fredag, juni 15, 2012

Glamorøs fredag

God morgen!
Travel dag på glamourkontoret, men alltid tid til å avlegge en liten glamourrapport. Rosa dinglende steiner i ørene, L'eau par Kenzo som i går, og XTC i hodet. Jobbehelg, familiehelg, ugresslukehelg. (Og åpenbart en rapport i stikkordsform?! Det er litt tidlig på morgenen, og jeg forsøker å huske alt jeg skal gjøre før arbeidsdagen er over)  Hyggelig i allefall!

Her er XTC til dere også - "King for a day"! Ha en fin dag alle sammen!


32 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen! beige bukser, hvit tynn genser, beige golfjakke,hvite sko, perler i beige, hvitt og brunt, og brunt skjerf rundt halsen!På tross av gråvær er jeg ved godt mot - det er jo snart helg. .mette

Annette sa...

God morgen!
Sort bluse med knyting i halsen, brune bukser til midt på leggen og et smil om munnen:-)
Etter en bakketreningsøkt i går på to hjul med Frøken Desibel, blir det bakketreningsøkt på to bein i dag med to andre venninner. Litt overmodig med to harde økter to dager på rad, men satser på en glamorøs og treningsfri dag i morgen. Ellers blir det taco, hjelpe ei venninne med å flytte, jobbing, sykkeltur, brødbaking og generelt å nyte at det er helg. Nye blomster i blomsterkassen kanskje, etter at jeg klarte å drepe mynten. Noen gode tips?
Ha en strålende fredag og helg!

U9 sa...

Som snarest innom jobb og koser meg med noen rutineoppgaver og høy musikk (vi har stengt!) Ikke så veldig glamorøst,MEN: Klokka tolv i dag overtar vi vår nye bolig, og dèt overgår det meste. Så kommer to Ferie!uker med intens oppussing og eskebæring, og jeg gleder meg! God helg og god sommer til alle.

Miss Golightly sa...

God morgen! Lite glamor, men ny stikke jakke fra Noa Noa har jeg da:) Helg igjen, og det er deilig. Ha en fin helg alle her.

HildeSofie sa...

God morgen! Litt groggy etter tre netter uten tilstrekkelig søvn, men en lang og god dusj på morgenkvisten hjalp på!

Antrekket er sort, dagens duft Ming Shu (takk til glambibl. for tipset om at den er på vei ut!), og foran meg har jeg en innledning jeg skal holde i Tromsø(!) ikveld. Selv om det er en snartur (opp i ettermiddag, ned i morgen) blir det nok fint, jeg har aldri vært i Nordens Paris.

Andre planer for helgen: 30-årslag i morgen kveld, og søndag akter jeg å flate helt ut, enten i hengekøya eller på sofaen hvis det regner. God helg!

Johanne sa...

Etter en litt mismodig start på dagen etter å ha lest noe usannsynlig trist i en av nettavisene, begynner jeg nå å samle meg litt her på etikkontoret. Kaffe med melk i favorittkruset og en uskrevet kommunikasjonsstrategi. Det er vel bare å sette igang?

Med blazer, silkebluse, fine jeans og converse er jeg sånn passe casual friday-antrukket. Håret blir liksom aldri så fikst av sykkelhjelmen, men hva kan man gjøre?

Helgen starter alltid med vår faste fredagspannekakemiddag, før det blir vin og reker etter at jentene har lagt seg. Stygt redd for at mannen krever fortball-EM på tv, men har en bunke aviser å kose meg med. På lørdag kveld blir det innflyttingsfest og cocktailparty. Herreminhatt, som jeg gleder meg!

Ønsker alle en strålende helg! Husk: Det er sommer (uansett vær)!

koristen sa...

Knallrosa piratbukser med matchende neglelakk, en gammel svart yndlingstopp, sommerfugler i ørene og Philosykos BAK ørene. Kaffe i koppen og en sjokoladecroissant ved siden av, nam! Idag er det FREDAG :-))) Nå skal her strijobbes i noen timer med fin musikk til, så stikker jeg på besøk til venner utenfor byen. Der skal det skravles, strikkes, katter skal klappes, også blir det forhåpentligvis noen turer i skog eller langs strand. Herlig selv om værmeldingen er litt pessimistisk.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Anonym sa...

Sykla som vanlig med min flotte følgesvenn DBS (med kurv) til jobb i dag. Glamouren består i å ikke bruke den gule jakka som alle sykler med - og forsåvidt heller ikke hjelm... Jeg velger heller lavere tempo, rød trenchcoat og håret flagrende.Og glamorøse solbriller såklart. Det er finvær i Trondheim i dag. Jippi!

ingrid

Alt godt sa...

God morgon! Glamouren på kontoret i dag består av Marc Jacobs Hibiscus bak øyrene, ei frisk, ikkje for søt tropisk duft, korallfarga tunika, lyse Oxford shoes frå Duckers i Oxford og min finaste lipgloss, Estee Lauder Michael Kors gold.

I dag skal eg møte ei kjær venninne eg ikkje har sett på lenge, det gler eg meg veldig til. I morgon skal vi i ein femtiårsdag, søstra til kjæresten vann i konkurransen mellom fire festar vi var invitert til. Livet kjem i klumpar.

Eg ynskjer alle, og Elisabeth i nord og vertinna især, ei strålande helg.

Olstad sa...

Hjemmedag med to små barn er Hverdagsglamour!

Siden det er vaske og lekedag er det hverdagsklær med jeans og hvit trøye. Men glammer til med sminke, og den gamle sommer favoritten fra Elisabeth Arden, green te samt ett smykke.

Friske blomster fra hagen på kjøkkenbordet og økologisk egg fra nabogården til frokost.

Aktivitetshelg med fotballskole,aktivitetsdag, bursdager i familien med 3 aktive barn.

God helg.

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Er i anledning et spennende "prejobbintervju" litt ekstra glam (og alt for tynt) kledd i dag, med vide linbukser og fin cardigan. Kudos til Anonym øverst her for bruken av ordet golfjakke - skal jeg også begynne å si heretter.
I dag blir det jordbær og is til fredagens kaffekos med kollegaene før jeg skal ha en etterlengtet frisørtime hos den søteste frisøren i bartebyen. Helga ellers byr på middag med fineste niese og grillparty i anledning 30-årsdag for tidligere kollega. Håper på varmere vær!
God helg til alle!

Løvemunn sa...

Dagen begynte fint med punktering på min trofaste sykkels bakdekk. Min egen kjekke Mr.Fix ordnet opp før han leverte i barnehagen, slik at jeg kunne trampe avgårde uten skitt under neglene. Formidabelt. Ellers: nyter nyanskaffet Guerlain-duft, Aqua allegoria Herba Fresca. Syklet forbi en skråning med nyslått høyt gress av ulikt slag; slik dufter jeg! Det er toppen for en gressallergiker. Så nært, men heldigvis så fjernt.

Mariaflyflyfly sa...

God morgen!
Her er det hjemmekontorfredag, fortsatt i min sølvgrå kimono, med både kaffe, god juice og velsmakende rundstykke. Skal jobbe med retningslinjer innen arkivering, samtidig som jeg nysgjerrig og åpen har rettssaken på i bakgrunnen. Som gestaltterapeut er det interessant å lytte til psykiatere, spesielt mtp diagnostisering.
Dagens glam er å være hjemme med Fanta (voksen Parson russell terrier) og hennes to gjenværende valper, Funky (forblir hos oss) og OneEye (flytter til Bø i Telemark). Skal få til endel striper hos frisøren i dag, vask av klær, pakking til en tur til Sverige (skal se sønnen spille fotballcup og så sove på Selma Lagerløf) og ikke minst: megafunky Lenny Kravitz på Norwegian Wood i aften!
...også venter jeg fortsatt på at duftskjærsminen skal springe UT!
God helg alle sammen!

Kristin sa...

Langsom frimorgen med te og teve, solen skinner og jeg skal snart pynte meg med ny samsøe-bukse og kjøpe meg en god kaffe på den lille stamkafeen i et koselig Bergenssmau. Det mest glamorøse i min verden er at jeg har funnet det som kjennes som mannen i mitt liv, og at han også føler det på samme måte. Lykke!
God helg til alle!

Maren sa...

God fredag! Jeg har sovet lenge, og skal lage meg en god frokost. Dagen skal tilbringes med mamma og pappa, og det er så koselig. Skal snart finne en prikkete kjole å ha på, og gå ut og snuse på sommerregnet.

Cheurstie sa...

God fredag!

Gjennomført 2. gangs jobbintervju i ny fiolett strikkejakke og sort skjørt. Glamouren er i grunn å kjenne at dette er ikke den jobben jeg vil ha samtidig som jeg er fornøyd med prestasjonen på intervjuet :-)

Helgen inneholder danseforestilling, hårklipp og restelunsj med en haug venninner - mye å glede seg til!

Anonym sa...

God fredag!

I dag skulle glamouren være litt feiring av bli-sammen-dagen til kjæresten og meg, men vi har til nå bare klart å krangle.. Så håper dagen vil bringe en smule mer glamour etter hvert, selv om det er mdt i eksamensforberedelsene.

S sa...

En fredag i juni med 6 grader og regn er ganske trist, og jeg blir ikke så inspirert på klesfronten heller. Uka har vært slitsom med mye å gjøre på jobb og mange aktiviteter på ettermiddagen. Men jeg synes i grunnen det er glamorøst å håndtere full jobb og tre barn, jeg. Har fortsatt en del gjøremål igjen på lista her på jobb, men så blir det helg med god mat, litt vin og beina høyt. Har få planer, og det kjennes lukseriøst ut.

Ønsker alle ei god helg!

Maje sa...

Selv om antrekket ikke er spesielt glamorøst, så har jeg da litt parfyme på. Det er Davidoff sin "Cool water", en parfyme som minner meg om tiden da jeg jobbet i Nærings- og handelsdepartementet.

Og så blir man jo litt ekstra glamorøs av å ha bursdag i dag:-) Hihi.. Det blir gulrotkake til kaffen på jobb i dag.

God helg!

Stine Arkeologine sa...

Somlemorgen ble til somleformiddag før jeg kom meg på jobb, og det var utrolig godt i dag. Somling er det mest glamorøse jeg vet!!

Sola skinner, jeg har på en tynn, fin bluse, min glitrende yndlingsring og en parfyme som ble sommerparfymen min i fjor men som jeg faktisk ikke vet hva heter (har den bare som prøve og den er snart oppbrukt, prøvetuben er rosa med et ansikt på og den lukter litt melon, men også litt krydrete av dadler og det er det siste jeg liker - er det noen her som synes det høres kjent ut og vet navnet? De kjente den ikke igjen på parfymeriet her da jeg spurte).

Riktig god helg alle sammen!

Marianne sa...

Dålig med glamour her idag gitt! Hullete jeans, trenings-tskjorte og hvite(!) sokker... Stryke-, vanne- og lukedag frem til 15:00. Så blir det litt mer "glamour" ifølge min sønn som har bestemt at middagen for å feire ferdig utdannelse skal være: *tadammmm* Nachos! Duverden for en enkel sønn :)
Skal imidlertid på kino med min kjære senere, så kanskje jeg skal finne frem noen diamanter og en kjole for å bøte på den usedvanlig dårlige glamourstarten på en solfylt fredda'...
KNIB fra ei lettere stressa mor-til-tre (hvor eldstemann er min samboer... ;)

Stine/Prinsesse Rosa sa...

Diptyque sin nydelige Ofreesia er på, solen skinner, jeg har nyfarvet kobberrødt hår og en mann som straks kommer hjem med vin og D2.

God fredag og god helg:-)

Salome sa...

Dagens glamour er nye negler!!! Etter 8 uker neglebitingslutt, har jeg foretatt mitt første besøk hos en "manikyrdame" og fått stelt neglene! Ellers treningsklær og ren kropp uten noen produkter. God helg!
Og til Annette: blomkarse, lettvint å så , spretter opp!

Sørlandspige sa...

Ny blålilla bluse og ditto krystall ørepynt, morsom plastring i lillafarger og vårgrønt, lyse bukser og Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh sånn rundtforbi - føler meg passe fredagspyntet og klar for helg! I ettermiddag blir det biff og gresk salat på terrassen hvis sola holder temperaturen på et akseptabelt nivå (og det kan man ikke ta for gitt, nei). God helg til alle!

barnebibliotekaren sa...

Sent men godt...
Fredagen har så langt vært brukt på å fikse og ordne de siste oppgaver på jobb før jeg kunne gå løs på første del av årets sommerferie. Hurra!
I helgen blir det kos med barn og kjæreste, neste uke blir det pakking og forberedelser til Sørlandsferie. Neste torsdag setter vi kursen mot paradiset vårt :-)
Antrekket er capribukser og lintopp. Duften i dag er Biotherm Eau d'energie.
God sommerhelg til alle,- vertinnen og gjestene!

Arkivaren sa...

Her er det også travelt, og jeg har dessverre glemt å rapportere de siste fredagene.
Nye sommernegler og favorittballerinaene er vel det som redder glamourfaktoren min, jeg har absolutt forbedringspotensiale!

Helgen skal tilbringes mest hjemme og litt på Norwegian Wood (krysser fingrene for oppholdsvær. Ønsker alle en fin fredag og en god helg!

Frøken Desibel sa...

God ettermiddag!
I dag har jeg glammet meg litt opp med sort skjørt og fin kremfarget topp med masse små hjerter på.

Hadde som nevnt over her en bakkeøkt opp til Tryvann og ned igjen i haglskur på to hjul med Annette i går.
Skal ta det litt med ro i dag før flyttehjelp og mer sykling står på programmet i helga.
I kveld kommer lillesøster på middagsbesøk. Det blir kos, god mat og sikkert en film dersom vi klarer å bli enige.

Håper alle får en fin og fantastisk helg:-D

Synne sa...

jeg er også travel i dag, for det er siste dagen min i radio-jobben! Radio Nova er jo en studentradio, så vi følger studieåret og tar ferie nå. Nå skal jeg har sommerjobb i noen måneder, men først skal jeg arrangere enorm sommerfest sammen med resten av administrasjonen! Vi krysser finhrene for at solen titter frem etterhvert.
Jeg har kjole på, som seg hør og bør når man skal feire, og har mønstrete strømper som skal holde meg både varm og fin ut i de små timer, og en blazer, et par pene sko og min nye MAC-leppestift ligger og venter på å få trylle antrekket om fra jobb til fest. Jeg gleder meg!
God fredag til alle!

Ina sa...

Etter en dag (egentlig uke) med litt for høye skuldre blir det superduperglamorøst med en helg i mine svigerforeldres hus i skogen. Ingen planer annet enn å nyte naturen og ta det iiisi.

Ny frisyre og ny, pudderrosa blazer har fått svingt seg i dag. Komplimenter for begge arkiveres under r for rakere rygg.

God helg og gratulerer til U9 med ny bolig! Det er så gøy å bygge rede!

Britt Åse sa...

Dette blir jammen sein rapport. Slitsomme dager på jobb for tida - man forsøker dette med kontroll før ferie, og det spørs. Ikkedestomindre; blomsterplukking i egen hage iført solkjole er glamorøst selv om temperaturen tilsier ulljakke. Nå har jeg duftskjærsminkvist i håret, vin og avisbunke, mens p2 mumler ved siden av meg. Deilig! God helg til alle :-) :-) :-)

Elisabeth sa...

Jeg glemte nesten av hele fredagen og nå er det nesten lørdag... Jaja!

Dagen startet litt uglamorøst med veterinærtime 08:30, og det viste seg heldigvis at det ikke er noen fare på ferde. Dagen ellers har medbrakt masse friluftsliv og relativt uglamorøst antrekk, men jeg har da duftet av India Hicks Island Living, og hatt Chanel på leppene innimellom, i alle fall. Lufta har vibrert av lyd ettersom det er flyshow her i helga, og alle har visst brukt dagen til å øve.

STOR klem til AltGodt (skulle gjerne vært sammen med dere i kveld!), og varme helgehilsener til resten av damene!

Karine sa...

Her i gården er man lovlig seint ute med glamour-rapporten. Det er tross alt blitt søndag. Men, etter en fantastisk fredag tar det litt tid å komme ned på jorda igjen for undertegnede. Fredagens glamour var nemlig å få ta med meg min mor inn til Oslo for å dra på Norwegian Wood festivalen. Min mamma viste seg å være ypperlig festival-følge, som var greit iom at mine jevnaldrende ikke viste noen særlig interesse for Tom Petty and the Heartbreakers (makan!). Utvendig glamour var det lite av, bortsett fra en band-tskjorte som ble ervervet fra merchandise-boden, tatt i bruk med en gang, og som kommer til å bli et kjært klesplagg i garderoben, om den ikke blir brukt så mye til hverdags.
Den virkelige glamouren bestod i å få se en mann hvis musikk jeg har vokst opp med på nært hold, og å synge sanger jeg har sunget uttallige ganger alene sammen med et fullstappet Frognerbad. Og sånn glamour lever jeg lenge på. Håper virkelig ikke han bruker 20 år på å besøke Norge en gang til.

Populære innlegg