torsdag, november 22, 2012

Novembermorgen

Dette er en av disse dagene hvor det nesten ikke er dagslys. Grått og regn. (Husk å bruke refleks!) 

Men Å, så fint det er å sitte på Frognertrikken tidlig om morgenen og høre på Miles spille "It never entered my mind". Og tenne lys på kontoret når man kommer fram. Jeg har til og med litt røkelse her, kjøpt på St.Olavs bokhandel. Nå skal jeg lage en diger kopp te.

Ha en fin dag alle sammen!Richard Rogers altså. For en låtskriver!

4 kommentarer:

U9 sa...

7 grader mildt og mørkt og trist også i Harstad. Men plutselig tuter det lystig utenfor stuevinduene. Ute i Vågsfjorden passerer nordgående og sydgående hurtigrute hverandre og hilser med fløyta. Det gjør ikke det så ofte lenger, og det var så koselig å stå med hunden på armen og se de to skipene passere som lysende eventyrslott i mørket. Flott morgenopplevelse. Ta for øvrig en titt innom hos meg - tror det er en kollega av mannen din der:-)

Sulvis sa...

Novembermørket og regnet er så skummelt! Jeg kjører til jobb og senker farten fordi noen fargerike og reflekskledde skolebarn kommer gående langs veien. Plutselig skvetter jeg til fordi en voksen mann dukker opp - umulig å se fordi han er kledd i mørke klær og går uten refleks. Smart!

Synne sa...

Det begynner å mørkne her i Paris også, og jeg bruker selvfølgelig refleks hver dag, men det virker som at jeg er den eneste i hele byen. Jeg ser absolutt ingen andre som har refleks! Det har skjedd flere ganger at folk - voksne, oppegående folk - har spurt meg hva det er for noe. Blir helt satt ut, jeg! Vi nordmenn er visst flinkere enn vi tror, selv om det fortsatt finnes en del raringer i Norge som tror de er for kule til å bruke refleks, hahah.
God novembertorsdag videre!

Maren sa...

Dagen i dag har virkelig ikke blitt særlig lys, men jeg tar igjen med te og telys og kanskje en film når litt lesing er unnagjort. Dagen blir hva man gjør det til!

Populære innlegg