torsdag, november 22, 2012

En fin liten bok å ha i veska


Adressebøker finnes fremdeles, og glad er jeg for det. Jeg elsker min iPhone, men jeg vil helst ikke risikere å miste både kalender og adresser om den skulle gå tom for batteri midt på dagen (og det gjør den gjerne; jeg bruker den som iPod hele tiden). Særlig ikke om jeg er ute på tur og det er noen timer til jeg får ladet den. Jeg skal jo skrive kort til venner! Denne lille søte adresseboka kjøpte jeg i Vinci i sommer, og notene er fra Puccinis opera Madama Butterfly. Forøvrig en opera jeg har sett tre ganger, og grått like mye hver gang.

4 kommentarer:

Synne sa...

Åh, den var ordentlig pen! Jeg er selvfølgelig begeistret for adressebøker, og den jeg har nå, fikk jeg av søsteren min for noen år siden. Den har fargerike tegninger på utsiden og utelukkende fine folk på innsiden, hihi.

Anonym sa...

Neste gang det er bursdag her hjemme hos oss eller vi skal invitere til noe så skal jeg faktisk sende det pr post. Bare for moro skyld :)
Jeg er så dritta lei epost og sms som folk ikke svarer på, de svarer nemlig: Ja når var det vi skulle komme??? haha
tenker jeg de blir overraska jeg ;)

meg

Stine Arkeologine sa...

Så fin den var! Nå fikk jeg en super ide til julegaver! Har noen ødelagte noter liggende som jeg kan lage omslag på vanlige notisbøker, adressebøker o.l. av. - det skal jeg jammen gjøre. Fine og personlige gaver som ikke blir dyre! :-)

Anonym sa...

Hei! Jeg hadde mange brevvenner fram til for rundt 10 år siden. Savner det egentlig litt og har i det siste lurt på hvordan jeg kan skaffe meg en brevvenn - kanskje i Europa så jeg får skrevet på engelsk? Noen tips?

Populære innlegg