lørdag, desember 01, 2012

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 1


Velkommen til Glamourbibliotekarens adventskalender! Gammel og god! Første luke åpnes i dag, og der finner vi - som i fjor - Radio Glamourbibliotekars julesending! Med mange nye sanger! Mer enn åtte timer med juleperler nøye utvalgt for dere, variert i genre og stil, men med en grunnstemning som jeg tror dere vil like. Kjør den gjerne i shuffle, det er ingen spesiell rekkefølge. 

Den er å finne her i Spotify - men som vanlig oppfordrer jeg dere til å kjøpe fysiske plater. Spotify er fin som inspirasjon, men ingenting er bedre enn følelsen å eie en plate man kan holde i hånda, med cover, som man kan sette på når og hvor man vil - uavhengig av nett-tilgang. For ikke å snakke om det å gi bort eller få plater i presang - hvordan har man tenkt å løse det uten et fysisk medium? Gi bort en spilleliste til jul? No way. Støtt opp om deres lokale plateforhandler, eller kjøp på nett om utvalget der dere bor er minimalt.


Kos dere med juleperlene! Og hurra for desember!

4 kommentarer:

Drama Queen sa...

Så fantastisk koselig start på dagen. Det er som ved et mirakel snø i Stavanger og du har gitt den perfekte rammen

Synne sa...

Wohoo, nå er vi i gang! Så fint og julete det er blitt her inne.
Jeg har åpnet luker i fire kalendere i morges. Maken til luksus, selv i eksil! Én er en sjokoladekalender med Disneymotiv (hallo, kunne jo ikke sto imot), én er en flaxkalender (om jeg vinner en halv million, skal jeg fly hele familien til Paris for å besøke meg) og to er hjemmelagede kalendere fra mor og kjæreste. Aaaaaw. Jeg føler meg kjempeheldig, og selv om jeg ikke har ett gram snø eller ett gram julepynt, så kommer dette til å bli en fin førsjulstid. Din kalender setter spissen på bloggrunden hver dag!
Hurra for desember!

Glamourbibliotekaren sa...

Drama Queen: Så hyggelig å høre! Perlene har gått hele morgenen her også, herlig!

Synne: Fire kalendere, det er jammen luksus! Jeg har tekalender og den som var med i Donald, hvor jeg kan vinne et eller annet hver dag (lego osv) hvis jeg svarer riktig på spørsmål om Guffen og sånt.

koristen sa...

Eneste ulempe med cd er at man er avhengig av en cd-spiller ;-D

Nå skal jeg ha julelisten din som musikk til arbeidet. Koselig!

Populære innlegg