mandag, november 21, 2011

Hårfrisyrer i "One day"
Filmen "One Day" var helt ok, et slags resymé av boka, så man får kanskje litt mindre ut av den om man ikke har lest boka først. Det som dog fascinerte meg mest, var Anne Hathaways hår. I 1988 har hun en litt blass stil, usminket og med runde briller, men den bølgete 80talls-boben har absolutt potensiale. Håret hennes når hun er på ferie fire år senere er close to perfection! Langt, flagrende og fullt av saltvann, og med bølger som vi glatthårede bare kan drømme om. Femten år senere har hun kort hår og bor i Paris. Stadig like smashing.

Dog, derimellom var det perioder med kronisk bad hair days. 1993 med rett-over-klippet skulderlangt hår med bølger og verdens dølleste fluffy pannelugg... say no more. (Men jammen var det mange som så sånn ut på den tiden!)


5 kommentarer:

Ine sa...

Jeg hadde det litt på samme måte med 500 days of Summer - altså at det som fascinerte meg mest, var håret til Summer (fint!).

Synes Anne Hathaway er helt nydelig. Og jeg tror nesten jeg skal ta med bilde av den korte frisyren til frisøren neste gang.

Maren sa...

Jeg tenkte akkurat det samme i de feriescenene, håret hennes der var jo perfekt! <3

Glamourbibliotekaren sa...

Ine: Lurt! Og tenk at det var parykk hun hadde!

Maren: Ja, ååh, lengter etter sommer og saltvann i håret..

Fran sa...

Hei på deg! Jeg leste bloggposten om iherb for noen uker siden, og i dag har jeg bestilt varer på din kode. Håper du tjener fett på det!
Jeg har aldri sagt noe som helst hos deg, men nå gjør jeg altså det. Fin blogg du har. Hilsen Randi F

Glamourbibliotekaren sa...

Fran: Takk for det! :) Ang. iHerb så tjener jeg på ingen måte fett på det - det er kun det helt ordinære poengsystemet deres som enhver annen kunde kan benytte seg av og samle poeng på. Hadde det ikke vært for at koden ga dere $5 i avslag, hadde jeg ikke opplyst om den :) Og jeg hadde allikevel anbefalt iHerb, fordi de har fine og økologiske produkter til en billig penge. Håper du blir fornøyd med det du bestilte!

Populære innlegg