torsdag, mai 09, 2013

Fin fridag inne
Åh, slike dager. Selv om jeg elsker varme vårvinder og sol, gjør det ingen verdens ting om det på en fridag plutselig er tett tåke og grått ute. Da blir man inne, tenner lys, drikker te, leser hageblader og bøker, og bruker litt ekstra tid på å lage mat - alt mens man hører på P2 hele dagen. 5 kommentarer:

Glamourlektoren sa...

Nettopp! Jeg klager sjelden eller aldri på været - hver dag sitt vær - man tilpasser aktivitetene. Og er man glad i å lese, for eksempel, er slike dager en gave. Min kjære og jeg startet dagen med te og bok på senga og med åpen verandadør til regnet. Så har jeg vært i kirken sammen med en kommende konfirmant som hadde oppgaver der, plantet på kirkegården i lett regn og begynt på et større bokprosjekt, nemlig "På sporet av den tapte tid".. Nå er det tid for noen timers jobbing med norskbunkene - perfekt vær for det også! Fortsatt god søndag!

Anonym sa...

Ikke sant! Her starta vi dagen med en tur i tåka. Tåkelurene ulte og gjorde det hele litt trolsk. Etter det har det stort sett vært lesing, tedrikking og lett slumring som gjelder. Alt med P2 som lydspor. Alltid stas med finvær, men de mer rufsete dagene har en egen sjarm. Også er de så avslappende!

Synne sa...

Så fint! jeg har også fri i dag, selv om franskmenn ikke bryr seg noe særlig om religiøse helligdager. Jeg benytter anledningen til å hente meg inn igjen etter de siste fem dagers intensive og superkoselige venninnebesøk, og til å dra ut i solskinnet på street art-jakt! God torsdag videre!

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourlektoren: God søndag til deg også, hehe.

Anonym: Slike dager må til innimellom!

Synne: Høres ut som en plan! God torsdag til deg også!

Ingrid Tunheim sa...

P2 er en undervurdert kanal...absolutt min favoritt med så flotte program stappfulle av substans.

Populære innlegg