fredag, juni 01, 2012

Glamorøs fredag


God morgen alle sammen!

En smule trøtt i dag - det ble sent i går etter en flott konsert på Rockefeller. Teen er i allefall på plass og bra er det! Glamoureffektene består av øredobber med blå "diamanter" fra Givenchy, kasjmircardigan og den nydelige gardeniaparfymen min.

Husker ikke hva det ellers var jeg burde formidle! Over til dere, tenker jeg vi sier.

25 kommentarer:

Kathrine sa...

Like trøtt her etter en sen og koselig kveld med middag og kino med ei venninne. Øredobber fra Cecilie Melli, parfyme som dufter peoner, og jammen tror jeg ikke at jeg må ty til kaffe i dag.

Fagbibliotekaren sa...

God morgen!
I dag har jeg funnet frem en varm jakke igjen, iskald vind i Oslo. Ellers er jeg veldig klar for helg. Mai har vært hektisk og veldig morsom, men nå skal jeg ha en hvilehelg. Leiligheten trenger sårt litt oppmerksomhet i form av rydding og grønnsåpe.
Nå blir det kaffe, radio og katalogisering.
Riktig god helg!

Anonym sa...

Jeg har også glitrende sløyfeøredobber fra Cecilie Melli i dag :)

Linn sa...

Hei :)
Ha en fin dag...

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra uvant location: Tigerstaden. Nesten, i alle fall, jeg har tilbrakt natta på Nesoddens fineste gjesterom med panoramautsikt (og null innsyn fra naboer) over indre Oslofjord. DET var glamorøst å våkne til!

Glamouren er ellers ivaretatt av å ha India Hicks Island Living fra C&E på halsen, og etter inntatt frokost skal jeg nyte en kopp appelsin-og-jordbær-te fra Whittard, som verdens fineste bestis fikk i Londongave fra meg i går. Den er forfriskende både i varm og kald tilstand!

Helga blir utenpåglamorøs med konferanse på Gardermoen hele helga! I går kveld kom dessuten nyheten om at fine Parkenfestivalen er utsolgt - 78 dager før festivalstart. Hurra hurra!

Anonym sa...

God morgen!Blå bukser og blått skjerf.Gjennomsiktig bluse med silketopp under.Perler i ørene og vakker elefant fra Swarovski rundt halsen. At det bare var 5 grader idag tidlig skal ikke hindre meg i å nyde fredagen..mette

Finfredag sa...

Hurra for fin konsert i går - takk for at du sa fra! Hadde ikke fått med meg den uten. Er i deilig oppløftet stemning etter i går, og har fin rosa neglelakk og perlearmbånd som glamour på en fin fredag. Kvelden skal brukes til familiekos - resten av helgen også!

Britt Åse sa...

God morgen på småkald fredag på Sørlandet, til og med med regn - ingen ulempe for hagene og skogen.
Jeg har en travel arbeidsdag foran meg, men har ingen konkrete helgeplaner bortsett fra plenklipp, god bok og litt strikking og sånn. Det blir deilig.
Jeg dufter herlig av Bronze goddess fra Estee Lauder, har pyntet håndleddet med fine makramesmykker fra Neglelakkmani-damen, og har en good make up-day :-)
God helg - håper solen vil stråle over oss alle sammen :-)

Hermia Says sa...

God fredag! Så trevligt att mötas av den vackra bilden på Audrey!

I natt satt jag upp långt längre än min sovtid och skrev på en tenta som snart ska lämnas in. Det är roligt få vara lite student igen! På jobbet snurrar det snabbare än vanligt, men arbetslusten är stor just nu så det går fint. Glamouren är kanske inte i topp - men humöret är det i alla fall :)

Trevlig helg alla glamoröser!

Anonym sa...

Åh!Skulle så gjerne vært på konsert med Suzanne Vega i går jeg også. Sukk. Neste gang. Ingen konserter på meg i helga heller, men i ettermiddag skal jeg og søsteren min på bytur med vår far for å handle inn noen fine klær til 60 årsdagen hans. Det blir fint. Resten av helga skal det klattes maling på de stedene man glemmer etter ei stor oppussing. Lister, dørkarmer og slikt. Så har jeg og mannen min planer om å lage oss en namnam mangestjerners middag i morgen kveld. Nå er det kaffe, musikk på ørene (The name of the game med Abba akkurat nå - har ikke tenkt over før hvor fin koringa på den låta er - der de begynner å "svare" på refrenget, anbefaler alle å lytte litt på den i dag...) og
undervisningsforberedelser. God helg! Hilsen Ingrid

HildeSofie sa...

God formiddag - det er juni! Da er det faktisk skikkelig sommer, selv om jeg fortsatt tror det er midt i mai :)

På hjemmekontoret er det så langt avslappet kleskode, men jeg har sovet i rent sengetøy i natt, og på nattbordet står en liten vase med et par små kvister fra et blomstrende epletre.

Planer for helgen: Kjære har bursdag i dag, så etterpå skal jeg bake sjokoladekake, og ikveld skal vi på smaking av noen av sommernyhetene fra Vinmonopolet. Resten av helgen er foreløpig helt uten planer, hurra!

Emma sa...

Det nærmer seg helg etter 12 dagers sammenhengende arbeidsperiode -selv om det har vært fine arbeidsdager skal det bli godt med litt fri. Når klokka har passert 16 drar jeg innom sentrum for å handle inn blomster, vin og god kaffe, resten av helgen skal i størst mulig grad nytes hjemme. God helg!

koristen sa...

Den første fredagen i juni feires med yndlings-piratjeans, søt, prikkete topp og sandaler. Vetyverio på halsen, litt gull og perler.

I kveld er det venninneklubb, alltid hyggelig. Imorgen skal jeg både yte og nyte på Oslo Musikkfest, gleder meg til å synge med koret mitt og krysser fingre for været!

Søndag skal jeg måke vekk pollen fra balkongen, plante noen blomster og lese resten av Nostradamus' testamente av Tom Egeland. Litt lang bok, men Bjørn Beltø er en av heltene mine ;-)

God helg til alle glamorøse!

Cheurstie sa...

Fortsatt høy på livet etter vel gjennomført konsert i går :-) A-magasinet og kaffe på kaffebar før litt sen ankomst på jobb var en deilig luksus.

Øredobber med blomster og pen bluse med sløyfe i halsen, og senere blir det pakistansk mat og ellers lite planer - da blir gjerne helgen best!

S sa...

Denne fredagen er virkelig glamorøs fordi jeg nå skal reise bort en ukes tid. I tillegg har jeg de siste dagene håndtert alle barna alene med aktiviteter her & der, mens mannen har vært bortreist. Sånt gir en ekstra selvtillit. Nå gjenstår bare ettermiddagens begivenheter, og jeg planlegger avslutte det hele med å ta ungene med ut og spise på restaurant. Det tror jeg vi fortjener alle sammen.

I morgen blir det pizza og rødvin med gode venner, og søndag må vel brukes til å pakke? Neste uke befinner jeg meg betydelig lengre sør og med helt andre temperaturer enn vi har hatt her nord. Skal på møter på dagtid, men planlegger musikk & bok om ettermiddagene og kveldene.

Nei, nå må jeg henge i stroppen slik at jeg kan forlate kontoret i ettermiddag med god samvittighet.

Ha en fin juni-helg, alle glamorøse.

S

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
En t-skjorte med bling og små hjerter i ørene utgjør dagens glamourinnslag. Duften i dag ble Clean Fresh Laundry.
Helgen blir en normal "barnehelg", med kos, mat, lesing og litt kjøring hit og dit. 9-åringen har premiere på teaterforestilling neste uke, så det blir nok litt oppfølging på prøver og kostymer i løpet av helgen. Men hun (og vi) er spente og forventningsfulle til opplevelsen :-)
God junihelg til vertinnen og gjestene!

Silje sa...

Er faktisk hos foreldre også i dag - hjelper til i hagen og føler meg som en doser (som i fraglene??) - her jeg går og løfter grus, triller, og håper at det blir fint til slutt, selv om grus og sand har en tendens til å la en hver miste mengdesansen... Antrekket sier seg selv. Men det er første dag av sommeren kalendarisk sett, og det er ferie! Jippi! God fredag og god helg!

Glam-mamma sa...

Hei.

God glamorøs fredag. Her er helgen velkommen, men består mye av jobbing. Glamouren venter jeg med til i kveld. Da er det på med feiende flott fredagskjole til en spesiell anledning.

Dagen nyter jeg hjemme med min lille sønn, som sover lenge nok til at mamman rekker å sjekke Glamourbibliotekaren, og lese fredagskommentarene:-)

Mye som skjer hos oss for tiden med hus og hjem, og deilig er det at alt er ferdig til sommerferien som starter om kun 4 uker:-)

God helg alle sammen:-)

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Hodet er tungt, masse arbeid å gjøre. Magen er så sulten at jeg vet ikke hva.

Kort oppsummert, det skal bli godt med helg!

Alt godt sa...

God glamorøs ettermiddag!

Eg er også litt sliten i dag. Ikkje på grunn av Suzanne Vega-konsert, som vi faktisk hadde planar om å gå på men ikkje rakk. Grunnen til at vi ikkje rakk den var at vi vaska ut av kjæresten si leiligheit, og den er no overteken av ny eigar. Halv eitt i natt var vi ferdige, puh.

I kveld skal vi tømme bilen, som inneheld dei delane av flyttelasset som ikkje har kome til der vi bur no enno. Menn har mykje rart, altså. Vi er no eigarar av ei 11 meter lang bilbane, til dømes.

Resten av helga går med til å sylte rabarbra og nektarinar, den nye sylte- og safteboka mi kjem nemleg i butikkane i dag! \o/ Så i neste veke skal eg og forlaget ut i bokhandlane med heimelaga syltetøy og presentere smaksprøver. Det blir gøy! Boklansering er alltid spennande.

Eg ynskjer alle, og vertinna især, ei fin helg, og slenger eit slengkyss til Elisabeth i nord. :)

annikken - osloliv sa...

God ettermiddag! Her skal det jobbes en time til før sommerfest med jobben kickes igang. Vi skal etterhvert spise på en restaurant som jeg har hørt mye fint om fra mange hold, så det blir nok bra! Har valgt en skikkelig pyntet kjole - kanskje litt vel mye - men det er noe med å ikke la anledninger gå fra seg! :) Ellers er det ikke altfor mye planer i helga og det er kjempedeilig. Det trengs iblant!

God helg ønskes alle!

Stine Arkeologine sa...

For et nydelig bilde av Audrey, så utrolig vakker hun var! Her er det fredagsstemning på kontoret, jeg har hatt lunsj på kafe med to gode kolleger og følger kalenderen - ikke temperaturen - i klesveien. Dvs. nye ballerinasko, chinos og en sommerlig genser (med en hemmelig, tynn ulltrøye under). Er i innspurt til en manusinnlevering, så det blir arbeidshelg. Men innimellom skal jeg sette ut jordbærplanter og drikke kaffe på verandaen. Det er meldt om FINT VÆR nordpå! :-D

Ha ei kjempefin helg alle sammen!

Anonym sa...

Glamouren i dag har for min del bestått av varme, vantette plagg, samt en knallgul streikevest og rød streikeskjorte. :)

Ønsker alle en god helg!

Glamourlegen sa...

35 minutter igjen, er fortsatt fredag :) Alle dagene går i ett, for jeg jobber dag (og/eller natt) hver eneste dag i tre uker nå og er bare halvveis. Fysisk og mentalt kake pr nå, men fredag er fredag (og takk for det, Glambibliss!).

Glamour i dag: Klarte å stå opp. Klarte å dusje. Drakk kaffe. Klarte å kle på meg. Kom meg på jobb i tide - fant veien. Klarte å ikle meg hvit pysj. Glemte å ta på arbeidsjoggesko og gikk i sneakers fra Hope hele dagen. Det gikk greit. Fikk klem av pasient i mottaket. Fikk kjeft av overlege. Fikk ros av flere sykepleiere som synes jeg er hyggelig å jobbe med (takk-og-takk-og-takk-og-takk-og-takk!). Enkelte ting veier tyngre enn andre!

Mannen kom seg vel hjem med fly fra kurs i Kristiansand før streik. Vi grillet og det var digg. Mannen sover. Jeg kan snuse litt i nakken før jeg sovner. Og i morgen skal jeg på nattevakt og begynner ikke før fire-fem og skal sove leeenge.

Ah. Livet er herlig etter at jeg ble stor (eller litt større) og lærte meg å sette pris på det som virkelig er verdifullt.

P.s - 100 poeng for ytre glamour i går, kjørte Glamorøs torsdag :)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter! :) God helg alle sammen!

Populære innlegg