lørdag, juni 16, 2012

Te: Friggs Röd Söder


Rød te er fint om man kjenner biiiittelitt forkjølelsessymptomer (som hvis man har sittet utenfor Frognerbadet og hørt Tom Petty fra en fortauskafé på den andre siden av gata en kald fredagskveld). Svenske Friggs har mange gode teer, og denne er en blanding av vanlig Söderte (som Twinings lager) og rooibos-te. 






Koppen er hjemmefra - vi brukte den som saltkar. Den er kjempestor, og signert Figgjo Flint. Noen som vet hva serien heter? Jeg har aldri sett den på loppemarked eller lignende. 

3 kommentarer:

Siri sa...

Tror Figgjo har operert med diverse "limited edition"-serier opp gjennom årene - mamma og jeg er på konstant jakt etter et veldig fint julenissemotiv (ti ganger finere enn de mer populære Figgjo-nissene) som vi har tre kopper fra, etter oldemor. Jeg har innimellom flaks på QXL.no, verdt et forsøk? Søk f.eks. "figgjo viking"?

Anonym sa...

Hei,
Kan den være fra 1972 da det var 1100 år siden Slaget i Hafrsfjord? Nå har Figgjo AS levert fra seg alt de hadde på lageret til Jærmuseet. De har et stort katalogiserings arbeide på gang. Om noen år skal det meste bli utstillt på Vitenfabrikken i Sandnes.
Hilsen Hanne på Madla

Glamourbibliotekaren sa...

Siri: Har googlet alt som har med viking og snorres kongesagaer osv å gjøre, men nada :)

Hanne på Madla: Aha, det kan stemme med årstallet i allefall! Takk for tipset!

Populære innlegg