sist sommer, deler vi sansen for retro Figgjo-servise, om enn ulike serier :)

Elsker glamourfredagene dine - spesielt fordi de IKKE handler om at alt må være 'perfekt', men at man heller kan finne glamour i alle ting og overalt slik man selv vil!

Fagbibliotekaren sa...

Jeg oppdaget bloggen din da jeg som bibliotekarstudent fikk en idè å søke etter en bloggende bibliotekar. Jeg må si jeg var særdeles fornøyde med å finne frem hit, og her har jeg blitt værende.

Etter flere år med studier er jeg nå ute i full jobb og jeg stortrives. Livet som bibliotekar er da jammen fint (selv om deler av lønna nok kommer i himmelen og ikke på konto..).

Ellers er jeg, som flere av de andre her, glad i te, kaffe, bøker og et piff av glamour i hverdagen. Hver fredagsmorgen er glamourøs fredag noe av det første jeg tenker på, egentlig veldig fint.
Her inne får jeg tips innen musikk, litteratur, te, klær og mye mye mer. Det er så fint her, tusen takk for at du deler med oss!
Jeg syssler med tanke på en egen blogg, men klarer ikke helt å trykke på startknappen..
Favoritt-beatle må nok bli Sir Paul, uten helt å kunne forklare hvorfor.

Ønsker deg en god dag videre, det har vært særdeles hyggelig å lese om de andre her inne i det glambibliotekariske(?) universet :)

M H sa...

Jeg er 44, mann, og kollega (og lurer på om vi har møttes), og jobber på et høgskolebibliotek sånn ca midt i Norge. Jeg har nylig oppdaget bloggen din, og nå leser både jeg og en kollega deg daglig mens vi sitter i skranken.

Jeg har ingen favorittbeatle, men liker «The Fool on the Hill», «And I love her», og instrumentalsnutten på «Penny Lane». Liker Nils Aas, Giacometti, Skredsvigs «Ballade» for alt det ikke sier, Kittelsens «Tirilil Tove»-serie - den med skovpoesien, og Alf Rolfsens kvinne med skytsengel fra krematoriefreskene. Jeg jobber en del med barnebøker, og på julebordet til jobben holdt jeg damenes tale om tre kvinner i mitt liv: Mary Lennox, Teskjekjerringa og Tonje Glimmerdal.

fru Sandeggen sa...

Artig!

Jeg er 36 år, gift, og fryktelig gravid. Bor i Tromsø og nyter sola etter lang tids fravær.
Katteelsker og hagegal uten hage. Har en vegg i leiligheta full av bøker som jeg stort sett ikke har lest, og det fylles stadig på. Eier ikke en eneste Beatlesplate, men kommer til å gjøre noe med det når det en gang blir plass til både bøker og cder langs veggene.
I min søken etter litt hverdagsglamour gikk jeg for en tid siden til innkjøp av en duk med glitter på. Duken ble skitten, og vasket sammen med laken. Resultatet ble at glamouren nå hovedsakelig befinner seg i senga. Greit det også ;)

Alt godt sa...

Eg har nok svart før, men dette er så hyggeleg å vere med på at eg kastar meg inn i den lange rekka av presentasjonar.

Eg er jurist, 44, mor til to og kjæreste med verdas finaste mann, bur i Oslo og jobbar som innkjøpar i staten. Eg bloggar om alt det gode i livet, som etter min private definisjon er mat, musikk, hage og parfyme, i uprioritert rekkefølge. Eg har akkurat levert manus til ei kokebok, så då kjem ein del av oppskriftene mine mellom stive permar. Spennande!

Bloggen din oppdaga eg då eg jobba saman med ei venninne av deg i 2005 trur eg det var. Sidan det har eg følgt deg trutt, det er få fredagar eg ikkje har vore innom her. Eg likar mykje av den musikken du presenterer, og syns det er hyggeleg at du løftar fram vestkystmusikken, for eksempel. Gleda di over Stevie Wonder delar eg også.

Ingrid B.: Annick Goutal har Le Muguet, som er ei duft bygd rundt liljekonvall. Søk på Muguet på osmoz.com, så får du opp dufter med den noten. Annick Goutal finn du på Parfumerie i Vibes gate, som nettopp har opna nettbutikk.

Irene Kristin sa...

Hei. Irene heiter eg, og har vore lesar av bloggen din i snart eit år. Eg synst du skriv godt om kvardagen, og dei enkle gledene i livet. Eg er veldig glad i film, bøker, musikk, te, kaffe og strikking. Hus og hage har eg også. I tillegg har eg stor sans for litt kvardagsglamour.
Eg er utdanna lærar, og i år har eg studiepermisjon for å fullføre eit masterstudium i norskdidaktikk. Dette skuleåret oppheld eg meg saman med mann og barn (13 og 11) i Stirling i Skottland.
Eg har ikkje ein favoritt beatle - men dotra mi på 13 er ein stor fan av George.

Glamourbibliotekaren sa...

Lenemy: Bare hyggelig!

Tuva: For No One er en av de fineste! Revolver er i det hele tatt en suveren plate.

Bringebær: Lykke til med master og brodering!

Koristen: Takk for det. Radio Glamourbibliotekar kommer i morgen!

Glamourlektoren: Takk for kompliment om språk! Det er morsomt å høre.

Arctic Mum: Mer morsom trivia skal bli!

Cerisier: Har absolutt vurdert kolonihagen, skulle bare ønske at det kostet *litt* mindre. Bibliotekarlønna strekker ikke alltid til, dessverre. Du blir pent nødt til å dele George med en hel gjeng av oss, haha!

Hanne: Så moro at du blir inspirert til å lese mer! Det blir jeg glad for å høre.

¤Kari# sa...

Hei, Jeg heter Kari og er i mitt 26 leveår. Jeg er for tiden student men kan snart titulere meg som en ung og lovende sosionom.
Jeg er forlovet med en nydelig mann som kan alt jeg ikke kan og motsatt. Så vi utfyller hverandre ganske bra. :o)
Er en vestlending som har beveget seg østover. Her har vi funnet en vakker leilighet som har et urørt kjøkken fra 60tallet og en hage som skal dufte syrin og vivendel i sommer. :o)
Jeg har en forkjærlighet for bøker og liker å blande det som er nytt og gammelt. Jeg syns det er viktig å ha et blikk bakover i fortiden. Der er det mye vakkert og interessant å finne.

Husker ikke hvordan jeg fant bloggen din men har blitt en trofast leser som er innom hver dag. Synes bloggen din er interessant og den gir meg en fin ro.

Glamourbibliotekaren sa...

Cecilia: James skal turnere i Europa til sommeren, så du får planlegge ferien etter han! Det pleier jeg å gjøre...

Selskapsdamen: Så morsomt! Jeg liker både å arrangere selskaper og å være gjest.

Glamouringeniøren: Hei fra et annet a-menneske! Kanskje noen slår til på kontaktannonsen din, haha!

Ingrid B: Hei Frankrike! Comme des Garcons har en veldig fin liljekonvallduft, Lily - den var utgått tidligere, men jeg lurer på om den kanskje har kommet tilbake? Yardley er en av de klassiske merkene som har liljekonvallparfyme, og Crabtree&Evelyn.

Glamourbibliotekaren sa...

Elisabeth: Nettopp, ting behøver ikke å være perfekte - hva er egentlig perfekt? Vet ikke. Hyggelig at du henger her!

Fagbibliotekaren: Ja, det er fint å være bibliotekar! Man føler seg som en del av historien på et vis. Og framtiden. Takk for fine ord!

M H: Morsomt å være skrankeunderholdning! Fool on the Hill er suveren. Nils Aas også.

Pusepilde: Glitrende laken høres jo lekkert ut, haha! Lykke til med graviditet (og etterhvert fødsel...!)

Alt Godt: Oi, da er du veteran her - 2005, det var jo helt i begynnelsen av denne bloggen! Lykke til med kokebok!

Irene Kristin: Skottland drømmer jeg om å reise til. Takk for hyggelig kommentar!

Kari: Det høres ut til at vi har mye til felles! Syrin og vivendel, ikke minst. Bare noen måneder igjen nå.. åh!

Johanne sa...

Fant bloggen din via en artikkel om personlige jente-bloggere i Aftenposten i sommer. Ble hekta på mediet i høst. Du er og blir favoritten!

Selv er jeg 33 år, singel og sjarmerende, bor sentral i Oslo. Alltid vært en fast tilhenger av bibliotek og pleier alltid stikke innom ulike filialer når jeg reiser. Ellers: arkitektutdannet og jobber i kommunen. Musikk, bøker, film, reiser og hage er interessene mine, så bloggen treffer midt i blinken.

Alle innleggene om NYC får meg til å innse at jeg må dit igjen.....snart!

Mariaflyflyfly sa...

Hola!
Marianne her. :)
36 år, mor til superduper gutt på 12 og hund på snart fem, samboer med tøffsnill fyr, og vi har just kjøpt hus med haaaage.
Utkanten av Oslo, liker å våkne til fuglekvitter.
Jobber på Majorstua, i et konsert, med informasjons-, dokumentent- og samhandlingssaker. Nettopp ferdig å studere gestaltterapi, hvilket jeg gjorde ved siden av full jobb og altdetandre.
Jeg elsker å ta bilder, digger å skrive, liker å danse og simply love to travel. Audrey er det vakreste kvinnemenneske jeg noengang har sett, og film er forresten en stor interesse. Film og musikk. Utover dette trives jeg ute, på fjells, til vanns, i andre land - le: gjerne Italia! Humor og ydmykhet er de egenskapene jeg vil trekke fram som de jeg setter mest pris på, både hos andre og meg selv. Krøllete hår, ubestemmlig stil og mye latter.
Drøm: utover huset med mine kjære, som jeg nå er i ferd med å flytte inn i: en praksis som gestaltterapeut fusjonert med fotograf ett eller annet vidunderlig sted ved sjøen.
Ciao!

Mariaflyflyfly sa...

- og mange skriftlige småfeil grunnet dårlig tid -

Groskro sa...

Hei!

Jeg er ofte innom bloggen din, men oppdaget den for aller første gang da jeg leste ditt Grand Prix bloggpost i mai i fjor, og jeg synes du har en kjempefin blogg, både med det du skriver og bildene.

Selv er jeg en nordmøring som bor i Oslo og blogger om hekling, strikking, bøker og filmer jeg har sett.

Ha en fortsatt fin uke og jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din!

Groskro :-)

HildeSofie sa...

Dette er gøy!
Jeg heter egentlig bare Hilde, men en gammel venn begynte for lenge siden å kalle meg Hilde Sofie, og siden har det hengt ved meg. Oppvokst på Sørlandet, men bor nå på Toten sammen med kjæresten min i et lite hus, etter et ca ti år langt opphold i Oslo og omegn. Har fagbrev som (hold dere fast) flykomponentavioniker, men har ikke utøvd yrket på snart seks år. Er nå halvstudert og lykkelig ansatt i en av Norges største (og selvsagt beste!) politiske organisasjoner, og er over middels politisk engasjert, dog ikke i noe parti. Elsker sjokolade, vin og nytrukket te, både fra pose og sil, jeg slapper av når jeg baker og ønsker meg veldig en katt. Helst en gråpus. Liker mye forskjellig musikk, fra Bad Religion til Radka Toneff, men ender likevel ofte opp med å ha det ganske stille rundt meg når jeg er alene. Har lest bloggen din en god stund nå, og blir like glad hver gang!

Lin sa...

Heisann!
Jeg heter Lin 37 år, bor i Ski med mann, barn, hund og hage. Foruten mann, barn og hage, så elsker jeg England, liker foto, musikk og film. Jeg er også veldig veldig glad i vennene mine!
Ja også jobber jeg som interaksjonsdesigner.

Jeg har fulgt deg en tid, og også kommentert endel. Jeg liker måten du skriver på, bildene du legger ut, men må nok spesielt rose dine finn-stilen-innlegg, dine film og musikk anmeldelser. Også må jeg få takke deg for at du introduserte meg for Blossom Dearie. Hun er blitt en fast følgesvenn og underholder her hver helg!
Tusen takk for super blogg!!

Nenna sa...

Hei, jeg heter Nenna, er 35, er sambo og har en datter på 7 år. Etter tolv år i Oslo flyttet vi til et hvitt hus med hage i Bergen. Er fast følgesvenn av din blogg siden 2006. Jobber i et serviceyrke, og din blogg er fin å koble av til.
Min favoritt beatle er nok Sir Paul, siden jeg hadde æren å treffe han en gang. Han håndhilste og takket meg veldig for at jeg hjalp han med noe, når han var på privat visitt i Oslo for noen år tilbake siden. Og låten er All my loving.
Du inspirerer meg til å ser de små gleder i livet. Etter å har følgt med i bloggen din har jeg begynt å interessere meg i klassisk musikk, og jeg har blitt hekta på lydbøker. Fint å høre på når man sitter på bussen.

wine-fueled narcissism sa...

Hei!

Jeg heter Stine, bor på Frogner, er snart 26 år, og skriver på en masteroppgave i kriminologi. Jeg er fryktelig opptatt av vin, og i går kom jeg hjem fra en fantastisk tur til Piemonte. Jeg elsker Buxtehude, John Cage og Prokofievs operaer, særlig "Semyon Kotko". Rosemaling og Garborgs "Haugtussa" ligger også mitt hjerte veldig nært.

Jeg kommer fra en middels stor nordnorsk by, men har bodd i Oslo i snart seks år. Har fulgt bloggen din omtrent siden begynnelsen, og føler meg veldig "hjemme" her inne. Du virker som en snill, kunnskapsrik og lykkelig kvinne! :)

Anonym sa...

Heisan!
Jeg er .mette - født i midten av forrige århundre. Jobber,trener, leser (det ble 115 bøker ifjor), liker bluez,jazz,opera og rock. Fant din blogg via en annen, har også min egen blogg på 5 året. Har noen favorittblogger som jeg følger - deriblant din! Nyd livet!

Glamourbibliotekaren sa...

Johanne: Ja, lengselen etter New York går aldri over. Som et virus i blodet... (men et hyggelig virus!!)

Mariaflyflyfly: Grattis med hage! Plant et epletre!

Groskro: Takk! Grand Prix ja, nå må jeg bla tilbake for jeg husker ikke helt hva jeg skrev..

HildeSofie: Hyggelig å høre! Toten er fint, kjører forbi/gjennom i blant.

Lin: Tusen takk for det! Ja, Blossom er storartet. Og full av humor! Hør på den låta som heter "Bruce".

Nenna: Du har hengt med lenge! Og hilst på Paul McCartney.. Wow! Det nærmeste jeg har vært, er på fame-skolen hans i Liverpool (Lipa).

Wine-fueled Narcissism: Takk for det, jeg håper jeg er ganske snill! Hyggelig at du føler deg hjemme her og har vært med så lenge!

Mette: 115, det er imponerende! Mer enn to i uka...!!

Løvemunn sa...

Så spennende å lese om leserne! Til og med én mann, M H oppfordres herved til å avlegge fredags-glamourrapport. Jeg har fulgt bloggen din fast i fire år, i en tung periode fikk den meg opp av senga og ut av døra om morgenen. Takk for det! Jeg elsker biblioteket som sted og idé, og av de som jobber der må du være en av de kuleste. Jeg er ikke alltid enig med deg, og deler ikke preferanser med deg i alt, men synes du har skapt et univers der det godt å være, og der jeg finner meg til rette. Bloggen din minner meg stadig på hva som er sanselig, fint og godt i livet.

Prinsesse Rosa sa...

Jeg er Stine. Jeg bor i min elskede by Trondheim med min kjæreste og vår sønn på 2,5 år. Jeg er en hverdagsprinsesse som elsker Noa Noa kjoler, MAC sminke og parfymer. Hverdagsglamour er viktig.
Jeg har lest bloggen din så lenge at jeg har glemt hvordan jeg oppdaget den. Jeg finner både inspirasjon, musikktips ( elsker dine Spotify lister) og ikke minst fantastiske parfymetips her på bloggen din.

Rakel sa...

Hei, jeg er Rakel, 31 år og bor i Oslo med mann og hund. Har lest bloggen din en stund og er veldig glad i bildene dine. Elsker vintage- klær og møbler og driver en blogg med fokus på dette. Glad i 30, 40 og 50- tallet.
Jeg er også med i redaksjonen gudinne.no, hvor jeg skriver artikler. Jeg har en annnen jobb også, men den kan jeg ikke snakke om, for den er taushetsbelagt.
Liker The Beatles, mine favorittlåter er: "strawberry fields forever", "and i love her" og "come together". Og elsker bøker selvfølgelig! :D

barnebibliotekaren sa...

Barnebibliotekar i sin beste alder, med to jenter på snart 8 og 16, verdens snilleste samboer, to bonusbarn på 16 og 22. Har vært trofast leser av bloggen din i flere år, og har fått utviklet sansen for parfymer takket være deg :-) Er glad i mat, musikk og litteratur,- og livet...
Liker bloggen din fordi den er personlig uten å være privat, og ikke er altfor "trendy",- en praktfull miks av gode tips, hverdagslykke, musikk og film.

Britt Åse sa...

@Ingrid: Diorissimo dufter perfekt av liljekonvall! Den ble skapt i 1956, så det er godt mulig at du har kjent denne på godt voksne damer.
Notene (klippet fra en amerikansk parfymeblogg;http://www.nstperfume.com/2005/04/18/christian-dior-diorissimo-fragrance-review/ ):
bergamot, lily of the valley, ylang ylang, rosewood, amaryllis, boronia, jasmine, sandalwood, and civet.

Over til tema :-)
Jeg heter Britt Åse, som du ser, og har vel deltatt i denne "hvem er du"-undersøkelsen din før, men det er jo så trivelig, så jeg hiver meg med denne gangen også.
Jeg er midt i femtiåra, er sosionom av utdanning og jobber i NAV. Jeg liker jobben min! Ellers er jeg gift med mitt livs lys, og har ingen barn. Vi bor i nesten-drømmehuset med stor hage, og herfra må jeg bæres ut :-)
Bloggen din har jeg lest ganske lenge nå. Jeg tror jeg oppdaget den i forbindelse med Tordenblogg eller noe sånt, (vant du det året, tro?), og har vært ganske trofast leser siden, selv om jeg ikke er den aller ivrigste til å kommentere. Vi deler interessene for parfyme og musikk - i alle fall, og jeg elsker å lese dine betraktninger om dette og hint. Det er som flere sier her, -du er en ordentlig gentlewoman og setter en fin sølvkant på allslags dager, med bilder og musikk du deler, og med det fine du skriver.

Selv blogger jeg om hage, med veldig, veldig mye utenomsnakk, og mye mer i rykk og napp enn deg. For øvrig er jeg i en oppadgående lesemodus, strikker, synger i kammerkor (pt Bach og Buxtehude) og trener når jeg klarer å overkomme dørstokkmila.

Britt Åse sa...

PS: George!
-og "If not for you" Ikke verdens beste låt kanskje, men den setter meg såå tilbake til hjertesmerte-tenåringsfølelsen!

Emma sa...

Jeg heter ikke emma, men har valgt navnet fra mitt livs første favorittbok (Emma går til doktoren). Liker bokomtalene, "finn stilen", glamorøs fredag og alle de andre innleggene som minner en om å sette pris på hverdagsgleden.

Glamourbibliotekaren sa...

Løvemunn: Takk for fine ord! Biblioteket er en fin ting, helt klart.

Prinsesse Rosa: Så morsomt! Det kommer ny Spotify-liste om få strakser!

Rakel: Hyggelig! "And I love her" var en av mine aller første Beatles-favoritter, husker jeg.

Barnebibliotekaren: Personlig uten å være privat ja, det tror jeg er viktig. Takk!

Britt Åse: Gentlewoman! Så fint! Det vil jeg gjerne være. Bach og Buxtehude er to av mine helter!

Emma: Emma var min heltinne også! Plasterlappen i panna!

Lady B and Little H sa...

Hei, Trude her, 32, med mann og lite barn, og og og...

Kom over bloggen din via via andre blogger, men det var for lenge siden.
Liker variasjonen i innleggene dine og blir inspirert til å gjøre hverdagen litt mer glamorøs. I dag står for eksempel å lakke neglene på prorgrammet.

jeg blogger om hvor strevsomt det er å skulle være en bittelitt glamorøs babymamma på en humoristisk måte.

Dessuten så elsker jeg å skrive så mens jeg venter på at den geniale ideen til den store romanen kommer, så får jeg boltre meg med blogging!

Miss Goligthly sa...

Hei. Her er jeg, sent men godt:) Er 33 år og jobber som bibliotekar på ett teater i Oslo. Du har en flott blogg altså. En bra blanding av ting jeg også elsker. Musikk, film, bøker, klær og stæsj. Jeg er så gla for at du introduserte meg for juleplatene til Jo Stafford og Peggy Lee! Skjønner ikke hvordan jeg klarte meg uten disse før. Som du skjønner er jeg også kjempe fan av Hepburn, både Katharine og Audrey. Finnes det noe bedre enn "Philadelfia story" og "Breakfast at Tiffanys? Svar: NEI. Ønsker deg og alle andre glamorøse en fortsatt godt dag.

Anonym sa...

Jeg heter Anne og har vært sjefen din en gang for mange år siden. :-) Morsomt å følge deg!

Glamourbibliotekaren sa...

Lady B and Little H: Lykke til med den store romanen! Idéen kommer nok snart.

Miss Golightly: Takk for det! Jeg er veldig glad i de to platene du nevner! Både Jo Stafford og Peggy Lee er blant mine absolutte favoritter. Hør på de andre tingene de gjorde også - Peggys innspillinger med Benny Goodman, og Jo sammen med The Pied Pipers, for eksempel.

Anne: Hei! Hyggelig at du er her. Long time no see!

K sa...

Hej från Sverige, Dalarna!
Bloggar på lacatte.wordpress.com, och läser här regelbundet. Särskilt gillar jag fredagsinläggen, och läser alltid alla kommentarer!

Jag jobbar som kontorsråtta :-)

Kram!

Glam-mamma sa...

Hei. Jeg er en jente på 38 år som har bibliotekar som legning (og utdannelse, samt jobb).

For tiden er jeg ute i fødselspermisjon med min lille sønn som kom i november. Jeg er gift med en fantastisk mann og bor i et hus med hage og et drivhus/lysthus som jeg elsker å starte våren tidlig i:-) Er ikke veldig flink med hagen, men vakre blomster kan også kjøpes heldigvis.

Jeg har lest bloggen din i mange år. Liker veldig godt at du er personlig men ikke privat. Synes det at du er anonym passer med innhold og stemning i bloggen. Har fått mange grå dager snudd på grunn av bloggen din. Håper du holder det gående lenge:-)

Kristina sa...

Hei!
Jeg heter Kristina, er 22 år og sykepleierstudent. Jeg bor i egen leilighet på Nygårdshøyden i mitt elskede Bergen (gaten nedenfor der du bodde på hotell den gangen) sammen med samboer og to lettere overvektige kattepuser :) Her koser vi oss, uten tv, med platespiller.
Har ikke blogg, men det trenger jeg heller ikke med alt det fine som fins der ute.

So long!

Anonym sa...

heisann! 17 år gammel skoleelev fra bærum her! jobber på cafe og tener litt på fritiden, og gjør vel som ungdommer flest! fant bloggen din for en to år siden, og har lest den siden. den fungerer nesten som terapi for meg, det å kunne få lese velformulerte setninger om alt som er vakkert men som man ofte ikke legger merke til - ja det er et avslappende avbrekk fra hverdagen. du setter pris på små vakre glimt, og jeg beundrer at du har et øye for fine detaljer i hverdagen.

Anonym sa...

Hallaien:)
Jeg er en pin up-jente på 25 år som studerer spansk i Bergen. Elsker fine kjoler, musikk og bøker, spesielt fantasy og Tove Jansson. Liker bloggen din kjempegodt fordi den handler om å nyte de små tingene i livet..og pga. "Finn stilen"-postene, såklart.
Min drøm er å bli oversetter, flytte sammen med min kjære og skaffe meg/oss platespiller, welsh corgi og katt:) Prøver å holde stilen til hverdags og alltid være velkledd, og da er bloggen din en stor inspirasjon:)

Glamourbibliotekaren sa...

K: Hei! Jeg har veldig gode minner fra Dalarna! En sommer overnattet vi på en fin gård i Rättvik med utsikt over Siljan - vakkert!

Glam-mamma: Så hyggelig å høre. Å være bibliotekar er helt klart en legning!

Kristina: Åh, fint område. Og sikkert enda finere med to katter og en platespiller!

Anonym: Så fine ord, tusen takk! Det blir jeg glad for å høre.

Anonym II: Platespillerdrømmen er oppnåelig - de koster jo slett ikke mye! Lykke til, og takk for hyggelig kommentar!

Natascha sa...

Hejsa,
jeg hedder Natascha og jeg fylder 33 år om under to uger :o) Jeg har selv en blog, som hedder Popkulturisten, og som handler om lidt af hvert - alt fra anmeldelser af kulturelle ting, tøj, mad og mit liv.

Jeg elsker film, bøger, Audrey Hepburn, kaffe, gravhunde, polkaprikker, alt hvad der er fint og prinsesseagtigt - og kager.

Lige nu er jeg arbejdsløs og har efterhånden været i det ret lang tid. Jeg har læst nordisk sprog og litteratur på universitetet, men har aldrig fået et relevant job. I stedet har jeg arbejdet lidt i folkeskolen, og jeg kan i princippet godt lide at arbejde med børn, men nu er jeg også lidt træt af det.

Jeg hører meget radio og går til noget dans.

Folk kalder mig Norskofil, fordi jeg altid synes at ting er lidt bedre, når de er norske :o)

Derfor synes jeg naturligvis også, at det er et plus, at du skriver norsk. Og så får jeg tit små tips fra din blog.

Synne sa...

Hei, Synne her. Har vært fast leser i et par år og kommentert noen ganger.
43 år, tobarnsmor fra Tigerstaden. Jobber som fotograf og forholder meg til mye fjas og høyt tempo i jobben. Derfor er bloggen din et deilig pustehull m litt ordentlige meninger. Den gir meg ro og input om ting jeg ikke hadde visst ellers. Og du tar fine stemningsbilder;-)
YndlingsBeatle må være John da min sønn på 10 synes han er kul. Sang: Obladi Oblada fordi jeg danset naken med bare bleie på da den kom ut og digget det ifølge foreldrene mine;-)

Håper du fortsetter å skrive, vi trenger deg!

Glamoursangerinnen sa...

Hei!
Jeg heter Kjersti. Jeg er sanger (jazz) og sangpedagog. Har barn, katt og bor på østlandet. Når jeg ikke synger, eller forsøker å lære andre å synge, liker jeg å lese bøker, se filmer, lytte til musikk, gå på konserter, se teater og trene - eller bare rett og slett være med barna mine.

Jeg synes bloggen din er helt super og jeg er innom her jevnlig - i perioder daglig.

blinks sa...

Skapkommentator fra Oslo. Finner inspirasjon og alvor her som mange andre blogger mangler. Skjønnhet og sanselighet er lett å glemme i hverdagen. Når man glemmer bøkene man leser og må minne seg selv på å børste håret innimellom mener jeg man (jeg) går glipp av mye. Følger bloggen din jevnlig, oftest i arbeidstiden (*skamme seg*) fordi den minner meg på å huske slike ting.

Fiona sa...

hei
jeg heter fiona er snart 31 år, bor nå i holmestrand. begynte å lese bloggen din da jeg selv startet min for 2 år siden.
den er til stor inspirasjon.
takk :)

Siri sa...

Hei.
Jeg er Siri, 23år og bor i Oslo. Fant bloggen din ved at jeg trykket meg gjennom en hel haug med linker fra diversse sider og havnet til slutt her. Bloggen din havna i bloggoteket mitt, selvom jeg egentlig bare følger blogger til folk jeg kjenner.
Når jeg ikke drikker te i sofaen med en god bok i fanget og musikk på øret så studerer jeg historie.
Jeg er nysingel (på 3. dagen) og planen min nå er å bli en mer glamorøs utgave av meg selv, det er sikkert lettere å være (halv)glamorøs når jeg ikke har en anarkist av en tømmerhogger på slep.
Så bloggen din blir en fin inspirasjonskilde.
Uansett, takk for at du blogger, du er så bra!

Hermia Says sa...

Hej! Hermia kallar jag mig, är också en av huskatterna här. Hittade hit genom en annan favoritbloggare Jenny B/Kulturdelen, minns inte riktigt när. Jag inspireras ofta och gärna av Glamoirbibliotekarens inlägg och kommentarena som ges. När jag inte hänger här jobbar jag som bibliotekarie på huvudbiblioteket i svenska kuststaden Gävle. Läser mycket, upplever gärna kultur i olika former och packar så ofta det går väskan för en resa. Livet delar jag med min käre make, en kulturintresserad ingenjör. :)

Dahlia sa...

Jeg heter ikke Dahlia, men liker som deg å holde noe for meg selv. Elsker "Hva leser du nå", jeg er over middels opptatt av litteratur. Blir glad hver gang du legger ut en ny fin kjole (kommer det noen sommerkjoler snart?). Mest av alt liker jeg at du fokuserer på immaterielle verdier og at man kan like og beundre klær, ting etc. uten å måtte løpe rett til butikken.
Imagine-plata til John Lennon fører meg rett tilbake til det året jeg var 15, selv om jeg nå nærmer meg 40 og er veletablert med tre aktive småbarn.

RosaVerden sa...

Sta, naiv, passifist, kverrulerende, engasjert, romantisk, optimist, nasjonalromantiker, gavmild, generøs, søt, b-menneske...

Bare noen få ord som kan være med på å beskrive meg :-)

LeneV sa...

29 år, fru, ingeniør, vestlending bosatt i hovedstaden. Liker bøker, de små ting som forgyller hverdagene og har blitt mer interessert i både dufter og blomster etter å ha lest denne bloggen i.. la meg se.. fire år?! Setter pris på fokuset her, det er er som en rolig oase i det som fort blir hverdagsmas og -stress. Takk :)

Maria sa...

Maria heter jeg, en 27 år gammel lærerinne i barneskolen. Jeg bor med en skjønn mann fra vestlandet, i en av oslos vakreste gater.
Venter på våren, og fyller for tiden stua med tulipaner.

Liker godt å kikke innom bloggen din. Ha en fortsatt flott fredag!

Anna sa...

Hei! Halina, 25 år gammel økonomi student (og hobbykunstner/fotograf) som pendler mellom studiene i Bergen og kjæresten i Oslo.

Bloggen din ble jeg kjent med igjennom A-magasinet (kan det stemme? Ihvertfall så var det i et magasin). Jeg er spesielt glad i parfymeanbefalingene og musikkanbefalingene dine.

Jeg beundrer at du hver dag kommer opp med noe interessant, når du samtidig har hatt bloggen din så lenge! Takk for at du deler med oss :)

Glamourbibliotekaren sa...

Natascha: Hei Danmark! Gratulerer med bursdagen om to uker!

Synne: Kudos for Beatles-historien din! Høres ut som et kodak moment!

Glamoursangerinnen: Takk for det! Fortsett å lære verden å synge jazz, det er en bra ting å gjøre.

Blinks: Velkommen ut av skapet! Jeg lover å fortsette å minne deg på slike ting.

Fiona: Selv takk!

Siri: Anarkistiske tømmerhoggere kan jo være en utfordring for glamouren, det kan jeg forstå. (Nå husker jeg plutselig en motereportasje i Det Nye i ca 1989 som var i tømmerhoggerstil.. dog i meget feminin variant, som var in da). Stick around!

Hermia: Også er du parfymeinteressert, det vet jeg!

Dahlia: Det kommer sikkert noen sommerkjoler snart. Og fortsett å høre på Lennon!

RosaVerden: Morsomt! Takk!

LeneV: Bare hyggelig! Fint å være oase, skal forsøke å holde på den.

Maria: Takk det samme!

Halina: My pleasure! Takk for fin kommentar.

Ragnhild sa...

Eg er Ragnhild (35) og har lese bloggen din kvar dag i nokre år no, og eg blir aldri lei!!! Du skriv på ein måte som ingen andre skriv, eg kjenner meg att i mykje av du har på hjartet, og i tillegg har du opna opp augo (og øyro) mine for mykje, blant anna for fantastisk fin musikk!

Eg er opphavleg frå Nordmøre og bur i Oslo saman med sambuaren min og sonen vår på 7.5 månad. Eg har nordisk hovudfag, dvs. er som poteten, og difor har eg hatt litt forskjellige yrke ... har jobba som forlagsredaktør, tekstkonsulent, lærar ... Siste jobben var å undervisa vaksne innvandrarar i norsk, og det var ein fantastisk jobb. Har lyst til å halda fram med det.

Elles elskar eg å laga ting med strikkepinnar, heklekrok og symaskin, og eg elskar å fotografera og å trena. Prøver å blogga litt innimellom også, men det er litt vanskeleg når eg har ein liten søtnos å passa på. Men å lesa bloggen din har eg alltid tid til!:-)

Flagre sa...

Hei. Jeg heter Irene, startet en blogg i fjor sommer da jeg hadde god tid, men klarte ikke holde den gående da arbeidsdagen startet for fullt igjen. Jeg jobber for forfattersentrum, verdens morsomste jobb! Jeg leser bloggen din ganske så ofte, og kommenterer rett som det er på glamorøs fredag. Er veldig glad i musikk-tipsene, særlig når du legger ut musikken så jeg kan høre den med det samme! Og parfymetipsene! og de fine bildene.... Takk!

nuigurumi sa...

Jeg lurer på om jeg la igjen en kommentar forrige gang det var et "hvem er dere"-innlegg også, men livet har endret seg siden det, så det spiller kanskje ingen rolle? Jeg er 26 og bor i København (o lykke!) hvor jeg er helt på slutten av en mastergrad i finans og litt til. Jeg leser fordi jeg får inspirasjon til å gjøre ting jeg ikke alltid gjør: Stikke innom Perchs mandag etter forelesning og prøve en ny type te, kjøpe blomster på en tirsdag, gå på klassisk konsert på Diamanten på onsdag, bruke en halvtime på å legge neglelakk torsdag kveld så jeg kan være fin på fredag, invitere venner til kaker på en søndag. Dagene er så travle og alt flyter litt over hverandre, og bloggen din har en veldig rolig stemning som gir et deilig pusterom i hverdagen, uten at man må se på outfit-bilder og økologiske knekkebrød og høre om barn som bare refereres til som "prinsen" og "prinsessen" (gaaah). Det trenger ikke være så fryktelig fancy eller perfekt hele tiden, tenker jeg.

sol sa...

Jeg er ei musikkstudine på 45 fra en "slow, men akk så fin, liten city" midt i vårt langstrakte. Supergodt gift og mamma til to jenter. Endrer som følge av inneværende studium profesjonsbeite; fra tekstforfatting og journalistikk til musikk - noe som så langt i livet kun har vært en kjær hobby.
Kom over bloggen din for et par år siden, og blir like imponert og lykkelig hver gang jeg er innom: Først og fremst på grunn av språket ditt. Så riktig og så ordentlig, og samtidig med personlighet og snert! Videre blir jeg glad av dine egne fotografier - du ser de vakreste, små detaljer - videre av musikken, bøkene, Audrey og annet godt av gammel årgang (som f.eks. Povel Ramel), estetikken og i det hele tatt evnen til å lage stemninger som gjør godt for hele mennesket. Du har rett og slett en utsøkt sans når det gjelder å se det store i det små, og det nyter jeg veldig! Etisk bevissthet er også noe jeg setter pris på, spesielt i forhold til gjenbruk og den trivsel det går an å lage med gammelt nytt. Har mer enn én gang latt meg inspirere til å gå ut i dagen med retro-blikk!
Takk for at du bidrar til å varme hjerter og spre glede!

Wenche sa...

Klart jeg skal stikke innnom å si hei :-) Jeg fant bloggen din gjennom googlevarsel som jeg fikk mail om. Jeg er Wenche og har 4 blogger ute, hvor jeg forteller om meg og mitt, bloggen blir jo en presentasjon av hva man står for. Noen felter er viktigere for meg enn andre og da har jeg laget egne blogger for det. Jeg bor i Bærum med samboer, har to snart voksne barn, og full jobb og aktiv fritid. Du har en fin blogg her :-)

Olstad sa...

Hei Jeg heter Line jeg er 37 år, driver nettbutikk har kommentert her noen ganger som butikkjenta.

Har nå delvis mammapermisjon med nr 3. (gutt,jente, gutt)

Leser bloggen daglig, liker glamour vinklingen med god musikk gode bøker osv.

Begynte å lese morgenbladet feks etter at du hadde skrevet om at det tok akkurat ett morgenblad fra Oslo til St.Holm siden jeg ofte tar toget denne strekningen for å gjøre innkjøp til butikken tok jeg en test og det stemmer:-) Nå kan morgenbladet fint leses på kjøkkenbordet her på Toten også:-)

God helg

Glamourbibliotekaren sa...

Ragnhild: Det høres ut som en fin og givende jobb! Takk for hyggelig kommentar, glad for å høre at du liker musikken!

Flagre: Selv takk! Det kommer nok mer musikk, ganske snart til og med.

Nuigurumi: Helt enig, perfeksjon er ikke greia. Heldiggris som bor i København, der er jo blomstene så billige at man kan kjøpe annenhver dag!

Sol: Tusen takk for veldig hyggelige ord! Nå rødmer jeg nesten... men setter enormt pris på det. (Denne byen tror jeg kanskje jeg vet hvor er.)

Livsgledestedet: Nettopp, er man veldig interessert i noe må man jo ha egne blogger for akkurat det. Det er derfor jeg har to musikkblogger! Men samtidig bruker jeg jo denne bloggen til å misjonere musikk også, siden den har flest lesere. Takk for kommentar!

Olstad/Line: Så morsomt! Tenk at "Ett stk Morgenblad" nå har blitt en måleenhet. Vi får teste det ut innenlands også. Hvor langt opp i Gudbrandsdalen kommer man? Kanskje helt over Dovre?

Kaisa sa...

Hei, jeg er Kaisa og har fulgt bloggen siden 2006 (tror jeg). De siste ukene har jeg vært lite flink til å legge inn glamourrapporter på fredager, siden jeg føler jeg mindre glamorøs om dagen. Er 7 mnd på vei med første barn, og har ofte litt hvalross-følelse om dagen. (Min kjære kommenterte at det da måtte være en hvalross som har spist en sel, siden han kjente bevegelse. ;) )
Er 33 år og bor i Oslo, og har latt meg inspirere av bloggen til å teste bl.a. Gimle økologiske parfymeri.
Etter FBI-programmet om hvor mye penger bloggere kan tjene på reklame, må jeg si at jeg er UTROLIG glad for at du ikke har falt for fristelsen!

Cia sa...

Mulig du ikke leser dette, Glamourbibliotekar, siden jeg er lovlig sent ute med å kommentere, men jeg skriver likevel.
Jeg er Cia, har lest bloggen din jevnlig i et par år, men er ikke så flink til å kommentere. Tror jeg tipset deg om et vakkert Magnoliatre som står utenfor huset mitt en gang, det er vel omtrent det.
Jeg er midt i tredveårene, bor i Oslo, er psykolog og jobber på barneavdelingen på et stort sykehus her i nærheten. Er gift og har to små barn. Mannen min jobbet visst sammen med deg for mange år siden (i en avis), men jeg har nektet han å fortelle meg hva du heter. Vil bevare mystikken rundt Glamourbibliotekaren!

Glamourbibliotekaren sa...

Kaisa: Så spennende med baby! lykke til med videre hvalrosstilstand! Reklame orker jeg ikke, hverken på tv, radio eller i blogger, sånn er det med den saken.

Cia: Jeg lover å fortsette å være mystisk! Men nå ble jeg veldig nysgjerrig på hvem mannen din er; kan du ikke komme med et fornavn eller noe? Magnolia ja, bare to-tre måneder igjen nå..

Cia sa...

Nå spurte jeg mannen min, og han sa at det var slett ikke sikkert at du husket han, altså, dere hadde ikke jobbet sammen, bare i samme avis. Han visste visst hvem søsteren din var og. Han har et dobbeltnavn, et på S og et på O.
Første uken i mai begynte Magnoliaen å blomstre i fjor, det er jo ikke lenge til!

Glamourbibliotekaren sa...

Aha, jo, da jobbet vi nok sammen. Du får hilse! Jeg er forøvrig spent på om min lille magnolia har overlevd vinteren!

M.E. and Me sa...

Hei kjære Glamourbibliotekar,

Jeg er norsk og bosatt med britisk mann utenfor Oslo. Jeg blogger litt selv (http://annewilsonjewellery.blogspot.com) og har fulgt med bloggen din siden den ble anbefalt i et norsk tidsskrift en gang ifjor.

Jeg lurer på om du eller en av dine lesere kunne hjelpe meg med å finne en sang jeg husker fra barndommen… Det dreier seg om en vise som ble spilt mye på “10-timen” om sommeren i enten 1977, 78 eller 79 – og for meg ER denne sangen rett og slett sommer. Den begynner med “Sola skinner igjennom glaset”, og fortsetter senere med “Hei, jeg har brød med salami… hei, jeg har jeg har en klem å gi deg…” Kan noen huske denne?

Anne

Glamourbibliotekaren sa...

Gjett om jeg husker! Det er Trondheimsbandet Four Jets og deres "Sommerdrøm". "heeiiiii, æ har te med sitttron i..."
Hyggelig at du leser bloggen!

Julie Marlen Engel sa...

Jeg heter Julie Marlen Engel og jeg likser bloggen din! Du kan gjerne besøke min: www.julesengel.wordpress.com

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for det!

Katrine sa...

Hei.
Jeg heter Katrine.

Jeg startet Huldra økologisk frisør i Bergen for 5 år siden, og ble anbefalt å titte innom bloggen din av en av mine første kunder. Titter innom med jevne mellomrom fremdeles, og blir alltid fylt med inspirasjon om interiør, te, kjoler, hverdagsglamour, økologi, parfyme, musikk, bøker og ikke minst alle de flotte bildene dine.

Synne sa...

Bedre sent enn aldri! Jeg er nettopp hjemme fra ferie. Jeg spiller golf, og har tilbragt en uke i Tyrkia med familie og venner og vin og varme. Deilig! Til daglig studerer jeg fransk, men jeg er utdannet journalist, og er redaksjonsleder i programmet Sorgenfri på Radio Nova. Jeg har blogget i nesten et år, sammen med min lillesøster. Det var (Koffe)Ine som introduserte meg for bloggen din, og jeg trives godt her inne. Ha en fin uke! Stå på, du er flink og inspirerende!

Glamourbibliotekaren sa...

Katrine: Så hyggelig å høre! Det er så fint at det finnes økologiske og miljøvennlige frisører - det er tre-fire år siden jeg begynte å gå hos dem fast.

Synne: Tusen takk for det! Fortsett å henge her, er du snill!

annikken - osloliv sa...

Jeg har lest bloggen din siden...hmmm 2006 kanskje? Er kjempeimponert over at den alltid er så gjennomarbeidet og gjennomført. Roen i innleggene dine - som andre skriver en oase. Du er stadig en av favorittene!

Jeg er 27 år, fra Oslo og bor i Oslo, jobber med pensjon. Forholdsvis nygift og happy! Liker å gå på ski, men er nå overklar for vår og lysere dager. (Fikk faktisk konstatert for lite vitamin D hos lege igår, tok prøver iforb. med noe annet.) Det føler jeg var et realt hint fra kroppen - nå vil jeg ha sol i fjeset:)

Planlegger New York tur om dagen, og kommer garantert til å bruke tips fra deg i bloggen!

Cecilia sa...

Hei, Cecilia, 49 år, universitetsbibliotekar på Østlandet, jeg har stått frem her før så da kan jeg skrive om noe helt annet nå ;-) Musikk er min greie, rart med det ...

1. Må få anbefale Postkort fra Lillebjørn på Oslo Nye!

2. Mike Stern på Cosmopolite for oss som liker gitarer med trøkk og musikere som har det kjempegøy på scenen, 16. mars. Det er plass til flere, og det er mest menn som går på disse konsertene, så ikke no kø til jentedo ... (nei da jeg er ikke sponsa)

3. James Taylor har bursdag i dag og jeg gleder meg vilt og hemningsløst til konserten hans i Oslo i april. Og i dag skal jeg feire James, håper han liker kake ...

Forøvrig,
George er fremdeles min favorittbeatle, men det var stort å oppleve Ringo på NW i fjor, også.
Dagens parfyme er Lady Million og det er en av mine favoritter for tiden.
Koser meg alltid med bloggen din!

Populære innlegg