fredag, juni 17, 2011

Glamorøs fredag

God morgen! Jeg tråkker inn mine nye støvler - jeg har endelig somlet meg til å gå til anskaffelse av et par solide Vikingstøvler med kraftig såle som tåler både myr og berg! Og gjørme, det skal sies - de fikk jo kjørt seg på Norwegian Wood forrige helg.


Glamoureffekter bortsett fra gjenstridige gjørmeflekker på støvlene: Prikker og striper i antrekket, Fracas bak øret. Og øredobbene ligger igjen hjemme.Ellers preges dagen av lykkerus over gårsdagens innkjøp.Nå: Jobbing. I dag er faktisk blogging en av mine arbeidsoppgaver (jobb-blogging altså), og ellers blir det som vanlig vakker musikk.En ny Radio Glamourbibliotekar kan ventes i neste uke! Sommermusikk for alle mine kjære lesere!
Ha en riktig fin dag, alle sammen.24 kommentarer:

trine sa...

God morgen!

Første fredag i ferien, endelig! Dagen skal brukes til vask av leilighet, lese bok, høre på radio og drikke kaffe. Det er fantastisk å ha ferie, at det regner gjør ingenting!

Fortsatt i pysjbukse, glamouren får komme når jeg er ferdig med vasking.

God helg, alle sammen!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
Her er det fortsatt to - kanskje tre - uker igjen til ferie, men de er fylt med morsomt arbeid, så det er ingen krise.

Ute er det vått - her i Mjøsditriktet har vi som kjent en del vann for øyeblikket...men på hjemmekontoret er det varmt og fint, med radio, te, knekkebrød og litt gresk youghurt med müsli og bær.

Glamouren består så langt kun i nylakkerte tånegler og en dæsj Chanel Chance bak øret, antrekket er hjemmekontorbehagelig.

Før helgen tar til på ordentlig må det ryddes og shines litt i huset, men så er det fri! Det betyr film, bok, radio, lange morgener og god mat. Hurra!

En riktig god helg ønskes alle, og jeg støtter Glamourbibliotekarens oppfordring om å skaffe seg en platespiller!

Mynte sa...

For et vakkert bilde av Audrey!

I dag har jeg pynta meg med skjørt, blomstrete topp og gulløredobber.

Helgen skal bare brukes til å se på Hurtigruta. Neida! Men det er et festlig påfunn, og veldig moro å kunne følge litt med på reisen mot nord.

God helg alle sammen!

Anaruh sa...

Gratulerer med ny spiller!
Jeg har ingen selv, men kan huske timene forran mamma og pappas med platene fra Trygg Trafikk-klubben snurrende i timesvis. Og Dizzie Tunes barnejuleplate!

Men uansett - glamourrapport: te i koppen, et strøkent hus (om noen timer), Sjærsminer på bordet og et antrekk som er både fint OG behagelig å vaske hus i! Blir ikke bedre :)

Foreløping ingen planer for helgen, men jeg vil tippe at den innebærer litt lapping av slitte guttebukseknær, kanskje en seiltur på fjorden og i alle fall god mat.

Ha en strålende helg!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen!
Atter en regnfull fredag i hovedstaden. Jeg er så innmari trøtt etter en sein, men veldig fin kveld i går.
Antrekket er meget avslappet og med veldig upraktiske sko i regnværet. Særdeles lite gjennomtenkt. Men jeg husket både smykker og parfyme.
Helgen skal tilbringes i hyggelig lag med gode venniner. Ah, gleder meg.
Nå venter møter og mye fiksing, før fredagsroen endelig kan senke seg.

Riktig god helg!

koristen sa...

Hurra, helg! Riktig så glamorøs blir den også, med kortur og jenteklubb. God mat, godt drikke og hyggelige mennesker. Jeg håper bare været bedrer seg litt selv om jeg har verdens fineste paraply.

Antrekket er jeans og hvitt med innslag av turkis. Nylakkerte negler, Body Shops roseparfyme.

Tips for en regnvåt helg - ta en tur på kino og se "Potiche". Anmelderne er mildt sagt uenige, jeg likte den og ble i godt humør. Vidunderlige Catherine Deneuve :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Tuva sa...

God morgen!

I dag skal jeg bare sitte inne og ha fri mens deg regner ute. Deilig!

Dagens glamoureffekt er den skyen jeg svever på etter at jeg i går fikk beskjed om at jeg har landet Drømmejobben (og min første voksenjobb)!

God helg!

Britt Åse sa...

Mornmorn! Hjemmekontor med div. sniktitting på hurtirutesendinga, siden det nå snart er avgang for min hjemmefjord.
Ellers er det egentlig rapportskriving, og jeg dufter intenst deilig av Frederic Malles 'Portrait of a lady'. Helgens glamour: idrettsfest for venneflokken med høy puls, tøys og moro, og partytelt til den lyse morgen. Krysser fingrene for været :-)
God helg!

Sørlandspige sa...

God fredag!

I dag gir naturen meg den store glamourfølelsen: Hagen er grønn og frodig. Krukkene står der med fargeglade (om enn litt pjuske)sommerblomster. To store irisbed blomstrer så vakkert i blått og litt gult, de første dyprøde klatrerosene og duftsjærsminene er kommet og i tillegg gyvel og rødoransje digre valmuer! Som om ikke dette var nok: Det blir ikke nødvendig å vanne en gang - det kommer rikelig fra oven!!!

I går hadde jeg hyggelige gjester på besøk, så huset er rent og fint. Dermed kan ettermiddagen kanskje brukes til underlakk, to strøk Art Deco "Bilbao" og overlakk? Må herdes noen timer så det ikke blir dynetrekkmønster :D, men varer noen uker, heldigvis.

Men så, etter en ego-fredagsettermiddag, kommer ei sosial helg med venner, familie og en anelse sommer!

God helg til alle!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Glamouren var høy i går kveld, med sommerfest på jobben. Særs hyggelig! Kroppen er dertil sliten i dag, mange trøtte hoder på kontoret og såre hese stemmer. Men moro har vi det nå når vi snakker om alt som skjedde i går :)

Den ytre glamouren består av et viltert krøllete hår som ikke fikk besøk av føneren i dag, hva er vitsen når regnet lokker frem krøller og krus uansett? Et skjerf, ny lys grå lin-genser og blå chinos. Var vågal og skippet støvlene til fordel for converse.

Duften er Estee Lauder Bronze Goddess, neglene har Essie Hot Spot og kinnene fikk et ekstra strøk rouge i dag, for å hjelpe på dagen derpå.

Helgen er helt fri for planer, mulig det blir et lite besøk og da skal Glamourbibliotekarens rømmekake bakes!

Ha en god helg alle sammen!

Elisabeth sa...

God morgen fra et solfylt og varmt Salten! Her skinner sola over fjorden og Børvasstindan, og det gjør et nordlandshjerte veldig, veldig glad - spesielt siden det er helg :)

Dagen skal tilbringes med husvask, markatur med et par firbeinte og mest mulig utnyttelse av sola. Morgenkvisten tilbringes med en sort tunika og sorte piratbukselange tights som skal vaskes etter at husvasken og lufteturen er unnagjort. Deretter blir det en dusj etterfulgt av hvite capribukser, grønn tunika og lyse Birkenstocks når jeg går ut. Bruker minst mulig sminke i sola, men Max Factor på vippene blir det nok likevel.

Helga skal tilbringes med noe jobbing, et årsmøte hvor jeg har styreverv og ikke minst godbiten søndag: Fisketur, sannsynligvis et sted i fjorden litt sørvest for Saltstraumen. Sola går ikke ned, så vi kan virkelig nyte kvelden og natta så lenge vi vil der...hurra!

God helg, alle sammen, spesielt til dem som sliter med været ;-)

barnebibliotekaren sa...

Etter å ha startet helgeglamouren med avslutningsmarkering på skolen for 16-åringen, er stemningen god, til tross for regnvær på utsiden av kontorvinduet. Dagens største glamoureffekt er rett og slett glede og stolthet over å være mor til den flotte jenta som holdt talen fra avgangselevene :-)
Glamoureffekter forøvrig: glassblomster i ørene og Marc Jacobs Daisy.
Helgen skal fylles med kos og barn,- jeg og kjærsten tar med de to 16-åringene på restaurant for å feire vel overstått grunnskole - og ellers skal vi bare ta livet som det kommer.

God helg til alle,- spesielt glamourbibliotekaren som kan kose seg med vinylsnurring!

Frøken Desibel sa...

God formiddag!

Jeg har vært utrolig trøtt de siste dagene, med det resultat at jeg var relativt sent på jobb i dag. I og med at det er sommerfest så er kanskje ikke det så dumt...

Glamouren blir så langt i dag ivaretatt av ny kaffekopp (dvs tatt med meg en gammel sommeredition fra Mummikoppsamlinga mi) og min nye parfyme, Lily fra Crabtree & Evelyn, den beste liljekonvallduften spør du meg.

Senere i dag blir det litt mer oppglamming med finfin sommerkjole innkjøpt på Monsoon forrige helg (liker UK som shoppingland).

Ellers går helga med til jobbing og sykling. Ikke mye nytt under solen mao. Tror kanskje det nå er på sin plass med regntrekk til sykkelskoa mine...

Ha en fortreffelig helg!

flagre sa...

God glamorøs fredag. Og hurra for Henrik Wergeland som har føldselsdag i dag!
For meg er det den første dagen i barselpermisjon. Tre uker må taes ut før termin og det oppleves veldig fornuftig! I dag nyter jeg at babyrommet er ferdig innredet med splitter ny grønnfarge og en god gammel sprinkelseng som har gått på omgang i familien.
Glamour-følelse får jeg også av å ha omgjort et lagerrom til et hyggelig rom der jeg kan slappe av om dagen, avskjermet fra resten av leiligheten, men ikkke soverom likevel :-) Etter et par bøtter te og litt easy-reading skal sove-comforten testes. Deilig!

Skulle gjerne hatt en link til oppskriften på rømmekaken som er blitt nevnt i spørretimen. Høres ut som en fin kake for en helg som denne.

God helg alle sammen!

S sa...

Åh, herlige fredag! Har noen uker igjen til ferie, men godværet i nord gjør jo at jeg opplever det nesten som ferie.

I kveld blir det kanskje en sykkeltur med ungene - de setter stadig nye mål for distanse. Morsomt! Og i morgen må jeg trolig innom noen butikker, da utvalget av sommerklær i garderoben mildt sagt er mistrøstig. Er iført en T-skjorte som nok er omlag 10 år gammel og en bukse med malingsflekker på. Ikke lekkert akkurat.

Dagens glamour, foruten sol og nesten skyfri himmel, er at jeg stadig tar noen ørsmå skritt i å redusere kroppsvekta og at jeg i morges nådde et nytt mål på den fronten!

Ha en fotreffelig helg!

Line sa...

Skolen er full av blide og glade elever som er fornøyd med at det er siste skoledag, skolebiblioteket er fullt av bokstabler og jeg er fornøyd med at sommerferien endelig er offisielt i gang. Her hos meg er det sommer når skolen slutter, uavhengig av værforhold. I år har vi riktignok hatt sommer en uke allerede her nord. Antrekket er sommerskjørt og hekletopp. Det mest glamorøse er uansett, endelig sommer
God helg alle sammen

Anonym sa...

Før klokka slo tolv i dag hadde eg vore jobbintervju per telefon (puh!), vore på rådgjeving med forelesar, komt inn på PPU til hausten (ja!), handla helgeblomar og tatt husvasken. Med tre espresso i kroppen vart det ein over gjennomsnittet effektiv morgon. No er svigers rett rundt hjørne og eg ser fram til ei helg med koseleg besøk og litt lesesaljobbing på tampen.

God helg!

Synne sa...

Her er det rødt og svart som er dagens farger, og det er roser på kjøkkenbordet og en katt på besøk i leiligheten, og jeg har flere kaffeplaner og konsertplaner for kvelden. Hurra for slike fredager! Riktig god helg!

Juristen sa...

Det aller mest glamorøse med denne fredagen, er at jeg rakk halvannen times løpetur med hunden før jobb, og før pollenet sprer seg i strålende solskinn. Hunden var trøtt, men synet av ekorn fikk opp farten på skogsstiene! Sannelig har jeg ikke på den rosa Marantkjolen denne fredagen også, samt samme parfyme (Serge Lutens). I helgen venter to bursdager, løping, Bach og Murakami. Det er liksom ikke de store variasjonene, men så lenge man koser seg..:)

God helg!

PS. Kan du ikke skrive om valg av LP-spiller? Jeg må ha ny, men hvilken skal man velge??

E.L.R.I sa...

Glamoureffekter -
De deilige duftene som er ute nå som det er så fuktig.
Å ha kjøkken igjen, så kan jeg lage mat igjen, hurra! Høre på musikk, Ravi Shankars Prabhujee, Ane Bruns nyeste singel, og Kate Bush. Blant mange andre fine musikalske perlefolk. At jeg er sulten nå OG har mulighet til å spise, den kombinasjonen. God helg, alle sammen!

Stine Arkeologine sa...

Solfylt og fredelig fredag! Det begynner å tømmes rundt meg på arbeidsplassen min. Studentene reiser hjem en etter en, mer eller mindre glade og fornøyde etter endt eksamen, og etterlater seg den sedvanlige døsige stillheten og sommerstemningen på kontoret. Knasker jordbær i ny, knallgul kjole og fine sko og gler meg til å rett ut og spise etter arbeidstid. Deilige sommer. :-)

Ønsker alle riktig god helg!

Glamourlektoren sa...

Lav glamourfaktor på oss lektorer i denne travle tiden før St Hans! Altfor lenge siden siste frisørbesøk, flisete negler, blå ringer under øynene etter jevnlig kvelds- og nattejobbing og lite helgefri siden påske. Dumt når denne tiden også representerer mye sosial omgang i form av barnas avslutninger o.l. I look my age! Men husker en parfymespray i nakken om morgenen! (Har aldri hatt så mange parfymer i bruk som etter at jeg begynte å lese denne bloggen - hele tre..!)God helg, spesielt til alle mine medsensorer i forsommernatten og til Glam.bibl. for deilig adspredelse!

fru winther sa...

God glamorøs fredag!

Seint men godt (?) melder jeg meg, og kan berette om deilig sommerdag i Barteby. En dose bok på terrassen, en dose husarbeid, og en stykk Glamourbibliotekarens rømmekake. Sistnevnte er nå pyntet med melis og roseblader, og skal bli kveldens ganske seine dessert. Men jeg har prøvesmakt,og den var nam:). I helga skal vi legge siste hånd på ferieplanene, og ta et ganske stort og sjebnetungt valg.Og innimellom skal vi spise mere kake og se en god film eller to.Dagens duft er La Chasse aux Papillons, en av mine sommerfavoritter! God helg alle!

Kaisa sa...

God glamorøs fredagskveld!
Ikke den store glamourfølelsen i dag, men i morgen skal vi i bryllups, og det er alltid glamorøst! Antrekket blir kjole kjøpt i New Orleans i fjor sommer, som er blitt brukt i alle fine anledninger etter det. (Value for money! - Evt dårlig fantasi.) Inspirert av prinsebryllupet i England har jeg også skaffet en fascinator-liknende hårbøyle.

Populære innlegg