torsdag, mars 22, 2012

Dagens kjole


Skulle man bli invitert hjem i selskap hos Holly Golightly, som i klippet under, bør man stille i denne kjolen. (Vintage, fra ModCloth)


5 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Drømme, drømme.. Nydelig kjole!

(i går ramlet det inn koselige små pakker fra MDT i postkassa, og akkurat nå hører jeg på påskeoratoriet med Retrospect Ensemble. Fantastisk vakkert - tusen takk for tipset!

Var spent på McCreesh sin matteuspasjon, og likte den veldig godt! Litt uvant med det samme, mest fordi stemningen føltes mye lysere og lettere enn jeg er vant til (har Harnoncourt fra før). Litt som å være i teateret istedenfor i en kirke. Men jeg har allerede blitt glad i den og gleder meg til å høre den igjen i kveld! (det er jo tross alt påskeadvent). ;-) Ha en riktig fin dag.

Glamourbibliotekaren sa...

Så hyggelig at de falt i smak! McCreesh sprudler der andre gjerne har sørgemarsj, så det er ikke alle som liker det. Jeg varierer etter dagsform! :) Et annet tips: Philippe Herreweghes splitter nye innspilling av Messe i h-moll, BWV 232, med Collegium Vocale Gent. Utgitt på Phi / Outhere sent i 2011. Himmelsk!

Glamourbibliotekaren sa...

Ser ikke ut til at de har fått den på mdt.co.uk ennå, men her er den på selskapets hjemmeside i allefall.

Stine Arkeologine sa...

Takk for tipset! :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Amazon.com har den for omtrent $26, sympatisk pris!

Populære innlegg