mandag, desember 03, 2012

Finn stilen: Desember

Ull, ull, ull er tingen i desember! Kjole i ullblanding fra Missoni, herrekåpe i ull fra Comptoir des Cotonniers, skjerf også fra Missoni, lue fra Stella McCartney, snøresko med hæl fra Modcloth, messenger bag fra Marc Jacobs, rosearmbånd fra Modcloth, øredobber fra John Lewis, og Diors Midnight Poison. Stay warm!

4 kommentarer:

Synne sa...

Så fine, kjølige farger! Første gangen jeg besøkte Comptoir des Cotonniers her i Paris, ganske rett etter at jeg flyttet hit, ble jeg skuffet. Jeg trodde nemlig at de - som navnet tilsier - bare solgte bomullsklær! Jeg er ikke glad i hverken syntetiske ulumskheter eller kløende ull, så jeg tenkte at noen hadde laget en butikk som var perfekt for meg, men de har alle slags klær der inne. For all del, de har mye fint, men om bomull var konseptet deres i utgangspunktet, så har de i hvert fall gått bort ifra det nå. Heldigvis er det nok av andre butikker her som veier opp, da! Jeg lider ikke akkurat noen nød, hehe. God mandag!

Klebsiella sa...

MEN; hva gjør man med leggene? To strømpebukser? Jeg har plenty med ullkjoler, men fryser alltid på leggene likevel. Hvis ikke jeg har boblebukse på. Og det er vel ikke så glamorøst. Fn kjole,mvar det iallfall.

Anonym sa...

Men den är så urringad ! Många vinterklänningar är det.Då ska man ha något under som ser snyggt ut, inte det lättaste .Jag kan iallafall inte tänka mig att vara så bar om "dekolletaget " på vintern.

Anonym sa...

jeg har bestilt meg Missonni strikkekjole. De hadde en igjen. Jeg føler meg veldig heldig. den skal bli min julaftenkjole :)

meg

Populære innlegg