fredag, november 23, 2012

Glamorøs fredag


God morgen!
Hektiske dager med en deadline som stadig kommer nærmere, men det er moro - og det dreier seg bare om vakker, vakker musikk - så da er det en fryd å jobbe. På glamourkontoret er det levende lys og bittelitt røkelse (tror den het "basilica", eller var det "abbey"?), og Arne Domnérus spiller "En månskenspromenad".

Morgengave-diamanter i ørene, røde negler og Laguna piffer opp en ellers så casual look, og nyvasket hår i flette kommer til å skape skikkelig tidligåttitalls-popstjerne-bølger senere i dag.

Velkommen med alle fredagsrapporter, kjære lesere!

26 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

God morgen! Her har det også vært hektiske dager, lenge, men som deg liker jeg jobben min og føler meg privilegert som får holde på med noe jeg liker så godt. Da går det meste bra! Hadde en frisk sykkeltur til jobben i dag, og nå er jeg nydusjet og har utsikt til en brennende oransje soloppgang over fjell fra kontorvinduet. Parfymen "Noah perle", fin bluse og et stort, luksuriøst skjerf gjør at dagen føles ekstra bra. Gleder meg til en STOR kopp kakao til lunsj. ;-)

Riktig god helg alle sammen!

Glamournerden sa...

Her tilbringes fredagen hjemme med lillegutt; vi har stått opp sammen og han har fått sin etterlengtede porsjon grøt mens mor har spist munnfuller med toast innimellom matingen.
Glamouren består foreløpig i splitter ny blåstripete pysjkjole fra Polarn O Pyret (mor har lagt sin elsk på striper!) og grå ullcardigan. Lillegutts glamour er blå body & blå strømpebukse, begge i ull :-)
I helgen skal mor få etterlengtet "husmorfri" og skal få spabehandling i byen sammen med en barselvenninne :-) Ellers bør vel helgen på diverse antall trilleturer, kos med stor & liten samt et par glass med noe rødt i, som seg hør og bør :-)
Goood helg til alle glamorøse lesere og glamourbibliotekaren!

Ina sa...

God helg! Vi er i London, snart på vei til bryllup- så her blir det glamour i bøtter og spann : ) Antrekket blir en midnattsblå, langermet chiffon-kjole fra ca. sent 60- tidlig 70-tallet, med stort hår og sølvsmykker i ørene til. Sorte pumps og konvoluttveske, og en kjekkas i dress og nypussa sko ved min side. Duften som har fått bli med er Korres Saffron Amber Cardamom. Bring on the love!

Anonym sa...

O deilige fredag! Sorte langbukser, sort overdel i ull/silke, dressjakkeuniform!Og så perler da.Håret i hestehaleflette, ingen parfyme (sluttet med det for mange år siden pga. at jeg har mange kunder som reagerer).Lørdag blir rakefisklag med gode venner og søndag blir det yoga og Melody Gardotkonsert.Kan det bli bedre? .mette

HildeSofie sa...

Endelig fredag!
Ekko på radioen, te i koppen og levende lys på bordet. Avslappet hjemmekontorglamour, men skal fiffe meg opp litt senere i dag, med kjole og høye hæler.

To viktige søknader må skrives ferdig i løpet av dagen, og epost må besvares underveis. Nærmer meg min siste arbeidsuke før jeg avspaserer hele (jepp, har nok plusstimer, kan en si!) desember, for å gjøre unna høstens tre eksamener.

Planer for helgen:
Ikveld blir det hyggelig jubilantfest med fine folk som har vært fagforeningsmedlemmer i alt fra 25 til 60 (!) år. I morgen blir det eksamenslesing med studievenninne, og film og rødvin på kvelden.

En riktig fin helg til alle!

Arkivaren sa...

Her er det cardigan, Tam Dao og NARS Dolce Vita som står for glamouren. Er på seminar i dag og er tidlig ferdig så nå er det ikke lenge igjen til det er helg. Jeg har overhodet ingen planer for helgen, skal bare slappe av, lese og drikke massevis med te tenker jeg.

Ha en god fredag :)

Frøken Desibel sa...

God morgen!
Etter en berg-og-dalbane uke mentalt (hvem visste vel at ting som skjedde i barndommen kunne slå meg overende 24 år senere på grunn av en film...) skal det bli deilig med en forholdsvis rolig helg som inneholder venninnetid, kino, maling av lister og leting etter den perfekte sofaen.

En effektiv arbeidsdag står for døren etterfulgt av yoga og jentekveld. Det må jo bare bli bra:)

Håper alle får en flott helg:-D

berlinløvinnen sa...

God morgen. Oransje soloppgang er nå forsvunnet bak skyer, og novembergrått har tatt over. Glamourfølelese over å være ferdig med litt tunge oppgaver. Litt tid til kos i dag, handling og lang lunsj hjemme hos venninne, -vi trenger ikke å si mye for å glede oss over fellesreferansene opp gjennom årene. Svart og gråkledd, som en forberedelse til vinterBerlin,utslått hår-og Kenzo bak ørene. God helg med konserter eller musikk hjemme!

Miss Golightly sa...

God fredag! Det skal bli så deilig med helg nå. Trøtt og sliten, og alt annet enn glamorøs. Det gjør jo ikke noe, fordi sånn er det bare noen ganger og nå skal jeg kose meg i helgen med litt julepynting!julebaking! og julemusikk!. En uke for tidlig, vil nok mange si. Men herlighet denne gråe november måneden trenger er bare helt energitappende, så nød lærer naken kvinne å spinne osv. Ha en fin helg alle her.

Rosenhufsa sa...

God kaffe og stor deilig varmgul ullgenser er dagens glamorinnslag. Nydelig soloppgang over frostfyllt jorde på utsida vinduet.
Annen luksus innebærer et stort bord fyllt av bøker som er lest/skal leses og skal brukes i masteroppgaven, heldig som får lære om og drive med det jeg er aller mest interessert i! Men ikke så glamorøst, skal skrive hele helga.. Kun avbrudt av julekonsert i kveld, det blir nydelig :)
God helg til alle :)

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Bibliotekvisitt av en sjarmerende førsteklasse på morgenkvisten ga en god start på dagen. Antrekket er jobbordinært, men jazzer det opp litt med store juksediamanter i ørene. Duften er Armanis Idole.

Helgen forøvrig er preget av julebord, kjæresten skal ut med jobben sin i kveld, og i morgen er det min tur. 17-åringen har full pakke med forestillinger,- etter at hun fikk strålende anmeldelser forrige helg regner vi med fulle hus fram til jul! Resten av "barneflokken" seiler litt ut og inn denne helgen, men har lovet å hjelpe til med juleforberedelser og gaveinnpakking. Takket være tips fra glamourbibliotekaren blir det gaver fra BookDepository og iHerb over nesten hele linja i år :-)

God helg til alle der ute i novembermørket. Tenn lys!!!

koristen sa...

Skikkelig mas på jobb her og - men hyggelig mas! Og fredag er deilig uansett. Casual jeans-antrekk blir løftet av Vetyverio-duft og perler i ørene. I helgen blir det nok litt tjuvstart på juleforberedelser på meg også - med julemusikk til. Husarbeidet blir litt morsommere på den måten :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Line sa...

Det er en stille dag på jobb. Elevene har fri, lærerne er sendt rundt til forskjellige videregående skoler for faglig påfyll, i bytte har vi fått mange realfaglærere som holder på med spennende foredrag på naborommet. Barneskole og SFO har fritt så jeg har besøk av en liten niese som sitter stille og tegner, og straks på jeg gå løs på en søkejobb på nett og i diverse databaser. jeg ser fram til en helg der det ikke skjer noe spesielt og jeg forhåpentligvis kan få ryddet, vasket og hengt opp julegardiner i stue og kjøkken. kanskje litt tidlig, men fra neste helg er det på han igjen med ferdiglagte helgeaktiviteter. Jeg skal altså kose meg med husarbeid og musikk eller lydbøker denne helga, uten at det er planlagt og faststatt hva som må gjøres når:-)Kanskeje jeg til og med kan bake litt?

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre her

Elisabeth sa...

God morgen fra et lettskyet Bodø i dagslys, fritt for sne! Dagen startet lite glamorøst med hyppige visitter til badet :( Det var et par kolleger i går som satt og fortalte om hvor syke de og familien hadde vært (med barn i barnehagealder, say no more), og jeg tror de hadde med seg noe de ga videre til meg. Men men, det resulterte i det minste i at jeg ble hjemme fra jobb og dermed får en rolig fredag.

Antrekket er mer praktisk enn glamorøst, siden jeg snart skal støvsuge og vaske huset for helga. Men i kveld vurderer jeg å glamme meg opp og gå på Bodø Hardcorefestival på Sinus! Dagens glamour blir ivaretatt med en skrekkelig god julete fra Smak&Behag i min yndlingskopp, hjemmebakte grovrundstykker til brunch og en duft av India Hicks Island Living fra C&E, sånn etterhvert.

God helg til alle sammen, vertinna især, og stor klem til AltGodt!

Britt Åse sa...

God fredag! Det er hjemmekontor i påkledd tilstand i dag, formedelst legebesøk på morgenen. Nå har jeg fått hjelp for en kranglende akilles, så kanskje jeg kan få trent igjen om en ukes tid.
Antrekket er fin bluse, store øreringer i ''sølv'', rød munn (Audrey fra Laura Mercier - den ultimate hverdagsrøde!) og duften er Tilda Swinton Like this fra Etat Libre d'Orange (for noen navn de har, disse parfymehusene) - en kremet lekkersak med noter av mandarin, ingefær, gresskar, evighetsblomst, neroli, rose, vetiver, musk og heliotrop. Deilig!
Helga er planlagt begivenhetsløs; det blir strikketøy, bøker og tv - og sikkert noe godt å spise. Begynner med deilige, nyfangede vinterreker med rogn, i kveld.
Vel - god helg ønskes alle i hop, Glambibl i særdeleshet :-)

Synnøve sa...

Ut av inneklærne og inn i jeansen (går så vidt)! Er lite annen ytre glamour for tida, både smykker og parfyme lar seg dårlig kombinere med amming.

Blir helgetur til midt på Finnmarksvidda, med bilen full av babyting, forhåpetligvis en rolig tur med god musikk og innom Finland for littsnop-handling, de er gode på lakris der borte!

God helg til dere alle!

Mari sa...

Føler meg fin i dag med nye gamle smykker, og et silkeskjerf som jeg hadde glemt at jeg kjøpte for tusen år siden og fant hos mamma og pappa forleden. Overgangen jobb - helg skal gå via grusom styrketrening, og begge barna er i barnehagen i dag for første gang denne uka. Så da kan det i grunnen ikke bli stort bedre - god glamorøs fredag og helg!

Glam-mamma sa...

Hei.

Her blir det feiring av stjerna sin bursdag. 2 år siden han kom. Glamouren er det litt dårlig med. Broren til stjerna kommer i januar, og derfor er det ikke plass til mor i så mange av klærne som brukes til vanlig.

Har akkurat hatt besøk av niese, og får besøk av søsteren hennes. Gode piker som hjelper tanta si med masse ordning før jul:-)

God helg til alle, og vertinna i særdeleshet:-)

HildeSofie sa...

Forresten, for dere katteelskere der ute - her er det som stjeler tid fra meg for tida: Fire søte kattunger og mammaen deres, på live-stream fra USA: http://new.livestream.com/accounts/398160/events/1594566

Kjersti sa...

Så lite glamour som akkurat i dag, er det veeeeldig lenge siden jeg har følt. Sørpe forkjøla, med en hals som kjennes ut som jeg rasper den innvendig med grovt sandpapir hver gang jeg svelger. Har aldri tenkt over hvor ofte jeg svelger, men kan underskrive på at jeg nå har funnet ut at det er altfor ofte...
Synes jeg kjenner en ørliten anelse bedring siden i morges. Krysser fingre for at det skal gå rett vei nå, så resten av helga kan gå som planlagt med diverse bursdagsfeiring for mannen min.
God helg!

Anonym sa...

Forrige fredag var en lei dag, men det er jammen fint at det kan snu! Avslutter denne uka med mindre stress enn sist, og tilpasninger gjør at søknad om å jobbe mindre ikke ble noe av. Nå har jeg følelsen av igjen "å styre skuta" og ikke bli styrt... Når balansen er gjenopprettet er jeg veldig fornøyd med jobben min!
Også fint at mannen kom hjem etter en uke på vift.
Dagens antrekk har vært favorittgenser i grønt, med favorittjeansene til. Og et skjerf, som gjorde hele antrekket og gjorde halsen fornøyd! God hårdag også. Ikke verst! :)
God helg alle sammen!

Karina sa...

Endelig fredag!
Vintage eple smykke i jade og fin (men litt vel tynn) topp fra H&M ble antrekket i dag, sammen med mørke jeans.
"Gunfire" av Laurence Fox gikk på repeat på ipoden hele veien til jobb og satte temningen for resten av dagen. Rolig og fredelig..
Helgeplaner er det lite av, med unntak av eksamenslesing. Skal i jakten på studiekompetanse ha matteeksamen på onsdag. Har store planer om å bli student på mine gamle dager, nærmere bestemt Bibliotek- og informasjonsvitenskap.
God helg! :)

Glamourlegen sa...

Uæææ! Fortsatt på jobb og har hatt en rekordhektisk dag, dette er første tur jeg har rukket innom internetten, men humøret på topp likevel for det er GLAMORØS FREDAG!

Etter en sjaber uke ble det lang dusj, skikkelig føn, og litt frisk sminke i morges (Chanel brunsort mascara, litt diskret E Lauder øyenskygge, minimal Nars+MAC rouge), stor kontrast til ukens gjennomgående tæringslook. Antrekk er uglamorøs hvit pysj med flenge i buksa, og blodflekkete sko. Snek meg til en lynkjapp do-date med doppleren etter røntgenmøtet - HURRA som det lille hjertet i magen slår :-) Også makeløst glamorøst at den døgnkontinuerlige svangerskapskvalmen har roet seg og formen er på vei opp.

Ønsker alle en deilig fredagskveld, og god helg!

Synne sa...

Det ble kjole og rød leppestift i dag, og selv om jeg må jobbe litt i aften, skal jeg tenne lys og drikke te og se noen episoder innimellom. God kveld videre til alle fredagsglamorøse!

Anonym sa...

Følte meg litt glamorous i går ettermiddag etter jeg hadde vært hos frisøren og klippet meg + brynvoks. Det var en impuls.
jeg er kjempefornøyd :)

Elisabeth sa...

@glamourlegen: Grattis med hjertet i magen - det har jeg ikke fått med meg. Gode nyheter :)

Populære innlegg