torsdag, april 07, 2011

Finn stilen: April

I april kan man noen ganger vrenge av seg jakka og kjenne sola varme der man sitter og myser. Her er et eksemplar av de mykeste trøyene jeg noensinne har eid - fra Uniqlo i SoHo. Der kan man virkelig hamstre basisplagg. Tre langermede og to vanlige t-skjorter ble med meg hjem, deriblant den hvite på bildet her. Chinosene er også fra Uniqlo. I New York var det chinos overalt. Messengerbagen er fra Fossil, skoene er retro-Adidas (med røde striper denne gang), takeout-tekoppen er fra Crate&Barrel, parfymen er fine Etat Libre d`Orange Like This, hatten er ekte Stetson og aviatorene er fra Ray Ban. Sykkelsmykket husker jeg ikke opphavet til! Også en Hemingway, da. Kanskje påska blir nettopp sånn?

12 kommentarer:

Anonym sa...

Sånn tror jeg påska blir! I alle fall hvis du legger til en god porsjon sjokolade, samt påskekaffe og påskete :)

Ine sa...

Veldig fint!

Marta sa...

I påska mi vert nok skisko, anorakk, turbuksa og kakao prioritert framfor joggesko og smykker... Men god litteratur og fint ver håpar eg på! :)

Anonym sa...

Så fint! Jeg håper på litt av alt; skisko og anorakk noen dager, smykker og veske de andre. Og sjokolade, te og bøker innimellom ;) Jeg ble forresten veldig glad da jeg så at Fossil var kommet hit til lands!

Cathrine sa...

Den veska var kjempefin!
Må innom Fossil i påska.
Cathrine

Glamourfilologen sa...

Deilig med vår! Chinos står høyt på ønskelisten min, og sykkesmykket var festlig.

Ine sa...

Kunne du tenke deg å lage et innlegg med forslag til basisklær i garderoben? Det virker som om du har så fin stil, både praktisk, elegant, klassisk og noen ganger med en litt morsom vri som jeg liker veldig godt. Eller kanskje du har laget noe slikt tidligere?

koristen sa...

Fint og vårlig, og som vanlig kan jeg tenke meg det meste. Vååår, trallala våååår.. :-)

Synne sa...

Jeg har absolutt ikke noe imot det om påsken blir slik! Bok, te, påskeliljer og komfortable klær gir feriefølelse! Enig med slikejenter om at sjokolade må til! Jeg gleder meg!

Glamourbibliotekaren sa...

Ine: Jeg tror jeg har laget noen basisplagg-collager tidligere, for noen år siden. Eller var det glamourspørsmål? Muligens både og :)

Ine sa...

Nå har jeg kikket gjennom masse finn stilen og glamourspørsmål, og har fått mange gode tips. Strategisk handleliste er skrevet, og en langsiktig plan for innkjøp er klar :)

Tror jeg har sagt det før - men jeg liker så godt din holdning til å handle klær og andre ting. Fint at du viser at man ikke trenger å shoppe hele tida for å være fin.

Glamourbibliotekaren sa...

Takk, så hyggelig å høre :) Å ha shopping som hobby står for meg som veldig, veldig trist og tomt. (For ordens skyld: Finn Stilen-collagene reflekterer ikke hvordan jeg selv går kledd; det er mer en drømmesituasjon og ikke helt realistisk. Men det er jo fint å ha noe å strekke seg etter!)

Populære innlegg