søndag, desember 09, 2012

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 9

Hyacinter/svibler er fine både før og under blomstring, og duften av selve blomstene er definitivt noe som bringer julestemning. Pynt gjerne med litt mose rundt løken. Jeg har tre stykker på kjøkkenet, stående i mose i en liten tre-eske som min grandonkel hadde i verkstedet sitt og sikkert brukte til skruer (eller i allefall noe helt annet enn svibler) - dere kan skimte den så vidt bak Camus-boken i innlegget nedenfor. Husk bare at allergikere kan reagere ganske sterkt på denne lukten - ta hensyn.

4 kommentarer:

Anonym sa...

De er veldig fine, meeen... jeg er ikke allergisk. Dog bor jeg i en liten leilighet og da kan jeg ikke ha svibler (eller andre sterkt duftende blomster). Det blir helt gjennomtrengende blomsterlukt her,, og da blir jeg bare kvalm.

Men vakre er de og heldig er dere som kan ha de, så nyt de :)

meg

Anonym sa...

Ah! God adventstemning her inne!:-) Jeg skaffet meg en liten svibel i går. Hvor mye vann skal de ha?
Stine

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg pleier å ta de vekk når de begynner å lukte intenst. Jeg synes egentlig de er finest nå! Vet ikke helt hvor mye vann de skal ha, sikkert ikke mye.

Drama Queen sa...

Mine vakre svibler står i svibelvaser fra Hadeland, arvet og kjøpt på bruktbutikker. Det er så stillig når en ser røttene sno seg rundt i vasen

Populære innlegg