fredag, januar 20, 2012

En veldig fin kommentarI dag, midt blant alle de hyggelige og glade rapportene dere sendte inn til Glamorøs fredag (Tusen takk, jeg tror det er nest beste oppslutning noensinne!), kom en svært, svært hyggelig kommentar fra Eva som jeg må publisere her, selv om det kanskje er langt over selvskryt-grensa:


"Kjære Glamourbibliotekar: TAKK for at du blogger om mote og miljøbevissthet, skjønnhet og grønnhet, mat og dyrevelferd, parfymer og veldedighet, livsstil og et nydelig hjem, loppemarkedkupp, gleden ved de små, skjeve påskekyllingene og ting som gjør hverdagen et vakrere sted å leve uten å konstant kjøpe NYTT NYTT NYTT, uten å ha rabattkoder på alskens luksusnettsider, uten fem nye antrekk i uka. Måtte bare få det ut og takke deg. Takk!"


Selv takk! Så glad jeg ble! Det ble virkelig prikken over i'en på denne allerede fine vinterfredagen. Det er så fint å kjenne at man når fram med det man forsøker å formidle. 


Jeg er veldig heldig, for det kommer så å si aldri noen sure og sinte kommentarer i denne bloggen. Jeg behøver aldri å slette og sensurere noe. Selvfølgelig kan det være uenighet her og der, men det er jo bare naturlig - vi er jo alle sammen forskjellige og har ulike meninger om ting. Poenget er at det er ingen som bevisst går inn for å såre hverken meg eller dere andre som kommenterer her. Det setter jeg veldig stor pris på!! Tvertimot er det så mange hyggelige og velmenende kommentarer som triller inn, og det slår meg gang på gang for en fin gjeng lesere jeg har samlet med meg gjennom årenes løp! Dere pepper hverandre og viser omsorg, og dere er intelligente og reflekterte. Jeg tenker med gru på om kommentarfeltet her hadde lignet på nettavisenes kommentarfelt - da hadde jeg aldri orket å blogge. 


Så skål for dere alle sammen! Riktig god helg! Og heng med videre her, lov meg det!24 kommentarer:

Anonym sa...

Kjære deg ! Gratulerer, det er alltid fint å få gode velmenende og takknemlige tilbakemeldinger.
Du er også en glede for meg i min hverdag - du inspirerer og gir oss
en pust fra en kultur jeg må reise langt for å finne. Det vil jo alltid være disse menneskene som slenger ut grønne padder og tar mot og lyst fra alle. De er ikke verd å bry seg med.
Bon weekend a tous !Mor i Nord.

Maren sa...

Jeg er så enig! Jeg liker meg så godt her inne. God helg til deg!

Anaruh sa...

Applauderer!

Og jeg lover å henge med to the bitter end! Håper du finner glede i å blogge i lang, lang tid fremover, for det å sjekke bloggen din er et av dagens beste høydepunkter :)

Ønsker både deg og alle leserene dine en super helg!

Ingvild S L sa...

Hør hør!

Anonym sa...

Så sant som det er sagt :) Og så er det så deilig at du er "ad free"! Hender jeg er innom andre livsstilsblogger, men blir alltid skuffet over blinkende, tacky reklame og hjelpeløs ortografi i bloggpostene... Hilsen en for anledningen lettere misantropisk Glamourlektor

Stine Arkeologine sa...

Er helt enig med Eva. Det var en hyggelig og velfortjent kommentar! En riktig god helg til deg! :-)

villanelle sa...

Dette var vél fortent!!

Sulvis sa...

Henger meg på: vel fortjent! God helg!

Anonym sa...

SÅ fortjent :-)
Det hender jeg må innom Fotballfrue bare fordi jeg blir ...fascinert. (Og sjokkert). Takk for din fine og inspirerende blogg! God helg!

Camulen sa...

Denne kommentaren vil jeg gjerne skrive under på! God helg!

Anonym sa...

Jeg er også hoppende glad for at jeg tilfeldigvis ramlet innom den bloggen her. Favoritt! Har nå innsett at jeg har kastet bort uhorvelig mye tid på å lese om ting og tang jeg egentlig ikke vil lese om i andre blogger.
Jeg holder på å bla meg tilbake i arkivet ditt, koser meg!!!
Stå på videre!
Hilsen Marit

Ine sa...

Det var velfortjente gode ord! Din blogg er en av svært få jeg alltid får tilført noe positivt av å besøke. Tusen takk for det! Og så klart henger jeg med videre, det er jo så hyggelig å være her inne. God helg! Kos deg med tulipaner, te og Morgenbladet!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk alle sammen! :) Riktig god helg til dere alle!

(Ine: Da kommentaren din tikket inn, satt jeg ved spisebordet med tekopp og Morgenbladet og tulipaner to meter unna.. haha! Jeg er nok ganske forutsigbar!)

"The most boring woman ever" sa...

Da jeg så dagens innlegg, med den kjolen. Tenke jeg nesten akkurat det samme som Eva sin kommentar. Tror vi er mange som tenker akkurat sånn om bloggen din:)))

God helg.

Eva sa...

Å, nå ble jeg glad :) Og jeg mener det fortsatt i aller høyeste grad!

Synne sa...

Så hyggelig! Velfortjente ord, spør du meg. For en oppslutning om gårsdagens glamorsøse fredag, det er jo helt supert! Dette er og blir en flott blogg. Stå på, vi henger med!

Ragnhild sa...

Sluttar meg til Eva og alle dei andre som har kommentert! Eg blir så glad og inspirert + at eg lærer mykje av å lesa bloggen din. Åf kårs er eg med vidare!:-D

Glamoursjefen sa...

Velfortjent kommentar fra Eva, mener jeg også. Du gleder mange med det meste du skriver om og bildene/ stemningene du deler. Er karriærekvinne i næringslivet og omgitt av mye dårlig glitter og stas (og materialisme) som jeg er i mot, men likevel så innmari enig i det budskapet du bringer frem. Selv er jeg fast leser og selv etter å fulgt deg i mange år, blir jeg aldri lei - snarere tvert i mot! Så fortsett den gode stilen kjære Glamourbibliotekar! Jeg tror du gleder mange flere enn du er klar over. Ha en fortsatt fin og snørik helg.

:)

Britt Åse sa...

For en velformulert kommentar! Jeg stiller meg helhjertet bak og ønsker deg en riktig god søndag. Har du samme vær som meg så er det nok trivelig med tekopp, lesestoff og blomster/lys inne :-)

Løvemunn sa...

Jeg slutter meg til de gode ordene. Dessuten har bloggen din en kvalitet til som jeg setter stor pris på: i innleggene dine gjennom året påminner du leserne om sesongenes og årstidenes særskilte gleder. Kanskje kan vi si at bloggen din er en glamorøs primstav for det 21.århundre?

Glamourbibliotekaren sa...

Takk og takk og takk, alle sammen! Right back atcha.

Anonym sa...

Jeg henger selvfølgelig på, beste bloggen!

Frøken Desibel sa...

Hear hear! En utrolig flott blogg, som også fungerer som et flott oppslagsverk for reisetips, oppskrifter, klær, te og ikke minst Oslo. Takket være alle de fine postene om Oslo, så syntes jeg plutselig ikke det var så skummelt å flytte hit likevel:-D

Glamourbibliotekaren sa...

Så morsomt! Oslo er et fint sted!

Populære innlegg