lørdag, mars 23, 2013

Nettradiorevolusjon!Jeg må slå et slag for NRKs nye nettradio! Nå som alle musikkavtaler er ordnet, kan de legge ut radioprogrammene sine on demand igjen (iallefall fra de tre-fire hovedkanalene), og alle kanaler kan pauses. Det betyr at hvis du gikk glipp av starten på et radioprogram, kan du spole tilbake og sette det i gang akkurat når du vil i løpet av tre timer. Akkurat som man kan gjøre på tv! I tillegg er det mye mer oversiktlig hva som sendes når, og enkelt å navigere seg rundt, klikke på programtitler osv. 

Programmene på min yndlingskanal NRK Gull er dessverre ikke on demand, men takket være tretimersregelen kan man høre programmer man gikk glipp av i prinsippet når som helst allikevel, siden Gull vanligvis sender firetimersbolker i loop hver dag! I påska er som tidligere nevnt programmet litt annerledes, men desto bedre er det at nettradioen er såpass fleksibel - for jeg vil ikke gå glipp av en eneste episode av Dickie Dick Dickens!4 kommentarer:

Sulvis sa...

Takk for påminnelsen om NRK Gull; jeg har en tendens til å glemme akkurat den kanalen.

God radiopåske!

Synne sa...

Den nye spilleren er blitt flott! Ren radiosnacks!

petit sa...

Nå ser jeg frem til å bruke den, sist jeg var innom der stod det at det bare var enkelte program fra p2 som kunne avspilles i ettertid.

Anonym sa...

yaay! Elsker nettradioen til NRK jeg også (reklamefrit hurra!!) og ikke minst har jeg savnet KVELDSMAT veldig fordi jeg er en soveguri som ikke får med meg noe etter kl 22...

:)

Populære innlegg