fredag, januar 20, 2012

Glamorøs fredag

God morgen! Her i hovedstaden er det friskt og kaldt og vakkert, særlig tidlig på morgenen før det store rushet begynner. Om man ikke er helt våken når man låser døra hjemme, blir man det i allefall i løpet av få sekunders gange. Og det skal visst bli enda kaldere, så nå får jeg finne fram den gigantiske parkasen min som får meg til å føle meg som Donald når han skal på aketur (dog er det pels han er kledd i).

Casual Paris chic i dag med røde lepper og negler, perler i ørene og stripete genser, og duften er lånt av min elskede: Blenheim Bouquet fra Penhaligon's. Tidlig på jobb betyr tidlig helg, fredag betyr tulipaner, og herved setter jeg i gang med dagens arbeidsoppgaver.

Fortsett å fortelle om deres fredager, alle dere "nye" som har blitt med på denne tradisjonen! Det er fremdeles godt over tusen stykker av dere som er innom hver fredag uten å legge igjen rapport, men jeg gir meg ikke. Er dette dagen hvor vi skal slå alle Glamorøs fredag-rekorder? Kom igjen!! Her er selveste champagnegaloppen til inspirasjon:
Ha en fin dag alle sammen!

69 kommentarer:

HildeSofie sa...

Riktig god fredagsmorgen!
I dag skal jeg spise hotellfrokost like utenfor Oslo, før dagen fortsetter med konferanse. Antrekket er jeans og grå omslagstopp, grått heklet skjerf i halsen, Chanel Chance på halsen og Chanels Lotus Rouge på munnen.

Planer for resten av helgen: konferansen avsluttes imorgen til lunsj, og imorgen kveld blir det et svært hyggelig gjensyn med gamle studievenner over en bedre middag. Søndag tilbringes hjemme i huset med min Kjære, med fyr på peisen.

God helg til alle!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Det var virkelig friskt i dag ja, over i kategorien at det fryser tett i nesa. Da er det bare å kle seg i den største parkasen man har.

Mens jeg stod opp tidlig, og var på jobb tidlig, ble kjæresten liggende hjemme og sove. Tipper han sover søtt ennå. Skitur i marka i går kveld, på nye ski, (endelig har jeg investert) med silkeføre, stjernehimmel, hunden og kjæresten. Kan ikke bli bedre enn det!

Antrekket i dag er komfortabelt og varmt. Ull innerst, og pelsvesten ytterst. Dufter Estee Lauder Bronze Goddess som alltid i det siste. Ekstra øyenskygge piffer opp.

I dag skal jeg ta meg en bytur etter jobb, gjøre noen lenge planlagte innkjøp. CD'er blant annet! Tulipaner og makroner fra Pascal hadde vært deilig. Og så kjøpe sushi på vei hjem. Ser ikke kjæresten igjen før på søndag, så den bunken med magasiner og aviser som ligger hjemme tenker jeg er helgas plan.

Ha en god helg alle sammen!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen!

Deilig støl i kroppen etter en god treningsuke. Fine ord fra kjæresten på vei ut døra i dag. Nyvasket hår som oppfører seg fint, til tross for hektisk løpetur til bussen.

I kveld skal jeg feire en av mine beste venniner. Høye hæler, paljetter og bobler i glasset, gleder meg. Resten av helgen skal jeg kose meg hjemme med kokkelering, bøker og en film eller to.

Riktig god helg!

Frk Justitia sa...

God morgen! Lat leser som tar oppfordringen om å rapportere. Sitter hjemme og utsetter turen ut i kulden. Har sort sekstitallskjole, Chloè Love (en gave fra min far, som traff overraskende bra denne gangen) og planer om å vakle ned til jobben på høye heler.

I kveld skal jeg besøke nevnte far og mor, før tredveårslag står for tur i morgen. Helgen avsluttes med skitur i Nordmarka (det er meldt snø i morgen og strålende sol på søndag!).

God helg!

Alt godt sa...

God morgon! Eg har ikkje komt meg ut enno, sit her med pledd, pulsvarmarar og ein stor kopp te frå Ladurée og samlar mot til å kome meg ut og på jobb.

Helga blir roleg, tenåringane reiser på seminar, så vi vaksne kan eigentleg gjere det vi vil. Då blir det nok quiz i kveld (takk for fenomenal gjesteinnsats forrige helg, Elisabeth!) og vennebesøk i morgon. Kanskje ein spelkveld?

Dagens glamour er altså berre planlagt, men blir nok Etra by Etro på halsen og eit antrekk med jeans, boots og noko raudt, tenker eg.

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fin helg.

Anonym sa...

En laang frokost, med kaffe og aviser, er luksus på en fredag. Kan ikke huske sist. God helg alle sammen!
/Stine

Line sa...

God morgen på en kald januarfredag.
Dagens antrekk er kjole i mørk gråblå med rutete felt i lysere gråblå og rysjekant nederst. Et antrekk som passer å være i jobb i for så å å fortsette til overnattingsbesøk, deri også inkludert en bursdag. Det er glamourøst, jeg må til og med reise tidligere fra jobb for å rekke den nevnte bussen. Det blir lysere for hver dag, og i områder rundt her ser man de første glimt av sola i disse dager. Hos oss ser vi sollyset i fjellene som omkranser oss, og ho sol sjøl kommer snart:-) Når jeg kommer hjem fra besøker i morgen, er det enda dag, det er meldt fint vær og jeg håper på noen timer ute i lyset i løpet av helga.Og en glamourøs ting til: Jeg har bunker med nye uleste ungdomsbøker, klar for " Tromsungdom leser" i februar og mars:-). Ha en glitrende lys vinterhelg i glamourhjemmet og hos alle dere andre!

Jenny B sa...

God morgon från en annan huvudstad, som inte är så kall och knappt snöig heller. Mmm, Penhaligon's! Jag har Passage d'Enfer från L'Artisan Parfumeur, grå kofta med pärlknappar (en hoppade ur just när jag gick hemifrån!), mörkblå manchesterkostym och röda läppar.

Ikväll skall jag se Sherlock Holmes på bio, om min vimsiga väninna lyckas skaffa biljetter. :)

Trevlig helg, allihopa!

Silje student sa...

Her er det sen morgen med A-magasinet, te og mammas hjemmelagde eplemos!

Antrekk ikke planlagt enda. Var på salg i går - innser at jeg trenger å se litt mer profesjonell ut og jeg trenger mer farger! Både innom blant andre Zara og Noa Noa, som jeg vanligvis finner mye hos - men ikke nå som det var salg... Jaja!

Snart ut i kulden. Men det gjør mindre når det er så vakkert!

Til helgen blir det gåtur med en venninne jeg ikke har sett på en stund, arbeid og litt trening og meditasjon - kjærestemannen er borte hele helgen.

God fredag!

tonemor sa...

Julekjolen krympet og ble til sort tunika som brukes idag. 40 års gull på håndleddet, hårspenne med rød blomst, jo jeg er definitivt påvirket av fredagsjentene på din blogg!

Ingrid Svennevig Hagen sa...

God morgen! Her er en hilsen fra en annen bibliotekar!Chanel no5 er mitt glamourinnslag i dag (den løfter enhver hverdag til nye høyder) og nå har jeg endelig fått kaffe også. I helgen skal jeg treffe min nyfødte niese for første gang, det gleder jeg meg til! Nå er det katalogisering av fine nye bøker til biblioteket! God helg!

Anonym sa...

Fiin fredag.Antrekk ikke så viktig bortsett fra at det er varmt. I aften blir det peiskos med sushi og prosecco og fredagstv.mette

Anita sa...

God morgen!

Barn sendt av gårde til skolen, mannen reist på jobb - og jeg har fri i dag! Deilig! Her er fortsatt morgenkåpen på, litt surfing på nettet til frokosten før det skal byttes til treningstøy. Så får vi se hva dagen bringer etter det...

God helg!

Frøken Skala sa...

Her det knitrende kaldt i dag, og jeg venter bare på snøen - den er etterlengtet.

Dagens antrekker er foreløpig jeans av praktiske årsaker, men jeg tenker å glamme meg opp litt i løpet av dagen. Glamoureffekter er røde negler fra OPI, samt Givenchy ange ou demon le secret i nakken.

Helgen blir en blanding av jobb og fri, men lørdagen er helt blank og skal nytes!

Ønsker alle ei finfin helg i januarkulda!

Elisabeth sa...

Godt morgen fra et iskaldt, vindfullt og vakkert Bodø som snart forhåpentligvis bader i morgensol - endelig er det klart og skyfritt mot sør. Også her skal det kjøpes tulipaner i dag, sammen med Aftenposten og A-magasinet.

Denne dama røde negler (noe billig, men vakkert!) og Chanel-røde lepper. Mascaraen har jeg pause fra pga antydning til betennelse i et øye, men parfymen er på plass: AmourAmour fra Cacharel. Nye jeans, pepitarutet skjorte i rødt (som negler/lepper) og hvitt og tynn blå strikkegenser utenpå preger legemet. Dessuten har jeg en vakker vennskapsring i sølv fra selveste Tiffany's & co i New York på fingeren - gammel julegave fra bestisen :-) Den nye fine kåpa kan være så fin den bare vil - i dag er det kun dunjakke fra HH som duger. Og lester (raggsokker) på beina inni skoene!

Akkurat NÅ skal jeg logge av internettet og ta den firbeinte med til et sted hvor han kan løpe litt løs mens jeg nyter sola når den finner det for godt å klatre over fjellene. STOR klem til Alt Godt med takk for sist helg, og gode ønsker til både vertinna og alle gjestene her. Skal kose meg med deres kommentarer før jeg forsvinner ut...

Lovise sa...

Hos meg står en fersk og strunk ranunkel på arbeidsbordet og strutter. God helg!

Fine Friminutt sa...

God fredag! Kaldt i dag ja, minus 13 da jeg dro hjemmefra. Brrr.
Har influensa, bihiulebetennelse og halsbetennelse som for alvor begynner å slippe taket - så det er en veldig god følelse! Favorittstøvlettene kjøpt i paris i høst er på, jeans, svart skjorte, brun cardigan, rød leppestift, arvegull i ørene.

I kveld skal jeg feire en av mine alle beste venninner som blir 40 år! Jentefest - gleder meg! resten av helgen blir rolig - ingen planer. Deilig
God fredag til alle!

PS: Over 1000 - wow! Om så mange legger inn fredagsrapport så kan jeg bruke resten av helgen på å lese!;)

Cecilia sa...

God morgen!
Dagens glamorøse effekter er Rosewood fra Banana Republic bak ørene, deilig mohairgenser som var julepresang fra en god venn, og pelsvotter arvet etter mamma.
I kveld skal jeg bake kaker og rydde stua, i morgen kommer x antall venninner som jeg har trommet sammen for å feire min siste bursdag i 40-årene. Gleder meg!
Ha en fin helg alle sammen!

Trude sa...

Godmorgen fra Katalonia! Ingen minusgrader i sikte her, men med kun 5 grader på morningen og høy luftfuktighet så blir det guffent nok.

Har hjemmekontor i dag og det er vel det mest glamorøse som jeg kan skryte på meg i dag, da kleskoden heller mot komfort istedet for glamour. Men en dash Coco Mademoiselle høyner nivået noe :)

Planer for helgen er en treningsøkt, lage noe god mat, se en film eller to og kanskje klippe plenen... kanskje. Lista ligger lavt og det skal bli godt å slappe av :) God helg til alle!

Stine Arkeologine sa...

God formiddag! Å så glad jeg er for at det er fredag. Jeg trosset kulda og pådro meg frivillig neglesprett i skjørt og finkåpe som markering av dagen. Verdt innsatsen når jeg nå sitter god og varm på kontoret. Har på en ny og deilig kasjmirgenser kjøpt på nyttårssalget, et fint ullskjørt som jeg har hatt i mange år og parfymen Noa Perle som lukter trygt og varmt og friskt på en gang. (Altså både noe nytt, noe gammelt og noe lyseblått faktisk.. men ingen konkrete gifteplaner for det!). Er litt trøtt og surrete i dag, men det må være lov på en fredag. Nå skal jeg bare skrive-skrive-skrive alt hva remmer og tøyler kan holde fram til klokka 15, og så er det velfortjent fri. Da skal jeg kjøpe blomster, handle til barneselskap og bake kaker - koselig!

Håper dere alle får ei kjempefin helg! <3

Miss Golightly sa...

Lengter etter helgen! Ingen glamor enda, men i helgen blir det vel en bedring på det planet også. Til vår LP glade Glamorbibliotekar, kan jeg anbefale denne bloggen: http://katastrofalaomslag.blogspot.com/
God helg til alle og enhver.

selskapsdamen sa...

Da svarer jeg med "selskabelig fredag", hvor antrekket er en Tory Burch kjole, chanel på negler og Hermes som duft!

Sjokoladepiken sa...

God morgen! Nå er det lenge siden jeg har avlagt rapport. Det er litt vanskelig å finne glamouren når man er arbeidsledig og litt motløs. Men i dag har jeg tatt meg sammen, og har på meg grått ullskjørt fra gamledager, genser med striper i gull og yndlingsleppestiften fra Chanel. Etterpå skal jeg til frisøren, og det vil absolutt hjelpe på glamourfølelsen!

Helgen er ganske uten planer. Rart, men fint.

Ønsker alle en fin fredag og god helg!

Synne sa...

God fredagsformiddag! Jeg er så glad for at vi har fått litt ordentlig vintervær, med både mer snø og lavere temperatur. Jeg feirer med å bruke et nydelig ullskjørt som jeg ikke har kunnet bruke hittil i år, rett og slett fordi det ville blitt for varmt! Glassperler i ørene, kjøpt på Murano, og behagelige innesko fra Ecco. Hvit bringebærte i koppen, og jobbkosen er i gang. Riktig god helg!

(Forresten så refererer jeg til deg i det siste innlegget mitt, og håper det er i orden. Jeg kom over noen New York-bilder fra i sommer, og da vi fant kaffebaren Oslo, syntes jeg det var morsomt at jeg en stund i forveien hadde sett den her hos deg!)

Engelina sa...

Herlig fredagsmorgen i hovedstaden! Planen om fredagsskjørt ble forkastet til fordel for jeans og varm cashmeregenser etter en kikk på gradestokken. Dior på leppene og den eneste duften jeg aldri går lei av, nemlig Dolce Gabbanas light blue.

Helgen er uten planer, herlig, og ender forhåpentlig med shopping og kaffebesøk på lørdag og skitur på søndag.

Ha en vidunderlig vinterhelg alle sammen!

Lene sa...

endelig fredag! hvitt på bakken, sol på himmelen - for en start på helga. det er nok ikke skiføre, men det er deilig å se på fra kontorvinduet :) leppene er ikke røde, jeg er ikke tøff nok til det, men chloè love er på. neglene har en velfortjent lakkpause, men blir nok lakket i løpet av helga.

i kveld skal jeg gjøre absolutt ingenting sammen med min mann, etterlengtet luksus :)

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Litt lite glamorøs start på fredagen, da jeg måtte pusle litt med to syke unger. Men når vi nå sitter her i sofakroken, 8-åringen og jeg, føles det jo litt glamorøst å kunne bare slappe av og se på tv eller lese så lenge vi vil :-)
Planene for helgen inkluderer å få ungene friskere, hjemmekos og kanskje en spasertur eller to hvis været holder seg like strålende som det er i dag.
Antrekket er hjemmekosete, men et par dråper SJP Covet høyner glamourfaktoren i dag.
God helg ønskes alle, glambibliotekaren især!

Løvemunn sa...

Lag på lag med tynn ull holder meg glamorøs og varm i dag. Rød, matt leppestift og dansk kasjmirsjal i sukkertøystriper holder humøret oppe, sammen med den klare, lysende vinterhimmelen! Lørdagskvelden kal tilbringes på konsert med venninne og ikke minst ms. Lauryn Hill. Ikke hverdagskost nå for tiden. God helg til alle!

Maren sa...

God fredag!

Jeg sov bittelitt lenger enn vanlig i dag, før jeg trasket mot Blindern i det nydelige vinterværet. Her skal jeg tilbringe noen timer med oppgaveskriving, store kopper varm te og lunsj med fine jenter før jeg skal ta helg med god samvittighet. Tulipaner ble kjøpt i går, og de er så nydelige og skal derfor beundres hele helga.

Sørlandspige sa...

Her i sør er det minus 1, rimfrost i gresset og strålende sol! Da ser man at dagene er blitt lysere - og at naturen har høynet glamourfaktoren.

Jeg prøver å henge på med tynn, grå ullgenser med litt angora og feminin rysj langs V-halsen, yndlingssilkeskjerfet i grått, gulgrønt og konjakkbrunt, ørlite solpudder og brunoransje lepper - klar til liten bytur midt på dagen. Et stort brett nylaget sushi fra byens spesialist blir med hjem, og skal få følge av en god musserende. (Nå skrev jeg først navnet, men slettet det. Har en følelse av at det vil være mot vertinnens ønsker, eller???)

Er glad for at dagene blir lengre, men skal vi ikke få litt snø, vi også? Bare litt?

God helg, alle sammen!

Anonym sa...

Rolig hjemmearbeidsdag akkompagnert av spraking fra vedovnen og snorkende katter som vegrer seg for minus elleve ute! Treningsantrekk, siden jeg skal ut på en liten tur snart og få dagslys og frisk vinterluft. Glamoureffekter for helgen: Hvite tulipaner og rødfiolett hortensia, og ny, fin bordlampe kjøpt på salg i går, samt utsikter til en fin helg - med billetter til la Bohème i Operaen i morgen kveld med min kjære. God helg - håper på kommentarrekord her på dette fine stedet :)Glamourlektoren

Anonym sa...

God (klassisk) glamorøs fredag! Her er det en dags øving med operaene don giovanni og peter grimes på repertoaret, samt planer om å være tilhører til en konsert i kveld med sibelius' nydelige fiolinkonsert! God helg!

koristen sa...

God glamorøs formiddag!

Jeg har drukket god kaffe med en liten fredagskake til, antrekket er pent, svart og rosalilla med skjørt og høye hæler, og i kveld skal jeg på teater og se Rockeulven. I mellomtiden skal her jobbes effektivt!

Ellers kommer helgen til å inneholde rydding, tulipaner og Murakami. God helg til alle!

Snåta sa...

Arbeidsdagen har akkurat begynt:) Kjører sort skjørt og grå topp med høye hæler. Senere idag er det internasjonal matfest på jobben. Nam-nam! I morgen går det slag i slag med kasting av søppel (endelig skal det ryddes ut!), barnebursdag og Lauryn Hill-konsert. Søndag er det bare kose-mose i sovepose:)

maanebarnet sa...

Fabelaktig Fredag!
Prinsessebarnet avlevert i b-hagen, pappamannen på jobbreise, og jeg skal nyte resten av dagen med å få orden på huset (som på mystisk vis klarer å rote seg til - sånn helt av seg selv). Er jo så hærlig når alt er på stell igjen. I kveld tror jeg faktisk at jeg skal ha av TV og lese en bok eller pusle med noe kreativt. Det er jo fredag også, så jeg gleder meg til fredags-shushien i kveld.

Fabelaktig fredag alle sammen!

Emma sa...

Nattevakt i dag betyr rolig morgen - og heldigvis kan man gå inn på denne bloggen og bli minnet på å nyte morgenstunden heller enn grue seg til nattevakten. Kaffekoppen inntas ved stuevinduet i ny leilighet, utsikten er fin og det er nesten fullt dagslys. Helgen bringer jobbing og litt filmfestival, og muligens noen tulipaner. God helg!

Emma sa...

Nattevakt i dag betyr rolig morgen - og heldigvis kan man gå inn på denne bloggen og bli minnet på å nyte morgenstunden heller enn grue seg til nattevakten. Kaffekoppen inntas ved stuevinduet i ny leilighet, utsikten er fin og det er nesten fullt dagslys. Helgen bringer jobbing og litt filmfestival, og muligens noen tulipaner. God helg!

Arkivaren sa...

God fredagsformiddag!

Dagens glamourinnslag er MACs leppestift High tea og Elizabeth Arden 5th avenue EdP. Hadde planer om skjørt også men det ble bukse istedet i denne temperaturen.

Kvelden og helgen er helt fri for planer - deilig!

Kammerpiken sa...

God formiddag! Endelig er solen tilbake!!! Antrekket er sort,og priser ikke akkurat solen, men det glitrer både på fingrene og i ørene. På jobb har vi regnskapsgjennomgang, og det er fantastisk deilig å ha alt på stell:-)

I helgen blir det korseminar med 20 flotte damer, og de samme damene skal innom hos meg på et lite glass før vi spiser middag sammen på lørdag. - Veldig hyggelig!

Ønsker alle en riktig god helg!

Hufsa sa...

God fredags formiddag fra Bergen!

Skulle ønske dagen var hakket mer glamorøs, prøver meg på hjemmekontor etter en uke på sofaen med tett nese og fæl hoste, så antrekket er ikke helt på topp: Fleecebukse, ullsokker og stor hjemmestrikket ulljakke.

Men det er fyr på peisen, ute snør det faktisk, og det er varm te i koppen. Så hvis jeg nå bare klarer å jobbe litt, kan dette bli en god start på helgen.

Resten av helgen blir det opp til flere bursdagsbesøk, min lille jente blir 2 år på mandag (hvor ble tiden av??) så her må det bakes og pyntes og en haug med ballonger må blåses opp!

God helg! :-)

Ida sa...

Sol, god lunsj og god tid er dagens stikkord for meg. Snart skal jeg ut i vinterværet, kanskje stikke innom parfymeriet og lukte på den parfymen jeg ønsker meg, Aqua di Gioia (som jeg ikke har råd til før utpå våren en gang men hey, noe å glede seg til da!), og låne filmer til helgen på biblioteket.
God helg til dere alle!

Frøken Desibel sa...

God formiddag.

Litt kaotisk start på dagen her med legetimer og tilbudsinnleveringer osv. Skulle jo egentlig ha fri i dag for å flytte inn i nye leiligheten min, men nå blir det halv dag i steden. Greit det og. Gleder meg til å få litt møbler inn og få gjort det til mitt:-)

Det er vel flytting som blir dagens største glamourfaktor. Og litt Infusion d'Iris. Og tulipaner på sofabordet når jeg har kommet i hus:-D

Ha en flott helg alle sammen.

Glamourbibliotekaren sa...

Wow, 42 rapporter før lunsj, strålende! Keep'em coming!

Miss Golightly: Katastrofala Omslag er min yndlingsblogg! Har fulgt den nesten fra starten!

Ine sa...

Her har morgenen og formiddagen vært rolig. Jeg har bakt scones med lønnesirup og valnøtter med Joni Mitchell som selskap, deilig! Nå skal min kjære og jeg ut for å ordne noen ærender, og jeg tror nok et av dem blir å gå innom en blomsterbutikk. Tulipanfredag her også! Senere i kveld skal jeg på kino med to fine jenter, vi skal se My Week With Marilyn, og jeg gleder meg! God helg alle sammen!

berlinløvinnen sa...

Det blir Berlin i dag! Dette forkorter januar.....
God helg alle sammen!

Eva sa...

Jeg måtte bare søke tilflukt her, etter å ha forspist meg på kommentarer på Fotballfruens blogg. Kjære Glamourbibliotekar: TAKK for at du blogger om mote og miljøbevissthet, skjønnhet og grønnhet, mat og dyrevelferd, parfymer og veldedighet, livsstil og et nydelig hjem, loppemarkedkupp, gleden ved de små, skjeve påskekyllingene og ting som gjør hverdagen et vakrere sted å leve uten å konstant kjøpe NYTT NYTT NYTT, uten å ha rabattkoder på alskens luksusnettsider, uten fem nye antrekk i uka. Måtte bare få det ut og takke deg. Takk!

Hermia sa...

God eftermiddag!
Här firas fredag och slutet på en av flera lediga veckor. Året inleds med studier och långledigt från jobbet, vilket gör att axlarna verkligen sänker sig. Dagens antrekk är en i grön tvådelad plysch och ser precis så 70-tals aktig ut som den låter. Som den flinka student jag varit denna första studievecka ligger jag före schemat och kan unna mig lite vila - Anna Karenina väntar liksom tv-leken På spåret.
God helg!

S sa...

God fredag! Går mot slutten av arbeidsdagen her, og snart er det helg. Har hatt en nokså effektiv arbeidsdag og har fått unna oppgaver som har ligget litt for lenge på vent. Det er glamorøst å kunne får sendt slikt noe fra seg. Har støle muskler etter PT-time på onsdag, men det gir også en viss personlig tilfredsstillelse å vite at man har brukt kroppen.

Helga skal brukes til å besøke slekt som er i hjembyen på besøk, og deriblant snuse på en liten baby. I tillegg skal vi planlegge middagsselskap for venner med barn som går av stabelen neste helg. Tror det kan bli riktig så morsomt og berikende.

I mørke januar er nok den indre glamourfølelsen større enn den ytre med blek hud preget av tørr inneluft, elektrisk hår, klær mer som beskyttelse mot kulde/regn/vind enn for utseendets skyld. Og i slike tider kan man dvele ved tanken på at sommerens ferietur er bestilt....

Trivelig helg, folkens!

Jonas Lie sa...

Knitrende tulipaner i vase, det dufter kaffe og kanelboller i huset, og latteren runger fra en operasyngende tremenning på besøk.

God fredag!

Trude sa...

Jeg har vært hos tannpleieren og går inn i helgen med nypolerte tenner og null hull. Solen skinner og humøret er på topp. Mannen drar på tur så hele helgen er åpen og skal fylles med akkurat det jeg har lyst til og det er ikke lite. Veldig godt etter en særdeles hektisk start på året.

trine sa...

Dagens startet så fint med frokost med to kollegaer. Fredag er kjoledag, så i dag har jeg på en svart favorittkjole, ulljakke og ullstrømper i støvlettene. Det var kaldt å gå til jobb i hovedstaden i dag, men sola har begynt å titte fram på morgenturen. Det er glamour det!

Planer for helgen: Lese, høre på musikk, kjøpe tulipaner og leke med niese.

God helg, alle sammen!

Groskro sa...

God fredag,

er ofte innom og leser "glamorøs fredag" så da kan jeg avlegge en rapport også :-)

En rolig fredag på jobben. Så hjem, for å lage meg middag, ta på meg behagelige daffe-klær og sette meg i stolen for å se på hånballkampen med en god koppkaffe og strikketøyet. Innimellom skal jeg kanskje rydde litt i diverse rot, men alt i alt - en avslappende fredag :-)

Ha en riktig god helg :-)

Kristina sa...

(Fri)dagen i dag begynte med å sove lenge, for så en liten tur på treningssenteret. Etter det har det gått i oppgaveskriving, men det gjør ingenting, for i kveld skal jeg ut og spise og i teater med gode venner!Da blir det både perfyme og røde lepper, slikt er ikke lov i hverdagen når man jobber på sykehus :)

God helg!

Globetrottaren sa...

I dag er det glamourøst å ha 300 meter å gå til jobb! Dermed ble alle fornuftige planer om ullbukse og -genser forkastet til fordel for den sorte yndlingskjolen, pyntet opp med belte m/bling og nesten ny leppestift (MAC leverer varene).

Etter å ha gått amok på Teapigs' hjemmeside (popcorn tea, anyone?), har jeg også plenty av noe, spennende te å smake på. Foreløpig er det delt ut nesten utelukkende toppkarakterer.

Helgens planer involverer hjemmekos med gode bøker og sprakende peis, en skitur og en løpetur, og i kveld kino! Filmfest Oslo viser blant annet The Artist på Folketeateret - blir spennende å se.

God helg til alle sammen!

Ina sa...

Fredagshygge med gode kollegaer i kveld, Lauryn Hill med gamle venner i morgen og samtidsmusikk på søndag.

Nyklipte lokker, tulipaner og vårlig rosa negler frisker opp midt i januar : )

God helg til alle - særlig til vertinna!

Anonym sa...

I dag får faren min komme hjem fra sykehuset etter vellykket operasjon :-)

lacatte sa...

God eftermiddag!
Efter en hemsk dag är det lyx och glamour att få komma hem till the som tioåringen gjort. Trevlig helg!

Mademoiselle karamell sa...

Jeg har sykedag i dag og har tilbragt dagen på sofaen med Garps bok som nå er utløst. Fredagshygge blir det med lyden fra peisen og splitter ny sjokolade fra Freia. Det glamorøse er vel å tråkke rundt i pysj og spise hjemmebakt til brunsj.
God helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Hurra, det fosser inn!

Tea sa...

Er lusekur på minst 50% av familien glamorøst, neppe - men mannen lekte frisør og ga meg en deilig lusekurmassasje. ( klippetimen min utgikk nemlig...) Tulipaner, kjærestekveld, ferske reker og 1 greys anatomy episode etter legging gjør allikevel fredagen glamorøs tross lusekurlukt i huset.

Klemmer til alle hilsen småbarnsmamma og lærer ( usikker hvor lusa kom fra)

Anonym sa...

God glamorøst fredag!
Har akkurat kommet hjem etter å ha badet i sjøen, det var solnedgang, havbleike og +2 grader ivannet. Herlig og helt gratis!
Nå er det bare å gjøre seg klar til venninnetreff der vi skal få servert treretters middag.
Hegepege

Johanne sa...

Siste dag på jobb idag, begynner i ny om ikke leng. Skummelt, ambivalente følelser.
Helg uten de store planene, akkurat sånn jeg liker det :)
Fredag er yndlingskvelden i helga og nå blir det rødvin, film, sjokolade og ullpledd i sofaen!

God kald januarhelg!

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

Dagens glamoureffekt er nyfarget hår (jeg var modig og gikk noen hakk mørkere - veldig fornøyd!) som jeg i anledning fredagen har krøllet litt. For oss med rett hår er krøller skikkelig glam, så det tror jeg jammen jeg skal bli flinkere til.

Nå er jeg ferdig på jobb, og rosa tulipaner er i hus. Det ligger an til en nydelig helg med middag hos et vennepar i kveld og en liten fest hos en venninne i morgen. Trivsel!

God helg alle sammen!

Villanelle sa...

Fredag igjen?! Studenten konkluderer med at kvardagen i arbeidslivet går litt fortare enn venta.

Det mest glamorøse er nok snøen her i aust. Kvit (ja utanom på vegane), konstant og utan slush og regn. For ein vestlending er dette winter wonderland! Kjekk arbeidsdag, kjapp tur inn til Oslo der eg fekk smetta inn ein kaffi og sminkehandel før det bar tilbake til trening og no; vin. Eg ignorerer rot og utset helgevasken. No skal det slappast av med Nytt på nytt.

God helg alle saman!

Helsing Villanelle (tidl. Lektorspire)

Reggy sa...

God fredag til alle!:) Min fredagsglamour består av en god kopp kaffe nå i kveldinga, god og varm inne mens kulden knitrer ute.

fru winther sa...

Champagnegaloppen førte til at vi måtte åpne en flaske "restechampagne" fra jul. Det er vel relativt glamorøst en januarfredag ;). Ellers har dagen ført med seg en lang tur på knirkende snø med en usedvanlig fornøyd hund, det er så gøy å se at hun SMILER når vi er ute, et litt over middels stort restekakestykke fra i går, en myk og deilig cardigan og "Carnal Flower" fra Frederic Malle.Denne helga tror jeg faktisk ikke vi har noen spesielle planer, men skal nok klare å fylle dagene med masse rart og ingenting likevel.Helg er deilig og tid sammen med sin kjære er glamorøst i massevis. Riktig god helg til alle!

Pusepilde sa...

Glamorøs fredag her i gården ble Snuppelures første tur i barnehagen med nystrikket hals/smekke av silke/kasjmir. Mor står desverre ikke i stil med sin rennende nese.

Anonym sa...

Glamorøs fredag innleggene går eg å gledar meg te heile veka..på tide å legge fra seg et spor då:) dagens glamour er den deilige fredags følelsen eg har kjennt på i heile dag. Gjekk fra jobben tidligere for å unne meg 2 timers thai massasje, herlig start på helga:) antrekket har vært jeans og ein nydelig nu by staff bolero med kvit blondegenser under..litt ekstra sminke og ein touch solpudder på vinterbleik hud må til:) Helgen ellers bringer fest og basar og barnefri..god helg til alle dåke fine damer:) klem fra Anita

Bringebaerdrops sa...

Okidoki! Her er min fredagsrapport:

Startet dagen tidlig med bytur og besøk hos min mor, med poden. Masse fine Mormor/barnebarn øyeblikk! :-) Det ble også tid til deilig lunsj og iskaffe (som jeg sjelden spanderer på meg nå for tiden, men det var jo fredag!). Så ut å kjøre litt, før sushi til middag til slutt og babysvømming. På vei hjem, trøtte og slitne, havarerte vår ca. 25 år gamle vintage barnevogn. Ene hjulet ga etter for tidens tann og sa bare "spjooooong!!". Og vi kjørte/hinket hjem på 3 hjul... Så nå er vi uten barnevogn å trille poden i, inntil vi får tak i nytt hjul. Men det gjorde ikke så mye akkurat i dag, for jeg hadde også hentet 3 filmruller fra fremkalling og det er bare totally bliss, hver gang, og litt som julaften, selv på en iskald januardag! :-)

God helg!

Populære innlegg