fredag, mars 16, 2012

Glamorøs fredag

God morgen!
Andsnes spiller Haydn og jeg drikker påskete. Dagens duft er den fine nostalgikeren Liagora, og planene for dagen er å spise lunsj med min mor og middag med min ektemann. 


Kort rapport fra meg, nå over til dere! Som vanlig med sterk oppfordring til dere som aldri kommenterer; kom igjen! La oss få høre hva dere har planlagt i dag!


mvh
Glamourbibliotekaren


P.S. En sterk oppfordring til alle som befinner seg i Kristiansandsområdet: Gå på konsert i Kilden i kveld og hør Paul Lewis spille Beethoven!

45 kommentarer:

Ine sa...

Dagen startet før 06.00 i dag, jeg er glad det snart er helg! Til tross for tidlig start tok jeg meg god tid til morgenkaffen,og på bussturen ut til jobb hørte jeg på Regina Spektor - da ble ikke den tidlige morgenen så ille likevel. I ettermiddag skal jeg treffe min mor og bestemor som er i byen i dag. Vi skal se etter brudesko og drikke kaffe. Jeg gleder meg veldig! God fredag og god helg!

Johanne sa...

God morgen! Siste fredag i mammaperm skal nytes til fulle. Kaffe i fineste marimekko-koppen, Ekko på P2 og en bunke aviser mens lillen sover. Ute er det tåke og grått, men bedene er fulle av krokus, og tulipanene kikker også opp av jorden. Vår, altså, det er saker.

Ytre glamour er foreløpig svært begrenset, her jeg sitter udusjet og bustete i jeans med grøtflekker. Satser på å fjonge meg opp utover dagen. Kanskje rekker vi innkjøp av en ny jakke til neste ukes oppstart i splitterny jobb i løpet av trilleturen.

I ettermiddag og kveld er jeg og småjentene alene hjemme, har planlagt publikumsfrieri med pannekakemiddag og
filmkveld med Istid og pinneis.

Ønsker alle en strålende fredag og helg!

Elisabeth sa...

Lunsj på kafe, quiz i kveld og å trippe rundt i regnværet i røde fine støvler er en fin fredagsutsikt spør du meg. At jakken som akkompagnerer de fine støvlene er Bergans får bare stå sin prøve. Det regner og blåser i Tromsø i dag, og noen ganger må praktisk overstyre pent.

S sa...

En fin fredag så langt, tross mye vind og nedbør her i Nord. Dagen startet med å kle ut to barn til dagens karneval, og de ble akkurat slik de selv ønsket. Deretter kaffe på jobben med gode kolleger, før jeg nå har arbeidet en stund med diverse små gjøremål. Har en passe hektisk dag foran meg, fredagshandelen gjorde jeg i går og om uværet fortsetter kan det bli avslapning innendørs i helga. Har så mange mange bøker jeg gjerne skulle ha lest, men akk så liten tid til å gjøre det på. En liten utflukt for hele familien er også under planlegging.

Har ingen spesielle klær eller dufter på meg i dag, men jeg kjenner på kroppen at jeg tok meg ei treningsøkt i går. En indre glamour-følelse det også!

God helg, folkens!

Sørlandspige sa...

Ja takk, tar den oppfordringen! Skal på konserten, der er ledige plasser ennå i fantastisk konsertsal med "verdens" beste akustikk. Men før det skal jeg pynte meg for anledningen og spise middag med en god, gammel venninne. Ønsker deg og alle bloggleserne riktig god helg!

harnen sa...

Min debut som kommentator kommer her! Jeg rakk en kopp kaffe før jobb! Det føltes glamorøst i dag. God tid om morgenen resulterte også i en fin hårball (heter det dét?) på hodet, satt opp ved hjelp av doughnut laget av en ullsokk. I helga har jeg planer om å slappe mest mulig av, med forsøk på hjemmelaget aspargessuppe i dag, og øl og middag med venninner i morgen. God fredag til alle sammen - jeg gleder meg til å lese rapportene senere i dag!

Tuva sa...

God glamorøs fredag!

Hjem til mamma og pappa i dag. Hvitvin, sjøluft og pappas pizza - det blir saker! Togvesken er pakket med bok, avis, iPad, strikketøy og hjemmelagde cashew-rosin-lime-boller, krysser fingrene for sitteplass!

Først må det jobbes litt, men i dag skal jeg hovedsakelig konsentrere meg om Egner-jubileet og det er jo bare kos.

God helg til alle!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Etter en heller ordinær jobbfredag, skal ettermiddagen brukes på å få kjæresten vel avgårde på fotballguttetur til Leeds (hans annet hjem :-)), og forberedelser til morgendagens store begivenhet. 8-åringen runder nemlig 9 i morgen. Det betyr pannekakefrokost med lys og gaver på sengen, og barnebursdag med lek og kake senere på dagen.
Når det vel er overstått blir det nok å lande i sofaen med et glass vin og noen episoder Glee med 16-åringen. Vi er nemlig pasjonerte Gleeks begge to, og benytter anledningen til maraton når huset er mannefritt :-)
Antrekket er nye jeans med hvit bluse og rosa cardigan. Dagens duft ble Daisy. Nå går det nemlig endelig mot vår og sommer!
En glitrende glamorøs fredag og tilsvarende helg ønskes bibliotekaren og alle andre!

Janne sa...

Jeg kommenterer heller aldri, men følger denne fine bloggen støtt og stadig. Får liksom en slags ro av å lese den :) Idag starter jeg min ett års lange permisjon, vår, kaffe, aviser og sol!

Eva sa...

I kveld skal jeg pynte meg i fin kjole, og så skal jeg på Restaurant Eik med kjæresten min for å feire at vi har vært sammen i 6 år. Det blir dagens mest glamorøse aktivitet.

Synne sa...

Dette er ingen hvilken som helst fredag! Jeg har rød kjole på, for min elskede Radio Nova fyller 30 år i dag. Denne kanalen har betydd mye for Oslos kultur- og medielandskap i tre tiår, og enda mer for meg personlig de siste fem. I kveld blir det kjempefest, og selv om jeg kunne vært mer feststemt på grunn av familiære forhold, er dette stort og strålende. God helg til alle!

Stine Arkeologine sa...

God morgen! Jeg har en godt planlagt gå-sakte-fredag i dag, og somler ennå rundt hjemme. Selv om jeg har vært oppe siden 06:00 sammen med minstemann i huset! Han er nå i barnehagen og jeg har rukket både å rydde, dusje, drikke kaffe, lese nyheter og spille en liten morgentrudelutt på fiolinen. Fin tjuvstart på helga! Har nyklipt hår, ny bluse og Yardley liljekonvallparfyme på. Planen for dagen er å jobbe effektivt i fire timer, handle mat og blomster til helga og ha en rolig og koselig fredagskveld hjemme med guttene mine. Gleder meg. :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle leserne!

yellowbird sa...

Her er det nydelig vårvær, og i dag ble det tid til en langtrukken frokost med kaffe og ferske aviser. I dag kommer langreist venninne på besøk og skal være her i helga. Det blir superkoselig, og jeg gleder meg veldig.

Antrekket er, i anledning nært forestående husvask, ikke særlig glamorøst - slitte jeans, gammel genser og håret i en knute i nakken. Men - er nydusjet og nyinnsmurt med økologisk Lavendel-olje fra Dr. Haushcka, og det er jo enda noe. Tenker å høyne glamfaktoren noe, når jeg etter husvasken skal iføre meg noe annet og suse ned på hagesenteret for innkjøp av ferske tulipaner som skal få pryde spisebordet.

God helg til alle!

Siri sa...

I utgangspunktet en lite glamorøs fredag, men man har da i alle fall nye strømpebukser uten hull på tærne, og det er da alltids noe. Og i kveld får man endelig sett kjæresten igjen etter en travel jobbeuke for begge. Helgen skal brukes til innspurtskriving av masteroppgave og rødvinsdrikking.

fru Storlien sa...

Dagen tilbringes i selskap med niåringen som er syk. Det passer sånn passe, jeg skal holde kurs i helgen og kunne trengt noen stille timer før syv damer skal kurses i bruk av symaskin, klipping av mønster og andre finesser. Men, det blir en fin dag. Vi har orange tulipaner på bordet og te i koppene. Snart blir det håndsøm og en dvd, jeg ser ikke bort fra at hun vil se The maid en gang til.

Line sa...

Her er det grisvær og militærøvelse ute, og stille og rolig inne. I protest mot været har jeg knekort skjørt i dag, med passende tilbehør. I morgen skal jeg til tante frisør. Det blir spennende, jeg sendte henne sms tildlig i uka med bud om frie tøyler hva angår frisyren min! Bortsett fra byturen ser jeg fram til ei relativt rolig helg hjemme

Glamourbyråkraten sa...

I dag feirer jeg glamorøs fredag med svarte, semskede støvletter og den lille sorte! Og en lang, rød cardigan som gjør meg glad får også være med. I kveld blir det sofaglamour med grønnsakspai og en god venn. God fredag til alle!

HildeSofie sa...

God formiddag!
Dagens antrekk: sorte jeans og rutete skjorte, grønt skjef i halsen og små grønne epler i ørene.
Dagens duft: Chanel Chance.
Dagens arbeidsøkt: på kontoret i Oslo, skolering av og med fine kolleger.
Antall tekopper så langt: null, og det må jeg gjøre noe med straks!
Antall muffins spist: en halv - delte litt hjemmebakst med min kontorfelle.
Planer for helgen: skuffe vekk snøen på terrassen!

En riktig fin helg til alle!

Glamourlegen sa...

Tidenes vaktkjør gjør at de siste dagene har vært en eneste sammenhengende ut-av-kroppen-opplevelse. Heldigvis frihelg, så etter dagens (lange) vakt blir det hyttetur med Mannen.

Svigermors perler i ørene, nattevaktskvise på haka, rolig akuttmottak, jukserødme på kinn med Nars The Multiple i Portofino, minst fire kaffe innabords så langt, frihelgen skal NYTES!

God fredag, og god helg alle sammen :)

Anonym sa...

Perler rundt halsen, perler i ørene, perle på fingeren,i perlende humør, perler i glasset skal det bli i ettermiddag (prosecco)- ja, slik er min fredag!
.mette

Trude sa...

Hjemmekontor i dag og det betyr lite glamour i klesveien, men desto mer indre glamour. Dog har jeg en daesj med O de l'Orangerie fra Lancome bak oeret.

Det er full vaar i Katalunya med blomstrende mimosa og mandeltraer. Derfor har vi planlagt aarets foerste grilldag i helga.

Kanskje blir det ogsaa en god film, en treninigoekt og litt lesing i sola :)

God helg og gratulerer til Radio Nova!

Trude sa...

Hjemmekontor i dag og det betyr lite glamour i klesveien, men desto mer indre glamour. Dog har jeg en daesj med O de l'Orangerie fra Lancome bak oeret.

Det er full vaar i Katalunya med blomstrende mimosa og mandeltraer. Derfor har vi planlagt aarets foerste grilldag i helga.

Kanskje blir det ogsaa en god film, en treninigoekt og litt lesing i sola :)

God helg og gratulerer til Radio Nova!

Ina sa...

Fridag! Startet dagen med å følge min kjære ned til flytoget, rusle videre til kafé og dagens aviser - og har ingen planer for resten av dagen. DET er sjeldent, og kjennes riktig glamorøst.

Har nettopp startet på del 3 av Murakamis 1Q84, det ligger an til en del timer med nesa i den.

Antrekket er enkelt, mørke jeans og sort cardigan. Tror kanskje jeg må innom et par butikker for å se om det er noen skatter der som kan gjøre garderoben litt mer vårlig... Dagens duft er Jasmine Muse fra kleskjeden Zara. Den er faktisk ikke dum, likner ganske mye på Lancôme Hypnose Senses.

Andre stikkord: Tulipaner, påskeliljer, nye blomster på orkidéen, hibiscus og noen løker jeg ikke husker hva er, men som stikker nesa opp fra jorda her og der.

Ønsker alle en fin helg, glamourbibliotekaren i sær!

(Og til yellowbird, som jeg faktisk kjenner fra gymnastiden for ti år siden - verden er så liten!)

Klebsiella sa...

Ny grå bukse og fin sensaileppestift- og en impulskjøpt fuskepelsjakke på salg til 400 kr. Jeg tør kanskje aldri å bruke den, selv om den var veldig fin. Noen om har fuskepelserfaring her? Harry eller classy?

Lise B sa...

Jeg har planlagt å gjøre ingenting! Det vil si, jeg skal lese i Fuglane, jeg skulle til å si at jeg leser den igjen, men det virker for hverdagslig. I alle fall, jeg drikker te, grønn te med Ingefær og sitron fra Løv, ei hel kanne. Når jeg har lest ferdig, hvis det blir i dag, skal jeg skrive et blogginnlegg om Tusten på oppfordring fra ei venninne. Og så skal jeg høre på musikk, og gå en tur hvis det blir bedre vær, og når mannen min kommer hjem fra jobb, skal han llage middag, for i dag er det fridag! Ja, og lese blogger, selvfølgelig. Og i kveld et par oppsamlete FrDerrickepisoder Aus der Reihe. Og kanskje øve italiensk

Frøken Desibel sa...

En travel helg med mye spilling er foran meg. Men med en lett treningsøkt overstått og en duft av vårlige Chanel Chance Eau Tendre er jeg klar. Kanskje kan jeg klare å skvise noe trening inn nå som formen er litt bedre.

Håper alle får en flott helg med mye glede:-D

Anonym sa...

Snart er det endelig helg. Sola skinner og jeg sitrer av påskestemning. Hytta er booket og bilen er pakket for ski-weekend i de finske skoger med hele familien mfl. Dagene skal nytes utendørs så mye som mulig! God helg! /Stine

Reidun Granberg sa...

I helgen har jeg invitert min mann på sykkeltur til Bygdøy siden våren nå er så tidlig ute, og inspirert av det du skrev forleden om din mann som inviterte deg ut til vannkanten.
Vi vil invitere noen gjester også, og slik min avdøde svigermor gjorde hver lørdag, enkelt og inkluderende ved å sette frem sild, rugbrød (hun var dansk)en ost, litt egg og en snaps.
Og så synes jeg det er deilig å se TV om fredagen med et glass rødvin og duppe litt av.
Takk for din fine blogg som ofte har inspirert meg, og ha en god helg.

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Her det er en blandet dag. Startet bra i går med lønn på konto, innkjøp av lenge planlagt ny kjole og joggeskodebut på tørr asfalt. Men så dramatiske vendinger på ettermiddagen med denne ulykken i Nord-Sverige. Livet er sårt. Takk og pris for at de man er glade i sende sms og sier "alt er bra".

Var oppe tidlig i dag, har økt den ytre glamouren med en dressjakke fra Marni og H&M, som er kort og blåprikkede. Allerede fått komplimenter for den! Ellers er det fullt øs medvetsløs på jobb. Kan ikke fatte at klokka er snart halv to, og jeg har vært oppe siden kl 05.

Helga blir spesiell, i morgen skal jeg på fest med 6000 av mine nærmeste kolleger...

Ha en god helg alle sammen, og gi en ekstra klem til de rundt dere!

Villanelle sa...

God ettermiddag! Er tidleg heime frå jobb for å skrive oppgåve. Seinare ventar bornepass og tacofredag! Dette blir ei flott helg sjølv om ein har oppgåveskriving hengande over hovudet. Så godt humør får ein når ein har slikt strålande vårver om dagen!

Villanelle

Hvilepulsbloggen sa...

Kjære Glamourbibliotekaren, jeg tror aldri jeg har skrevet kommentar til deg før? Jeg er veldig glad i bloggen din, du er en glede i hverdagen, og en klar glamour-inspirasjon for meg. Jeg får fort for dårlig tid om morgenen, men jeg tenker faktisk "glamoureffekt" ganske ofte nå som jeg har blitt kjent med bloggen din, og tar meg nå mer tid til øredobber, smykker, parfyme, en ny te (i ny og ne), friske blomster, osv... Vi deler ikke samme oppfatning av musikk, men jeg liker å tro at jeg en dag skal komle meg til å få lest de gamle klassikerne du anbefaler. Jeg gikk en gang i tiden mye på biblioteket, og plutselig kan jeg jo finne på å gjøre det igjen :-)

Hvilepulsbloggen sa...

Kjære Glamourbibliotekaren, jeg tror aldri jeg har skrevet kommentar til deg før? Jeg er veldig glad i bloggen din, du er en glede i hverdagen, og en klar glamour-inspirasjon for meg. Jeg får fort for dårlig tid om morgenen, men jeg tenker faktisk "glamoureffekt" ganske ofte nå som jeg har blitt kjent med bloggen din, og tar meg nå mer tid til øredobber, smykker, parfyme, en ny te (i ny og ne), friske blomster, osv... Vi deler ikke samme oppfatning av musikk, men jeg liker å tro at jeg en dag skal komle meg til å få lest de gamle klassikerne du anbefaler. Jeg gikk en gang i tiden mye på biblioteket, og plutselig kan jeg jo finne på å gjøre det igjen :-)

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Sen rapport herfra denne gangen. Her er glamouren bytta ut med komfort i dag, etter ei lang natt på jobb og med en ekstra firbeint i huset. Men til tross for ullsokker og comfy hettegenser dufter jeg i det minste av AmourAmour fra Cacharel!

Etter ei hektisk uke skal det bli godt med ei relativt rolig helg. Tross regn og vind blir det nok noen timer utendørs, og gjerne god tid i sofaen med ei av bøkene fra årets Mammutsalg. Må bare lese ferdig Tea Obrecht først! Om en times tid kommer vinneren i Finnmarksløpet i mål, så da blir det litt mindre internett-tid enn det har vært i det siste...

STOR klem til AltGodt, og gode ønsker for helga til både vertinna og gjestene her inne!

annikken - osloliv sa...

Jeg har på en deilig ullvest og svarte støvletter som (heldigvis!) snart er for varme til å brukes. Og vårkåpe!

Ikveld skal jeg på fest: http://maddam.no/2012/02/maddam-fest/
- det gleder jeg meg til!

Ellers blir det en slappe-av-dag imorgen, middag ute med venninner på kvelden og oppussing på søndag. Satse på å komme meg mye ut i sola:)

Anaruh sa...

I kveld reiser jeg på en ukes jobbreise til Kuala Lumpur! Blir vel ikke stort bedre enn det?

Har tatt fri for å pakke og ordne et par småting. Har vasset rundt i deilig joggebukse og hørt på ny musikk erom er lagt inn på iPhonen min. Fantastisk!

Ha en riktig fin helg alle sammen!

Anita sa...

God ettermiddag!
Er snart på vei hjem fra kontoret, men er tilbake om noen timer.. Vi skal ha vinsmaking i kveld - italienske viner, nam nam.

Siden sykkelsesongen har startet så blir det ikke kjole i kveld, men med høye sko i sekken, Chanel Barcelona Red på leppene og godlukt så blir det nok bra :)

Ha en fin helg alle sammen!

Kristine sa...

Her i Bergen er det ganske høy "luftfuktighet" i dag, men det gjør ingenting når man sitter på jobb med en deilig nytrukket kopp med kaffe og det kun er to timer til man kan gå hjem til to veldig kosete katter.

Mannfolket er bortereist i helgen, så i tillegg til den del jobbing blir det masse god mat som han ikke liker, men som jeg elsker!

Glamoureffektene er høye hæler, glitrende klokke, rosa perler i ørene og MAC sin lovelorn på leppene.

God fredag!

Arkivaren sa...

Denne fredagen var så lite glamorøs at jeg ikke har kommet på å lese blogger før nå - men jeg skal prøve å ta det igjen i kveld istedet. Mannen lager middag i dag og jeg sitter bare og venter (maten blir dessuten mye bedre når man ikke har lagd den selv), og i kveld skal vi på konsert, det gleder jeg meg til.

fru winther sa...

Hestehov, husvask,lang tur på gjørmete stier med bikkjelurv. "Daim Blond" fra Serge Lutens er dagens, og løfter meg opp til "gjørmete lady"-nivå ;). Hva helga bringer, aner jeg rett og slett ikke, men det er også godt. Tulipaner er ihvertfall på plass, og da føles mye rett. Riktig god helg til alle!

Fagbibliotekaren sa...

Hektisk men kort arbeidsdag. Krokuser i fin potte. Taco i hyggelig selskap. Handletur i sola. Nå venter brettspill og sjokoladekake. Riktig god helg!

flagre sa...

Jeg befinner meg i Kristiansand, men er dersverre ikke i Kilden i kveld, Kvelden tilbringes på sofaen med tette bihuler og kjedelig hoste. Ikke den mest glamorøse fredagen jeg har hatt, men barna sover, ingefærteen lindrer og snart venter en nyoppredd seng og forhåpentligvis flere timer sammenhengende søvn. Helgen preges av litteraturarrangement for både liten og stor. God helg alle sammen!

Camulen sa...

Uff, i dag er en sånn litt kjip dag med altfor mye som skal gjøres. I tillegg blir helgen enda travlere, så det er liksom ikke så mye å se frem til. Når det plaskregner for femte dag på rad er det toppen av alt... Jeg skal likevel ta meg sammen, pynte meg litt, drikke en god latte og høre på Radio Glamourbibliotekar volum 17, før jeg tar fatt på gjenstående oppgaver. ;o)

alt godt sa...

Oj, det vart seint (alternativt tidleg neste dag) før eg rakk å skrive noko her. Dagen var nemleg veldig hektisk, med møte, møte og møte, ei avslutning for ein kollega som vert pensjonist og så til slutt bursdagsfeiring for ein kollega som fylte 30.

På det personlege planet besto glamouren i å vakne på skuldra til min kjære, ta ein sprut Paul Smith Floral bak kvart øyre og å kunne tilbringe ein time på sofaen slumrande med P2 i bakgrunnen. Håvard Stensvold sang til meg, faktisk!

Fredagen vart roleg til slutt, altså. I morgon (eller i dag) skal vi på middag saman med gamle vennar over plenen, og søndag kjem eit søskenbarn hit for å lære å blogge. Eg sender ein varm klem til Elisabeth i nord, og ynskjer glamourbibliotekaren og alle lesarane hennar ei fin helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! Så hyggelig at det var flere "nye" å se i kommentarfeltet! :)

Gry sa...

Håper det ikke er for sent å kommentere :) Jeg hadde bursdag på fredag, og feiret med familiemiddag og tango. Bursdag er alltid like stas!
Håper du har hatt en fin helg!

Populære innlegg