torsdag, mars 03, 2011

Finn stilen: Mars

Litt vårstemning kan man gjerne snike inn nå! Man kan jo drømme om å gå i converse når snøen omsider smelter. Jeans fra Gap, jakke fra Victoria's Secret, stripete genser fra Dolce&Gabbana, skjerf fra Bruuns Bazaar, veske fra Zara, Rayban-aviators, Piment Brûlant fra L'Artisan Parfumeur, rød leppestift fra MAC, rosa kremblush fra Smashbox, og ei Hemingway-bok som står på min leseplan. Og krokus!!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Fint!

Marta sa...

Veldig inspirerande bilde! :) Trur eg må få lånt noko av Hemingway snart... Her er alt snøen borte, i alle fall for ei stund. Altså; converse og kjole i dag :D

Synne sa...

Gleder meg til krokusen titter frem! Dessuten er jeg glad for alle stripene man ser i butikkene for tiden. Jeg er begeistret for striper, også når moteindustrien sier at jeg ikke bør være det, og synes derfor det er fint når utvalget er stort!

ib sa...

Er så glad for at jeg bur i Bergen. Kan gå med Converse nesten hele året!

Gryda sa...

Ah, mars! Dette var en veldig fin collage, vårstemningen er i hus!I går kjørte det store maskiner med snøfreser og traktorskuffer i gatene her vi bor, en skikkelig pangstart på snøsmeltingen. Jeg drømmer om småsko.

Bringebær sa...

Flott stil og flott bilde! Det vokste krokus ved sandkassa hos mamma og pappa da jeg var liten. Jeg skjønte aldri hvorfor jeg ikke fikk plukke dem...Det var jo en vinn-vinn situasjon at jeg kunne bringe blomster rett inn i leken? Nå skjønner jeg dem veldig godt. Heia våren!

Anaruh sa...

:D jeg er så glad i Finn stilen kollasjene dine, de konkretiserer tidens stemning så godt synes jeg!

Krokus er helt på sin plass nå syens jeg, men er redd or at det tar minst en måned før mine dukker opp av snøhavet.

Ha en fin dag!

Kristin H sa...

Perfekt for mars:!

Alt godt sa...

Så deilig! Vi er på veg til København i dag, og eg kryssar fingrane for at krokusplenen i Kongens have har byrja å spire.

Glamourfilologen sa...

Koselig! Likte især toppen, jeansene og leppestiften. Godt det går mot vår:-)

Kristina sa...

Haha, så utrolig morsomt, jeg tror akkurat dette antrekket er omtrent min uniform.
Jeans, stripete genser, hvite cons, grønn militærjakke, skjerf.. Og Hemingway ;)

fru winther sa...

Utrolig lenge siden sist jeg kommenterte her nå, men jeg er innom hver dag,og kjøper tulipaner hver fredag;). Veldig fin collage, syns jeg. Her i barteland har støvletter blitt byttet ut med knallrøde gummistøvler og snøen er på full retrett. Det liker både jeg og småfuglene. Go, våren!

Populære innlegg