fredag, april 05, 2013

Glamorøs fredag


God morgen!

Kort uke er fint, nå er det nesten litt påskeferie igjen! Glamoureffekter denne morgenen er en frisk spasertur som ga roser på kinn, Stevie Wonder, farmors halssmykke og mine morgengave-øredobber, samt min manns Hugo Boss-parfyme. Planene for helgen er få, kun en liten sving innom en bruktbutikk i morgen for å se hva jeg kan finne av vinyljuveler til platesamlingen min. Dessuten tenker jeg å bli ferdig med ei bok, hjelpe snøen i hagen med å smelte, og hilse alle små spirer i blomsterbedene velkommen. Foreløbig er det ikke særlig mange, men like koselig er det hver vår når de presser seg opp blant tørt løv og visne greier fra i fjor.

Her er en sang for dagen:
Alle fredagsrapporter er svært velkomne!

mvh
eders Glamourbibliotekar.

27 kommentarer:

Alt godt sa...

God morgon! Eg er sliten, etter ein intens quizkveld på highbury i går kveld, så denne helga er kjærkomen. Men det vert quiz i kveld og, på bohemen.

I morgon skal eg trene på Best helse på Nordstrand, mitt "gamle" treningssenter der dei har open dag med gratis trening. Det gler eg meg til! :) På kvelden får vi besøk av to vennepar, som vi skal ha spelkveld med. God mat og god drikke høyrer med.

Dagens glamour består i dufta "Tiara" bak øyrene, den fekk eg prøve på sist eg var i Roma. Deilig og sjeldan på same tid. Antrekket vert formelt, eg skal sitte i intervju heile dagen, for å snakke med håpefulle flinkisar som gjerne vil jobbe saman med oss. Stas! Eg ynskjer alle som er innom, og Elisabeth i nord især, ei nydeleg helg.

Hermia sa...

God morgon härifrån Gävle!
Tittade på några avsnitt av fina gamla Jeeves&Wooster igår kväll. Och idag blev det visst woosterstyle, för jag har på mig mina gubbigaste (och skönaste) byxor...
Ikväll väntar bio, Agnes Jaouis nya, och imorgon teater med finfint Stockholmsbesök.
Våren är på gång här även om snö ligger kvar, och jag har äntligen börjat cykla till jobbet efter vintern!
Ha en riktigt skön vårhelg!


Jordbærdama sa...

Hei! Kosar meg med te i koppen og "ny", mjuk og god gensar. Naboen kjøpte brukt for 20 kr, men han var for liten til ho, så då blei det nytt på meg! Skal lese ein lang studenttekst i dag, men skal også unne meg ein liten spasertur i sola i løpet av dagen. God helg til alle!

Anonym sa...

Fortsatt påskefri - men hjemme i Norge. Idag er antrekket gjennomført sort fra topp til tå - innerst til ytterst. Glamoureffekt: utslått lang hår som dufter olje fra The Body Shop:grapeseed glossing serum. Anbefales! .mette

Dahlia sa...

Jeg har begynt sykkelsesongen. Synes jeg er heldig som kan sykle forbi Operaen og rundt Akershus festning hver dag. Trosset kulden og valgte skjørt og knallgrønne strømper under kåpa. Det viste seg å ikke være så kaldt som fryktet. Det er deilig å kjenne at våren kommer, selv om noen mumler om snø i helga.

Siden det kanskje blir mye innevær, skal jeg kaste meg over noe studielitteratur jeg holder på med ved siden av jobb, og så skal jeg starte på Homeland sesong 1 og lese litt videre i Færøviks spennende og detaljrike bok om Kinas historie. - Og kanskje bake litt.

Elisabeth sa...

God morgen!
Krøllet opp i hjørnet på senga, kaffe på nattbordet, pc i fanget, flanelspysj og være nygift på andre døgnet! Det er glamour for meg det!

Line sa...

En stille dag på skolebiblioeket, elevene sitter med norsktentamen. Ute er det endelig det påskeværet vi ikke hadde i påska, så om det nå bare kunne fortsette gjennom helga så hadde det vært fint. Jeg har nesten ingen planer denne helga, så jeg tar det som det kommer. Planløse helger er absolutt luksus:-)
Gratulerer til den nygifte Elisabeth og God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre som kikker innom her.

frk Frydefull sa...

Fredag igjen - hurra! Solen skinte så fint inn på badet i dag morges at jeg bestemte meg aller først for å gå for Acqua de Parmas Miro de Panareo (elsker den duften) og deretter for å feire våren med nye sneakers og en lettere jakke. I kveld skal vi bare slappe av å ta knekken på siste rest av forkjølelse. Resten av helgen går med til en venninnes utdrikkingslag … det vil si - jeg tror det bare blir en hyggelig dag og kveld med fine damer, god mat og vin og skravlings … God helg!

koristen sa...

Deilig med fredag selv om det har vært en kort arbeidsuke! Antrekket er dongeriskjørt med hvit bluse, turkis skjerf og matchende negler. Beste glamoureffekt er pene støvletter - nå var det mulig å gå til jobb i dem uten fare for livet - herlig!

I helgen blir det besøk hos venner m barn og katter, og når jeg kommer hjem søndag er det forhåpentligvis vær til litt balkongliv med te og jobblesing.

Gratulerer til nygifte Elisabeth :-) God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

H sa...

Fin svart kjole, lilla strømpebukser og Redcurrant & Cream fra Jo Malone er dagens glamoureffekter, i tillegg til solen i ansiktet på vei til jobb imorges. Deilig! Håper glamouren hjelper til med å holde humøret oppe på IKEA-tur etter jobb, urgh...

God helg til alle!

Helene Harefrøken sa...

Dagens glamoureffekt er nye, lyserosa skinnsko, fått av lillesøster til 30-årsdagen min 1. april. Stor stas. Fikk flotte gaver av alle på jobben i går, så nå er kontoret et utvidet gavebord. Veldig kjekt, ettersom 30 år ellers ikke føltes som noe særlig å juble for. Ønsker dere alle en riktig fin dag og god helg, en ekstra hilsen til nygifte Elisabeth!

Henrikka sa...

Litt skuffet over at det ligger et tynt lag nysnø overalt, men har håp om at solskinnet fjerner det i løpet av dagen! Hvor er våren? Jo, på min kjole. Der er det rosa blomster og knopper på svart bakgrunn. Men jeg har en cardigan i kasjmir over, siden det ikke er vår rundt meg ennå. Dagens duft er Coco Chanel Noir. Har sakte vent meg til den. Det gjelder å dosere riktig, altså bare bittelitt:). I helga blir det middag på en god bistrorestaurant på lørdag, før jobbreise på søndag (til Finnmark, der det sannsynligvis heller ikke er vår...).

S sa...

God fredag!

Her i nord skinner sola fra skyfri himmel, men snøen ligger fortsatt over det hele. Jeg har fredagsglamouren inne med ny genser i "knæsj" farge. Er imidlertid litt trøtt etter en litt for sen kveld i går; hadde besøk av en god venn som jeg ser alt for sjelden.

Planene for helga styres av ungenes fotballturnering og cafèvakter. Det blir nok hyggelig, og ungene gleder seg. Legger derfor lista lavt i forhold til å skulle rekke over så mye annet denne helga, men kjenner at lyset og sola gir energi så hvem vet hva jeg kan få gjort?

Ønsker alle ei god helg, og sender en spesiell hilsen til nygifte og de som nylig har rundet 30! Velkommen etter!

God vårlig helg, damer!

studinen sa...

Nydelig vœr som det har vœrt i flere uker nå - det er deilig! Selv om jeg sitter inne og jobber mesteparten av dagene. Har på meg en ny, hvit silkebluse og mintgrønn genser, eller består glamouren av en kopp varm sjokolade, chanel chance, øredobber med sorte perler og fredagsfølelse. Og forhåpentligvis noen blomster på vei hjem.

Det blir hjemmelaget pizza med familien i ettermiddag, og oppussing og bursdagsbesøk i helgen. Kanskje jeg får til et lite venninnetreff også...

God helg til alle.

HildeSofie sa...

God fredag!
Sola skinner i innlandet, og snøen kryper sakte men sikkert tilbake, selv om det er lenge igjen til den på noe som helst vis er borte.
Det var nylig rolig på hjemmekontoret, men fikk nettopp en oppgave som må løses innen mandag kl. 12, så her er det bare å finne seg en stor kopp te og kaste seg rundt! Antrekket er sorte jeans, rød bluse og sort cardigan over. Dagens duft er She fra Emporio Armani - nyinnkjøpt i påskeferien. Litt frukt og litt krydder, liker den veldig godt!
Planer for helgen: er hjemme alene, og da blir det god tid til å jobbe med skoleoppgaven min. Metodekapittel og forsiktig start på analyse av data står på lista over ting som må gjøres. Ellers blir det nok film, lese ut Brobyggerne, en tur ut i sola og masse te!

Ina sa...

Rolig hjemmedag for pjusk utgave av meg selv, men snill mann og god te gjør at dagen likevel er fin. Jeg drikker "Spring Blossom" fra Indiska, som har små blomster og biter av krokan i seg. Mm!

Hvis formen er bedre i morgen, skal jeg få med meg konserten til en ung, talentfull, klassisk pianist i morgen ettermiddag. Han skal spille Trio i d-moll, opus 49 av Felix Mendelssohn, en komposisjon jeg liker veldig godt.

Gratulerer så mye til Elisabeth, og god helg til alle glamorøse!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag! Etter en runde med kraftig forkjølelse som har gått på rundgang i familien er det endelig en "frisk fredag" :-)

Etter arbeidsdagens slutt ligger helgen blank og planløs foran meg. Dvs litt kjøring av unger hit og dit blir det nok,- det er forestillinger som skal kostes og maskes og generalprøves over en lav sko ...

Antrekket er i sort og grått, med perler i ørene. Dagens duft ble Daisy,- den og forbedret helse er glamourfølelse nok.

God helg til alle,- spesielt vertinnen!

Stine Arkeologine sa...

Jeg velger meg april! I den blir somren til...

Sola gjør iallefall sitt aller beste her i dag. Det drypper og glitrer i istapper over kontorvinduet mitt, sola er knall gul, himmelen skarp blå, fjellene kritthvite og jeg vil mest av alt bare ut på ski før det snart er for sent. Men det må vente til i morgen, i dag skal det skrives så tastaturet går varmt! Har masse jobb, men det er godt å vite at det er fredag og det er ikke så verst å sitte inne med en stor kopp te, fin bluse og god parfyme, samt to Anthon Berg marsipanegg på lur som ekstra motivasjon. :-)

Strålende god helg til alle, og Glamourbibliotekaren spesielt!

berlinløvinnen sa...

Her er d klart for helg m liv i sola, arkeologisk utgraving fra kjøkkenskap, lett lesing, (da en del annet vekter om dagen: Pancol,-men vet ikke om hun faller i smak..),forventninger til mannens kokekunster og tenåringenes noe tilmålte tid m dinosaurene i familien.

Bliss sa...

Fast fredagskake før lunsj ble ikke forstyrret av møter i dag, jippi.

Solen skinner, jeg har flettet håret og sykkelen ble tatt frem tidligere denne uken. Det kan nok ikke bli bedre :D

God helg til alle sammen!

Synne sa...

God ettermiddag! Min fredag begynte på best tenkelige vis: Med en SMS fra universitetslæreren om at dagens firetimers forelesning ble avlyst. Jeg hoppet litt rundt og smatt inn under dyna igjen, og sov i to timer til. Den glamoureffekten er uslåelig!
I ettermiddag skal jeg på utstilling og på magnolia-jakt (hører rykter om at de blomstrer i Jardin du Palais Royal!). Ikke dumt, det heller.
God, glamorøs helg til alle!

Glamourlegen sa...

Gratulerer så mye til nygifte Elisabeth og 30-årsfeirende Harefrøken!

Uke 33 med sprellende spire i magen og fullt tut og kjør på jobb, blir makeløst godt med helg nå! Den skal brukes på diverse flisebutikker, IKEA, Maxbo og andre vakre steder, må også bite i det sure eplet og kjøpe Belieber-bursdagsgave til feiring av en åtteåring jeg kjenner på søndag.

Gleder meg stort over det deilige været vi har for tiden, og at de blå gradene langsomt forsvinner fra yr.no. Kanskje jeg får klemt inn en time i sola på verandaen i helgen?

Glamorøs fredag og deilig helg alle sammen!

Annette sa...

God fredag!
Her på ingeniørkontoret ser jeg ut over fjorden hele dagen, og det er nesten så jeg får lyst til å bade. Tror nok ikke det blir det i helga, men jeg skal endelig ta ut racersykkelen og sykle en tur med Frøken Desibel. Gleder meg. I tillegg blir det kulinarisk overraskelsesmiddag med tre venninner. Overraskelsen består i at alle tar med 5 ingredienser hver, og så finner vi ut i fellesskap hva vi skal lage. Blir forhåpentligvis godt og helt sikkert morsomt. God helg ønskes alle og Glamourbibliotekaren især!

Anonym sa...

Ny vårgrønn strikkejakke med litt gullskimmer som matcher håret, føles litt glamourøst. Et hyggelig gjensyn med Laura, favorittparfymen min for 14 år siden.. den lukte herlig rent og friskt, og nå lukter ikke "alle" den lenger. Flott vær å glede seg over.. Gratulerer til nygifte Elisabeth:)

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en Bodøby som har badet i sol fra de grytidlige morgentimer - helt fantastisk, og til ei forandring er det nesten vindstille også, knapt ei krusning på fjorden. Fantastisk!

Dagen startet glamorøst med å våkne og vite at jeg har FRI hele dagen! Har vært på lang hundetur sammen med ei venninne; i over tre timer gikk vi en lang tur som inkluderte både fjell og hav. Også glamorøst å gi avkall på dunjakken til fordel for en skalljakke fra Bergans. Rød jakke og sort bukse på meg i dag, begge deler komfortable og samtidig fine. I følge app'en jeg nylig har begynt å bruke, brant jeg dessuten over 1000 kalorier. For what it's worth.

Jeg dufter av India Hicks Island Living, har Chanel på leppene og nylakkerte tånegler! Snart skal jeg bake sjokoladeskuffkake til en barnedåp som finner sted på søndag, og i ettermiddag kommer en herlig, diger husky som skal være her i helga.

Varme helgehilsener til vertinna og alle gjestene, og STOR klem til AltGodt!

Josefine sa...

God glamorøs fredag! Her går det i hel svart antrekk med enkle smykker til. Glamour effekten ble lunsj på Villa Paradiso med min kjære, utrolig hyggelig!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle rapporter, gratulerer til nygifte Elisabeth og bursdagsbarn, og god bedring til de som er syke!

Populære innlegg