fredag, mars 23, 2012

Glamorøs fredag


God morgen!
Dagens første henvendelse handlet om filmmusikken til My Fair Lady, så da passer det jo fint med et bilde av Audrey som Eliza Doolittle!

Her i Oslo skinner sola, jeg hadde en nydelig tur til jobb og nå er det påskete på kontoret som gjelder. Dagens soundtrack her er Bachs påskeoratorium i denne fabelaktige innspillingen, som jeg herved anbefaler alle som er glad i barokk. Carolyn Sampson, Iestyn Davies og James Gilchrist er blant mine absolutt yndlingssolister, og ensemblet spiller vakkert. 

Dagens duft er Chanel No. 5, perlene er i ørene, og jeg er klar for helg!

Hva med dere? Alle som én er dere velkomne med deres fredagsrapporter!

31 kommentarer:

Alt godt sa...

God morgon! Her hos meg består glamouren av sol, vaskehjelp og Kenzo Once upon a time bak øyrene. Og at ein dag denne veka vart tilbrakt med fine folk i min favorittby København! Det var eit klassisk jobbseminar med opplegg som gjorde at mi eiga frie tid i byen var begrensa til tre timar, men likevel er det alltid like fint.

Denne helga er alt ved det vande, quiz i kveld og vennesamver i morgon. Då møtest min gamle "syklubb", som aldri har sydd noko særleg, men som løyser store og små problem med den største suffisianse. I morgon får til og med mennene vere med. :-)

Eg sender ein varm klem til Elisabeth i nord, ynskjer alle, og glamourbibliotekaren især ei fredeleg helg.

Arkivaren sa...

God morgen!

Jeg feirer våren - og fredagen - med Diorissimo, et knallblått skjerf rundt halsen og en kanne med grønn The du Hammam. Er helt klar for helgen, som forhåpentligvis kommer til å bli like fin som denne morgenen. Også skal jeg på kurs hos i helgen, det blir spennende og jeg gleder meg skikkelig.

Fagbibliotekaren sa...

Nyfrisert hår, sommergarderoben er hentet ned fra loftet, røde lepper som smiler og deilig støl etter trening i går.

Yr lover en fantastisk helg i hovedstaden, gleder meg. I kveld er det bursdagsfeiring for vennine, i morgen loppemarked og cafe og søndagen skal nytes på balkongen.

Tanken på at det er påskeferie og hytteliv om en liten uke er så nydelig!

Riktig god helg!

Elisabeth sa...

God morgen! Flybyen byr på grått oppholdsvær så langt i dag, og jeg krysser fingrene for at det holder seg slik. Glamouren er foreløpig begrenset, for jeg tenkte å vaske huset før jeg dusjer og ordner meg.Dagens glamour blir å sitte et fint sted i turklær og med et bål, samtidig som jeg innerst er påført både Max Factor, Chanel Rouge Allure og enten AmourAmour eller D&G No. 6/L'Amoreux.

Helga skal tilbringes med et par gode bøker, strikketøy og godt selskap når jeg er inne. Forhåpentligvis blir det mange og lange turer ut også - og i morgen skal jeg og ei god venninne på valpetittetur til noen tre uker gamle nøster. Gleder meg til å se og kose, men skal IKKE ha!

Stor klem til Alt Godt (lykke til på quiz'en!), og gode helgeønsker til både vertinna og gjestene.

Villanelle sa...

Flott artikkel om Odda i DN sitt fredagsbilag, ein ekstra kopp kaffi på morgonkvisten, innlevert oppgåve og jobbintervju seinare i dag. Ein bra dag! Elles skal helga brukast til å lese, nyte verandalivet og ta livet med ro.

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
Ute skinner sola, og snøen smelter stadig mer. I koppen har jeg nytrukket påskete, og foran meg har jeg siste arbeidsdag før en deilig to uker lang (velfortjent, mener jeg selv) påskeferie :)
Dagens glamour er nyklippet hår i artig fasong (har endelig funnet en frisør jeg stoler nok på til å eksperimentere litt) og nylakkerte negler. Antrekket for øvrig er hjemmekontoravslappet.

Planer for dagen og helgen:
I dag blir, hvis alt går etter planen, min Kjære valgt til en ny og viktig posisjon (neida, ikke minister, hihi), så det må jeg overvære. Ikveld blir det nok hjemmekveld med god mat og vin, og imorgen ettermiddag pakker jeg kofferten med vårklær og påskekrim, og setter meg på toget for en liten ukes sørlandsferie.

En riktig fin helg til alle!

Anonym sa...

Finfin fredag, med godfølelse etter gårsdagens festmiddag! Siste dag på Bibliotekmøtet, masse interessante seminarer og møter, hyggelige folk, og deretter helg!

Det glamorøst består i konferansepent tøy, god tid, og lave hæler (vonde føtter etter gårsdagens skyhøye....)

/konferansebibliotekaren

Finfredag sa...

Hurra, det er snart helg og solen skinner! Skal fly avgårde i ettermiddag og se premieren av Hair i Trondheim! Det blir en strålende start på helgen, nedbørsrekord i Trøndelag eller ikke. Fin kjole på, og raslende perlearmbånd gir fredagsglamour på jobb.

koristen sa...

God fredagsmorgen! Strålende sol ute, nye jeans og favorittbluse fra Gudrun S, Chanel bak ørene og turkise negler, det er glamorøst. I kveld er det klubb - vi syr like mye som klubben til Alt godt og veldig mange andre tilsvarende klubber rundt i Norges land, men hyggelig og morsomt er det. I morgen er det bytur med venninne, vi skal se i fine butikker og avslutte med en god lunsj. Gleder meg til begge deler!

Søndag skal det ryddes på balkongen, og jeg MÅ nok kjøpe en sånn potte med stemorsblomster og påskeliljer. Også skal jeg lese ferdig "Kunsten å være kvinne" av den engelske humoristen og feministen Caitlin Moran. Boka får meg både til å gaule av latter og til å sette latteren i halsen i neste setning fordi jeg får noe interessant å gruble over.

God helg til Glamourbiblitoekaren og alle andre!

Anonym sa...

Endelig er forkjølelsen på retur og vårblusen på plass. Oppsatt hår og Chanel i nakken. Deilig med sol og helg. Håper å trille en deilig tur med en aldeles nydelig babygutt som jeg er mormor til i løpet av helgen. Mvh Astrid

Anonym sa...

Jeg har pyntet meg for våren og fredagen i omslagskjole og Cecilie Melli øredobber, og yndlingsduften Diamonds fra Armani. Toppet med et stort fredagssmil og herlig fredagsfølelse! Sola skinner og jeg er klar for helg!
Takk for fin blogg og oppfordring om fredagsglamour! :)
God helg til alle!

barnebibliotekaren sa...

Solskinn ute, kaffe i koppen, håndverkere i full sving i kjelleren hjemme (endelig blir vaskerommet et greit sted å oppholde seg :-)) - det er fredag og vår!

Antrekket er sorte jeans med fiolett kasjmirtopp og røde hjerter i ørene. Dagens duft er Daisy.

Jeg har jobbehelg, men det gjør ikke så mye. Aller mest gleder jeg meg til å ta med 16-åringen på kino i kveld. Vi skal se Hunger Games,- en film jeg har gledet meg til helt siden jeg hørte at den fantastiske boken skulle filmes. Til tross for debatten om voldsbruken. Jeg synes det er en godt fortalt historie om et viktig tema. Så vil det jo vise seg om jeg liker filmen like godt som boken...

God fredag og strålende helg til alle,- vertinnen så vel som gjestene!

Anonym sa...

Aquamarine i ørene, perler og aquamarine rundt halsen.Sort fra topp til tå - elendig valg når solen skinner!Lalehkonsert i morgen - en fantastisk dame - konserten er fortsatt ikke utsolgt!Jeg elsker jobben min og elsker helger! .mette

frk Frydefull sa...

God morgen fra sørlandet! Det er fredag og Coco Mademoiselle sin sjanse hos meg. Startet dagen med feberfritt - og dermed barnehageklart barn og ferske scones. Arbeidsdagen er hektisk som det er hver fredag. I kveld venter hyggelig rusletur i byen og påfølgende middag med gode kolleger. Ikke vanskelig å finne noe å glede seg over når solen skinner og våren er i full gang!

Synne sa...

God og bedagelig fredagshilsen herfra! Jeg har fri fra jobb i dag, og det var ganske nødvendig. Nå skal jeg pakke spill og ski og reise opp på fjellet med familien, og mer riktig kunne ingenting vært akkurat nå! Ny spilleliste til bilturen, supert værvarsel og store kopper myntete er glamoureffektene foreløpig, hehe. God helg til alle!

Sørlandspige sa...

En særdeles glamorøs formiddag her sør, med strålende sol og 13 grader allerede! Våren er kommet, fuglene begynner å bli våryre, endene danner par på vannet her og folk er glade over utsiktene til nok en fin vårhelg. Jeg er nyklipt og fornøyd, har kledt meg i sprettent vårgrønt og skal ut og kjøpe maling til huset :)))

Prøverørsfruen sa...

Lang morgen i senga, men nå er jeg snart klar til at dagen kan begynne! Litt maling av lister, men så skal jeg ut å hente en pakke på posten. Det er stas det!

(i går fikk jeg også brev fra sykehuset med planer for neste forsøk - det forrige gikk skeis sist tirsdag - så nå er det bare å nyte dagene inntil det igjen blir nervepirrende!)

God helg alle sammen!

fru winther sa...

Akkurat NÅ er det noen minutters opphold i regnet som har fosset nedover oss siste uka,og DET syns jeg er glamorøs luksus. Haha! Iført gamle jeans og gammel skjorte,klar for å sette igang husvasken, dufter av "Une Fleur de Cassie" fra Frederic Malle, min kanskje muligens absolutte yndlingsduft. Etterpå skal jeg tasse avgårde og kjøpe tulipaner og Dagens Næringsliv og Morgenbladet, tenne litt lys og kjenne på helgeroen. God helg alle!

Frøken Desibel sa...

God morgen.
Det er sol ute:-D Jeg innser vel ikke at jeg ofte er litt vinterdeprimert før våren kommer og sola skinner. It makes me happy!

I dag skal jeg til Trondheim og øs pøs regnvær for å delta i atter et NM, denne gangen for janitsjar. Der møter jeg både pappa og lillebror samt flere venner, så det blir hyggelig. Også er det jo gøy å være tilbake i studiebyen min:-)

Jeg har tatt på meg en Lily of the Valley fra Crabtree & Evelyn i dag, i anledning våren:-)Og jeg gleder meg til å henge litt på Gardermoen før jeg skal fly (det gleder jeg meg ikke til, men innser at det jo har gått bra hittil).

Håper alle får en fortreffelig helg!

Bibliotekarstudenten sa...

Dagen idag blir svært lite glamorøs. Programmet består av vasking av leilighet, og deretter rydding av tomten vi skal bygge hus på. Antrekket er derfor arbeidsklær, men har sneket meg til en liten sprut Hot Couture for å heve glamourfaktoren et par hakk. Ønsker alle en fin helg!

Stine Arkeologine sa...

Er litt tufs og småsyk i dag men heldigvis, har jeg bestemt, er dette årets siste vinterforkjølelse! Når det bare slutter å regne så kaldt skal vårsola, lange turer og sykling til jobben sørge for at formen kommer tilbake. I mellomtiden drikker jeg solbærte, skriver så godt jeg kan og bøter på tilstanden med franskinspirert fredagsglamour: korallfarget neglelakk, nattblå bluse med lange ermer, Jean-Paul Gaultier "Classique" og som skrivemusikk den helt nydelige "Raconte-moi.." med Stacey Kent som nylig ankom postkassa etter inspirasjon fra Glamourbibliotekarens musikkomtaler (takk!). Det er bare å lukke øynene, så sitter jeg på en fortausrestaurant i et vårlig Paris! <3

Håper dere alle får en riktig fin fredag og helg!

Anonym sa...

Daffer omkring i treningstøy og har nettopp rundvasket stuen og hengt opp vårgardiner.
Dagen for øvrig skal brukes til film, trening og en liten sosial sammenkomst.
Helgen skal bare nytes til tross for regn og slaps.
Mvh SJH

Mynte sa...

En fantastisk fin dag i hovedstaden! Jeg har drukket morgenkaffen foran huset, trillet flere turer med vogna i sola, kjøpt meg en vårlig topp og nå er jeg på vei til sentrum for å spise is med min kjære mann!
Perler i ørene, knallgul bukse og bra hår.
Ønsker alle en strålende helg!

Kristine sa...

Her i Bergen er det solsolsol!! Derfor er prikkekjolen på og håret oppsatt. Etter jobb i kaffebutikken skal jeg ut og lete etter en is. Og kanskje en iskaffe.

Deilige, deilige vår!

Anna sa...

Strålende sol i Bergen! Er det mulig... ;-)

Tar snart helg nå, jobbmotivasjonen har nådd bunnen og terrassen kaller. I helgen skal jeg være ute så mye som mulig. Hagen trenger omsorg og nesen trenger fregner. Lørsdagskveld er det høy glamourføring når jentene skal ut og spise tapas! Gleder meg.

Ha en solfylt helg alle sammen!

Ina sa...

Fridag i solen, sushi til lunsj og i kveld skal vi teste en ny kneipe vi har høye forventninger til. I morgen er det musikk og festligheter på Nesodden, og enda mer musikk på kampenjazz på søndag.

Dagens duft er en fin miks av Hermes Vetiver Tonka og Casmir de Chopard. Uten sistnevnte lukter førstnevnte som sigarettrøyk, men sammen er det noe helt annet!

God helg alle sammen!

Lovise sa...

Dagens glamour har vært perleøredobber i ørene og fantastisk vær. Det er UTROLIG glamorøst med denne tidlige, varme våren!

Britt Åse sa...

God ettermiddag! En bra arbeidsdag er tilbakelagt, og etterpå har jeg hatt en herlig tur i skogen med min kjære. Nå somler jeg litt med å komme i dusjen, som følges av vinklubb med jentene i kveld. I vinklubben drikker vi vin. Og løser verdensproblemer. Hehe!
Resten av helga er viet generalprøve og konsert. Det er Johannespasjonen som skal gå av stabelen, og jeg ber om kryssede fingre :-)
God helg!

Maren sa...

Endelig helg! På meg blir det kinotur, noen ekstra timer søvn, visninger og masse te. Og vafler. God helg!

Kristina sa...

Paul Simon kommer til Bergen i sommer, og det reddet hele dagen min!

Anonym sa...

sender gode tanker til alle, spesielt prøverørsfruen.

Populære innlegg