fredag, oktober 28, 2011

Glamorøs fredag

God morgen, alle sammen!
Tent lys på glamourkontoret, fin musikk som vanlig, og teen trekker. Her går det på rutiner! Men så lenge det er rutiner man liker, er det jo bare fint.Dagens duft er Coco, leppene er forholdsvis røde, og ellers er ting relativt casual. Etter jobb blir det en platehandlerunde, samt en tur til torget for å kjøpe blomster til helga. Resten av kvelden skal jeg ligge på sofaen og høre på mine nye LP-innkjøp og vifte fornøyd med tærne.


Litt groovy pop for å sette stemningen! Funky Friday!


Ha en fin dag alle sammen!
24 kommentarer:

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Her er jeg til avveksling på hjemmekontor. Er blitt en stor vandrende basselusk, så det er nok tryggest å holde meg unna mine kolleger, så de slipper å bli smittet.

Til tross for basseluskene har jeg forsøkt å gjøre det koselig hjemme, fyrt i peisen. Kledd på meg gode varme ullklær og laget en deilig frokost. Musikk har jeg ikke satt på, men det ble jeg inspirert til å endre på nå.

Jeg skal jobbe halv dag i dag tenker jeg, og så er det helg og kurering som gjelder. Viktig å bli frisk til i morgen formiddag, da jeg skal til frisøren! Kan ikke gå glipp av to glamorøse timer der.

Ellers hadde jeg lyst å gå på Navigators konsert på Sentrum Scene i morgen, men foreløpig er alle jeg kjenner opptatt med noen annet. Og alenevandring føles ikke helt riktig nå for tiden. Så vi får se hva det blir til. Kanskje ligger jeg og basseluskene langstrakt uansett.

God helg alle sammen!

Anonym sa...

Småsyk og kjærlighetssorg gjør at behovet for hverdagsglamour er ekstra stort for tiden.. Nå te, stearinlys og en liten meditasjonsstund her før jeg skal avgårde på et interessant kurs, med chanel bak øret og på neglene. Skal innom favorittstedet og kjøpe en take away, og senere har jeg planer med gode venninner - det mest glamorøse man kan ha!

Jenny B sa...

God morgon! Här är glamourfaktorn låg än så länge: jag har bekväma kläder och ingen parfym alls, eftersom jag skall besöka en allergisk väninna. Men i eftermiddag skall jag sätta mig på tåget och resa i några timmar - det är ett stort nöje för mig, även efter att ha tågpendlat i sju år! Jag har med mig tre böcker att läsa på tåget dit och hem. Det känns glamouröst!

Trevlig helg till alla!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen.
Jeg sitter på toget på vei på seminar. Har kjøpt med god kaffe og nå forbereder jeg et lite innlegg jeg skal holde. Litt sommerfugler i magen, men har heldigvis blitt bedre på å snakke til større forsamlinger. Så er det jo alltid en liten selvtillittsboost når det hele er overstått.
Jeg fikk heldigvis tatt helgevasken i går, så jeg gleder meg til å komme hjem etter en lang dag.
Ny ullcardigan, fint smykke og stramme jeans er dagens antrekk. Og har dristet meg til litt rødt på leppene.
Helgen er uten planer, og det passer meg ganske fint.

Riktig god helg til dere alle!

barnebibliotekaren sa...

Etter å ha slitt med forkjølelse og hoste i lang tid føles det superglamorøst med en frisk fredag :-)

Arbeidsdagen tilbringes på kontoret, med innbakt chattevakt, først te og deretter kaffe i koppen, og en liten sjokoladebit som ligger i kontorskuffen og venter på meg. Sorte jeans og cardigan med rød varm trøye under, discokuler i ørene. Dagens duft ble Chloe.

Helgen skal fylles med lørdagsjobb og hyggelige lånere, kos i sofaen og litt frakting og oppfølging av 16-åringen som har øvingshelg før to store konsertforestillinger med koret sitt på mandag. Hun har ansvaret for dramabiten i tillegg til et par soloer, så spenningsnivået er høyere enn normalt... Men vi gleder oss til å se og høre resultatet!

God helg både til glamourbibliotekaren og alle andre der ute!

Britt Åse sa...

God morgen! Her er det også hjemmekontor og utpreget uglamorøst antrekk. Jeg tester Penhaligon-dufter (Cornubia på venstre og Gardenia på høyre håndledd), og det kjennes ganske nydelig - som å sitte i en sydlandsk nattehage :D - og så har jeg et lite strøk Rosa Fuchsia leppestift fra Yves Rocher. Anbefales - kvaliteten er god! Total fargekræsj med antrekket, men pytt! - det er jo bare jeg som ser meg :lol: I ettermiddag er det trening, og så festligheter i morgen kveld. Ellers rolig og avslappende.
God fredag til alle, Glambibl. og du som har hjertesorg i særdeleshet!

Synne sa...

God fredag! Jeg er småforkjølet, men det gjør ikke det grann, for jeg har en av min mors gamle kjoler på. Hvem bryr seg vel om litt hosting når man kan svinse rundt i en 30 år gammel sjarmør av en kjole? I kveld skal jeg på konsert, og i helga blir det filmkveld med gode venner. Herlig! God, glamorøs helg til alle!

Anonym sa...

Siden jeg hadde innsikt nok i går til å vaske gulv og bad, har jeg tenkt å fylle helga med god samvittighet. Litt sjaber form legger nok en demper på de mest utagerende impulsene, men jeg har fine venninneplaner, trening, loppemarked og matlaging på agendaen. Dessuten en del jobbing, men av en eller annen grunn har jeg innfunnet meg med min skjebne som phd-student i siste fase.

Været skal bli fint, så litt turgåing er vel heller ikke usannsynlig. Kanskje jeg er heldig og får hyggelig selskap? :)

Ha en riktig fin helg alle, og et ekstra oppmuntrende heiarop til anonym med kjærlighetssorg.

Kristine sa...

God glamorøs fredag!

I dag står trening, hudpleie og kino på programmet, før en supersosial lørdag skal gjennomføres i morgen. Håper at helgen blir like glamorøs som den tegner til å bli!

Sørlandspige sa...

I dag er været særdeles uglamorøst med regn, vind og lavt, mørkt skydekke. Men: Jeg skal på damelunsj med gamle venninner fra barneskolen som jeg ikke har sett på mange år, og gleder meg til det! Med Design Forum-klær i brunt og brent oransje, smykker fra Wilhelmine (Lillesand) og nyvasket hår er jeg klar for Den gode samtalen. Håper iallfall det blir slik ...


Ønsker alle en riktig god helg med en blanding av noe vakkert, noe morsomt og noe velgjørende!

Stine Arkeologine sa...

Min glamorøse kontorfredag ble litt mer casual enn planlagt. Jeg syklet til jobben, glad og fornøyd, dusjet og skulle ta på min fineste bluse og ny bukse. Og oppdaget at klærne ikke lå i bagen, men på badet hjemme... Så nå sitter jeg her i treningsbukse og ullundertøy. Men jeg lukter iallefall godt av Dolce & Gabbana "Rose the one". Og en glamorøs fredag er det, uansett!

Ha ei kjempefin helg, alle sammen. :-)

Stine Arkeologine sa...

...og en klem til anonym med kjærlighetssorg. <3

Frøken Desibel sa...

God morgen!

Her var jeg tidlig på jobb i dag, det er litt deilig når det nesten ikke er noen på kontoret om morgenen. Heller det enn på kvelden når jeg tenker meg om...

Jeg og min søster har gjort et parfymebytte, så nå har jeg på meg Daisy, som nok kler meg litt bedre enn CK One, så det er dagens glamour:-)

Dagen og helgen består stort sett av jobb, øvelse og trening. Det er konkurranse neste helg, så da er det bare å innse at den neste uka kommer til å bli i overkant hektisk med øvelser hver dag, jobb, trening og de visninger jeg måtte klare å presse inn. So much for å senke ambisjonsnivået;)

Håper alle får en flott helg:-)

Anonym sa...

God morgen!

Her starter dagen med egg til frokost, oppdatering på nyheter og litt mailsjekk. Etterpå skal jeg pakke til en liten helgetur til hemmelig sted (kontrollfriken i meg sliter litt med tanken, men det blir nok bra). Dagens duft blir Hugo Boss "Femme", antrekket blir noe reisevennlig, og leppene blir røde. Selv om det striregner her jeg bor kjenner jeg at det nok blir en fin dag likevel.

God helg alle sammen!

Ida

Line sa...

Høsten er kommet og det er blitt kjølig nok for "mammasydd" dressjakke i sort, hvitt og sølvgrått mønster. Sammen med den har jeg hvit topp, donferiskjørt og støvletter. Helga går blant annet til besøk i salongen til frisørtante. Ellers ser jeg for meg en rolig helg med brodering og det som eller måtte komme av uforutsette små gleder

God helg

HildeSofie sa...

Stor fredagsklem til anonym med kjærlighetssorg herfra også!

Her er jeg omsider på plass på kontoret i Oslo, utenfor er det grått og trist, men inne er det hyggelig og lunt, jeg har tømt en kopp te allerede, og vurderer en ny runde. Antrekket er jeans og koksgrå strikkegenser, Chanel Chance på halsen og Lotus Rouge på munnen.

Kontordagen blir kort, og etter lunsj bærer det av gårde til Litteraturhuset for å holde et kort innlegg og delta på et debattmøte. Litt skummelt når det er et tema jeg ikke har jobbet med på svært lenge, men jeg vet at publikummet er fint, så det går nok bra.

Så vender jeg nesa hjemover mot Innlandet, for en rolig helg med lesing av pensum og ekstra god tid til å lage mat.

En riktig fin helg til alle!

Ina sa...

Har fri i dag:) Startet dagen i Store Studio på Marienlyst med å sniklytte på KORK som spiller inn musikken til NRKs nye dramaserie "Erobreren". Det blir fint!

Nå hører jeg på Radioselskapet og finpusser på tiaraen bonus-sønnen på ni har laget i bursdagsgave til sin beste venninne. En herlig pompøs kreasjon med blonder og blader og roser og en stor,STOR svane som er i ferd med å fly fra hele herligheten. Han ville egentlig lage en hårbøyle med saksofoner på, (hun spiller i korps) men det virker som miniatyr-instrumenter er i ferd med å forsvinne fra markedet! Hadde tro på å finne noe hos Musikkhuset. (I gamle dager hadde de all verdens nerdete effekter i kjelleren, kjøleskapsmagneter som det sto "Shopping Liszt" på, etc.) Men av treblåser-miniatyrer hadde de bare sopransaksofoner, fløyter og fagotter... Typisk.

I helgen kommer min beste venninne på besøk, og i morgen skal vi på Svanesjøen-premiere i Operaen. Kvelden i kveld vil for det meste bestå i å sitte med kryssede fingre i håp om at det er vår favoritt-solist Maiko Nishino som danser Odette/Odile i morgen.

(Også skal vi lage artige fruktfat av vinyl-samlingen min, etter tips fra en kollega som tilfeldigvis også er en kjent D-I-Y-blogger)

God helg!

Marta sa...

Hei!

"Makt og pengar" er stikkord frå dagens historietime. På sett og vis interessant for kvardagsfilosoferinga og.

Brownies laga av ei veninna lyste opp dagen, ellers er eg redd gangsperra snart slår inn etter dagens springetest...

Resten av helga ser ut til å bli relativt hektisk, men kjekk. God helg og glamorøs fredag, alle saman!

nefertiti sa...

Nye sko og ny parfyme (L'eau d'Issy).

Gleder meg faktisk til ukens vanlige fredagsmiddag: taco sammen med mann og barn. Det er veldig koselig når det blåser og regner ute! God helg :-)

koristen sa...

Chanel bak ørene, ellers er det lite ytre glamoureffekter idag, og det hjelper ikke at jeg aldri fikk tid til å sminke meg idag tidlig, og nå GIDDER jeg ikke :)

Helg blir det uansett. Den kommer blant annet til å inneholde grøftegraving, strikking og rødvin. God helg til alle!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra ei døgnforvirra dame i Bodø! I dag sto jeg opp 03.30 og tok fly et par timer senere, svippjobbtur til Sandnessjøen. Takket være serviceinnstilte Widerøefolk kom jeg meg hjem fire timer før opprinnelig booket fly, så 07.36 var jeg hjemme i stua mi igjen! Det føltes ganske glamorøst å bare svippe hit og dit med fly før selv morgengryet hadde stått opp...

Glamouren utad er ivaretatt med nyvasket hår, nye Lee jeans, brun topp, MaxFactor på vippene og Au The Vert fra Bvlgari på halsen. Dagen tilbringes med litt admin-saker og litt fri, før hele helga fra kl 18 i ettermiddag skal tilbringes på fagdager og lederkurs.

God helg til alle som en, spesielt vertinna, og en varm klem til Alt Godt!

Silje sa...

Tidlig helg her nå, og det er deilig etter å ha hatt en bra jobbinnsats tidligere i dag med bratt læringskurve!

I dag vant faktisk utseende over komfort, og det var herlig å komme hjem å ta av seg et belte som nok ble litt i strammeste laget, selv om det satt fint! ;) Regn utenfor, men desto mer innekos! Og regner med at helga blir fyllt med deilig innekos med husband to be og kanskje en rolig gåtur ute i regnet?

God fredag alle sammen! En en ekstra god tanke til deg med kjærlighetssorg! :)

Tuva sa...

God glamorøs fredag!
Fikk unna alle oppgavene på jobben og kunne gå fra kontoret kl 4 med lave skuldre. Mamma på besøk: Rockeulven på Nationaltheatret og Villa Paradiso i kveld, shopping i morgen. Trivsel!

God helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter!

Anonym: trist å høre om kjærlighetssorg! :( du får unne deg alt mulig som kjennes trøstende!

Ina: Way to go med fruktskålene! :D Jeg har en ganske verdifull og tidlig utgave av Crosby,Stills,Nash&Youngs Deja Vu; kanskje jeg skal lage fruktskål av den :D

Populære innlegg