torsdag, april 04, 2013

Finn stilen: April

Jeg heiet på våren i mars-"finn stilen", men den lot jammen vente på seg. Vi prøver igjen! Denne gangen med en rød kjole med fuglemønster fra Oasis, old-school dongerijakke fra Odd Molly, kamerabag fra Etsy, off-white bensimonsko, Truman Capotes "Summer crossing" (fin når man vil drømme om sommer!), daisy-ørepynt fra Modcloth - og den mest tenårings-nostalgiske vårparfymen av dem alle: Anaïs Anaïs!5 kommentarer:

Elisabeth sa...

Den kjolen likte jeg! :D

Regnboge sa...

Eg trur eg er forelska i den kjolen. Ypparleg snitt og herleg stoff.

Koselig koselig sa...

Den veska likte jeg særdeles godt. Ja alle de andre tingene også, men den veska var helt herlig. Husker du hvem butikk på etsy du fant den i?

:)

ps. takk for boktips om Jenny av Sigrid Undset. Jeg har lånt den på biblioteket, og jeg synes den virker å være veldig fin.
Hadde nesten glemt hvor godt jeg likte Kristin Lavransdatter når jeg leste de.

Ine sa...

Mars ble ikke akkurat noen vårmåned, nei. Men nå synes jeg det virker som om vinteren har sluppet taket. Jeg gleder meg så mye til å gå med småsko igjen! Har faktisk planer om å kjøpe et par Bensimon, synes de er så fine. Og ikke minst budsjettvennlige. :) God lørdag til deg!

Glamourbibliotekaren sa...

Elisabeth & Regnboge: fram med symaskina!

Koselig koselig: Husker ikke navnet på butikken, beklager!

Ine: Jeg liker mine Bensimonsko godt i allefall - litt i flateste laget om man er vant til joggesko, men bedre enn Converse. God lørdag!

Populære innlegg