mandag, juli 04, 2011

Risør-idyller

Sørlandets peneste by.


6 kommentarer:

Ine sa...

Så fint det ser ut! Kanskje en idé til neste års sommerferie. :)

Anja sa...

skikkelig fine bilder!
Hva annet enn kammermusikkfestivalen kan man finne på der nede? Har du noen stalltips?

HildeSofie sa...

Nydelige bilder, god reklame for min barndoms sørlandsidyll!

Anja: i august er det trebåtfestival i Risør, da er byen proppet med flotte båter, og det er masse som skjer (www.trebatfestivalen.no). Er du kjapp får du med deg kunsthåndverksdagene Villvinmarkedet 14-16. juli (www.villvin.no). Anbefaler generelt å følge med på sidene til finfine Maria i eventbyrået InWhite: www.inwhite.no!

Ellers er jo byen verdt både en og flere vandringer, med innlagte turer innom loppemarkeder og antikksjapper, man kan reise på utflukter til Lyngør og skjærgården rundt, eller besøke Bokbyen Tvedestrand som er like i nærheten. Risør har også et ganske aktivt musikkmiljø med mange små og litt større konserter i løpet av året, og det skjer stadig ting i den lille hvite byen :)

Anonym sa...

For nokre nydelege bilete!

maanebarnet sa...

Så koselige bilder! Skal nedover til Risør selv om ikke så lenge, og gleder meg til å rusle rundt med kamera på slep jeg og. Om du skal være der litt til kan jeg anbefale en tur ut til Moen (ligger opp mot E18), der min svigerinne har startet "Drømmekjelleren". Der bakes det fersk steinovnsbakst hver fredag hele sommeren i en original steinovn i det gamle hvite huset på Moen. Og så er det i tillegg utrolig koselig der nede med båtbyggeriene og turstiene. Veldig verdt turen. (drømmekjelleren har en facebok-side her: https://www.facebook.com/pages/Drømmekjelleren/218385964861017, der ligger mer info).

Fortsatt finfin Risørsommer!

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg pleier å være der kun under kammermusikkfestivalen, så jeg vet ikke om andre ting - det er bra kjennere kan gi tips! :)

Populære innlegg