fredag, mars 30, 2012

Glamorøs fredag


God morgen!
Relativt travel dag i dag, 21 innspillinger av Mozarts Requiem skal gjennomlyttes (dog ikke i sin helhet), fin musikk skal settes sammen, telefoner skal tas og jeg er allerede litt for sent i gang. Siste ordinære arbeidsdag før påske! Dog skal jeg jobbe bittelitt i morgen tidlig, men SÅ! Ferie!

Dagens glamoureffekter er smykker fra Tiffany's og min sjuendeklassesignatur; Anaïs Anaïs fra Cacharel.

Ha en fin dag, og pøs på med rapporter!

mvh
Glamourbibliotekaren

p.s. Det kommer en "kva las du no" i løpet av helga, så jeg håper dere vil liste opp påskelektyren da!

33 kommentarer:

Lovise sa...

I dag flotter jeg meg i en splitter ny, lekker bukse, kjøpt på Reprise - Gamlebyens lille juvel av en butikk. Innehaver Annette er en fantastisk dame. Alle glamourøse damer med sans for gjenbruk burde ta seg en tur dit!

S sa...

God fredags morgen! Her skinner sola inn på kontoret og jeg kjenner jeg blir både yr og ør. Har en passelig travel dag foran meg, og det er fint for nå er jeg sliten. Skal på jobb på mandag også, så har ikke ferie helt ennå. Fredagsfølelsen er på plass med klær som jeg synes sitter bra og duft av Hypnosè fra Lancome. Har hatt denne parfymen lenge, men egentlig ikke likt den så godt. Synes den lukter "pudder" på en eller annen måte. Men da de øvrige flakongene er i ferd med å gå tomme, så forsøker jeg bare ta en bitteliten dæsj. Kjenner også på kroppen at jeg trente i går, en ganske ok følelse det også. Ikke så mange planer for helga, og det kjennes godt.

God palmehelg til alle glamorøse!

Harnen sa...

I dag er det gul lunsj med ungene på jobb, og jeg gleder meg til hjemmebakte rundstykker, gult pålegg og barnas reaksjon på gul melk(!) det blir fredagsglamour med påskepyntet bord og påskelunsj for personalet i en utvidet pause. Ellers er helga lett planlagt, venninnetreff på "eksklusiv" kafé i morgen, og søndagsmiddag hos svigers. Skal jobbe litt i påsken, og gleder meg vanvittig til de røde dagene! God fredag!

slikejenter sa...

Dagens glamour: Sol. Rolig-rett-før-påskeferie-Oslo (elsker når byen min er sånn). Chanel Chance. Smykket jeg fikk hos søsteren min, og innvier i dag. Treningsfri (pga uglamorøst stiv nakke etter voldsomme anstrengelser i går). Et glass vin etter jobb.

Jeg skal jobbe hele påska, men jeg skal da gjøre mye fint også: trene, treffe venner, spise god mat og sikkert uanstendige mengder sjokolade. Se film. Og jeg KAN ta et par dager på fjellet hvis jeg vil. Herlig visshet.

Håper alle får en skikkelig fin påske - hver på sitt vis!

Fine Friminutt sa...

Nettopp avsluttet finfin påskefrokost med hyggelige kolleger. Siste innsats før påskeferie - og det skal blir godt når klokka er 16! Lengter etter ferie og late dager. Håper på fint og varmt vær i påsken så vi kan kose oss i hagen. Fin glamorøs fredag og god påske!

Anonym sa...

En tur før jobb i helt nybygd svømmehall med solskinn gjennom store vinduer er fin fredagsglamour. Fine kolleger og god grønn te gjør det enda bedre.

Hod helg!

Glamourlektoren sa...

Har en litt rolig start på jobb i dag med Lady Grey i termokruset og musikk på øret. Må lade opp til ettermiddagstimer ved katetret - fredag før påske - man må være opplagt for å få til noe bra da! Gleder meg til hjemmepåske - riktignok med rettebunker og oppussing - men også med litt hagearbeid og gode påskemiddager med venner og familie som stikker innom. I morgen kveld tar jeg med hele familien og ser "Postkort fra Lillebjørn" på Oslo Nye teater - et must for alle som er glad i Lillebjørns viser og i Oslo! Var så heldig å være invitert til premieren tidligere denne måneden, og gleder meg til å se det igjen sammen med mann og barn! God påske til Glamourbibliotekaren og til alle hennes blogg-gjester!

namnam sa...

I Trondheim laver snøen ned, og det bidrar ikke akkurat til den herlige vårfølelsen, men det er da i det minste et avbrekk fra det evige høljregnet vi har måttet holde ut de siste ukene. Akk ja.

Har som alltid på fredager kjole, og en dæsj av min evig elskede Au thé vert fra Bvlgari.

Har fått gjort unna et digert arbeid denne uka og tar ved dagens slutt en etterlengtet påskeferie med god samvittighet. Biltur i morgen sammen med fine niese og så fabelaktig ferie med mamma, søsken med tilbehør, rødvin, matlaging og gitarklimpring. O lykke!

God glamorøs fredag til alle!

barnebibliotekaren sa...

Sol ute, kaffe på kontoret,- en arbeidsdag igjen før jeg tar påskeferie. Deilig! Har lite planer for påskefridagene, bortsett fra en liten tur til Ikea med 16-åringen, som trenger hylle og ting til rommet sitt. Utover det håper jeg på solskinn og fint vær så vi kan rusle turer, sitte i solveggen, lese, spise god mat og påskegodt og bare kose oss :-)
Jeg dufter av Eau de Fleur Magnolia, og ønsker alle en riktig god palmehelg!

Arkivaren sa...

Her er det nedtelling til arbeidsdagens slutt som gjelder. Glamourfaktoren står Coco chanel og yndlingsskjerfet for, og i tekoppen er det ferskente.
Jeg gleder meg til en stille og rolig påske med tid til litt studering, opprydding og organisering og fine påske-Oslo.

God fredag!

Annette sa...

God morgen! Dagen startet med en glamorøs sykkeltime klokken 07.00, så når suser endorfinene rundt i kroppen og gjør meg enda blidere enn normalt. Dagens glamoureffekter er yndlingsbuksene fra Nudie og Yogite i koppen. Og at det er siste dag før påskeferien, gjør denne fredagen helt herlig! Påsken skal tilbringes i Trøndelag på hyttetur og jeg håper at påskesola dukker frem fra skyene. Men først skal en dag med ingeniørarbeid unnagjøres. Første kommentar på din kjære blogg, og det var jammen meg på tide. God påske til alle sammen, og spesielt til Glamourbibliotekaren som inspirerer!

flagre sa...

Solen strømmer inn gjennom vinduene her jeg sitter ved spisebordet. Ennå varm etter morgenluren som jeg tok sammen med minstemann etter å ha sendt avgårde til skole og fulgt til barnehage. Hva kan vel være mer glamorøst en formiddagslur? Er alene med barna denne helgen, får heldigvis hjelp av svigermor med de to største mens jeg er på jobb en liten tur i morgen. Så PÅSKEFERIE!!! Mannen kommer hjem med nylada batterier til søndag, så da blir det nok litt glamour på mor i form av alenetid med te og bok. God helg og god påske!

Sørlandspige sa...

Også er det fredag igjen - og det fredag før en ferie! Jeg har sommerfugler i blodet, ute skinner sola og Mozart lyder lystig i ørene mine. Har på rødoransje ørepynt og leppestift, varmbrun blondejakke kjøpt i Positano (på Amalfikysten) og jeg dufter "Daisy". Gleder meg til musserende venninnetreff i kveld, og fra i morgen blir det mye hyggelig samvær med små og store venner. Hver dag blir det tid til småpusling i hus og hage, lesing og litt tid i solveggen, kanskje? Med andre ord en helt tradisjonell og god påske!

Elisabeth sa...

God glamørøs fredag fra et Bodø som gor første gang på lenge byr på sol. Hurra!

Her er det glamørøst å gå hundeluftetur i joggesko i stedet for vintersko, og onsdag gikk jeg sogar i kjole og småsko! I dag er det jeans, hvit bluse og rød hullstrikkgenser som pryder legemet, kombinert med Chanel Rouge Allure, Max Factor og India Hicks Island Living fra C&E.

Det blir ingen store påskeutflukter i år, men noen småturer, mye kos, litt jobbing og gode bøker! Klem til fine Alt Godt, og gode påskeønsker til vertinna og gjestene :)

Henrikka sa...

Øyensminken sitter fortsatt på, selv om jeg har syklet til jobb gjennom sluddet i Trondheim. 70-tallsglæm i dag: Kose-fin-bluse i paisley-aktig mønster i mørkerødt, rosa, gult og brunt til brune slengbukser og rødbrune 70-tallsbriller. Og parfymen er Clean Ultimate. Jeg lukter altså skikkelig reint i byen som har vasket seg grundig de siste 2 ukene :)
God glamorøs fredag og helg til alle!

Stine Arkeologine sa...

Her er siste fredag før påske lys og solgul og himmelblå og vårlig. Sola skinner, jeg har på blomstrete bluse og gul parfyme (Versace Yellow Diamond) og skal straks sykle til barnehagen for å spise påskelunsj. Etterpå venter en effektiv arbeidsøkt og en rask joggetur i sola før store og små tar påskeferie. Vi skal ha bypåske/hjemmepåske istedenfor den tradisjonelle hytteferien på fjellet i år. Det blir uvant men koselig!

God helg og god påske til alle! :-D

salome sa...

Hei. og god fredag til alle dere glamorøse. Alle disse duftene deres.... Jeg kan godt være glamorøs,med kjoler og smykker. Men det med dufter kan jeg ikke. Har bare en, Coco Mademoiselle (gave), og den er jeg veldig ambivalent til. Likte Ruban d'Orange fra l'Occitane, men den har gått ut dessverre. Har dere noen gode tips? Liker ikke blomsterdufter! Liker litt krydder og vanilje. Jeg er voksen og mørkhåret, det har vel litt betydning? Skal snart ut og reise, kanskje jeg skulle kjøpe noe taxfritt?

Maren sa...

God fredag! Jeg har prikkekjolen på, og drikker dagens første tekopp. Helga går med til skriving, men med en sjokoladebit eller tre og masse te så blir det litt helg allikevel. Dessuten skal jeg lage litt ekstra gode middager, og det er en fin belønning. Riktig god helg til alle sammen!

Marianne sa...

Våknet med en smil i dag, noe som er usedvanlig sjelden for et morgenmonster som meg! Migrenen jeg hadde i går hadde forsvunnet, sola skinner, Elvis høres på og jeg bruker god tid på å gjøre meg klar for dagens gjøremål. For en dag! Tjohei!

Ønsker alle en like fin dag, og at sola titter frem på deg også! God påske!

Anonym sa...

Vakre gullfugler i ørene, gull elefanter rundt håndleddet,smil og munnen og snart klar for helg.Så litt jobb - to små dager og deretter påskeferie!.mette

Glamourbibliotekaren sa...

Salome: Dufter er så individuelt; jeg synes det er kjempevanskelig å anbefale andre. Man må prøve, prøve, prøve. Hvis du skal til utlandet, anbefaler jeg heller å gå i parfymebutikker der enn å handle på taxfree. Taxfreebutikkene har sjelden noe mer spennende utvalg enn andre steder, men i utlandet kan du finne merker du ikke har prøvd før. Du kan jo ta en titt i duftbloggen min for å finne inspirasjon! Link til høyre.

Maje sa...

Er temmelig uglamorøst forkjølet, så parfyme virket overflødig i dag. Har vært på påskefrokost i bhg i dag og det var hyggelig å se all påskepynten de små gull hadde strevd med:-)

Til helga kommer lillesøs hjem og sola skinner fint = superglamour!

Ha en god helg - og en fin påske alle sammen!

Oslobarn sa...

God glamorøs fredag fra Blindern, hvor den tidligere Københavnerpiken nå sitter bøyd under de grønne lampene på Universitetsbiblioteket. Dagens glamour består i en nypublisert sak med min byline på nett, Sufjan Stevens på øret, lillebrors olajakke som - uvisst for ham - har søkt tilflukt hos meg mens han er utenlands på overkroppen, og vårsko på føttene. Aller mest glamorøst er selvsagt uka som ligger blank og vårblinkende foran oss - den skal tilbringes i fine byen vår, luksus med påsketomt, sjokolad- og solfylt Oslo. Ganske luksus er det og å kikke over på sidemannens erstatningsrettsbok og vite at det er pensum jeg aldri trenger røre igjen. Hurra! Glad påsk på alle enhver, og glamorbibliotekaren især! Hurra for biblioteker og, forresten. Noe av det beste som fins.

Ina sa...

Dufter av Eau de Chloé som jeg har fått en prøve av - litt usikker. Halvt om halvt elsker jeg den - og finner den samtidig irriterende påtrengende. Mye blomster (rose, liljer?)- grenser til såpe. Blir ikke klok på den.

I kveld kommer mormor på visitt, og når det er leggetid for henne, skal jeg reise til byen for å høre min kjære spille på nasjonal jazzscene. Alle som er i Oslo burde selvfølgelig også komme dit!

Er turnéenke resten av helgen, og skal bruke tiden til å glede meg og forberede meg til Hellas-tur.
Det innbærer en tur på biblioteket - tusen takk for alle tips som kom forleden!

Goooood helg - og påskeferie til de som skal ha denslags!

(Og jammen tror jeg Reprise i gamlebyen skal få en ny besøkende. Takk for tipset:)

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Her har påskeferien allerede startet. Deilig å våkne i armene på kjæresten. God frokost sammen, så lang tur i sola der hunden har fått leke fritt.

Nå ligger hunden avsvimt på gulvet, aviser leses. Te skal drikkes. Ingen planer er lagt.

Påskeegget er i alle fall åpnet og bugner av gode greier.

God helg alle sammen!

berlinløvinnen sa...

God formiddag. Gleden og glamouren er raking i hagen i sol og vind,grønnsåpelukt, å vite at jeg skal slappe av og ha det koselig med fine folk i påsken, lesing av den eldste løvinnesønnens tekster og å kunne sykle ute i vårnaturen. Ferien er her, og armbåndsuret er lagt ned i nattbordsskuffen.....God påske!

HildeSofie sa...

God påskefredag!
Bortskjemte meg har allerede hatt en hel uke ferie, og nå står en ny for døren - fantastisk! Hjemme på Toten igjen nå etter fin sørlandsferie, og her er snøen nesten helt borte, så jeg har et håp om at det skal titte noe opp av jorda her snart.
Dagens glamour blir sort omslagskjole og grønt skjerf i halsen. Må bare komme meg ut av pysjen først :)
Planer for helgen: Fredagskvelden skal brukes til å studere litt mens Kjære tar siste kveldsskift før ferien. Imorgen blir det nok litt uterydding og fiksing av terrassen så den er klar for å inntas. Og vi skal innvie grillen! Og så må jeg fylle påskeegget - ellers er det ikke helt påske :)

God helg og påske til alle, enten dere jobber eller ei!

Silje sa...

Hei!
Her er det utladede batterier etter flere ukers prosjekt som er ferdig, men det kommer seg nok snart... Det hjelper at Mannen lager middag. Dagens antrekk var tights, kort blå kjole, blå (!) neglelakk og høyhælte sko og et fargerikt skjerf. Hakket mer glamorøst enn vanlig. Alt til ære for påske og ferie som er rett rundt hjørnet. God påske alle sammen! :)

Synne sa...

Påskegleden er på plass, og helgefølelsen likeså, så denne fredagen kjennes ganske glamorøs i utgangspunktet! Jeg bruker noen av min favorittringer i dag, og har sløyfe i håret. I kveld skal jeg på utstillingsåpning, og helga for øvrig er full av fine planer. Lyset slukkes i morgen, så klart. God, grønn og glamorøs helg til alle!

Frøken Desibel sa...

God ettermiddag.
Her skal det også jobbes i morgen. Og på søndag og mandag og muligens litt på tirsdag før påskeferien starter.

Dagen startet flott med styrketrening og peptalk fra sjefen, og fortsetter enda bedre med film og pizza hos ei venninne etter jobb. Har på litt Daisy for vårstemningens skyld.

Håper alle for en fin første del av påska.

Unknown sa...

Påskefrokost i barnehagen med rundstykker og egg, har satt frem avklipte melkekartonger med bomull og karse i kjøkkenvinduet, og har brukt min splitter nye leggestift fra Glo Minerals for første gang i dag.

Alt godt sa...

God kveld! Her har det vore ein relativt uglamorøs dag, først og fremst fordi eg er veldig forkjøla. Eg vonar det går over snart, for det finst ikkje noko meir irriterande enn surklande hoste og tett nase. Men ei god duft har eg prøvd, Stella McCartney: Lily. Slett ikkje verst, lett og ikkje for søt. Ikkje noko for Salome trur eg, men har du prøvd Allure Sensuelle? Den kan kanskje passe deg.

I kveld har eg og ungdommane hatt filmkveld med popcorn, brus, og Magners irish cider til dei vaksne. Litt vaksent repertoar kanskje, It's complicated først og no Brokeback Mountain... Kjæresten er på quiz, men er meldt på gratishaugen, så han er nok straks heime. Resten av helga skal vi bruke tid på å sette hans leiligheit i stand for salg, visninga vert første helga over påske. Spennande!

Eg ynskjer vertinna og alle som stikk innom ei fin påskeveke, og vinkar mot nord til kjære Elisabeth. God helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! :)

Populære innlegg