søndag, oktober 23, 2011

Viktig budskap!

foto: Norsk Folkehjelp


I dag oppfordrer jeg dere alle til å gjøre en innsats for tv-aksjonen - om dere melder dere som bøssebærere eller gir penger til de som kommer og ringer på døra.


Å leve i et minefelt må være helvete på jord, bokstavelig talt. Jobben Norsk Folkehjelp og hundene deres gjør er heltemodig, uvurderlig og nødvendig. De rydder opp i krigsherjede områder og fjerner miner der mennesker bor og barn leker. De gjør virkelig verden til et bedre sted.

Vi i Norge er rikere enn noensinne og bor i et land med tilnærmet verdens høyeste levestandard. En timelønn eller tre kan vi unnvære. Gi etter evne!

Her kan man også bli fast giver.


7 kommentarer:

tonemor sa...

Lillesøster og jeg skal ut og gå. Heldigvis var det noen som spurte oss! Så dere som holder i tråder: spør i vei for å få bøssebærere, det er som regel bare dette lille dyttet med lillefigeren som skal til.

glamouringeniøren sa...

Er absolutt klar for å gi!

Stod i minibank-kø i går for å ha kontanter klart.

Med telefon dekket av jobb, er det ikke alle det passer å sende sms for å støtte heller :)

Mette sa...

Selvsagt har vi gitt litt ekstra i dag :-)
Det er så klart viktig å gi hele året, men jeg synes det er flott at vi har sånne TV aksjoner.
Både at det blir satt på fokus på at mange har det så mye verre enn oss...og at det skal ikke mye til fra hver enkelt i landet vårt til at det kan gi store uttelling fordi som virkelig trenger det. Flott at også givergleden kommer på plass hos de som kanskje ikke gir fast :-)
I tillegg kan vi jo benytte en sånn dag og tenke på hvor heldige vi er som har det så godt...tenke på hvor mye vi har å være takknemlig for <3

Silje sa...

Utrolig morsomt å se hvordan de trener opp mineryddingshundene! Det er virkelig fantastisk! :-)

glamouringeniøren sa...

Silje: ja det var gøy! For oss som bare leker oss i lydighet og en dag drømmer om å få en godkjent redningshund er det gøy å se noen som virkelig får det til.

Prinsippene er jo det samme, enten man skal trene inn en dekk for bruk hjemme i stua eller dekkmarkering på gjenstand i felt.

Hunder er fantastiske dyr, ble både trist og glad på en gang når jeg så dagsrevyen i går, og politihunden dekkmarkerte på det antatte stedet der en voldtekt hadde skjedd.

Fantastisk er det at så mange ga penger til en bra sak!

Kristine sa...

Hei, du!

Så fin blogg.

Kan du skrive mer om økonomi igjen?

Jeg har akkurat tatt opp et digert boliglån - er mao litt skjokkskada akkurat nu ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: Takk for kommentarer! :)

Kristine: Takk, og velkommen i gjeldsslaveklubben! :) Takk for tipset, skal tenke på det.

Populære innlegg