fredag, mai 10, 2013

Glamorøs fredag


God morgen!
På vei til jobb så jeg at det fineste kirsebærtreet i hele byen har slått ut i blomst! Vanskelig lyssetting gjorde fotograferingen heller mislykket, så jeg får ta med ordentlig kamera og stativ en dag. Men det var fint å stå under og se rett opp i en rosa sky!

Dagens duft er syrin-parfymen til Yves Rocher, føler nesten at det krever en seremoni hver vår når jeg tar den på første gang. Gleder meg sånn til syrinene i hagen blomstrer! Planer for helgen er konsert, filmer og lesing, samt å henge i hagen så lenge det er noenlunde oppholdsvær.

Ha en fin fredag alle sammen! Alle rapporter er hjertelig velkomne!


Låt for dagen - en liten groovy sak fra gullåret 1982:
19 kommentarer:

Anonym sa...

Beige bukser, lys blå linskjorte, stort, frekt herreur fra Gant, vakre "gullfugler" i ørene. Solen skinner, kontoen er full og jeg har FRI!. Dette kan ikke bli annet en bra. .mette

HildeSofie sa...

Riktig god morgen!
Her er ikke sola helt sikker på om det skal komme frem eller ei, men jeg krysser fingrene.
Kort arbeidsdag i dag, så jeg rekker en liten skriveøkt med oppgaven min før det er helg (og så jeg slipper bruke hele helgen på skriving). Bare tre uker igjen, så er det over!

Dagens glamour er foreløpig fraværende, her jeg sitter i treningstøy - skal ut og teste joggeskoene i lunsjen. Men det blir nok ei råd når jeg kommer tilbake og får meg en dusj :)

Planer for helgen: rydde i hagen. Snøen er endelig borte, og hvitveisene dukker opp overalt, til og med i plenen!

Riktig god helg til alle!

barnebibliotekaren sa...

En tøff økt hos fysioterapeut på starten av dagen gjør i hvert fall at jeg kjenner kroppen min. En kort økt på kontoret også, så er det på med arbeidstøy og kursen sørover for den årlige dugnaden med søsken og søskenbarn på vår egne lille øy i havgapet.
Selv om det er arbeid på menyen er det superglamorøst bare å tenke på duftene og lydene av paradis :-)
På søndag blir det en svipp innom min storesøster som fyller 60. Det blir også garantert hyggelig!

God helg til alle der ute!!

Koselig koselig sa...

jeg har instagrammet min glamorøsefredag :)
det synes jeg var en fin ting å gjøre :)

Se da vel: koseligkoselig

Hilsen Mette

Anonym sa...

Startet dagen med treningsøkt på sats. Dufter av L.I.L.Y., er ikke sikker på at det er min duft.
God helg til alle fra Kjersti

koristen sa...

Hvit tunika og knallrosa sjal til jeansen, sølvsmykker og Vetyverio bak ørene - det er mine ytre glamoureffekter idag.

Nå skal her jobbes i noen timer, så er planen å ta en kjapp bytur før jeg drar hjem og tar helg. I helgen blir det balkongplanting, hvitveisplukking, litt øving på korsanger og tur på byen med venninner. Herlig!

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

S sa...

God fredag! Dagens glamourfølelse er i hovedsak innvendig; jeg startet dagen med å dra kortet og dermed fått kjøpt ting til oppgradering av huset til en betydelig rimeligere sum enn forventet. Det er glamour, det! Og i går kunne vi diskutere løsninger for den nye altanen i solveggen. Ellers har jeg også en god mestringsfølelse da jeg har rukket gjøre de nødvendige forberedelsene til 17. mai allerede. Med full jobb, videreutdanning, husbond & tre aktive barn så kreves det en omfattende og grundig planlegging - spesielt når man reiser bort på utdanning de siste dagene før 17. mai. PUH!

Planene for helga er styrt av barnas deltakelse i fotball-cup, så det blir oppmuntrende tilrop, trøsting, bæring av vannflasker og transport til ulike baner. Og noen timers kafevakt i tillegg. Søndag reiser jeg avgårde på videreutdanning, men da blir det kanskje en film på bussen?

Ha en fin mai-helg folkens!

Anonym sa...

En härlig dag här i Dalarna, Sverige. På helgens agenda; umgås med vuxna barn, arbeta i trädgården.
Dagens glamorösa händelse: lunchdejt. Dagens doft: Roger&Gallet Gingembre. Dagens klädsel: Silverringar i öronen och svart klänning.
Önskar alla en trevlig helg!
/Kathrine

Lærerinna sa...

Inneklemt dag og fri på skolen gjør dette til en sjeldent rolig fredag. Har vært hos herlig økologisk frisør, gjort unna noen ærender og endelig kjøpt litt gaver til noen rundt meg. Fint! (Og en liten gave til meg selv i form av to nye klesplagg og en bok!) Trange jeans, grønn bluse og høye hæler føltes fint - og ikke minst at det føles som om jeg er kledd i et lag med overskudd! God vårhelg!

Annette sa...

God fredag!
Dagens treningsøkt ble gjennomført mellom klokken 07 og 08 i morges på spinningsykkkel, så da er det god mat og avslapping sammen med kjæresten som står på planen i kveld. Men først skal noen arbeidsoppgaver unnagjøres på ingeniørkontoret.
I helga skal jeg se spreke kjentfolk løpe Holmenkollstafetten, ha min søster på besøk og sykle 10 mil på landeveissykkelen. Dette kan bli ei bra helg!

Frøken Desibel sa...

Fredag! Igjen. Det føles som nr. 2 denne uka, men det vil jo også si at det er to lørdager, og det er i grunnen greit:-D

En stille arbeidsdag skal etterfølges av litt intens rydding før søster kommer en tur på besøk i kveld.
I morgen skal jeg delta på Holmenkollstafetten. Gårsdagens testtur kan tyde på framgang fra i fjor, så det lover jo godt. Deretter er det påfølgende bankett, før søndagen tilbringes med Annette på sykkeltur. Ser fram til en slapp søndagskveld på sofaen:D

Håper alle får en superfantastisk helg:D

L sa...

Koselig mor og datter-dag hos frisør og på kafe har vært dagens glamour. Nå skal jeg rydde litt så jeg kan slappe av med rødvin, pizza og en film i kveld.
Mørke jeans, striper og en myk, myk skinnjakke, litt glitter i ørene og ny sveis. Vårklar!

Stine Arkeologine sa...

Tredje dag på hytta på fjellet, 20 grader og snøflekker og blåveis om hverandre, nyfødte lam brekende på alle kanter og en fornøyd liten gutt som kjører bil rundt føttene mine. Fredagsglamouren er å bare sitte her i en stol og gjøre ingenting! (med skaut og rare hytteklær..)

Håper dere alle får ei fin helg! :-)

Anonym sa...

Langhelg på Hvaler er herlig! Båttur i skjærgården i dag, det var herlig (men litt kjølig...). Har sminket meg litt mer enn jeg pleier og er fornøyd med det (jeg "øver" på fridager. Etter å ha passert 30 har jeg bestemt meg for å utvide reportoaret noe, bare mascara er liksom ikke helt nok lenger...). Gleder meg til rolig kveld med familie, mannen er allerede i gang med matlagingen. Litt lesing blir det også tid til før maten.

Synne sa...

Vårfriske hilsninger fra Paris, hvor vinden blåser kaldt i dag, men hvor jeg nylig har kommet hjem fra en kaffevtale med en god venninne. Pistasjekake med bringebær fikk meg fort til å glemme at jeg burde hatt litt tykkere strømper!
Jeg har hatt siste ordinære forelesning i dag, og selv om jeg vet at det blir noen flere i slutten av måneden, skal jeg feire med en episode av en ny favorittserie, og dessutem har jeg både rosévin og sjokolade til kvelds.
I dag har jeg på meg kjole, nærmere bestemt en grå sak som er litt twiggy-aktig, og så har jeg lykkes i å sette opp håret som nogenlunde, og så har jeg øredobber som jeg fikk i bursdagsgave av noen venninner for to år siden. Føler meg fin, og er veldig klar for noen rolige dager.
God helg til alle!

Glamourlegen sa...

Kjeder virkelig røven av meg i permisjon, så det deiligste er å ha selskap av fineste mannen i fire hele dager (han flekser i dag).

Stikler mine Dronning Ingrid fra i fjor (de har vært grønne og fine hele veien, blåser i det der med å sette de mørkt og kaldt om vinteren), og har handlet tagetes og eføy, så i morgen skal det plantes i potter og kasser på verandaen.

Bekledningen er forglemmelig, men har hatt stor suksess med ørlite lilla kajal i det siste.

God fredag og deilig helg alle :-)

Ina sa...

God helg!

Her er breddfulle handleposer akkurat båret over dørstokken, og fredagsfølelsen på plass. Fine nelliker på det store spisebordet som bor i stua for tiden, og litt farge ii kinnene etter tur forrige helg (Spania og Andorra!) Helgen går med til jobb, men av den morsomme sorten, så jeg klager ikke.

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra nordfronten! Her har det vært glamour fra morgen til kveld - frifredag som startet med frisørtime, etterfulgt av lang tur ut med matpakke, bål og godt selskap. Har opphavet på besøk, og mamma skjemte meg bort med ny bukse og nye sko, samt at hun betalte matforsyninger for den neste halve måneden. Jeg er et bortskjemt barn. Nå har jeg laptop i fanget og beina på bordet, en svensk pærecider innabords og en ny en på vei, biffen med salat og tilbehør er akkurat fortært og litt utpå fjorden ligger Landegode og blir stadig mer fri for snø i fjelene sine. En tur innom et parfymeri for å hilse på ei venninne resulterte i en drøss vareprøver med hjem. Kan en fredag bli bedre? Jeg tror ikke det.

God helg til alle sammen, og stor klem til AltGodt!

Glamourlektoren sa...

Veldig travel dag, nettopp avsluttet arbeidsdagen og verken jeg eller omgivelsene har noen særlig glamour ved oss.. Helgen byr også på mer arbeid, og litt luking hvis været tillater det, for svallerkålen er kommet..! Har ikke helt helgefri før ved St Hans-tider - dette er lektorens travleste tid - så ikke si vi ikke fortjener lang sommerferie :) God helg til alle - den blomstertid nu kommer :)

Populære innlegg